2011-04-30
 14:51:43

HÄÄÄST!

Yes, nu har jag äntligen deklarerat! I sista minuten som vanligt.. Tog med datorn och deklarationen till mamma, tänkte att nån av alla släktingar här kunde hjälpa mig. Dock är alla släktingar i Birsta på snabbshopping nu... Så jag klarade det med hjälp av mamma och Pontus. Hade nån fond som hade löpt ut och då måste man ju fylla i det själv... Även fast skatteverket redan skrivit på deklarationen vad man sålt fonden för. I d i o t i !


MEN skitsamma, nu är det klart.

Fick ett väldigt trevligt medelande på Facebook av en tjej jag jobbar med.. HON HAR HITTAT EN HÄST TILL MIG!!

En tjej i stallet där hon rider behöver lite hjälp med ridning av hennes häst. Det är en liten arab som heter Miss Beauty, Berit! hihi.. Ska få numret till henne och ringa och höra om jag kan komma ochn provrida :)

Googlade på hästens namn och hittade en bild på henne! (på den här bloggen: http://fotoavemmy.blogg.se/)
Har ni sett nå så fiiint?!!




2011-04-30
 11:50:13

Kallt?!

Brrr, kom precis hem från en kall morgonpromenad för en stund sen! Dumma väder, vart tog solen vägen?!
Har precis ätit frukost nu. Ska hoppa i duschen och få upp värmen igen.. sen ska vi åka till Njurunda!

Ska hem till mamma och Lasse först. Mina kusiner är där, yay! :) Sen sa vi till Åmon på 70-årskalas för mammas morbror. Ska bli kul att umgås med släkten lite. Och så får Pontus träffa dom vid en trevligare tillställning än sist, då det var begravning... :/

Undra vad man ska ha på sig då...?! Det här vädret satte käppar i hjulen för mina planer... Argh! Jag som hade tänkt ha något lite somrigare.. Men då fyser jag ju ihjäl.

Men oooh, jag känner plötsligt solen värma mig på ryggen nu!! Tänker den titta fram ändå? *hoppas hoppas*
Aja, måste röra på mig nu.

Trevlig Valborg!

2011-04-28
 14:21:28

Solig promenad

Jag orkade med en 8km promenad efter träningen! Även fast jag var totalt jäkla slut i benen och nästan tänkte skita i promenaden. Gah..
Men solen sken så det var bara att pinna på. Gick genom fagerdalsparken och ett varv runt sidsjön.




Full fart i bäcken och vitsippor överallt!

Hinner inte träna nått ikväll för jag ska ha utvecklingssamtal med chefen kl.23 (mitt i bästa träningstimmen!)..
Men nu känner jag mig nöjd ändå. Ska ta på mig en bikini och jäsa lite på balkogen! ;)


Later.
2011-04-28
 10:42:11

Funderingar

hmm jag tänkte ju att jag skulle börja med morgonpromenader innan frukost. Har inte blivit så mycket sånna än. Det blir så fel när jag jobbar som jag gör...

När jag ska jobba natt brukar jag sova till 10 (om jag varit ledig natten innan alltså) och då är det ju perfekt att gå på ett lunchträningspass på Ego vid 11.45. Fast det pallar jag inte att göra INNAN frukost, litegrann måste jag äta...
Vad tror ni är mest effektivt? Morgonpromenad på tom mage eller ett rejält träningspass på inte fullt så tom mage??

Ääh.. jag är väl egentligen inte ute efter att gå ner så mkt i vikt. Vill ju mer bygga muskler, så kör vidare med min träning! Men dom dagar jag inte kan träna på förmiddagen kanske morgonpromenader är ett bra alternativ. Vi får se!
Det verkar funka bra för Marita nu med morgonpromenader, så jag blir nyfiken på att testa det ju :P

När jag jobbat natt och vaknar vid 13-14 blir det ju ingen morgonpromenad, men principen kanske är densamma om man går innan man äter? Men då är jag ju oftast så slut för att jag inte sovit tillräckligt... suck..


Nu ska jag dessutom börja öva som Processledare till veckan och får ett till skift på mitt schema! Dag-kväll-natt kommer jag jobba. Alltså inte alla pass efter varandra, hehe... Börjar med ett dag-pass på måndag, kl.05.30-15.30 (måste alltså kliva upp vid 04.15 typ?!! ingen morgonpromenad innan det tack.) sen har jag kvällen på tisdag 14.30-22.45. Långa pass va?? Men ganska skönt att man bara har antingen kväll eller natt, alltså ingen kväll-natt som jag har på mitt vanliga schema..


Nej nu måste jag göra mig klar för migg MC-pass på Ego. Cirkelträning, det var jättelänge sen! Kul :)

Ska ta en promenad efter träningen tror jag för det är så fint väder!

Later.
2011-04-27
 23:09:17

Aaaah..

Idag  har varit en lång dag känner jag..

Efter vi varit i Härnösand och provkört bilen så stannade vi efter vägen och floskade i oss Sibylla till middag. Sen var jag tvungen att hämta mammas bil på hennes jobb, för hon skulle direkt ut på after work när hon slutade.

Åkte hem och läste ut en Isfolket-bok (ska börja på nr.44 nu!!) och tog sen en välbehövd tupplur i en timme... Sen klev jag mycket motvilligt upp och åkte till Ego för ett pass bodypump! FY SATAN I GATAN vad jobbigt det var! Ökade ytterligare lite vikter på benböjen! NU är det tvärstopp med ökning ett tag. Det var nästan så det inte gick.... och då är den här benlåten ändå nån halvminut kortare än de brukar vara tror jag... Puh, får ont i ryggen av tung-stången! :/

Men jag överlevde det. Fast jag trodde jag skulle vara tvungen att gå ut och spy.. Jävla illamående!

Mamma hade varit på Saffran med sina arbetskompisar så det var nära och bra att hämta henne efter träningen. Skjutsade hem henne till Njurunda och fick lite kvällsfika. Sen skjutsade Lasse hem mig till stan igen... och nu är jag här! :)


En bit av mammas och Lasses badrum som Lasse renoverat så fint!
Och en tjockis i duschen?!




Förresten... så ska vi nog köpa bilen...!!! :D


Nu ska jag krypa ner i sängen med Pontus! Yes, ingen av oss jobbar inatt! MYS! :)

Natti natti.
2011-04-27
 12:44:28

Förkyld fågel..

...Här nös and..!

