2008-06-29
 20:57:54

Tjappa!

Länge sen ja skrev nått här...

I fredags låg jag och stekte lite i parken borta vid nya lägenheten. Det är alltid folk som ligger och solar där.. Ofta en äldre kvinna som solar topless, fast hon kanske inte borde.... Ingen trevlig syn. Men men, annars äre fint i parken! :) Efter det blev det lite mer solning på Majas ballkong. Och sallad o sushi. Sen på kvällen åkte jag, Maja, Marita, William o Koffe ut till Eriks föräldrars hus i Timrå.. Killarna skulle grilla, dricka öl och bubbla... Jag, M och M var tråkiga (eller visste inte att det skulle va fest där.....) och gick på promenad istället. Det var svinkallt och massa småkillar på moppar överallt!! Vi kom till en fin sjö.... varmt i vattnet iaf, dit borde man åka och bada nån dag!

   
  

Igår va jag o John ut och åt på en libanesisk restaurang. Cave. Hur gott som helst!! Och hur mycke som helst! Jag var mätt efter förrätten... sen kom det massa grillspett också..! Mmm.. dit måste man gå fler gånger! :)
Efteråt var vi på fest hos Nathalie och Faisal. Riktigt roligt där, träffa massa nytt folk. Sen blev det Olearys..

   
  

Oj nu äre ju fotboll på tv!!!! :D
2008-06-24
 07:22:03

Kameler!

Äntligen hemma! Trodde inte jag skulle överleva natten på jobbet ett tag... Men det gick ju. Fick en sandwich (glass alltså..) av Erik, efter det gick det bättre att jobba :)

Kollade på kameler som betade utanför fönstret på jobbet inatt! Blev lite förvånad när ja såg dom när jag kom dit på kvällen... Det var en cirkus som stod där i hamnen och kamelerna gick ute på gräsmattan på golfgrejen.... Hehe ja...spännande..!

Nä nu blire sova! Ska träffa Sandra och Catrin på stan kl.14...

Natti natt!
2008-06-23
 19:21:06

Midsommar och semesterplaner..

Jag mår inge bra idag.. Håller på o bli sjuk känns det som. Ont i huvet, halsen och snorig.. Dessutom är min ena hand svullen! Tumm-muskeln eller vafan det är... gör ont! Speciellt när jag gör "sortera post eller skriva sms rörelsen". Hm..
Har bara legat i sängen heeela dan idag. Ska jobba inatt, bara natten som tur är... Jag som tänkte träna innan, kanske ingen bra idé om man inte är riktigt frisk. Doh!

Jaja....
Midsommarhelgen har passerat. På midsommarafton var jag hos morfar med mamma, Lasse och John. Åt massa god mat och tog det lugnt bara.. Mysigt. Spela lite cricket också, tills bollen försvann in på en åker....

   
   

I lördags var jag, Anna, Ullis, Maja och Marita på Sex and the city premiären! Filmen var skiitbra! Mycke bättre än jag förväntat mej faktiskt :) Efter det var vi på Olearys. Riktigt bra kväll blev det.


Förresten, har ju inte berättat att jag fått semester 31 augusti - 16 september... För jag ska åka med John till Sri lanka då!!! Hans syster ska gifta sig, så vi ska på bröllop.. Ska bli roligt att träffa Johns familj som jag inte träffat på över två år! :)

Lär ju inte bli mycket sola och bada kan jag tänka mig... veckan innan bröllopet kommer det va massa som ska göras.... Ett lankesiskt "normalt" bröllop är ju inte riktigt samma sak som enn vanligt bröllop här hemma... Vet inte hur många som är bjudna, men man kan väl räkna med några hundra iaf.....

Tror att jag och John ska hyra en liten lägenhet ganska nära där hans familj bor, i Colombo.. Vi får nog inte riktigt plats hemma hos hans föräldrar, och det blir billigare än hotell.  När vi bodde i Srilanka sist så hyrde vi ju ett hus i Negombo, en bit norrut. Där hade jag väl helst viljat bo... Där finns det fina stränder o så.... I Colombo finns inget sånt. Men men, hoppas vi har tid att åka ut dit ibland, mellan alla släktbesök och bröllopsfixande....

