2008-01-31
 20:01:10

Jag har lekt lite...

Eftersom det inte blev nån sväng till stan idag så har jag inte haft så mycket att göra.... så det blev lite bilder på dom nya kläderna..! om det är nån som vill se :)



Svart linne, jeans och armband från H&M.


Grönt linne. H&M.


Koftan som jag köpte rea på Monki förra veckan! + halsband från H&M.

Börjar bli lite osäker på jeansen... Gillar dom, MEN dom känns liite stora..Sitter lite konstigt över baken liksom, lite löst.. Känns som att när man har använt dom i en halvtimme kommer det bli helt pösigt...Doh! Men men.. Det får gå! Kanske jag skulle kunna komma i en mindre storlek.... Äh, orkar inte skicka tillbaka o krångla. Får väl äta upp mig lite.. hehe....

NU ska jag äta mat! Ska fixa soppa och ett jättegott bröd som jag köpte efter jobbet imorse från ett bageri. Helt nybakat och mumsigt!! Måste göras fler gånger :)

2008-01-31
 16:54:24

Vaken nuuu!

Jaha nu har jag sovit bort hela den här dagen! Jeeejvla skit också... Men jag mådde så dåligt inatt på jobbet, kändes som jag hade feber.. så det kanske är lika bra att vila ordentligt. Ska ju jobba igen inatt också.. Har dock bara natten, börjar kl.01... så jag borde väl överleva! Tror jag ska skippa träningen innan jobbet kanske.... mår ju lite halvrisigt... måste väl låta kroppen vila också. Men det känns så tråkigt att komma dit kl.23.20 (om jag tar sista bussen..) och inte börja förrän 01! Då är det ju perfekt att träna under den tiden......

Jag som skulle ha gått på stan med Marita idag och uträttat vissa viktiga, försenade ärenden...! :P Men får göra det imorrn innan jobbet istället då. Marita var ändå upptagen med att fixa med sin nya lägenhet idag... så då tänkte jag att jag kan lika gärna sova nåågra timmar till..!!

Förresten, kläderna som jag beställt från HM och fick hem igår var helt perfeeekta! Första gången som jag beställt och allting passar. Kul :) Det blev ett par jeans, ett par träningsbyxor, två olika linnen, halsband och armband. Finemang! Visar seeen tror ja :)

Nu ska jag ta ett baaaaaaaaaad! aaah....ynderbart.
2008-01-30
 15:32:08

Idag är det onsdag..

Idag har jag sovit länge.. Det behövdes efter en jobbig natt på jobbet. Trodde jag skulle ramla ihop i en liten ryckande hög imorse innan vi fick sluta...Var helt död när jag kom hem! Ska jobba igen snart.. Kväll/natt. Ser inte fram emot det...

Men innan det ska jag gå till ica och hämta ut ett paket som kommit från HM! :) Fick ett sms att det skulle hämtas ut efter kl.17....men efter 17 hinner jag inte för då ska jag till jobbet, så jag testar nu!

HEJDÅ!
2008-01-29
 16:43:54

Tisdag..

GUD VILKEN ROLIG DAG! Eller..?
Idag har jag sprungit upp ner i tvättstugan sen kl.13. Dammsugit, skurat golvet.. och nu ska jag väl börja med disken... Man skulle ha haft en slav helt enkelt. Gud så praktiskt det skulle va....

Tänkte att jag skulle gå o träna på friskis nu snart, men jag orkar/hinner nog inte.. Ska träna lite me hantlarna här hemma istället, och sen träna på jobbet ikväll innan jag börjar jobba.. (har bara natten, så jag börja kl.01..)

Har absolut inget intressant att skriva..så jag slutar nu.....



hehe...
2008-01-29
 03:04:01

Jag borde väl sova snart men...

Orkar inte gå till sängen... :P Jag ska... snart!
Tänkte lägga in några bilder från i lördags :)


1. Födelsedagsbarnen (Eva o hennes tvillingbror) med sina fina presenter från Lars! Musse och mimmi cd-fodral/väldigt stora nyckelringar...(??)
2. Elin, Lasse o Pelle.. va gulligt, dom ser ut som syskon..! :)
3. Vinstället som var för litet. Vi fick kapa av vinboxen lite...gott vin iaf!
4. Evas kompisar med konstig grön drink.. som jag har nått svagt minne av.... vad var det för nått??


1. Richard o Elin kramas..
2. Johan kramas med tigern..
3. Puss.
4. Tigerpuss..heh..


1. Kolla spegeln innan vi skulle dra... viktigt..! (eksemen är borta!!!*lycka*)
2. Jag, Richard, Johan. På aveny :)
3. Jaha.. Vad gör dom?
4. Elin...ser jätteliten ut ju! ;P

Sen vare inte så mycket mer bilder tråkigt nog. Eller det finns massa kostiga bilder i kameran som inte jag har tagit. På folks fötter och massa flaskor bland annat.... Skiter i dom bilderna tror ja..