Jag är tröööött....! Somnade för sisådär 5 timmar sen och skulle hemskt gärna sova lite till! Men nu har vi inte tid med det för nu ska jag och min Tuss åka upp till Härnösand och provköra en Volvo C30! :) Spännande!

Gissa vem som kommer somna i bilen...?! (ledtråd: inte Pontus iaf)

Nu har jag bestämt mig för att inte fortsätta göra akrylnaglar på Lotus..! Inatt gick två till av! En har ramlat bort och en sitter envist kvar på fingret och vickar... Tror jag ska testa med gelénaglar istället från ett ställe där typ hälfte av alla tjejer på posten gör sina :P Om det inte funkar med sånna heller får jag väl helt enkelt ge upp tanken på att ha fina nagar :(


En av de bästa kollegorna; Maria, och jag på Oscar i söndags. Maria har fina gelénaglar från "postenstället"... Hon har även jobbat på posten förut såklart ;P


NU ska jag borsta tänderna så vi kan åka.

Later!
2011-04-25
 11:23:49

Oscar och O'learys!

Hade faktiskt riktig roligt på mötet+personalfesten med Oscars igår! Hade som sagt först möte på Oscar. Fick veta litegrann om hur det går för företaget (bra!:)) och gick igenom ordningsregler nu i samband med att vi bli så många anställda, på både Oscar och nya Olearys.

Fick en mumsig drink och en cider också. Bra möte va?! ;)


Sigrid, Maja och Alex


Sen gick vi bort till Olearys vid 18-tiden. Det var smockfullt med folk o hela restaurangen. Vi hade ju bokade bord såklart, men det tog en jäääkla tid innan vi fick maten. Dom prioriterade väl att servera gästern före personalen :P Fick in öl, vin, cider, nachotallrik med friterade ostpinnar, tre omgångar med popcornskålar innan maten äntligen kom vid 20.30..!! Fajita Pita, jättegott!

Hade tänkt följa med ut på Memento sen... Men vi i vårat lilla gäng gick upp till Alex och satt där en stund innan det var dax o då blev jag så trött så jag valde att få skjuts hem med Elin vid kl.00 istället. Skönt att komma hem istället!

Nu ska jag åka med mamma ut till Njurunda! Sola sola! Ska ta en långpromenad också. Tänkte jag skulle spring en sväng, men är väl inte i tipptoppform efter två utgångskvällar... Mamma blir nog glad om jag vill ta en promenad med henne också :)

Pontus ska åka och fiska i ljungan med Jeppe idag. Otippat? :P

Ha en bra dag!
2011-04-24
 14:13:38

Åååååhh

Gud vilken härlig dag det var igår! Rensade rabatter, solade och åt middag hos Pontus föräldrar på dagen.
Var in på macken där ute och köpte årets första mjukglass också! :)




tuttifruttiströssel såklart! ;) mums!


Senare på kvällen blev det en lite oplanerad utgång! Gick ner och joinade Marita, Maja och Anna på en förfest hos Carro. Hade med mig två cider bara, så det blev ju väldigt lugnt... Hade egentligen inte tänkt följa med dom till stan, men vi hade så trevligt så jag ville inte gå hem när det väl var dags.

Blev en sväng till Oscar istället! SJUUUKT mycke folk där! Träffade hur många som helst som man inte sett på länge.. Kändes som att alla var där!
Utom Pontus som var hemma och såg NHL-slutspelet (helt i onödan eftersom han redan visste att Rangers skulle förlora ju....), saknade honom...! :(((


Marita och Maja råkade vara väldigt lika klädda hehe.. Dom bekymrade sig över detta när vi skulle gå in till krogen, men jag tror knappast nån tänkte på det sen iaf :)


Nu har jag precis ätit frukost. Sov till kl.13 idag... Helt DÖD fast jag bara drack två cider på förfesten och två öl på krogen... Blir väl så när man går ut en gång i kvartalet (om ens det??) nuförtiden. Jag börjar bli gammal..hehe..

Stannade tills det stängde kl.3 iaf. Hade tänkt åka hem tidigare, men vi hade så roligt så det blev en helkväll. Dansade en massa!


NU ska jag börja göra mig iordning för en till kväll på Oscar! :O *snark*.... Nämligen möte+peronalfest med Oscars-gänget! Börjar med möte och sen drinkar på Oscar. Sen ska vi gå vidare till "systerkrogen" nya Olearys (som har samma ägare) och äta middag och fortsätta kvällen där. Blir nog väldigt lugnt ikväll för mig. Är inte direkt sugen på en drink nu?! Mer sugen på att vara nyttig och ta en låååångpromenad i solen.... men icke! Får ta igen det här missandet av motion imogon...å försöka att inte bli bakis!

Adjö.

2011-04-23
 12:24:55

Activity completed

Har läst så mycket på sistone om vad effektivt det ska vara med morgonpromenader innan frukost! Man ligger ju på en högre fettförbränning när man går än när man springer (beroende på hur pulsen ligger) så jag tänkte börja testa detta!
Så idag gick jag direkt ut på en promenad när jag vaknade. Blev ju kanske inte så mycket till "morgonpromenad" eftersom jag klev upp strax efter 10.... men det måste ju bli samma grej ändå antar jag eftersom jag inte åt nått innan? :P

Gick 8,9 km på strax över en timme. Så fint väder och sjukt varmt så jag skulle kunnat fortsätta hur länge som helst, men jag blev faktiskt ganska hungrig.. Mumsar fil och flingor nu!

Ska åka ut till Söråker alldeles strax och sitta i solen hela dan!

Glad Påsk! :)


Längtar efter den hääär värmen!
2011-04-22
 11:40:54

Old days

Härligt väder idag! Nu är det 25 grader varmt här i mitt köksfönster!! :)

Ska ta och cykla bort till ego nu för ett pass bodypump!

Pontus är i Söråker hos sin morfar och grejar med bilen... SUCK! Dom hade gjort nånting med bromsarna igår på verkstan.... Eller det som skulle göras var att greja handromsen som tar dåligt. Men då behövde dom beställa hem en speciell vajer, så vi ska komma tillbaka med bilen nästa vecka och fixa det. Ok, då tror man väl att det är fritt fram att köra som vanligt när dom inte säger nått annat??
Sen igår när jag kom in till stan efter att ha varit i birsta så tyckte jag att det knäppte konstit i bilen... och när jag klev ur fick jag för mig att jag kände en bränd lukt... Men sen gick bilen normalt utan knäppanden hem från stan, så jag tänkte att det var väl inget....