Skulle vilja åka till Hikkaduwa också! Det ligger en bit söderut.... Vi åkte på utflykt dit en gång när Verre var och hälsade på... Men då fick jag Denguefeber (typ som malaria..) första dan vi kom dit, så vi var tvugna att åka direkt tillbaka till Colombo och jag fick ligga på sjukhus typ nära döden i en vecka. Så jag såg inte så mycket av Hikkaduwa...... Men jag vet att det är fint där!

Det är ju lite oroande att det typ är inbördeskrig i Sri lanka nu dock.... Ungefär varje veckan hör man om självmordsbombare som sprängt bussar o sånt. I Colombo. Där vi ska bo. Där Johns släkt bor.
Hans familj är inte alls oroliga över det. Dom säger att det inte är nån fara alls, det är bara att komma. Men dom är ju van. John är inte heller speciellt orolig... Så länge han minns har det ju varit oroligt där. Men jag är inte van!! Gah... man blir ju lite skraj. . .



Men man kan ju inte låta bli att längta dit i alla fall...


2008-06-18
 19:22:13

3 stycken.

Som det kan kännas ibland...

I like..
2008-06-18
 07:52:57

Kan inte sova. . .

Jag är pigg! Inte bra.. borde ju sova nu (har jobbat natt..) så jag orkar kliva upp hyffsat tidigt sen. Ska me Elin till birsta idag och försöka låta bli att shoppa massa... hehe får se hur det går..... Sen ska jag åka och köpa färg med mamma. Igen! Tycker jag har köpt färg tusen gånger nu....

Jobbade extra tisdagnatt.. När jag kom hem igår efter den natten var jag helt död. Sov med öronproppar för dom körde gräsklippare som galningar här utanför.. Men öronpropparna var alldeles för effektiva! Jag vaknade ju inte när klockan ringde.. eller när telefonen ringde flera gånger..!! Vaknade lite innan kl.16 och fick en chock! Kul. Skulle börja jobba igen kl.17... så det var bara att slänga i sej lite mat och ringa till mamma och be om skjuts till jobbet ;P

Sååå det är ju förmodligen därför jag inte är speciellt trött nu. Ska lägga mej i sängen och läsa så kanske jag blir lite tröttare.

Gonatt!
2008-06-16
 16:43:28

Helgen

Vad har hänt i helgen då?

I lördags blev det vindrickande i Ullis nya fina lägenhet! Jag är så avis.. vill att min ska vara klar nu också!! Men snaaaart så.. hoppas jag.

 
Fin tapet, fin vit tv ch fin Ullis! :)

 
Maja lånar strykjärnet... Fint kök också!

Anna var också med! Men hon fastnade inte på bild.. Marita var en svikare och var på inflyttningsfest i Söråker :P (vem vill flytta till söråker?!!) Lite senare hamnade vi i alla fall på stadshuset. Som vanligt. Träffade Bäck där också, som vanligt :)

I söndags var vi (nästan) hela postisgänget hos Lina på födelsedagskalas... Fick jättegod jordgubbstårta som tog slut på typ 10 minuter! Vem hade kunnat ana att Lina kunde baka så god tårta?! ;)

Hon fick även lite presenter... Ett fint flodhästkort som förevigar alla hennes små uttryck.. presentkort och ett hänglås! Mmm det var det.

 


Nu ska jag äta gröt! Hinner/orkar inte fixa nått roligare... Sen blire jobb ikväll. Tjoho.
2008-06-13
 23:47:45

jalla jalla

Ikväll följde jag med John till en studentfest. Det var Faisals syster Nadjua (ingen aning om hur namnet stavas, skriver som det låter..) som hade tagit studenten. Dom hade hyrt en festlokal här i Nacksta och bjudit in... typ halva nacksta kändes det som :P

   
1. Mamma  2. Nadjua  3. John o två av systrarna(lär mig aldrig namnet på den andra..)  4. Abdi, Mursal, John, Nadjua

Fick massa god mat. Ris, lammkött, sallad och lite svensk lasange också :) Jag, Nathalie och Therese var dom enda svenskarna där, vi satt lite för oss själva och åt.. Lugnast så..hehe..



