2009-04-29
 10:58:41

Onsdag.

Guu vad jag har sovit länge nu! Var helt förstörd igårkväll, somnade före kl.00. Vaknade tidigt imorse av fågelorkestern utanför fönstret.. somnade om och vaknade av att larmet ringde kl.10.. Aah, sköönt.

Idag ska jag på lunchpump kl.12.

33.3 grader i solen på mitt köksfönter nu :)

Maja hade skrivit en kommentar med den här länken i förra inlägget...
Handlar om att smittskyddsinstitutet avråder alla från att göra onödiga resor till Mexico pga risken att drabbas av svininfluensa.

Fan.

Vad ska jag göra med min semester nu i september då, OM det inte blir nån mexicoresa...?? Nån som vill åka utomlands med mej? 

Aja det löser sej hoppas jag..

Igår var John här en sväng. Han berättade att en av hans mostrar och två kusiner hade åkt upp till Jaffna i norra Sri lanka (där kriget är som värst) för att hälsa på en släkting. De trodde att det var lugnt eftersom det var "eldupphör".. (smart...) Meeeen nu är dom fast där som gisslan tillsammans med alla andra tusentals civila.
Mostern hade pratat i telefon med familjen hemma i Colombo och berättat att de bor mitt i en flod, för de trodde inte att man skulle bomba där..
SHIT va hemskt..  att sånt här händer nån man känner! Helt jävla overkligt.... :S

Ingenting man kan göra för att hjälpa till heller liksom. Frustrerande!

Nu ska jag fixa till mitt nyklippta hår (det blev braaa) innan det är dags att gå till Ego.

Later!

2009-04-27
 14:38:09

Jävla värld!

Man blir så less på all skiiiit!

"Bomberna fortsätter att falla"
Trots löfte om eldupphör fortsatte artillerielden i Sri lanka på måndagen, uppger flera nyhetsbyråer.
I skottlinjen sitter tiotusentals människor fast som mänskliga sköldar.
FN varnar för en humanitar katastrof i området.

 En regeringssoldat patrullerar gatorna i en stad i norra Sri
(http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5003601.ab)

Men man undrar ju... vad hjälper det att göra inbrott på en ambassad i Norge?!

Inbrott på Sri Lankas ambassad i Norge

Tamilska demonstranter lyckades i förra veckan ta sig in på Sri Lankas ambassad i Norge och vandalisera den. Demonstrationerna som pågått i flera dagar ger uttryck för missnöjet över situationen i Sri Lanka där tiotusentals tamiler är instängda i ett litet område tillsammans med den tamilska gerillan LTTE.


(http://www.sri-lanka.se/nyheter-s8.php)



Och som om det inte är nog med att det är krig i Sri lanka, så är det ju svin-influensa i Mexico nu!!!
Jag som tänkt börja kolla på biljett dit, nu när jag så gott som vet säkert att jag kommer ha kvar jobbet i sommar.. Men det vågar man väl kanske inte..?! Jag som har sån otur och blir drabbad av allt sånt där skit, (nära döden i denguefeber när jag var i Sri lanka till exempel....) Jag skulle ju säkert bli smittad...

Länge sen jag pratade med Verre också, så nu är man ju måttligt orolig! :S Måste nästan ringa hennes mamma och höra om hon vet nånting...


80 har dött i Mexiko - nu misstänks smittan ha tagit sig ända till Europa
Svinpestskräcken har spridit sig från Mexiko, via USA - till Europa.

Efter 80 dödsfall tvingades president Obama i natt meddela att han mår bra.

- Hela världen kan drabbas, varnar WHO.

(http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4995805.ab)

Ja men va braaaa.. huvudsaken preseidenten mår bra liksom....!!!

Fy faaan jag hoppas den där epedemin går över snart! Fort!
.
Nu ska jag ner i tvättis igen.....
2009-04-27
 13:46:21

das helg.

Lördag:
Lite förfest hos Maja å William. Sen blev det Oscars. Blev en tevlig kväll precis som jag trodde :)

   
Skulle ju sitta i solen på balkongen... Men den försvann bakom huset mittemot.. sen blev det mörkt. Men varmt fortfarande dock ;D Helt overkligt varmt för att bara vara april..!