Men sen på kvällen när Pontus åkt ut till Bergeforsen så hörde han också knäppningar när han stannade där ute.. Och när ha kände på ena backdäcket så brände han sig på fälgen för den var så het!!!

Ringde Conny från verkstan, och han sa "oj jag kanske skulle sagt att ni inte ska använda handbromsen nu".. No shit?? Den hade ju jag lagt i när jag lämnade bilen igång och klev ut för att hämta grejer hos John. Då hade bromsen fastnat mot bakdäcket på nå vis.... Men det skulle tydligen va ganska lätt att fixa själv sa Conny, så det är det Pontus är ute och fixar med nu.

Alltid äre nått!!!


Hittade lite fina bilder på mig och pappa bland "pappagrejrna"


ute i skogen




Jag har gjort fina ansiktsmålningar på oss..haha!


jag tycker att pappa ska äta..?:)


tyckte jag va rätt lik mig på bilden hehe.. förutom att jag var så blond! :P


ute å kör :)


undra vad det här var för tillstälning då? pappa var stilig iaf :)


Nej nu måste jag sticka till träningen! Later.

2011-04-21
 22:35:14

Today

Åååh nu är det helg! SÅ skönt! Den här dagen har varit toklång känns det som...

Åkte ju med bilen till verkstan imorse kl.07, så jag var väl hemma igen och i sängen för att äntligen få sova kl.8.

Vaknade kl.12 av att min släkting Conny från verkstan ringde och sa att bilen var klar.
Somnade om till kl.13. Klev upp, åt frukost och gick och hämtade bilen.

Åkte till stan och fick en tid på Lotus för att fixa min trasiga nagel kl.16... Hann därmed åka ut till birsta och handla + hämta grejer av John på hans jobb.. (lite "pappagrejer" som hade råkat bli kvar hos John i Nacksta när jag flyttade)

Åkte tillbaka till stan och fixade nageln på Lotus. Det blev fint! En ung kille som gjorde den den här gången. (eller jag vet inte alls hur gammal han var förresten..?! så förbaskat svårt att se det på asiater tycker jag.. han var väl nånstans mellan 20 och 40 år! Sek på jobbet skulle man ju kunna ta för en tonåring också, fast han snart är 40 typ..;P)


Sek i min tvättkorg för några år sen...:)


Aja..
Väl hemma lagade Pontus middag av en fin kilos havsöring som han fiskade upp igår. Han gjorde filéer i stekpannan och det blev jättegott!! :)

Efter maten var det i princip bara att göra sig klar för jobb igen. Fick ta cykeln för Ponts skulle åka ut till Bergeforsen också fiska igen. Pontus tycker om att fiska. Om nån missat det menar jag...


Nu ska jag avsnjuta en avocado med keso och ett löskokt ägg (inte allt tillsammans). Blev så himla sugen på ägg eftersom jag och Mira pratade om äggkokning en massa inatt hehe..

Later!
2011-04-21
 06:25:10

Godermorgon

Sådär, nyss hemkommen från jobbet! Sista natten innan det är heeelg avklarad. (Bara en kort pass ikväll kvar)

Sitter och äter frukost nu och väntar på att klockan ska bli 7. Då ska jag nämligen åka bort med bilen till verkstan. Det är lite smågrejer som ska fixas innan försäljningen... Förhoppningsvis blir det inte så dyrt. Har en släkting som jobbar där också så vi kan nog få lite rabatt.. (hoppas jag!) :)

Det gick bra med visningen av bilen igårkväll iaf. Pontus var ju på jobbet så jag fick sköta det. Det var en kille och hans tjej i 20-års åldern som kom och kollade å testkörde. Han var väldigt intresserad! Skulle höra av sig till Ponts idag, s vi fr se hur det blir..*hoppas hoppas*

EN AV MINA NAGLAR HAR GÅTT AV!! Gaaah. Ve o fasa! hehe...närå.. Men det ser ju för jävligt ut så om jag hinner idag ska jag gå till salongen och se om dom kan göra om den. Man fick fixa sånt gratis om nått gick sönder inom en vecka sa dom så.. Börjar känna mig riktigt bekväm i dom nu faktiskt. Det enda riktiga problemet är väl att skriva på den här datorn! :( Macen. Min bloggdator...(eller Pontus dator egentligen, som jag har lagt beslag på för den är mycke behändigare än min....)buhu..


Kattnos! ♥
2011-04-19
 10:39:09

Godmorgon!

Har precis ätit en avocado med keso till frukost. Ganska lagom innan man ska spinna tror jag.. Det värsta som finns är om man är mätt när man sätter sig på cykeln! Spykänslorna infinner sig då ganska omgående...! Men nu är det ju en timme kvar till passet börjar så jag hinner nog smälta en avocado... Funkar inte heller alls för mig att träna på tom mage och äta efteråt! Måste va sådär lagom mätt :)


Första gånger jag sitter vid stationära datorn och försöker skriva nu med dom här naglarna....Det går väl sådääär...Det här tangentbordet är cp och vissa knappar funkar knappt, så det blir dubbelt jobbigt nu. Hoppas jag slipper KODA ikväll på jobbet. Sitta och skriva postnummer och gatuadresser på en dator alltså.. Det går på tid liksom, man ska ligga över ett visst antal i timmen. 2000 eller nått. Jag brukar klara kravet med god marginal, men nu lär jag ju dra ner mitt snitt rejält :/


Det är en kille som ska komma och kolla på bilen imorgonkväll!



Han verkar va riktigt intresserad och har redan pratat om pengar o vilken bank han har osv! MEN imorgonkväll jobbar Pontus, så JAG måste visa bilen för honom.. Går väl säkert bra...så länge han inte har nå frågor! Vi har ju papper från besiktningen o sånt, så då räcker jag bara fram pappret så får han läsa själv....:P

Vi ska åka till Härnösand nån dag nu och provköra den här:

Volvo C30 1,8F Flexifuel Momentum -09


Fin va? Måste ju skynda oss att hitta en bil nu om Forden bli såld snart! Fan va jobbigt att vara utan bil nu när jag vant mig vid att ha en! Men har ju cykel iaf...

Ska gå ut och testa om den verkligen var punka på den eller inte?! Mamma var här igår och visade hur hennes jäkla dumma cykelpump funkade... Hoppas däcken fortfarande är hårda nu!

Later!
2011-04-19
 00:49:26

Akrylnaglar!

Idag följde jag med Pontus till stan när han skulle klippa sig. Gick runt och kollade lite...