Nu ska jag gå o lägga mig. Ska försöka att inte sova allt för länge imorgon..... Men jag ska iofs jobba natt så jag lär ju inte kliva upp allt för tidigt. Eller äh, vi får se... Ska i alla fall hinna med att tvätta, städa, träna och kanske åka in en sväg till stan! Så allt för läntge får jag INTE sova... ring och väck mig vid 11, ok? :)

Gonaatt!
2008-01-28
 14:58:30

Gomorron..

Har nyss släpat mig upp ur sängen. Snoozat sen kl.13.. Det var så varmt o skönt under täcket, ville inte alls kliva upp... Jag har jobbat natt alltså...o det var så jobbigt på slutet. Från början var jag pigg men sen nån gång vid kl.01började jag känna av att jag festat dagen innan... blev helt yr o trött o svettig :P Kände mej sådär lagomt fräääsch.. Men nu känner man sej som en människa igen! :)

Lördagskvällen blev lyckad även. Massa folk och skoj hos Eva.. Sen blev det aveny...där det också var massa folk o skoj. Hände dock en mindre trevlig grej... träffade två av gubbarna från posten som var jättetrevliga... men vääldigt fulla! Sen blev dom lite FÖR trevliga. Den ena försökte kyssa mig och den andra började taffsa! :O Uuusch.. Som tur var så var Johan med och räddade mig från dom! Tack! :) För övrigt så hade jag jättekuul. Lägger in några bilder sen tror ja...

Nu ska jag äta frukost och sen gå till ica och hämta ut min lilla hudkräm som jag beställt från www.eleven.se !
2008-01-26
 13:51:54

Lördag

Jag hade jättesvårt att somna inatt. Var trött, men det gick inte att somna ändå. Låg bara och vände o vred på mig.. Hatar när det är så!! Sist jag kollade på klockan var den 05.33... Skulle ju upp tidigt idag också. (tidigt enligt min dygnsrytm iaf!) Hade tvättstuga kl.10. Meeen när jag var påväg att gå ner märkte jag att vi inte hade nå tvättmedel hemma. Orkade inte gå och handla.... så det blev ingen tvätt idag....

Nu vet jag inte vad jag ska göra... det var nått jag tänkte.. Jo visst ja! Ska ta och träna lite med hantlarna! Sen välja kläder, duscha o göra mej klar för festen ikväll.

Nån mer som ska ut ikväll då? :)

Haha men gud vilka hemska bilder jag hittade som jag inte har sett förut.. på mej, john, faisal o david..


När var det där? Hm.. borde nog rensa lite bland alla bilder vi har på datorn... den borde vara full snart!

Nu ska jag dricka te! Börjar få lite ont i halsen... vägrar bli sjuk IGEN! :O
2008-01-26
 02:53:36

sovasovasova...?

Sovdags för kisse

Nu måste jag ju sova! Jobbigt när man vänder på dygnet helt... Iofs är det ju helg nu, så det gör väl inte så mycket. Men för mig är det ju såhär varenda natt nu för tiden...  Jag måste upp tidigt imorrn, tvättstuga..kuuul..
Gonatt!

Nödvändigt inlägg?
Nä..
2008-01-26
 01:30:11

HALÅÅ

Heeej..

Idag var jag hos farbror doktorn. Eller nej, det var en tjejdoktor faktiskt. På hudmottagningen. Fick lite nya cortison krämer till eksemen.. Självklart så var eksemen nästan helt borta imorse när jag vaknade!! Bara för att jag skulle till sjukhuset liksom.. typiskt :P (men jävligt sköönt!) Fast det var fortfarande lite irriterat och torrt.. Men nu när jag har använt dom nya krämerna så är det nästan helt braaaa... woho! Men, ska inte tro att allt är bra nu bara för det. Det har hänt massa gånger förut att nånting nytt verkar funka till en början.... men sen blir det dåligt igen. Men jag måste ju hoppas att det funkar iaf..!

Jag jobbade ikväll. Kl. 18-23. Var rätt lugnt på jobbet.. Ska även jobba söndag kväll/ natt 18-06... DET kommer nog bli lite jobbigare eftersom det finns en relativt stor risk att jag kommer vara bakis då.... Ska på fest hos Eva imorrn! :) Hon fyller år. Det blir några stycken från jobbet, och så hennes andra kompisar. Kan ju bli kul o träffa lite nytt folk!


Jag har förresten beställt en sån här:
Beauty Rehab Rose Salve

(www.eleven.se)

Rädda dig själv med denna läppbehandling som även agerar som en mirakelräddare för din hud. För omedelbart ingripande så innehåller Beauty Rehab Rose Salve terapeutisk rosolja och mjukgörande sheasmör för att dagligen vårda torra läppar och torr hud.