Sen vare massa dans o grejer. Trevligt. Men jag gick hem efter en stund, orkade inte vara kvar... Dessutom hade jag tvätten kvar i tvättstugan, bäst o hämta upp den kanske..

Jag gick ju innan efterrätten serverades, det gick ju inte för sej..! Så Faisals mamma packade på mej en hel kasse full med massa gott! Sambosa, olika bullar och kakor, rulltårta, chokladrutor. . . Bara tacka å ta emot :D

Nu ska jag ta ett glas vin tror ja! Och sambosa..eller en kaka..eller bulle.. eller alltihop kanske! Mmmm..

Trevlig helg då! :)

2008-06-12
 15:22:56

Klipp

Nu ska jag försöka klippa luggen själv. Måste vara lite ekonomisk och inte gå till frissan så fort den blir för lång.. För det blir den ju typ varannan vecka! Jävla jobbig frisyr det här.. Men men... Gillar den så den får vara kvar ett tag till :)

Har klippt luggen själv två gånger förut.. Det är så jobbigt! Det ser ut som man har skäggväxt över hela ansiktet efteråt för hårbitarna fastnar! Man vill blunda för det sprutar in massa små vassa hårbitar i ögonen när man klipper. Men om man blundar blir det snett.. och om det blir snett måste jämna till det, och så blir luggen kortare och kortare.. och till sist ser man ut som en viss hemsk människa på jobbet! å gud. hemska tanke... människan med kortaste luggen ever.. och otrevligaste personligheten. . .  GIssa vem..
Jag kanske borde gå till frissan iaf?! :O

Nej nu får jag väl ta och försöka iaf.. fram me saxen!

2008-06-11
 18:21:52

Onsdag!

Råkade visst kolla på fotbollen igår i alla fall. Såg till  o med hela matchen! Det var ju riktigt spännande så jag fastnade :)

Hemma hos mamma nu. Har ätit pannkaka! Gott och vääldigt länge sen ja åt det..

Ska snart tll jobbet.. Pratar med Sandra nu om ifall man ska träna ikväll på rasten eller inte. Har sån satans träningsvärk överallt så jag kan ju knappt röra mej... men det blir nog lite träning iaf. Får ta det lugnt. Annars blir rasten så lång och tråkig ju..

Hittade bilder nu på mammas dator från när vi hoppade fallskärm förra sommarn! :) Är så sugen på att göra det igen.... Vi hade ju tänkt gå en kurs den här sommaren. Men det blir nog inget av med det, inte just nu i alla fall.. Det var ju en anng dyrt. Synd det :(

  

Haha! Fan va vacker man va i den där utstyrseln alltså... :P

Nä nu måste jag åka till jobbet! Häj!
2008-06-10
 21:11:44

Tisdag idag va?

Ååå va trött jag är! Var förkyld som fan när jag vaknade idag.. + världens jävla träningsvärk! Skönt att vara ledig ikväll!
Ska snart förflytta mig till soffan.. ligga o slappa me naturgodis och nån bra film. Ingen fotboll iaf! ;P Eller kanske kollar lite då och då o se hur det går... bara för att man måste. Annars blir man väl mobbad hehe.. Närå men jag kunde ju ha brytt mej mer om den där fotbollen... är inte speciellt intresserad...

Sov i min nya lägenhet imorse efter jobbet. Det kom en tekniker från bredbandsbolaget kl.7.30 så jag va ju tvungen att vara där då.. Nu har jag internet där, så nu äre dags o köpa en dator! :)

Det gamla köket har Lasse tagit bort helt nu. Jag och mamma åkte ut med allt skrot efter det till morfar idag. Han ska göra ved av det :P Fast det är massa kvar så vi får åka en sväng till imorrn tror ja... Sen måste väggarna och taket fixas. Spacka, måla och kakla... Sen lägga in nya golvet.. och SEN in med nya köket som (står i kartonger i sovrummet nu..) Herregud det tar ju år o dar det här! Massa smågrejer som måste fixas hela tiden. Fattar inte hur dom hinner på "extreme home makeover" o sånna program?! Fast då är dom ju några fler som fixar allt också.. Lasse gör ju allting själv nu, stackarn.... :P

Nä nu somnar jag snart sittandes... Soffa, godis och film nu! 