Kom att tänka på en grej som Linda som jag jobbar med på Oscar tipsade om i fredags..
Nämligen att de hade specialerbjudande på Lotus nagelstudio nu. Typ 30% rabatt på nagelförlängningar.
Gick in o kollade... kom ut med nya LÅNGA naglar!

Första gånger någonsin jag haft såhär långa och hårda naglar!! Mina egna är ju mjuka som papper i princip och går alltid av såfort de börjar närma sig att bli långa.


MEN....
Jag är helt fucking handikappad nu!!
Allt är ju fan svårt med dom här! (ni ska bara veta vilka problem jag har med att skriva den här texten, har inte riktigt fattat hur jag ska bete mig o hålla fingrarna..)
Klä på sig, laga mat, sätta upp håret, använda iphonen(!!)... Tur som fan att jag inte jobbar ikväll utan får tid tills imorgon att försöka lära mig leva med dom här sakerna..

Om så många andra kan så borde jag också kunna. Vanesak antar jag...?

Men dom är fina iaf! :)


Naglarna var på Ego ikväll. Core och pump!
(skulle ju ha gått på MC-passet istället för där var visst Petter med och tränade!! :O coolt va?! jag såg honom inte ens.. han hade visst varit där och trännat på förmiddagen också, verkar köra hårt...)



Sen kollade naglarna på film med älskling. The Fighter blev det, med Mark Wahlberg och Christian Bale. Handlade om deras störda familj och boxningskarriärer. Faktiskt bra :)


Håller tungan rätt i mun för att lyckas hantera mobilen...


Jag bad om att få korta naglar, faktiskt. Hon som gjorde dom ansåg att det här var korta och att det inte skulle vara nått problem. Hmmm. Är det bara jag som är sämst eller? Seriöst, snart kastar jag datorn i golvet för jag skriver fel hela tiden HAAAAAGAAAAHHHH!!!!

Ok, lugna ner mig.

Här är min söta korthåriga älskling iaf! Han blev så fin!! :) Skulle ju ha tagit en före-bild också på långlockarna han hade innan...:/


♥ påväg till jobbe...

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Måste sova så jag orkar upp på spinning imorrn! 11.30...Tycker det är skittidigt! Hehe det brukar va 11.45 oftast. En kvart liksom... Men det känns som stor skillnad :P


Aja. orkar fan inte knappa mer här, får ont i fingrarna (eller naglarna).. suck.

Gonatt!

2011-04-18
 00:46:06

20e bilden och andra bilder

Tog en massa härliga vårbilder ute i solen "hemma" i Njurunda idag...


tussilago och ett snigelhus :)


Här smäller vi in en bild från listan! 20e bilden: En bild på dina närmaste.
Mamma, Millan, Morris och Pontus!






Morris var så söt och visste inte huuuur han skulle bete sig för att komma åt fjädrarna som jag satt upp i den något risiga busken.. Han är ju som bekant inte den smidigaste katten :P

Åh nu när jag tänker på min tjocka katt så kom jag att tänka på en blogg som jag hittade av en slump igår! haha
http://kattasfett.se/
Såhär skriver hon om sig själv: Jag heter Katta, jag är 21 år gammal och jag är tjock. Jag har helt med egen vilja bestämt att det är dax för mig att göra något åt fläsket. Jag ingen "tyck synd om mig" tjockis som klär mig i tält för att inte visa mitt fett eller som gråter på TV. Jag är istället den som bestämmer sig och gör något åt det.

Skön inställning tycker jag! Hon verkar vara jätterolig och jäävulskt duktig! Hon har tydligen varit med i "Du är vad du äter" nu..  Finns en lista i hennes blogg med saker man "får" och "inte får" äta, enligt Du är vad du äter's regler. Intressant. Kolla in det! Många som vill gå ner i vikt äter ju helt fel pga okunskap.


Aja, nog om det!


Vi fick jättegod middag hos mamma idag. Lammstek med ugnstekt potatis, rödbetor o lök + nybakat bröd. Hemskt gott!

När vi kommit hem på kvällen gick jag och mötte upp Maja för en långpromenad! Över en mil blev det faktiskt. Upp till norra berget.. sedan till Haga och tillbaka ner till stan och hem. Trevligt!


När jag kom hem blev det en sån här mumsig frukttallrik igen (köpte två paket jordgubbar för 15:- i förrgår ;D)


Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Pontus jobbar inatt, tråkigt :(

Gonatt!
2011-04-17
 12:37:19

Ford Mondeo ST220

Nyvaken. Ska fixa frukost nu (lite sent jag vet... vi somnade inte före 03 inatt iaf..) sen ska vi åka ut till Njurunda. Vankas lammstek till middag! ;)

Nu har lillpärlan kommit ut på blocket! Kolla vad fin han är!! Köp Köp!! (länk)--->> http://www.blocket.se/vasternorrland/Ford_Mondeo_ST220_33285164.htm?ca=4&w=1









Snygg va?! Nå jäävuslskt juh! ♥

Nu frukost. Ha en bra dag! :)
2011-04-17
 00:20:18

Bilar

Idag har jag och Pontus varit på Careta i Timrå och provsuttit i en Volvo C30. Kändes bra! Liten bil fast ändå rymlig liksom. Snygg också :) Vi ska nog åka till Härnösand och provköra en som har den sortens motor vi vill ha nån dag, se hur den känns..

Åkte till Söråker och tvättade Forden riktigt grundligt både ut-och invändigt. Fotade, och nu har Pontus lagt ut den på blocket. Den blev så fin så, lillpärlan!!

Provkörde Pontus pappas Saab 9-5 en sväng också. Kändes bra den! Beslutsångest... Lite större Saab som gått lite längre eller lite mindre Volvo som inte gått långt alls?? Får fundera vidare.

Fick mumsig middag. GRILLAT kött och hemmagjord potatissallad! Blåbär/hallonpaj till efterrätt. Såå gott!


efterrätten


Min käre sambo och hans familj tillhör ju den förnäma släkten Geijer/af Geijerstam/von Geijer och här är deras "släktvapen" på framsidan av en tidning från det årliga Geijerska släktmötet i Ransäter. Hihi, lite roligt det där tycker jag, att alla Geijrar liksom håller ihop. (Nästan som släkten Isfolket...!) ;P



Min favoritGeijer :)




Ikäll har jag varit ute och sprungit en sväng! 7,8km blev det. Nacksta och tillbaka, upp till sidsjön, fagerdal och södermalm... Känns bra. Sen åt jag det här mumsiga efteråt och kände mig nyttig som fasen!