  • Vårda och göra dina nagelband mjuka.
  • Appliceras över kinderna för en hälsosam glans.
  • Applicera runt näsan för att lindra vid förkylning.
  • Applicera runt näsborrarna för att hålla pollen borta.
  • Tämja kluvna toppar och motverka frissigt hår.

  • Lät ju väldigt bra tyckte jag. 98:-, lätt värt att testa.. Måste ju testa allt, nånting kan ju faktiskt funka för att få min hud att bli bra... och JAG HAR FAN TESTAT ALLT!! Eller väldigt mycket iaf.. säkert 20 olika hudkrämer som jag fått recept på från läkare, vanliga hudkrämer av olika märken, två olika typer av solbehandling, olivolja, barnolja, koka potatis och sedan använda potatisvattnet i ansiktet (det hade hjälpt för en kompis mamma..)..
    Elin sa att hennes syster som är hudterapeut (stavning?) tipsat henne om att man kan lägga lite honung på huden där man har små eksem... fast det har jag dock inte testat än.. Men om inte dom här nya hudkrämerna funkar så blir det fan honung nästa!! :P

    Nä, nu ska jag sluta skriva om eksem! Inte så kul kanske.... Ska låtsas som att dom inte finns och att allt är bra. Lala..

    Jag var i birsta idag med mamma.. Shoppade lite på Monki (REA!!!) för presentkortet som jag fick i julklapp.. Det blev en jättefin lila mysig kofta, en grå helt vanlig t-shirt och en långärmad brun/grå tunn tröja.. Det var 75% rea på nästan allt i butiken, så det blev ju väldigt billigt och bra :) Koftan hade kostat 1300:- och nu fick jag fick den för 325:-!! Perfeekt! Även att Annica sa att dom bara fått in två stycken av den... :)
    Kanske kommer nån bild på kläderna vid nått annat tillfälle... om jag orkar vara så seriös....

    Nu ska jag spela lite betapet! Om datorn kan bete sig?!! Den är seg och konsig... buhu :(

    Gonatt och trevlig helg!

    2008-01-24
     20:25:51

    hudproblem o matlagning

    Nu håller jag på och lagar mat! Det blir nån rotfruktsgryta med tomatcreme till... Ett recept som jag hittade på jobbet när jag satt och sorterade post. Då kom ett litet recept där..  :) Jag var påväg att slänga det först, trodde det var ett kvitto (kommer många kvitton som folk av nån anledning lägger i brevlådan... och annat också.. som glass, hamburgare, strips, öl, bananer, inhandlingslistor....osv..) MEN tur att jag inte slängde det då. Blir nog gott..
    Det är med potatis, morötter, palsternacka, purjolök, svap och brocoli.. och så en sås till på tomatpesto och kesella!

    Jag skulle egentligen ha varit på jobbet nu.... Men jag är hemma, och jag jobbade inte förra natten heller. Sjukanmälde mig på grund av eksemen som har blivit tokiga.. Jag var påväg att åka till jobbet igår, skulle få skjuts med mamma. Men när hon såg mig, hur röd, torr och svullen min hud var, och hur mycket det hade spridit sig från halsen upp i nästan hela ansiktet så tyckte hon att jag inte borde jobba. Och MAN SKA LYSSNA PÅ MAMMA JU...! :P
    Jag kände ju själv egentligen att jag verkligen INTE ville jobba.. På posten är luften så torr och full med pappersdamm, så huden mår ju inte alls bra av att vara där. Men det kändes så dumd att sjukanmäla mig "bara för det".. Jag var ju inte sjuk på riktigt liksom... Fast när mamma (och john) sa att jag skulle göra det så kändes det lite bättre.... Så nu är jag hemma och försöker bli bra.... Ska ju som sagt till sjukhuset imorrn och träffa en läkare och förhoppningsvis få recept på nån ny mirakelhudkräm...(??) *hoppas hoppas*

    Påverkas huden av att sitta för mycket framför datorn?? Nån som vet? Jag har fått för mig det....? Det är ju massa strålning och skit antar jag..  Därför har jag inte suttit vid datorn nånting idag! ... ok nu ljög jag..... satt här kanske 20 min förut... men nästan ingenting!! Fick låna lite böcker av mamma så jag ska ha nånting att göra, och inte hamna här.. (haha tragiskt va datorn tar upp stor del av mitt liv....!!)

    Var och tränade med Marita förut. (Det började klia massa på halsen nu när jag är eksemig och bli svettig.. men det vare värt!) Efter träningen gick jag med henne in till stan. Gick förbi HENNES NYA LÄGENHET!! woho, va kuuul, äntligen har den stackars ljustabon kommit närmare stan :D

    Oj nu är maten snart klart. Måste röra ihop tomatsåsen till bara! Hej så länge..
    2008-01-22
     20:04:27

    En sak till..