Såg ju även en vacker bild på mig och Elin på facebook som Pelle lagt in. Från festen hos Richard i fredags... Jag kommer inte riktigt ihåg att den bilden togs...och klockan var bara 21?! hehe... så kan det gå!

2008-06-08
 14:48:11

Uppe me tuppen.. nästan

Har legat på en brygga uppe vid Sidsjön idag igen! :) Jag och Marita åkte upp dit kl.10! (tidigt ju!!) Hade lånat mammas bil.. perfeekt. Låg där o svettades till kl.14, då mamma och Lasse hade vaknat till liv.. (dom va på 50-års fest igår...) Fick inte ha bilen nå längre då, så det var bara att åka hem till Haga med den..
Men vi hann nog bli lite bruna i alla fall :)

Nu måste jag sova middag! Ska jobba kväll natt... och jag är astrött... Men först ska jag dammsuga och äta taco rester! mmm.. gött!

2008-06-07
 23:58:34

Massa bilder vettö!

Igår var en bra dag. Var upp till Sidsjön med John, Bury och en av hans hundar. Låg o solade på en brygga och åt glass, plommon och mango. Myys. Killarna badade men jag avstod.... den här gången. Kanske ska upp dit imorrn med Maruschka om det blir fint väder. Då blire kanske ett dopp :)

   

  

Osman (vovven) var jätterolig.. Han ville så himla gärna ner i vattnet, men han var världens fegis och vågade inte hoppa i från bryggan... Han sprang omkring hela tiden och ylade och gnällde och försökte hitta ett sätt att komma ner i vattnet.. Till sist slängde Bury i honom :) Då var han nöjd tills han kom upp ur vattnet igen... På en gång började han springa omkring och gny och ville ner igen.. Efter typ två timmar vågade han äntligen hoppa i sjäv. Söt hund :)

Jag kände mig en aning blek i det där sällskapet, så det blev ingen bild på mej...höhö...

På kvällen var det fest hos Richard. Jag glömde mina strumpbyxor hemma, glömde cidern också, så vi fick vända och hämta den... Sen skulle vi ju göra bål, men vi hade glömt att nån skulle ha köpt nått gott att blanda med. Vi hade sprit och frysta bär...mums.. Men det gick ju bra till sist iaf. Elin och Pelle räddade kvällen när dom kom med dricka :)

   
1. Hej!
2. Lars röstade på Christer.
3. Bålen såg ut och luktade lite som spya......hehe.... Men var VAR faktiskt god! Ja lovar!
4. Balkongfest som sagt.. :)

   
1. Pelle drack öl med ögat..
2. Helt plötsligt attackerade Sandra Catrin..
3. ..och brottade ner henne på golvet :) Det handlade visst om nått pinsamt kort tror ja... hehe
4. Lina var hungrig! :)

   
Glasögonprovning . . .

   
Åså lite svartvitt!


Woho, jag klarade snusdostricket!! ;)

Sen blev det stadshuset.... Trevligt, mycke folk man kände, massa öl och iskrig! Perfeekt :)
   
   

Jaja nu får det räcka.

Idag har jag mått som en överkörd grävling. Bakis som en jag vet inte vad... Fy fan, skönt att dagen snart är över. Var hos Ullis en sväng idag. Hon bjöd på sill o pärer!! Haha blev lite förvånad när hon frågade om ja ville ha.. Det va jättegott! Bra bakismat ju! :)

 


  

Efter maten låg vi och solade/frös i slänten... samma slänt som Anna kröp nerför några timmar tidigare när hon var en aning på lyset... haha synd att ingen var där med en kamera då! ;P

Nu ska jag äta naturgodis!
2008-06-06
 11:40:19

Finemang.