Nu äter jag dock lite godis också... Man bara lite... rester från garderobsgodiset igår, hehe..

Ska snart lägga oss nu. Natti!

2011-04-15
 20:32:15

Garderobsgrubbel

Okeej..! Nu sitter jag på en pall i garderoben på Oscar och vilar fötterna. Man måste passa på innan klockan blir runt 22 och det blir full rulle! Fast ikväll är det ju fredag..då är det aldrig lika mycket som på lördagarna. MEN det är även 40+ och dom gångerna jag jobbat förut så har det faktiskt varit rätt mycke folk på dom kvällarna. Vi får se... Köpte lite godis på hemmakväll så jag har nått att sysselsätta mig med. Egentligen skulle jag låtit bli!! Tog ju med ett äpple.. Men köpte bara några favoritsorter..;p jag har ju faktiskt tränat idag så jag har lov av mig själv att äta. Igår var det värre!! Får sån sjukt jobbig ångest när jag äter onyttiga saker om jag inte tränat. Hade iofs gått promenad en timme, men det räknas inte riktigt.. Kände mig fet o äcklig. Jag är lite dum i huvet, jag vet!! Men det går liksom bara inte att sluta tänka så.. Dumma kroppsideal man har inpräntat i hjärnan!! Nu ska jag ställa mig upp en stund så jag syns! Lösa lite korsord kanske.. Måste köpa nya korsordstidningar hit, det är bara dom svåraste kvar!:/ jag är sämst på sånt... Mamma är duktig på korsord, min smarta mamma!:) vad jag svamlar.. Nån som fortfarande läser??? aja, jobba lite nu!
2011-04-15
 14:17:33

Utpumpad

Puh det gick tyngre än jag trodde att träna idag... kanske inte mår riktigt helt hundra än ändå. Höll på att komma för sent till träningen för jag fick för mig att den började 12 istället för 11.45... Blev en väldigt rask promenad dit.. (punka på cykelt tror ja..fan!) Redan då kände jag mig helt slut och måste ta astmamedicin. Men det var ju bara ett pass pump iaf, hade varit värre med kondition, typ spinningpass :S Får vänta med det tills på söndag kanske....;P

Tog en 20-minutare i solariet efteråt för att ta igen mig lite. Och för att det dykt upp lite nya sår/eksem på magen och låren.... Hoppas dom blev bortskrämda!

Pontus är fortfarande ute och fiskar med Olle. Olle hade fått en gädda..... Dom är ute efter havsöring dock! :P Dom hade även fastnat med båten i ett nät fullt med gammal död fisk..uäk!

Nu ligger jag i soffan och har precis ätit ett äpple... fullt med skal i tänderna!

*Pet pet*

Ska hoppa i duschen nu. Hade tänkt ta en promenad till stan en sväng sen... men vettefan om jag orkar. Blev så trött nu...och bok nr.41 i Isfolketserien är så spännande..;)

Kanske blir soffläge tills det är dags att fixa middag. Eller näää..! Middag äter jag ju på Oscar ikväll såklart! haha, va bra. Börjar jobba kl.19, så då passar det perfekt med lite personalmat. Hoppas det är nå gott!
(förra gången åt jag JÄTTEgod potatismos och kalkon.. eller varför inte fläskfilé och risotto...eller köttfärsbiffar...eller kycklinggryta...*dregglar*)
2011-04-15
 10:55:01

Äntligen!

Nu anser jag mig vara tillräckligt frisk för att gå på ett pass bodypump!

Inget halsont alls längre. Igår var jag sådär halvpigg.. Gick ut på en promenad, men höll på att avlida av pollenallergi istället då. Näsan bara rann och rann..fickorna var fulla med näsdukar :P Det kändes som det blev ännu värre när jag hade solen i ögonen också... Hela vägen upp till sidsjön var jättejobbig bara för det. Sen gick jag en skogsväg därifrån till lv5... då gick det bättre (förutom att jag fick plumsa i snö...)

Har börjat använda en allerginässpray nu också, förutom ögondroppar och dubbel dos av allergitabletterna. Känns bättre än igår iaf. Vad häääärligt det är med vår!! :/

Pontus är ute och fiskar idag. Får se om han inte blir klar allt för sent.. så kanske vi hinner åka och testa Volvo C30. Blev inget igår för han sov så länge sen skulle han jobba igen. Ikväll jobbar jag på Oscar också, 19-04... Sista passet där den här månaden iaf, sen är jag ledig flera helger på rad! Sköööönt!!

2011-04-13
 19:11:57

Sjuuuk!

Jag blev alltså inte frisk även fast jag sov 13 timmar inatt...! Nu är jag sjukanmäld och har legat hemma i soffan och känt mig ynklig hela dan... ont i halsen, snorig och allmänt hängig.

Gjorde dock en kraftansträngning och lagade kycklinggryta till middag. Lite kinamat-style med bambuskott o kokosmjölk. Är rätt bra på kycklinggrytor om jag får säga det själv! :)


Nu har jag legat i soffan igen och läst Isfolket...(som vanligt, inte så många böcker kvar nu!!) Var tvungen att ta en paus för jag blev så trött. Vill inte somna nu, då kommer jag väl inte kunna somna sen ikväll.


Imorgon ska vi åka och kolla på bilar igen, om jag är lite piggare...förhoppningsvis!
Volvo C30 har vi börjat kolla på lite nu. Måste ha lite alternativ och inte snöa in helt på Saab liksom :P
C30:n är ju ganska liten (två dörrars) men känns ändå rymlig. Pontus var och provsatt en idag, och han gillade den..

Aja, vi får se. Svårt det där.

Till helgen ska vi ta och tvätta den kära Forrrden ordentligt både utvändigt och invändigt och kanske ta bilder på den så vi kan lägga ut den till salu snart!


Hehe roliga djur på youtube muntrar upp mig lite..




Nu återvänder jag till soffan och fortsätter på boken. (Den onda häxan Hanna har precis återuppstått..!! :O spenande..!)

Later.
2011-04-12
 15:48:31

Bedrövlighet!

Idag är alltså min första lediga dag sen FÖRRA söndagen! (3/4)

Jag hade planerat att kliva upp hyffsat tidigt, gå ut en sväng kanske, gå på spinning kl.16.30, laga kycklinggryta till middag och mysa med Pontus.
Vad händer? Jag får ont i halsen och mår dåligt!! Faaan.. ingen spinning för mig idag! Sovit tills nu. Glömde att att ut kycklingen ut frysen imorse...