    Biljakt på E 4

    SUNDSVALL (ST) 2008-01-22 08:16

    Polisen jagade i natt en bil som körde till Timrå på E4 och tillbaka mot Sundsvall.
    Två män greps när bilen stoppades i höjd med Skönsberg.
    (www.st.nu)

    Coolt, det där såg vi inatt när vi satt och hade rast i fikarummet på posten.. :P


    Nu är korven klar och Ugly Betty på tv!! :)

    Å förrestem jag kom på en sak förut... Tror mitt plötsliga utbrott av eksem kanske kan bero på att jag ätit ovanligt mycke choklad på sistone. Har hört nånstans av nån (?) att det inte är bra att äta för mycket mjölkprodukter om man har problem med eksem... (Jobbigt, jag som typ lever på vaniljyoghurt...hehe..) Men nu ska jag inte äta nån choklad alls iaf!! Hoppas verkligen det hjälper...

    PUSS!
    2008-01-22
     19:31:22

    Fån't ja en körv så håppe ja i älva!!

    Kom nyss hem från ett träningspass. Aaaah, känns så himla skönt nu. Känner mej duktig! :)
    Det här är det bästa träningspasset, enligt mig.. Enligt många andra också verkar det som faktiskt, för det är alltid fullsmockat med folk..! Patrik heter han som har det, ett medel/styrka pass, kl.17.30 på tisdagar på friskis&svettis. *gör lite reklam* Testa det!! :)

    Skulle ha tränat igårkväll på jobbet innan jag började också, hade släpat med mig träningsväskan och var helt pepp! Men när jag nästan var framme kom jag på att jag glömt handduk! jävlaskiiit..(och elin skulle inte jobba så hon kunde inte rädda mig den här gången....:P) Så det blev ingen träning.... Men imorrn och på torsdag ska jag träna på jobbet. Och på fredag ska jag träna med MARITA på frikis! :) Det var länge sen!


    Nu ska jag fixa lite middag. Det blir nått så lyxigt som stekt falukorv och makaroner. Med lite ketchup till då...*mmm* Nej, det är väl ingen favoriträtt direkt, fast ganska gott ändå, har jag lärt mig nu! (och billigt o bra när man inte har några slantar kvar...)
    Jag har alltid tyckt att falukorv varit äckligt, sen jag var liten... Har hemska minnen av att mamma och Lasse alltid skulle envisas med att laga ugnstekt falukorv med äppetbilar och tomatbitar nerstoppade i korvjävlen...Huh, jag ryser :P Gillar fortfarande inte den ugnstekta varianten, korven får ju så läskig konsistens liksom..! Näe, tunna, välsteka skivor ska det vara! Och inga äppelbitar!!! Äpple ska ätas som det är. Inte varmt! Inte med korv! Punkt slut.

    image327
    Börja träna och sluta ät för mycket falukorv!!! 

    :)

     
    2008-01-21
     19:31:10

    Eksemdag :(

    Vad är grejen med dom "stora" bloggerskorna och chihuahua hundar??! Haha.. verkar va värsta trenden bland dem att ha minst en sån.. Ja, en liten grej som jag lagt märkte till idag bara.... gulligt....

    Har suttit vid datorn hela dagen och slöat. Spelat betapet och läst bloggar... Hade sån lust att gå ut på en promenad idag, eller göra NÅNTING, men jag kunde inte..för att min hud har blivit helt knäpp! Det började bli dåligt igår.. Eksem skit! Halsen och halva ansiktet är som ett stort sår.. eller nått.. Det är som att jag blivit skinnflådd där, helt rött och blank. Fast samtidigt fnasigt och torrt. Smörjer in med massa mjukgörande heeeela tiden. Flera gånger i timmen.. Det gör såå ont!! :(
    Ja, i alla fall.. tog ett bad förut (efter att ha gruvat mej i flera timmar eftersom jag vet att det sviiider) med en jätteskön badolja från Bodyshop. (Spa wisdom - Monoi miracle oil heter den, testa! jättehärlig! ) Så nu har huden blivit liite bättre iaf. Fortsätter att smörja som en galning...suck. Ska jobba inatt också. Då blir det säkert värre för det är så torr luft på jobbet :/

    Hade inte ätit nånting på hela dan, har ju bara suttit här... Men jag fixade lite middag förut iaf. Nu jävlar ska jag börja vara nyttig igen! Var ju så duktig förut, men sen i julas har det ju gått sådär med att äta nyttigt.... :P

    Havregrynsgröt, hårdbrödmacka med kalkon, ägg och juice + Simpsons på Tv:n. Perfeekt!   


    Efter middagen: En kiwi och 2 ½ men! woho :D


    Nu tror jag det blir en till betapet...bara en match till...eller kanske fler...?!! Fan jag har dragits in i beroendet igen!! Arrgghh!!
    2008-01-20
     22:26:09

    Dooooh...