Idag ska jag bada! Kanske.. Ska i alla fall med John upp till sidsjön och ligga o jäsa på nån brygga där :) John var där igårkväll och badade.. får se hur varmt det är i vattnet...
Hade tänkt gå bort till parken och sola lite, men jag blir så jävla allergisk (pollen) när jag ligger där! Kan ju testa om det blir nån skillnad uppe vid sjön.. Annars vore det väl bäst att ligga på en strand där all pollen blåser bort... Men men, jag överlever nog. Fast mina ögon är redan helt svullna och näsan ska vi inte tala om... Snyggt...

Ikväll blire fest hos Richard! Balkongfest :) Blir nog kul det!

Nu måste jag leta reda på en kartong som jag har alla mina sommarskor i.. Den är borta!! Har redan kollat förrådet.. men vafan den måste vara där! Gah. Jag är less på att gå i mina svarta tygskor.. dom stinker! hehe.....

Jaja, ha en trevlig dag i solen!

2008-06-03
 12:23:40

Första gången!

Igår blev det solning i parken med Maja, Marita och Emelie. Mycket trevligt! Fan va härligt det kommer va att bo alldeles breve där.. Jag ska bli bruuuun! hehe..

image578

Köpte en picknickfilt som vi låg på.. Perfekt att äta sallad på.. och sola. Japp. Nu blev jag sugen på sallad! Tror det blir en sån ikväll på jobbet på långrasten :)

Ska packa lite grejer nu och ta med till nya lägenheten. Ska sova där för första gången inatt! (eller imorrnbitti efter jobbet då...) Nya köket kommer levereras nån gång mellan kl.09- kl.21 imorgon... dom ringer en halvtimme innan dom kommer. Så jag måste ju va där då. Kul att jag inte har hunnit skaffa dit nån riktig säng än, så jag kommer få sova i världens obekvämaste tältsäng. Min rygg kommer dö.

Nu blire dusch och stress om jag ska hinna allt som ska göras innan ja börjar jobba kl.17!
2008-06-02
 11:52:38

Måndag

Nu har Ullis flyttat hem till Sundsvall! Hon kom igår. Kul! Tänkte hälsa på henne idag... Men nu vill Marita att jag ska hänga me och sola o bada istället.. Hmm.. låter ju lite lockande. Fast jag vet inte var eller när än. Får väl vänta å se. Kanske blir solning i min park! :)

Måste in till stan och köpa en filt!

Har inte tid att sitta här nå längre i alla fall..! HÄJ!
2008-06-01
 20:52:41

Sommar å soool!

Åååh hoppas det kommer va sånt här väder hela sommarn, som det har varit idag! Nice det skulle va... :)

Det blev visst lite utgång igår, helt oplanerat sådär.... Var i lägenheten och fixade lite. Maja, William och Koffe till parken med grill och öl.. Så jag övergav Lasse som höll på att lägga golv i mitt vardagsrum och gick ut till dom i parken istället... va ju inte till så mkt hjälp inne iaf ;P



Sen drog vi bort till Maritas Sandra som hade grillfest... Där var det massa killar från Ånge. En var full som en kastrull och ville klippa av sej håret. Först fick han en vacker gubb/munk-frisyr, för trimmern dog när dom klippt av hälften... Sen saknade han sitt hår och försökte låna Maritas...och äta på det lite också....



Efter det blev det krogen. Men jag tappade festlusten och det blev tidig hemgång.. Vet inte vad som hände.. Blev bara less. Hade ont i huvet och ögonen pga pollenhelvete.. Kan ju ha berott på det. ÅKte hem och åt toast med John istället! :)

Idag har vi vare ute hos morfar. Gått omkring i bikini hela dan och svettats! Måste åka och bada nått snart ju!! Nån som vill? :)

image575


image577

Nämen titta en nyckelpiga i äppelträdet.. såg hur många som helst där idag! Överallt var dom.. som nån slags invasion.... läskigt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!