Får roa mig med att åka och handla med Pontus istället när han kommer hem. Han är i Haga och byter däck på bilen nu...

Åååh jag blir så less! Var så peppad på spinning idag, och pump imorgonförmiddag (det kanske jag kan gå på iaf..) Vägde mig igår på jobbet när ja tränat och fick en chock. Ska köpa massa frukt och inte äta nånting annat gott än fruktsallad framöver! :P

Usch jag fryser. Måste fixa te!

2011-04-11
 14:56:34

Läkarbesök

Gick bra hos tant doktorn idag! Hon skrev ut mer kortison och sa att det inte är farligt att använda det länge på stora partier på kroppen, eftersom huden där är så pass tålig. Det var värre om det är i ansiktet.

Jag får även komma på ljusbehandling om jag vill! Men tackade faktiskt nej till det.. Det är ju ändå faktiskt på bättringsvägen med eksemen nu känns det som. Och nu när jag vet att det är okej att fortsätta smörja som jag gör 2gg/dag och sen börja trappa ner...så testar jag med det först. Det är ju dessutom snart sommar, och då blir de alltid bättre! :D

Men om det blir värre igen till hösten, så vet jag att det bara är att höra av mig så får jag börja en ljusbehandling då. Det är ju ganska jobbigt att gå på ljusbehandling dock, så jag slipper ju helst.... Då måste man till sjukhuset typ måndag, onsdag, fredag.. i en period på hur länge som helst.. och först ligga i ett bad med nå speciell vätska i 15 min. Sen ställa sig i ett solarium i 5 sekunder-3 minuter.. smörja in sig med alla hudkrämer, sen gå därifrån och känna sig helt kladdig. Och efteråt måste man undvika solen dessutom. Kul va?!


Efter jag varit på sjukhuset var jag dödstrött (kunde inte somna igårkväll...!) så istället för att ta en långpromenad i det fina vädret så la jag mig i sängen brevid Pontus och sov till kl.14.....! Det var väl lika bra, för nu ska jag jobba 16-06, tjoho!

Ska cykla till stan och köpa sushi som jag kan äta till middag på jobbet sen.. och fil till kvällsfikat. Måste testa pumpa däcken på nån mack också... cykelpumpen jag fick låna av mamma är ju dum :/




Här är min fina ananaspaj! Sjukt god! Hoppas Pontus äter upp den sista biten ikväll så jag slipper...hehe... ätit alldeles för mycket av den! :P Hoppas ingen vill göra styrke och rörelsetester ikväll på jobbet, för jag måste träna!!

¡Adios!
2011-04-11
 00:15:52

Ridin' dirty

Nu ska jag gå och lägga mig snaart...

Fick vara ledig från jobbet inatt, för jag ska till sjukhuset och (äntligen!) få träffa en läkare på hudmottagningen imorgon kl.10! Sen börjar jag jobba igen kl.16, så det hade varit småjobbigt om jag hade jobbat inatt..

Dagens bästa! haha..



Ska lägga mig i sängen och kolla på Criminal minds nu.. Natti!
2011-04-10
 17:18:15

Inte mycket till helg..

Då var helgen snart slut då...!

Igår var jag ut till mamma och Lasse en stund på dagen. Tog en långpromenad med mamma och höll på att blåsa bort..!! Pontus var hemma och mådde lite krassligt så jag stannade inte på middag i njurunda utan åkte hem och tog hand om honom litegrann istället. Bakade en Ananaspaj till efterrätt!! Guuud va gott, den är nästan slut redan! :P

Sen på kvällen igår var det Oscarjobb som gällde. Med Maja och Maria som för det mesta. Gick väldigt bra även fast det var full fart från början till slut. Kom inte därifrån förrän 04.00! (stänger 03.00 men folk var seeeega ut...!)


Idag bev det en sen frukoat vid kl.14. Sen direkt till Ego. Crosstrainer och lite cirkelträning i gymmet blev det.

Nu är jag fortfarande mätt sen jag åt frukost, så det blev en avocado till middag....! Ska snart till jobbet så hinner inget annat!

Later.
2011-04-08
 15:05:40

Gomorgon gomiddag gokväll!

Dags för städfredag då! Vaknade för en timme sen och börjar jobba igen om en timme... det är grejer det....!!

Pontus har åkt med Gustav till stan för att handla öl på systemet åt honom...Så han kanske köper en flaska vin eller nått som man kan njuta av ikväll kl.23 när det äntligen är helg i några timmar :P


Har ju inte visat min nya hårfärg förreste ;) Ingen som direkt märker nån skillnad.... fast jag själv tycker det är stoor skillnad iaf. I like!


I bilen i förrgår.. Med utväxt i håret och nytt läppstift (!)


Det var svårt att se färgen.. Ser olika ut i olika  ljus...Men här är det nyfärgat iaf.


Lite mer rött i det :)


Köpte den här tröjan för 79:- på rean på HM också.. Lite volanger.


Nu måste jag göra mej klar för att åka och städa på jobbet. Kuuul. Ska tvinga Pontus att städa här hemma under tiden! Jag hade ju hellre gjort det om jag hade fått välja så....

Later.
2011-04-07
 17:53:06

Grattis Ullis!

Idag har jag varit på stan och ätit lunch med Ullis, Maja, Marita och Helmer. Ullis fyller år idag så det blev en födelsedagslunch på Tant Anci och Fröken Sara :)


Maja visar upp nyckelringen som Ullis fick i present för en nyvaken Helmer


Hon fick dom här muggara.. Jag tror jag måste köpa hem sånna till mig själv också.. Köpte på Udda Ulla (hehe passande butik), med den här serien finn på Rummet också. Mycket fint!


Helmer ville också äta!


..sen blev han lite putt när maten tog sluuut....! :(

Känner mig inte så pigg idag. Typ som att en förkylning är påväg. Så när jag kom hem från stan la jag mig i sängen och sov typ två timmar... Nu har vi precis ätit soppa till middag. Varm o gott.

Blev helt genomfrusen igår när vi var ute på kajen hela dagen och hade truckutbildning! Säkert därför jag börjar känna mig hängig. Bäst att ta med ipren till jobbet.. för nu är det dags att jobba kväll/natt!

Later.
2011-04-06
 22:41:01

Rödis

Håller på och färgar håret nu. Det blir "medelbrun choklad röd" istället för "medelbrun kastanj extra"... Spännande! Ser lite rödare ut än vanligt än så länge iaf. Men det är svårt att veta hur det kommer bli sen när det är klart.