    Jag som skulle bli nyttig från och med idag!!! Det gick ju sådääär.... var ju tvungen att fika hos morfar... o där blir det alltid bullar och kakor :P Men sen tänkte jag äta havregrynsgröt och en hårdmacka till middag (måste ju skärpa mig nu, har vräkt i mig säkert flera kilo choklad på sistone...) MEN då kom john hem från jobbet och hade med sig en pizza som han hade bakat...så då var jag ju TVUNGEN att äta den. Faktiskt. Den var såå goood.. Med skinka, lök och oliver! Mumma!

    Såg att texten visst blev normal i det förra inlägget fast det såg helt mongo ut medans jag skrev... hm..

    Nu ska vi kolla på en film som vi har på datorn. The kingdom. Vad handlar den om?? Jag har glömt. Men det får jag snart veta nuuu....

    Tjo!
    2008-01-20
     18:27:29

    Mongotext..

    Hello.

    Det blev nått konstigt med texten nu...råkade trycka på nån knapp och texten blev annorlunda.. Den liksom rör på sig medans jag skriver!! Gaaah..vad äre som händer?? Aja, det kanske inte märks sen när man publicerar? Får väl se vad som händer. Skittext!

    Brr, jag fryser..! Har varit med mamma och Lasse ute hos morfar idag. Fikade och gick på långpromenad med mamma. Det var skönt att vara ute i skogen en sväng. Lite jobbigt att gå bara eftersom det är is nästan överallt! Vafan är det för vinter?? Kan det inte vara liite snö istället? Testade morfars spark på gården. Åkte nerför en backe som knappt lutar alls.. men det var så isigt så det gick ganska fort ändå, och sparkjäveln gled bara åt sidan och höll på att åka ner i diket.. Fick slänga mig av, in på en åker..*sparkaction* :P

    Men alltså..!! Texten ser inte klok ut.. I vissa ord är bokstäverna jättelångt ifrån varandra och i vissa sitter dom alldeles för tätt.. vad råkade jag göra för nånting?! Hjälp mä..




    2008-01-19
     21:24:51

    Lördagsunderhållning..

    Hemma igen. Har varit och tränat och färgat Carros hår nu.
    Träningspasset skulle vara ett medelpass, men det var min favvo ledare som skulle ha passet idag, så det blev hans styrka/medel pass istället. Woho! Nu kan jag äta lite choklad ikväll med hyffsat gott samvete iaf ;)

    Ska snart klippa Johns hår också. Haha känner mej som värsta frissan idag.. !! Sen ska jag ta ett baaaad.. o sen ska vi kolla på nån av filmerna som vi har på datorn. Trevlig myskväll. Jag är inte alls sugen på att gå ut... Nej, det är mycke bättre att va hemma o ta det lugnt.... ja det är det!! Försöker övertala mig själv...... fast jag är ju sugen... men nej. :P

    Ska lägga in några fler Schweizbilder tänka ja..



    1. Raja och John längst ned nid vattenfallet.
    2. Uncle och Tiger tittar på vattnet :)




    1. Första bowlingkvällen!
    2. Srilanka gänget..
    3...och lilla jag. Titta, nästan strike! :)
    4. Jag o Raja!



    1. Jag och John påväg till dopet. Den enda dagen som det var dåligt väder...
    2. Das kleine familj. Dom ser ju inte så glada ut här men....
    3. Gudföräldrarna då..
    4. Tamilprästen predikar och jag fattar ingenting. Men det var säkert fint :)



    1. John viskade "gör ett kors på hennes panna...!" för det skulle alla visst göra. okej då..:)
    2. Hälla vatten på huvet...
    3. Sen skulle vi hålla i ett ljus och be nån bön. Jag var tyst dock.. Inte så bra på böner på tamil..
    4. Cannuta (äldsta av camalins tre bröder) och John..



    1. Efter dopet var det GOD middag hemma. Candol (bror nr.2) och några gäster..
    2. Cannuta och Clarine :)
    3. Jag, John och ett barn som ville vara med på kort..
    4. Barnen anfaller......hjälp... :P



    1. Leker med Tigers ansikte... :P
    2. Ute och kastar piiiil..Jag var jättebra! Skräll!
    3. Candol och Clarine..
    4. Hiphop-unge :D



    1. John och the uncle..
    2. Jag, John och Cannuta. Bowling igen då..!
    3. Raja med sina bollar..eller..eh..klot. hehe..
    4. Posear med klot och pälsjackor....yeah ;)



    1. Jaha...
    2. Hiphopish yao! haha..björnjackor..
    3. Fortsätter med gansterstilen då.. påväg hem :)
    4. Tiger vill inte va med på bild...
    5. Men sådär ja!



