2006-12-29
 13:45:07

sofie och mixer

å jag är så trött!
skjutsade john till hans extrajobb i matfors imorse kl.06. hade mammas bil. efter det åkte jag hem till mamma o somnade.. det var egentligen meningen att jag skulle komma dit för att hjälpa henne att tvätta mattor (mina och hennes) men hon lyckades inte väcka mej så hon fick tvätta själv.. jjag orkade följa med ner i tvättstugan en gång. men jag orkade knappt röra mej så jag var väl inte till så stor hjälp... eh..förlåt.

typ vid kl.12 när jag hade vaknat o börjat bli lite normal åkte vi till obs o handlade. köpte lite gott till nyår.. ost o kex o vindruvor :)

o när jag sov förut så drömde jag om ullis smothies som hon alltid pratar om!! med vaniljyoghurt, banan och frysta bär. blev jättesugen på det så jag köpte indgredienserna till det också. sen kom jag på att för att göra det behöver jag en mixer..!! så då gick vi o köpte en sån också :) hittade en rätt billig. ful men billig.. det fanns snygga röda mixrar också.. typ obh nordica eller vad det heter.. men mamma tyckte det var onödigt med en sån dyr om jag bara behöver den till att göra smothies.. och hon hade väl rätt som vanligt :P

nu har jag blivit sådär otroligt trött igen så jag har inte orkat fixa nån smothie än.. funderar på att sova lite till.. men danne ska komma hit snart så jag måste hålla mej vaken. han ska sätta upp en lampa i vardagsrummet. vi köpte en igår för vårat julklappspresentkort på ikea :)

förresten vad ska folk göra på nyår egentligen??
tror att jag o john har bestämt oss för att bara vara hemma med osten o kexen.. :) känns som att det är lika bra. alltid när jag har försökt ha kul o festa eller nått på nyår så har det bara blvit pannkaka av alltihop. helt värdelöst! lika bra att va hemma... eller?
2006-12-17
 14:48:18

vin o blåsor

ok jag skriver väl nudå så alla slutar tjata :P
har haft så mkt att göra så jag har inte hunnit eller orkat skriva här..

i måndags fyllde jag år. 21! hann inte fira nått me kompisarna förra helgen för jag hade tenta på måndan så jag var bara hemma o pluggade. men vi var ut igår! marita, emelie o verre va här o drack vin! eller ok, jag drack vin, kommer inte ihåg va dom drack.. hehe..

vi var på olearys. (nähä?!) tänkte gå på bartömmning på kåren men verre o john har ju inge leg dit.. o så var det värsta kön..

mycke folk ute, iaf på slutet :) dansade typ hela tiden. o jag hade nya skor så idag har jag världens största blåsor på tårna!!! jag går som en anka! det ser nog ganska roligt ut... men det gör ont som fan!
vet inte hur jag ska orka jobba ikväll o inatt.. skulle vilja ta ett varmt bad nu. guuuuuuuud va skönt det skulle va! men vårat badkar är lite felande o har inget rör som går ner i avloppet liksom.. så det går inte att bada för då kommer det bli översvämmning på golvet när man släpper ut vattnet. doh :( måste fixa rör!

ikväll har vi iaf två timmars rast mellan kvällspasset o nattpasset så jag ska gå me några kompisar från jobbet o äta på max då. tack!! sa min bakismage :)

nu måste jag städa här. förfesten ligger kvar över hela bodet.... massa glas o flaskor o chips o äckel.. vaaa jobbigt.

jag har förresten lust att göra hål på mina blåsor på lilltårna! dom är jättestora o störande.. men då kommer jag förmodligen att få jätteont där o gå ännu mer som en anka... så jag ska försöka låta bli. jag har så svårt att låta bli sånt där.. måste peta bort grejer!!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!