Min älskling ska snart iväg till jobbet...:( Hade förträngt att han skulle jobba inatt! Tänkte att vi skulle mysa lite i soffan framför öppna spisen...!! Vi har jobbat om varandra totalt nu igen. Fan. Det måste tas igen nästa vecka när jag äntligen är lite ledig! Saknar min gos.

På tal om honom...

19e bilden: En person som är snygg.


Pontus på en båt i San Francisco! :)


Ååååh längtar tills vi ska åka till Kroatien i september!!

Nu hoppar jag i duschen!

2011-04-06
 16:31:20

Färdig!

Japp, klarade trucken hur lätt som helst! Ja, till slut iaf... ;P

Jag och Hanna fick öva några extra gånger innan vi "körde upp", men till slut fattade vi liksom grejen och det gick mer naturligt.



Olle övar på hinderbanan..


Tobbe har uppkörning ;)


Hanna hänger vid våran favorit, motviktstrucken!! :)

Konstigt nog så var dom små truckarna svårast att köra! Höglyftartruckarna alltså, som vi kommer använda mest inne på klumpen o så. Sitt- och ståtruckarna, med långa gafflar som dom på bryggan använder och kör in posten med, var hur sköna som helst att köra! Inte alls lika tröga och bångstyrig som de mindre..

Sen motviktstrucken då...!!(som vi inte ens får truckkort för nu, då måste man ha B-kort) Den var ju hur enkel som helst! Kunde typ snurra runt på stället. Som att åka runt i en liten radiobil :) Synd att vi inte får använda den sen istället..


Vi fick sluta ganska tidigt idag eftersom vi var så duktiga ;P Tog en sväng på stan och köpa ny hårfärg (i en ny nyans faktiskt, skräll!!), lite nytt smink, ett par träningsbyxor och ett nytt skal till iphonen. Som matchar exakt i färg med träningsbyxorna! hehe..perfeekt.


Lite sådär blå/lila, fiiint! Najsig färg på byxorna också. Dom ska jag inviga på pumpen ikväll! :)



Meeen nu ska jag försöka slita Pontus från hans jäkla spel vid datorn... (Han påstår att han hamnat i en period nu som han spelar mycket, och att det kommer gå över. Han har ju faktiskt inte spelat nånting alls förut, så jag hoppas det stämmet.)

Nu ska vi i alla fall åka och handla! Jag ville att vi skulle åka och provköra bilar (jättesugen!!) men det tyckte inte han att vi hann.. JO det hade vi hunnit om vi hade åkt direkt istället för spela!! suck...

Aja det hinner vi väl nån annan dag.... Men jag vill NUuuuuuuU. Ynf.


Kul vecka jag har nu förresten. Inte en enda ledig dag!

Jobbar/jobbat:
måndag 09-16
tisdag 08-18.30
onsdag 08-15
torsdag 18.30-06
fredag 16-23
lördag 23-04
söndag 18-06
måndag 19.30-06

SEN är jag ledig på tisdag!! Jävligt långt tills dess känns det som....suck.

Men aja, slita Pontus från spelet nudå. Later.
2011-04-06
 07:00:16

Morgontrött!

Jag är fan inte skapt för att kliva upp tidigt på morgonen...usch vad jobbigt det är! Tusen gånger lättare att vara vaken en hel natt, bli jättetrött och sen få gå och lägga sig! Ska bli skönt med nätter resten av veckan :P

Lite jobbigt bara att jag har torsdag kväll/natt, städfredag, lördag på Oscar, söndag kväll/natt, måndag kväll/natt... Jag vill vara ledig!! Det här känns som världens längsta vecka. Jag är redan helt dagvill och ligger en dag före verkligheten inne i mitt huvud hela tiden, suck.


Nej men nu ska jag klä på mig och ta cykelt till jobbet. Klarade teoridele av truckutbildningen igår, idag är det dags för övnings- och uppkörning! Lite för lite förlektioner tycker jag :/

2011-04-05
 20:09:50

18e bilden: En bild på din fritid.


Här sitter jag och pumpar småarmarna lite i gymmet på jobbet :P

Egentligen inte en bra "fritids"bild, eftersom det är på jobbet... Men träning är ju en rätt stor del av min fritid och jag hade ingen annan bild på det sååå..!

Hade glömt den här dagens bild grejen lite (-->>Listan). Men vafan, nu ska jag slutföra den!!
2011-04-05
 20:02:22

Ljust!

Jag är trött! Hamnade i nått slags paltkoma här nu efter jag åt en pajbit till middag.. (pajen var ÄNNU godare idag!!;D)

Idag har jag varit på jobbet 08.00-18.30... pust!
08-15.20 var det truckutbildning. Vi körde ingenting idag utan höll bara på med en massa teori.. Läste en bok och gjorde sedan provet. Det gick bra.
Imorgon blir det den praktiska delen och UPPKÖRNING!! haha jag och Hanna är livrädda..! Killarna är rätt lugna, dom har ju kört en del truck redan innan...fuuusk!
Men det ska väl gå bra...

Efter utbildningen hann jag träna en timme innan det var dags för lagmöte. Skulle egentligen inte vara med eftersom jag slipper jobba ikväll och inatt när jag har utbildning.. Men blev "tvungen" att vara med ändå för vi skulle prata lite om styrke- och rörelsetesterna...

Jaja, nu är jag hemma iaf och ska snart inta viloläge i soffan!:)


När jag kom hem hade Pontus satt upp lampan i köket! Woho. Jag skruvade dit ljushållarna som sitter ovanpå den, sen var det klart. Blev jättefint tycker jag! Looki looki..


Väldigt LJUST och bra när man behöver det.


..och behöver man inte ha det så ljust så räcker det kanske med att tända värmeljusen! Perfekt!

Får tacka moster för idén att jag skulle ha en kökslampa med levande ljus på! :)


Nu ska jag shoppa lite nya träningskläder på internet...Blev så inspirerad igår på Spinningen av Lina (ledaren) som alltid har så färgglada och spännande träningskläder! Måste fräscha upp min egen uppsättning lite!

Sen soffan! Jag är helt slut.
2011-04-04
 18:08:20

Pajen blev jättegod!

(blev tvungen att smaka en liiten bit).
Den fick till o med godkänt av Pontus! Även fast det var paprika i den..!! :D



Nu måste jag iväg till Ego!
2011-04-04
 17:29:59

Ahuevo

Coolt!