    1. Cannuta tyckte om att sova lääänge..
    2. Jag och John äter lankesisk lunch!
    3. Camalins mamma och John kollar på shack på torget..
    4. Åkte bil upp i bergen till en kyrka. Black madonna hette den tror jag. Det var jättefiiint inuti, men man fick såklart inte ta kort....
    5. Camalin, Raja och Clarine vid en stor fontän med vigvatten..



    1. John med en sovande unge på axeln.
    2. Jag tycker mest om barn när dom sover.... :)
    3. Hon gillade den spelande katten som mamma skickade som present :)



    Ute sent på kvällen och leker med tiger i en lekpark! :)



    Hejdå på flygplatsen!


    Ja, det var det! OJ va mycket det blev... men men, nu får det vara så...

    Nu ska jag ta ett bad, hämta upp tvätt från tvättstugan och sen blir det nog en film.
    Ha en trevlig helg!
    2008-01-19
     14:15:54

    Schweizbilder...

    Hallådär!! Här sitter jag i min rosa morgonrock och har tråkigt. Orkar inte göra nått vettigt. Väntar på att klockan ska bli 15, då ska jag gå och träna! Sen ska jag hjälpa Carro att färga håret. Hon ska ut ikväll. Det ska typ alla.... Men inte jag. Suck.... Jag vill ocksåååå!! Men jag är typ pank, så det går icke.
    Men nästa lördag, dååå... då ska jag på fest hos Eva! :) Blir nog sköj. Får väl hålla mig tills dess.....
    Ikväll ska jag ägna mig åt det stora nöjet att gå i tvättstugan och tvätta kläder istället..!! Det är ju NÄSTAN lika roligt som att festa....

    oj..nu ringer det!!

    ... det var Carro som ringde. Bestämde att jag ska komma till henne efter träningen och färga håret på henne.. Hon bor ju nära friskis, så det blir typ på vägen hem för mig iaf.
    Vi satt och pratade om sista minuten resor... hon ska åka till Egypten till våren, å jag blev så sugen på att åka dit!! För man kan rida!! Rida och kolla på pyramider, rida i öknen, rida till stranden!! Åååh, jag måste diiit, det lät så härligt :) Kul att jag är pank då.. Bara att sätta igång och spara pengar nu!!

    jo visst ja, skulle ju visa lite bilder från Schweiz!



    1. På det skabbiga planet. Gubben bakom verkar ha roligt... hehe..
    2. Raja, Clarinne och John
    3. John är nöööjd! Ge honom ett barn att hålla i och han kan sitta och gulla med ungen hela dan...
    4.  Srilanka mat!! Godaste middagen på länge! mmmm.....




    1. Söta Tiger och John äter frukost på sängen. Ingefära te! Gott.
    2. I bilen påväg till ett vattenfall...
    3. Uncle (Camalins pappa, vet inte vad han hette, alla sa bara "uncle") Camalin, Raja och jag..
    4. Ovanför vattenfallet med solen i ögonen



    1. Trappor nerför som var väldigt hala. Snorhala trappor + mina kilklackar var ingen  bra kombination...
    2. Jag, Camalin och Raja
    3. John och Raja i en grotta..
    4. Uncle och jag :)

    Nää, nu hinner jag inte mer! Måste byta om och sticka iväg till träningen! Lägger in fler bilder sen!
    Tjappa!

    2008-01-17
     07:08:10

    God morgon...och god natt!

    Kom hem från jobbet för en stund sen. Har suttit och ätit frukost nu... tänkte att jag ska hålla mig vaken till 07.30 och ringa och se om det finns nå jobb till nästa vecka då... Jobbigt att hålla på såhär när man inte har nått fast schema :(

    Kom hem från Schweiz i förrgårkväll. Resan gick bra, hann precis med sista tåget från Sthlm till Sundsvall. Innan vi åkte till flygplatsen i Zürich stannade vi på en chokladaffär och köpte MASSA choklad. Har gett bort lite till Johns jobb och till mamma o Lasse.. Men vi har fortfarande massa kvar... Tror jag ska äta en bit nu till frukosten.. nyttigt o bra, verkligen....:P

    Äach jag är för trött för att orka skriva nått nu... Ska tvätta ansiktet och lägga mej i sängen o läsa. Får försöka att inte somna bara... Vill ringa o fixa jobb nu innan alla andra gör det så det inte finns nå kvar sen. Måste försöka jobba mycke nästa vecka eftersom det nästan inte blivit nått jobb alls på två veckor nu.. :/

    Jaja, gonatt!  
                                   

    Sitter och skriver i bloggen innan dopet i lördags... Fin sari? :)

    2008-01-15
     12:53:57

    Hejda schweizzz!