Söndag:
"Smink klass" för mej, Elin och Lina med Katarina från Mary kay. Det var roligt, bra grejer. Beställde  bl.a. en ögonskugga, higglightpuder och en dagcreme... Jag får ögonskuggan gratis eftersom vi hade det hemma hos mej. Najs, var ju inte jättebilliga grejer direkt.....
  

Bjöd på äppelpaj! Mums!

På kvällen blev det tacobuffé på biteline och sedan fortsättning på vårat Sagan om ringen-rejs! Köpte typ 1,5kg godis som vi åt upp också. (var iofs 5 st men ändå...) Och glass! Herregud nu blire bara havregrynsgröt och hårdträning framöver! ;P

Idag:
Tvättstuga..
Märkte nyss att jag bara ska jobba natten, så jag börjar 00. Woho! Tur att jag kollade annars hade jag gått till jobbet 18.45..  Kanske man kan boka nått pass på ego ikväll då...hmm..

Nu måste jag ner och hänga tvätt!

Later!
2009-04-25
 17:07:27

Fågelskräck

Har tappat lusten att blogga känner jag, jag är i en svacka skulle man kunna säga.. :P Det är våååår och man ska vara ute i solen istället! Njuuuut :)

Var på stan igår med Sandra och Maja. Satte oss på en bänk och åt årets första mjukglass... tills vi blev ivägjagade av otroligt närgångna måsar! Det låg en brödbit under våran bänk så måsjävlarna blev som galna och började cirkulera runt oss, närmare och närmare.. haha, läskigt.



Maja är lite rädd för fåglar... och det blev ju inte bättre av att en duva flög in i hennes ansikte för nå år sen. Hahaha... ååh, skadeglädje, den enda sanna glädjen, eller hur var det...? Nä nu ska jag vara snäll. hihi..

Nej men om jag skulle ta itu med mitt lilla diskberg i köket snart.... Sen ska jag duscha, fixa å dona lite.. packa ner mina öl som senare ska avnjutas på Majas balkong. Tror det här kan bli en trevlig kväll! :)

Imorrn måste jag vara pigg! Kl.12.30 ska Katarina, som visade oss hudvårdsprodukter från Mary kay för ett tag sen, ha en likadan grej fast med smink. Hemma hos mig den här gången. 

Å imorrnkväll ska jag, Elin, Frida och Kicki äta biteline och se klart Sagan om ringen-filmerna.... (sist orkade vi bara se 1a och halva 2a..)

Naaaajs. Nu ska jag röra på mej!

PÖSS!
2009-04-22
 15:29:04

MAAAT!

Japp, klockan är efter 15 och jag har nyss fått i mej frukost!

Hann inte äta nå frukost när jag klev upp förut.... Vaknade först av ett sms kl.11.30.. sen av att min banktant ringde en kvart senare och undrade om jag kunde komma till banken tidigare än vi sagt från början.... Så det var bara att hoppa in i duschen, klä på sej och gå.

Deklarationen är fixad nu. Hon hade fyllt i det som behövdes, så nu ska jag väl bara skicka in den. Va lätt det går när man slipper göra det själv ;)

Åååh, det är så härligt väder idag! Skönt att jag vaknade tidigt faktiskt. Gick en sväng på stan efter jag varit på banken. Hämtade ut nya linser (det sveeeed i plånboken.. ouch) och kollade runt lite. INGA KLÄDER KÖPTA!  Duktigt va?! ;P Självplågeri att kolla i affärer när man inte ska köpa nått, men jag kunde inte låta bli.

Var upp på ica bergsgatan innan jag gick hem. Köpte ÄGG! Så jag kan testa min nya äggskärare..höhö...

Tänkte köpa en chokladbit för jag höll på att svälta ihjäl.... men hyllorna där snickersen å allt sånt ska ligga var tomma?!?! Blev less och köpte en ramlösa istället... suck....

Ikväll ska jag äta på biteline med ett gäng från jobbet! Jag längtaaaar... åååh, va goooot! Ska äta pizza den här gången :)

Efter maten ska jag å Elin hem till Frida och kolla på Sagan om ringen. Tänkte se alla filmerna men det hinner/orkar vi kanske inte på en kväll... får se. ska bli trevligt iaf!




Sommar sommar sommar...

Lyssnar på Winnerbäck, och det gör min granne också hörde jag nu när jag pausade musiken... :D

Later!
2009-04-21
 12:50:15

näsjävel!