Nu håller jag (äntligen) på och lagar en paj! Receptet.
Den är med spenat, fetaost, grönsaker.. och så la jag till lite kräftstjärtar också. Den ser himla mumsig ut inne i ugnen nu iaf, så jag hoppas att det bli bra! Har aldrig lagat en paj förut..

Råkade spilla ut en skvätt äggstanning inne i ugnen när jag ställde in pajen för formen var så full.... Så det blir väl till å skrubba rent där sen... Luktar lite bränt av det... :O

Dock ska jag på SPINNING och CORE kl.19 och 19.40.. Så jag får nog äta pajen ikväll när jag kommer hem.. Annars kommer jag bli för mätt. Klarar inte av spinning när jag ätit för nära inpå innan. Det har hänt några gånger. Blir hemskt illamående...uäk!



Idag på jobbet fick jag veta att jag kommer få gå som Processledare några veckor i sommar!! Först kommer jag få öva och gå tillsammans med ordinarie processledarn i två veckor i Juni. Sen går jag på semester tre veckor... Sen när jag kommer tillbaka kommer jag vara processledare! Iiiiih!! Läskigt. Spännande. Kul. Skrämmande. Jag vet inte riktigt hur jag ska känna för det?! Men det kommer nog gå braaa... Det är ju ganska lugnt på sommaren så.. :)

(för er icke-postisar: Processledaren är den som är chef på golvet..)




Nu börjar pajen se ganska fin ut! Undra hur jag vet om den är klar... Hmm.. Äh, den får va inne 5 minuter till sen är det säkert bra. Då ska Pontus få vara försökskanin! Hihihi..han är ganska skeptiskt tror jag. Han är inget stort fan av grönsaker..eller pajer för den delen. Men bäst för honom att han kommer äta och se glad ut! ;P

Later.
2011-04-03
 22:49:22

Bueno

Yes, det blev en löprunda i Mjösund idag! 7,58km. Kände mig nöjd med det :)


Flås...!

Råkade springa ner på en geggig skogsväg/travbana.. Blev jävligt lerig om skorna :/ Kom upp på en hästgård med en massa hästar i hagarna :)

Nu ska jag sova snart så jag inte är helt förstörd imorgon när jag ska kliva upp tidigt och åka till jobbet. Börjar kl.09. Sen är det ännu tidigare på tisdag och onsdag, då börjar jag 08! Sen nätter tors, lör, sön.. Vändningar är ju kul...
2011-04-03
 13:34:18

Förbaskat

Blev inget fiske i Björköfjärden idag :(
Hade ställt klockan på 8.. Men när vi vaknade och tittade ut var det ju helt grått.. så vi somnade om och vaknade ogen vid 12 istället... sömntutor!

Nu ska vi iaf åka till Njurunda och äta middag hos mamma och Lasse. Har sån tur på helgerna och kan nästan alltid äta hos antingen Pontus föräldrar eller mina.

Blev ingen löprunda igår efter vi varit i Söråker. Vi kom hem ganska sent och jag var så sjuukt trött. Det blev lite godis i soffan och en film isället. The Green Hornet! Den var underhållande :)

Men idag ska jag fan ut och röra på fläsket ordentligt. Får se om jag tar med mig kläder och springer ute i Mjösund eller om det blir i stan ikväll. Nått av det i alla fall! Känner mig sladdrig idag, usch!

Imogon ska jag på möte på jobbet 09-16 med "tjejgruppen". Vi ska bilda ett ROS-team tror jag. Vilket innebär att vi kommer utföra vissa förbättringsförslag.. Tror jag iaf, får se imorrn!
Sen är det som sagt Truckutbildning tis och ons förmiddag. Jag kommer alltså ha mån, tis, ons kvällarna lediga till att träna på Ego, yes! :)



Tulpanerna som jag fick av mamma förra helgen har hållt en vecka! Det tycker jag var rätt bra, man borde börja köpa hem blommor oftare! (eller överhuvudtaget) Jättefint med tulpaner ju :D
2011-04-02
 14:48:14

Gutenmorgen

Jag har en vagel i ögat idag..! Eller i ögat sitter den väl inte.. snarare på ögonlockskanten. Gör ont som satan!
Ja, spännande att veta.

Har precis ätit frukost. Blev sent idag.. var så trött när klockan ringde. Jobbade ju på Oscar inatt. Det var 30+ och faktiskt ganska bra drag då för en gångs skull. Hade ett coverband som spelade, trevligt :)




hade tråkigt och fotade mig själv innan folket och mina coworkers kom... kul:P


Nu ska vi åka till svärisarna i Söråker! Alltid spännande att se vad man kommer få för gott till middag, efterrätt o grejer, hihi! Tror jag ska ut och springa en sväng sen ikväll. Kommer förmodligen kunna behövas..


Bogaboo! <--- Köng låt :D
2011-04-01
 10:51:01

Godmorgon!

Sitter och äter frukost nu. Ska snar gå till ego och köra ett pass lunchpump! Blir sugen att ta bilen bara för det är så tråkigt väder idag... :/ Meeen jag ska GÅ! Har blivit alldeles för lat sen jag träffade Pontus och fick obegränsad tillgång till bil... Det är ju så lockande att köra istället för att gå, mycket roligare ockå! :P Tur att jag tränar ganska mycket iaf så det inte märks nån skillnad på min kondition!

Vi ska köpa en ny bil nu till våren förresten! Den vi (eller Pontus) har nu, en Ford Mondeo -05:a med en V6 motor å 226 hästar (hehe titta vad jag kan! ;P) är inte riktigt vad vi behöver. Visste den är jätterolig att köra! På sommaren. På vintern...not so much. För den är på tok för LÅG! Med på tok för breda däck som gräver in massa snö i sig.. och så har den ingen motorvärmare. Det lutar åt att det kommer bli en Saab 95...



På tal om fordon.... Nästa vecka ska jag gå TRUCKUTBILDNING på jobbet! Gaaah.. Nervös! Jag har sagt att jag vill ha alla utbildningar man kan få på Posten. Men jag har alltid tänkt att "äh.. truck lär jag ju inte få, det är inte så många tjejer som har den.." Men jo, nu ska jag, Hanna, Sussie och tre av killarna gå den till veckan.

Har testat köra lilltrucken som man kör fram pall med på klumpen några gånger.. Så jag vet hur den funkar lite iaf. Men tycker den är skitläskig och svänger åt fel håll när man styr liksom :P Jag kommer döda någon med den stora trucken!! :O



Nu måste jag göra mig klaaar! Pump!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!