    Idag ska vi aka heem! Ska bli rätt sa skönt. Borta bra med hemma bäst liksom :) Har haft det bra här, men man är ju inte vad att bo med 8 andra personer i en inte allt för stor lägenhet..(3a) Och alla pratar dessutom ett annat sprak. Dom var ju verkligen gästvänliga eller vad det heter (?) iaf. Jag o john fick ett eget sovrum medans dom andra turades om att sova i det andra sovrummet eller pa madrasser pa golvet i vardagsrummet :P

    Igar var vi in till stan och kollade lite.. Camalins pappa var pa sjukhuset och uder tiden gick jag och John runt lite med mamman.. Hittade inget speciellt, men det var bara bra för jag maste ända spara penar sa... Ska dock köpa lite choklad pa en chokladfabrik nu innan vi aker till flygplatsen :) Kanske ska köpa lite ost ocksa.. Det är ju ost och choklad som Svhweiz ar känt för...

    Vi akte även till en jättefin kyrka igar som lag i en stad en bit bort, uppe i bergen. Det var jattefint där, men det blev tyvärr inge bra kort för det hade hunnit bli mörkt :/

    Nä nu maste jag vattenkamma haret lite! Duschade imorse men rakade somna om efterat med blött har, sa nu ser jag ut som hej kom och hjälp mej..... :P
    2008-01-13
     15:38:48

    Tjaa..

    Idag har jag inte gjort mycket.. Alla har sovit jättelänge. Jag, John, Raja och Camalin var ute igar och tankte spela biljard.. men det fanns inga lediga bord sa det blev bowling istället..och dart. Kul :) Kom hem sent och somnade nog inte före 4 iaf, sa det var skönt att sova ut...
    Camalins bror ligger fortfarande o sover pa soffan bakom mig nu... GAH upptäckte nu hur mycke klockan är.. ojda..

    John är ute nanstans med Camalins pappa nu..vet inte rikigt vad dom skulle göra..hämta nan gubbe tror jag? Jag orkade inte följa med iaf... När han kommer tillbaka ska vi nog äta och sen ta en promenad sa man far se sig omkring lite mer..

    Börjar fa lite hemlängtan nu... Man blir less pa att bara sitta och lyssna pa massa prat pa ett sprak som man inte förstar hela tiden... Visst dom pratar ju med mig pa engelska ocksa, men inte hela tiden. Känner mig väldigt utanför och bortglömd ibland när alla andra är inne i värsta diskussionen och jag bara sitter där och har traaakigt... Da äre ju bra att dom har internet här ;)

    Dom har även en hund här. En pitbulltik som heter Tiger. När vi kom hit och dom hämtade oss fran flygplatsen sa hade dom Tiger i bilen.. Hon är värsta vakthunden och skällde och morrade som fan pa mig och john när vi skulle sätta oss.. Och hon hade munkorg pa sig! (dom maste tydligen ha det pa sanna hundar här, annars far man böter..) Jag blev liite rädd da... Men sen var hon ju faktiskt jättesnäll när hon fattat att vi var vänner :) Sa jag sitter och gullar med hunden hela tiden medans alla andra gullar med bäbisen... förstar mig bättre pa hundar.. Dom andra i familjen tycker väl att jag är konstig, med det skiter jag i.. :P
    Har inte blivit ett dugg allergisk heller! Jag som alltid brukar känna av Carros hund (en likadan) pa en gang... Men det gar bra med Tiger.. Camalins mamma badar henne varannan dag sa hon har väl inge sanna där allergigrejer i pälsen kanske...

    Jaa, men intressant hundprat? 

    äsch, skriver mer när jag har natt vettigt att skriva. Aufwiedersehn!
    2008-01-12
     10:20:47

    Sari, sari.. dop idag!

    Nu sitter jag här iklädd en sari och tio kilo smycken typ... I Srilanka anser man att ju mer guld man har och ju mer det rasslar av alla armband och halsband, desto bättre är det... (för dü ser man rik ut = väldiiigt viktigt..)
    Sa nu har Camlin och hennes mamma vräkt pa mig massor av sina smycken. Fick dock behalla mina egna sma örhangen, för deras var alldeeeelses för tjocka för att jag skulle fa i dom i öronen. Helt sjukt tjocka örhängen :P

    Sitter här och väntar pa att alla andra ska bli klara och att vi ska aka. Känner mig bara ivägen överallt och dessutom är det skitjobbigt att röra sig när man har 8 METER tyg virat runt kroppen...!! Lättast att bara sitta stilla.. Sarin är vikt pa att speciellt sätt och bara fastsatt i underkjolen och blusen med säkerhetsnalar, sa man maste vara försiktig sa det inte lossnar.. (nu fick jag hjärnsläpp.. stavar det ordet sa??) Jag ar kissnödig!!! Men jag vet inte riktigt hur jag ska klara av att ga pa toa utan att förstöra hela sariuppsättningen. Doh!

    Nu kom John och Camalins pappa in och upplyste oss om att det regnar ute...