GAAAHaaah!! Jag får nå fel på min näsa..! Den är galen!
Det hela började igårkväll när jag satt och kodade på jobbet. Helt plötsligt kändes det som nånting flög in i näsan och det började kliiiiia och jag började toknysa! Det har inte gått över än.... Kommer kli-och-nys-attacker då och då.. Jävligt irriterande! Jag blir helt slut i huvet och yr av allt nysande.... Jag nyser ju inte vara en gång, utan minst 4-5 i rad.. Puh.

Märkte att jag glömt att ta en allergitablett igår.. Kanske därför... Men nu har jag tagit en tablett så det får gärna gå över snaaart..!!

Sitter och tänker på att jag borde ringa till banken. Men jag skjuter upp det hela tiden för det känns så jobbigt... (skitbra jag vet.)
Jag måste prata med min "rådgivningstant" Carina..(Haha, jag måste ringa Carina, får inte glömma det..!) Sist jag var in där och fixade med fonder så har jag för mej att hon sa att jag kunde komma in och få hjälp att deklarera.... Men jag får inte tag på henne! Satt i telefonkö jättelänge igår, utan att komma fram! suck...

Jaaajaaa, ska väl göra ett nyss försök nurå.

Jag lär ju få en nysattack i telefon också.



later!
2009-04-20
 23:29:58

Tjubba!

Nu har man kommit hem från jobbet för ett tag sen då. Hade bara kvällen, skönt det.. Nu har jag ju vänt på dygnet så det lär ju bli lite tungt att jobba natt igen.. Ska försöka va vaken lite längre nu ikväll... Får se hur det går...

Jag var på lunchspinning idag igen! Lyckades ta mej i kragen och gå dit själv, utan Elin som draghjälp.. Det gick riktigt bra. Hon som hade det här passet körde ganska hårt, så det var jobbigare än sist. Men nu visste man ju vad som väntade så det kändes ändå lättare på nå sätt...

Åååh, såg ju Australia igår! Den var helt underbar tyckte jag...Hade allt liksom.
Ganska lång film (2,39), men det var ju spännande hela tiden! Måste se den igen tror ja :)



Nu ska jag fortsätta kolla på Sex and the city.. å äta en kiwi!

Later..


2009-04-19
 15:50:14

Utflykt...

Idag har jag och Elin varit på långpromenad. Eller ja.. halvlång, en mil ungefär. Gick till sidsjön å ett varv runt. Var ju ganska jobbigt att gå däruppe. Blött å lerigt... Isen var borta på flera ställen på sjön, så snart försvinner den nog helt. Men ändå satt det typ 4 personer och pimplade därute! Gah! Hur fan vågar man det?! Läskigt...

Igår blev det som sagt en sväng till Härnösand! Fyndade lite smågrejer på dollarstore.. en ÄGGSKÄRARE (äntligen), hårspännen, folie, duschcreme, lite godis, en träkatt till mamma.. sånna livsnödvändigheter... :)

Åkte runt på lite sightseeing i staden tills vi hittade systembolaget. Köpte lite öl å cider innan vi åkte hem till Henke och Jenny där det blev grillning! mmm.. SÅ GOTT!

Henke å Roger hade fixat lite med altanen...(håller på och bygger tak) men det va lite för kallt för att sitta där. Men snart så...! GE MEJ SOMMAR!!

Nu ska jag byta om och pallra mej bort till ego för ett pump pass! Känner mej helt död redan nu, får se hur det här ska gå..... Men piggnar nog till bara jag tar mej upp ur soffan.

Har lånat Australia av mamma, så ikväll blire mysa i soffan.

Lalala...

Ja imorrn är det dags att jobba igen. Den här lediga veckan har gått fort!

Later..!

2009-04-18
 11:41:06

Solen skiner köp gardiner... månen ler köp fler!

Idag klev jag upp före 10 igen! Jag är så duktig!!!
Så nu är jag klaar... känns bra att slippa stressa som en tok för att folk inte ska behöva vänta på mej för en gångs skull..

Ska åka med Elin och Jenny till härnösand idag! Hehe.. Vi ska gå på Dollarstore å kolla lite :)
Sen blir det nog kanske en sväng hem till Henke och Jenny i timrå.. Tyckte jag hörde nått om att grilla....mmm.. låter lockande!

Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Den som lever får se.. Nånting med Elin iaf. Kan nog bli lugnt. Känner för det just nu iaf. Så slipper man vara bakis imorrn och kan gå på bodypump istället...!

Nu ska jag sätta mej i solen på balkongen och läsa boken som jag lånat av Frida! Den är helt sjuk...



Handlar om Aileen Wuornos som avrättades 2002 som USA:s första kvinnliga seriemördare... Prostituerad sen hon var 12 år...
Himla misärliv alltså..! Hua... Men spännande bok!

Ut i solen nu!
Later!
2009-04-17
 09:36:16

Buenos días

Go morgon! Skulle man kunna säga nu.,.
JAG ÄR VAKEN! Helt otroligt :P Vaknade först kl.08.00 av mej själv..!! Skräll. Somnade dock om och vaknade av väckarklockan kvart i 9...
Varit ner i tvättstugan.
Nu sitter jag och äter frukost. Tropicanajuice och bröd som ser ut som skosulor.... Nått linfrögrejs. Gott med mjukost på faktiskt. Väldans mättande också...

Igår bakade jag och Andersson muffins! Gjorde efter ett recept som jag fått av Maja.. Kokosmuffins. Dom blev stooora och gooda. Orkade äta en, sen var man proppmätt. Kollade på en Wallanderfilm också. Trevligt.

Undra vad man ska hitta på idag då...(börjar bli jobbigt att va ledig och fylla dagarna hehe..) Kanske ska ta en promenad i det fina vädret! Men vänta tills nån fler vaknar så kanske man kan få sällskap :) Sen blire nog en sväng på ego också.

Ikväll ska jag se film och äta glass med Ullis och Anna!

Yay, nu kommer solen snart till min balkong! En liiten bit kvar bara... så kan man sitta där och läsa sen...

Later!

2009-04-16
 17:19:28

Done and done.

Ja klarade det!!! :D
Spinningpasset alltså.. Det var ju lätt som en plätt! Hehe..eller...nä nu ljög jag. Det var jobbigt, svetten rann i floder! Inte så att man inte klarade det, men lagomt tungt. Så, nu känns det som jag har övervunnit min lilla spinningfobi och kan börja gå på det också! Wohoo..!


en av spinninglåtarna... pepp pepp!

Nu ska jag hem till mamma och äta middag!
Bjöd in mej själv. Har varit bra på det på sista tiden känner jag.... Bra att kunna komma dit och äta när man försöker spara pengar, hehehee.... Jag tror dom bara blir glada att jag kommer så jag tänker inte ha nå dåligt samvete ;)

Ikväll ska jag hänga men Säändra! Najs!

Nej nu ska jag börja röra mej mot Haga..

Later!
2009-04-16
 10:48:25

Spinnande.

Gah.. Idag ska jag på spinning! Det blir andra gången någonsin som jag testar ett spinningpass på ego. Sist var i somras... och jag höll på å döööö...! Det var så sjukt jobbigt.
Men den gången fick jag astma, det hade varit ett pass alldeles innan så det fanns typ ingen luft i rummet, och det var Birgitta som hade passet (hon är värst har jag hört)..

Så det kanske inte blir lika farligt den här gången. Jag har tagit astmamedicinen som man ska, och det är en Susanne som är ledare.. Tvingar med mej Elin också, så känns det lite bätte. Vafan, kan hon så kan jag! ;P

Gjorde ännu ett försök att kliva upp tidigt idag. Hade ställt klockan på 9.00 ..meeen snoozade till 9.30. Men det var ändå duktigt för att vara jag! Ta sej upp före 10 liksom.. Jag är så otroligt morgontrött så det finns ju inte! Ändå somnade jag inte senare än 01.30 inatt.. så det blev ju 8 timmar. Jag kan lätt sova 10...

Imorgon har jag tvättstuga 07-12... så då MÅSTE jag kliva upp senast 9 iaf. ZzzzZZzz....

Lite less jag blev när jag vickade på persiennerna och såg att det SNÖAR ute..! Jävlaskitväder!
Tur att Elin kunde ta bilen så vi slipper gå...
Ska ta och göra mej klar för spinningen nu. Håll tummarna för att jag ska klara det! Hehe.. jag är fan lite nervös...

Later!
2009-04-15
 15:52:47

miércoles

Nyss kommit hem från staaan.. Brr, kallt ute idag! Solen, kom tillbaka!!!

Blev invigning av mina vita converse idag. Tillräckligt torrt på marken nu så dom slipper bli leriga direkt. Men dum som jag är så genade jag genom parken när jag gick hem... och lyckades självklart  få några fina bruna prickar på ena skon!
Men men, snart är dom nog så pass skitiga att man inte bryr sej längre. Brukar vara så med nya vita skor tycker jag...

Åt lunch med Ullis på canton. Hon var sugen på sushi men det var inte jag så värst. Var mer sugen på tant anci, men det var inte hon.. (haha jag var sugen på sallad alltså, inte en tant...ska man kanske tillägga!)
Det blev kinamatbuffé! Jättebra mat!! Flera av mina favvorätter med på buffén.. sushi också :)

Efter maten gick jag en sväng på stan.
Köpte ett par nya träningsbyxor (dom jag köpte för ett tag sen är så jävla genomskinliga!!:P) och en fleecejacka...
Var in till optikern och beställde nya linser. Fick tips om några bra ögondroppar mot pollenallergi så jag köpte sånna. Ska börja med dom NU direkt, hoppas dom hjälper. Nästan problemen med ögonen som är jobbigast... När det blir så jobbigt att man inte kan använda linser osv.


Förstoring av pollen... coolt.

Jäjä, nu ska jag städa! Hann inte göra det igår....

Later!
2009-04-15
 00:29:31

kurrrr...

Blev middag hos mamma och Lasse ikväll.

Åt jättegod äppelpaj och glass till efterrätt. Morris ville vara med som vanligt.. Han fick inte smaka glass (han ska bantas!!) så han gav upp och somnade istället....

  
gosiga tassar...!

Var ute och körde bil med mamma efter maten. Det var första gången jag körde deras nya volvo faktiskt. Eller nya och nya, har ju haft den flera månader nu... Meeen det gick jättebra iaf. Härlig att köra :)

Ska försöka få lite mer normal dygnsrytm nu när jag är ledig tills på måndag, så nu ska jag försöka sova...

Imorrn blir det lunch med Ullis på stan! Sallad på tant ankis kanske... Åh, va gott!

Natti natti!

2009-04-14
 13:53:21

dööööööh....

Röda, rinnande, kliande ögon och snooorig...Mmm-mmm, pollenallergi!

 livet är underbart.....verkligen.

Jag tror jag ska försöka våga sätta i linserna i mina kladd-ögon nu och gå till Ego och springa, springa, springa.. Tills jag ramlar ihop i en liten hög och bara orkar andas.

Sen ska jag gå hem och skura hela lägenheten och byta sängkläder. Måste få bort eventuell pollen här inne.

Jag vill må bra!!!! :/

2009-04-13
 11:49:00

snyft...

Å här sitter jag och äter gröt och GRÅTER!

Fast inte på riktigt... Men det rinner ur mina ögon!! Jävla pollenallergiiiii!!! Tur att jag var in till stan igår och köpte ny medicin mot det. Inte för att den verkar hjälpa speciellt mycket?!?!

Hade tänkt att jag skulle ta en sån där spruta i år, som liksom håller i sej hela året, så att man inte behöver känna av allergin nånting. Elin berättade att hennes pappa och Tommie tagit sånna, och det har varit så bra... MEN när jag ringde till vårdcentralen och frågade om det för nån vecka sen så fick jag veta att dom slutat ge sånna sprutor för de orsakar benskörhet eller vad det var... DOH!

Men jag tror jag ska ringa dit igen... Dom sa nånting om några tabletter man kunde få istället för den där sprutan. Men jag kanske ska ge det receptfria på apoteket en chans först.... en vecka! Sen orkar jag inte med snoret och tårarna nå mer!

Nu ska jag duscha, sen tror jag det blir en prommis med Elin.

Ikväll ska jag hjälpa mamma och Lasse att äta upp påskmaten som fortfarande är kvar... och sen blir det jobb 18.30-06..

SEN ÄR JAG LEDIG EN VECKA! Tjoho! Undra vad jag ska göra på "semestern" då....?
Nån som vill leka?! :)
2009-04-12
 19:04:00

Oscarhelg

Fortfarande helg... Goood JUL!