    Ikväll ska vi kanske ut pa natt hiphop/reggae ställe med Camalins bror. Kan bli kul. Fast jag är inte sa värst festsugen egentligen, men men... far se.

    Nä, nu maste jag försöka ga pa toa innan vi ska aka, annars kanske jag kissar pa mig i kyrkan...
    2008-01-12
     00:20:43

    Fredag i schweiz..

    Jaha nu är vi äntligen hemma igen.. Har precis ätit en väldigt sen middag. Sri lankiska "pankakor" och lite olika starka grejer som man har till. Väldigt gott!

    Idag har vi varit o kollat pa ett vattenfall.. det var coolt, man gick nerför en trappa alldeles brevid, nerför hela vattenfallet liksom.. Tog massa fina bilder, men jag tror att jag lägger in dom när vi är tillbaka hemma i Sverige. Blev aldrig att vi akte och kollade pa kyrkan som vi hade tankt, men jag ar inte direkt ledsen över det, fick se tillrackligt med kyrkor i sri lanka...... :P

    Ikvall har vi varit och bowlat (jag kom tvaa! :)) och druckit nagra öl., Tog det lugnt eftersom vi ska upp tidigt imorrn och förbereda för dopet.. Har fatt prova ut en Sari som jag ska ha pa mej. Den ar vinröd och gul. Fin faktiskt :)

    Har även övat pa att halla i Clarine (barnet alltsa) och det gar ju faktiskt bra. Jag som var lite orolig för att jag ska halla i henne imorrn i kyrkan. Tror hon gillar mig! :) Hehe barn brukar inte göra det... har jag fatt för mig iaf.. 

    Nu ska vi ga och lagga oss. Ska ju upp tidigt imorrn som sagt..

    Schweiz ar jattefint (det lilla jag sag av det pa varan aktur idag) Blev saa sugen pa att rida, helt perfekt landskap för lünga galoppsträckor! Ge mig en hääst!! ;P

    Nej nu är det sängen som gäller! God natt!
    2008-01-11
     13:50:25

    Schweiz!

    Nu är jag och john i Schweiz! Har inte hunnit göra sa mycket här än, sitter fortfarande hemma i lägenheten med Camalins familj.. (det här tangentbordet är konstigt! knapparna sitter ju inte där dom ska.. hittar ä och ö.. men inte a med EN prick över..sa ni vet varför jag skriver konstigt..)

    Camalins mamma haller pa att laga Srilankisk mat nu. Imorse var hon till flygplatsen här i zürich och köpte fisk som kom med ett flyg hit direkt fran srilanka :) Efter maten ska vi aka och kolla pa nan fin kyrka som dom har här.. och ett vattenfall (?)

    Oj nu är maten klar, skriver igen sen!
    2008-01-07
     22:16:40

    Tjohoo!

    Länge sen jag skrev nått.. som vanligt då.

    På nyår hade vi fest här hemma! Kanske lägger in några bilder från det.. Vi var 15 pers, rätt lagomt. Vart faktiskt mycke roligare än jag tänkt mig, jag hade inte haft några förväntningar alls.. Meen det blev ju skiitbra :) Lite bråk och intriger på slutet bara... men jag var inte inblandad i det, så det var ju bara roligt o se.. hehe..

    Idag har John fått permanent uppehållstillstånd!!! Vi var på migrationsverket och blev intervjuade. Det gick fort, 10 minuter var bara.. och sen fick han uppehållstillståndet direkt!! :D Känns så himla skönt att slippa tänka på det nå mer nu.. Nu är allt bra liksom. Nu behöver man aldrig vara orolig för att han ska bli skickad tillbaka till Sri lanka.. Efter 7 år i Sverige! Det var verkligen på tiden!

    Hmm...

    Inatt ska jag jobba.. Börjar kl.01.. Tar bussen vid 23 och åker dit och tränar innan jag börjar jobba. Har ont i huvet, känner inte alls för att jobba.. men men, bara 6 timmars jobb iaf.

    Å förresten, på torsdag åker vi till Schweiz! (stavas det så??) Ska hälsa på Johns brorsa och hans fru, som har fått barn nu i december! Vi ska vara där i 5 dagar bara.. Ska bli intressant att åka till ett nytt land :) På lördag ska vi på dop! Det är jag lite nervös över.... för jag tror att jag kommer va tvungen att hålla i barnet... läskigt! Jag är ju inte alls van vid småbarn. Har hållt i en liten unge EN gång förut, och det var på Johns systerdotters dop när vi var i Sri lanka!! Haha varför måste alltid JAG hålla i??  Eller jag vet ju varför.. för vi är gudföräldrar, och enligt deras tradition så ska det vara så......är väl bara att acceptera :P Kanske på tiden att man lär sig sånt också....

    Vi tae väl några nyårsbilder när jag ändå håller på... :)






    Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!