I fredags blev det som sagt lite förfest här. Det var riktigt trevligt!
Sek överraskade mej ordentligt,.. För det första med att komma överhuvudtaget (han är bra på att banga och ha dåliga ursäkter), och dessutom kom han först av alla... Lite efter kl.18... Jag hade nyss klivit ut ur duschen och precis hunnit klä på mej.. Hehe. Men det gjorde inget, så kul att han kom! :)

Anna med också. Så nu har hon överlevt sin första postfest. Tror hon tyckte om dom små postisarna! Catrin var hemma, så hon va självklart med. Mira med magen kom också. Rickard och hans kusin (som börjar kännas som en del av posten nästan.. iaf en del av våra fester), och till å med Linus och ROGER kom..!! Vad som hände med Jönsson har jag ingen aning om. Få höra imorrn... Sen så vare dom vanliga hehe... Sandra, Elin, Eva å jag.. Glömt nån?

  
  
  
  

Vi hamnade på Oscar sen och dansade så svetten rann.. Fy fan va varmt det var! Men kuul :)

Var även på Oscar nästa kväll... Igår alltså. Fast jobbade i garderoben då. Jag, Elin och Linda. Det var galet mycke folk. Garderoben blev typ full! Vi fick hänga längst upp och hela vägen längst bak... jobbigt för man måste stå på en stege eller klättra på inredningen för att nå upp dit.

Halva posten var där, och massa andra folk man känner.. Tror jag aldrig har träffat så många kändisar på ett och samma ställe samma kväll nån gång förut. Synd att man stod på fel sida garderobsdisken bara... Hade ju varit kul att komma ut å umgås. MEN jag fick ju betalt iaf :)

Nu ska jag äta middag. Gröt blir det. Har inte fått i mej nått annat än en proteindrink än efter träningen... Råkade fastna här..

Undra om man har nån bra film att se ikväll....

Later!

2009-04-10
 14:57:30

Rastlös!

Sitter och väntar på att Elin och Roger ska komma hem från birsta... Vi ska träna! Fick ett "hej haru lust å träna?"-sms från Elin för lite mer än två timmar sen.... hehe. Ja. Det hade jag. Visste inte att det skulle dröja så länge bara... Bilar skulle tvättas och presenter skulle köpas innan..

MEN jag har hunnit städat å fixat massa under tiden, så det var väl lika bra att det tog lite tid.
Sopat bort barrmattan från balkongen, burit ner skrutt-tvn i förrådet, dammtorkat lite, kastat en död orkidé, slängt massa gamla tidningar och tryckt in alla onödiga grejer i skrubben...hehe..

Ikväll blire fest!


när posten var på kryssning i somras...

Vi gör om det i sommar va?! :)

Gah! Jag kan inte sitta still.. måste göra nått... spring i bena!!

Sen senare.
2009-04-09
 16:01:12

Gråttgråttgråttgråttgrått...

Vad är det som har hänt med vädret?!?!!
*upprörd*
 Känns som man bor i Ryssland eller nått... Grått, kallt och äckligt.

Varför förknippar man (jag iaf..) sånt här väder med Ryssland förresten? Är det alltid dimmigt och otrevligt där eller? Det har ju aldrig hänt att man en solig sommardag tänker "Åh, det känns som jag bor i Ryssland!".... Men det måste väl vara fint väder ibland där också? Eller? Ge mej ett svaaar...
I alla filmer man ser från Ryssland ser ju allt bara grått och miserabelt ut iaf.... kul land.

Jaha. Idag har jag städat lite. Blir visst fest här imorrn. (så egentligen är det ju helt onödigt att städa nu.... kommer ändå för göra om det efter festen..) Från början var det tänkt att bara Anna, Marita och jag skulle ha en liten förfest här.. Men sen blandades några få postisar in... och sedan några till, och vips så blev det en postfest! Typ. Men det blir ju skitkul det! :D

Nu ska jag klippa luggen!

Sen ska jag hem till mamma och äta middag innan jobbet..

Hejjpa!
2009-04-08
 18:04:42

Wiihooo!

Idag har jag varit hos tandläkarn! Hade inte varit dit på flera år... så det kändes som det var på tiden att göra en undersökning. JAG HADE INGA HÅÅÅL! Yay!  Det har jag aldrig haft... men trodde nästan att jag skulle ha det nu bara för att jag inte kollat på så länge..

Skaffade en sån där försäkring, så man betalar 30kr/månad i 3 år.. (30kr var priset i den bästa prisklassen, som självklart jag hamnade i höhö... kan väl bli dyrare om man har sämre tänder..) och då får man göra allting gratis! Undersökningar, lagningar osv... Perfa!

Åh nu loggade Verre in på msn... Måste prata med henne om Mexxxxicooo..!! :D
Tusen frågor till Verre börjar nuuuu.....



Later!

2009-04-07
 15:49:37

Bralars.

Läste precis en artikel om en man som fick sin penis avbiten av en tvättbjörn, när han försökte våldta den!!
HAHA, fy fan va rätt åt honom! *duktig tvättbjörn* Läs om det hääär.... http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2172612.ece

Idag har jag varit på promenad med Elin och Roy (Brittans hund), en sväng upp längs elljusspåret nedanför södraberget. Trevligt. Fast det hade varit trevligare om solen ville titta fram! Jäkla tråkiga väder..

Nyss kommit hem från birsta nu. Varit och handlat mat på Ica maxi, hade tur å fick följa med herr Saab dit! Det var verkligen kris innan.. Hade INGENTING hemma, inte ens en sketen hårdmacka eller nått..! Men nu har jag massa gött :)

Nää... ska väl ta och packa träningsväskan och fixa lite middag nu. Snart dags att gå till jobbet!
Tisdag idag = möte kl.17... sen jobb till kl.06... yay!

MEN sen är det bara torsdagkväll kvar innan vi får heeelg! Å nästa vecka jobbar jag bara måndag kvällnatt innan jag får helg igen, tihii! ( Thomas och Lina jobbar min onsdag.)

2009-04-05
 16:31:31

VADå?

Idag har varit en riktig slödag.. Trött efter jobbnatten på Oscar.. Dock gick det riktigt bra att jobba, flöt på och blev inget kaos. Jobbade med två av mina favoriter också, Frida och Brittan! :)

Klev upp vid 12 idag.. La mej i soffan med en skål jordnötsringar till frukost och kollade på film. American gangster. Bra skit.

Har nyss ätit upp en liter jordgubbar som jag fick av mamma också. Tack mammsen, det va gott!



Ska borsta tänderna, klä på mej och gå bort till Maja och William nu. Vi ska kolla på Twiligt. Äntligen! :)

Var tvungen att avboka träningen (pump) som jag tänkt gå på idag.. Känner mej lite småförkyld.. och så har jag sjukt ont i ena vaden! VAD har jag gjort?! Vet inte... suck..

Jaja..
Later!
2009-04-04
 16:25:43

Brunt.

Hääj!

Sitter med hårfärg i håret.. ska alldeles strax tvättas ur..

Sen ska jag äta kinamat som blev kvar igår, vila lite å sen göra mej klar för att gå till jobbet! Ska jobba på Oscar kl.19-04...

Så om nån ska ut ikväll.. KOM TILL OSCAR!... och var inte snål med dricks till de duktiga tjejerna i garderoben!! ;)


Millanmys igår..

Fan nu kliar det i hövve! Tvätta tvätta håååret...

Later!
2009-04-04
 02:13:34

Natti natti!

Blev två filmer ikväll.. Först 10 000 B.C...förhistoriskt äventyr med mammutar, sabeltandade tigrar och folk som blir tagna av läskiga slavhandlare... och sen Babylon A.D... sci-fi-action-äventyr i ett framtidsscenario med Vin Diesel. Mycket bra båda filmerna tycker jag. 10 000 BC hade jag dock redan sett kom jag på efter en stund..

Jordnötsringarna får 5 stjärnor också! :)

Har tänkt gå och lägga mej ett tag nu, men råkade fastna här... zzz.. Men äh, nu ska jag sova!

Sweet dreams..

2009-04-03
 21:12:39

Fredagkväll

Var hem till mamma och åt middag efter träningen. Vi köpte mat på Canton, det var jättegott! (en av Evas favoritställen om jag inte minns fel..?) Har en matlåda i kylen nu.. Blev så mycket över. Perfeeekt :)

Lasse hade precis klivit upp ur badkaret när vi kom hem. Hehe.. Hans favoritplats! Badkaret alltså.. Mamma brukar få små utbrott ibland för han ligger där jämt, istället för att börja med maten när han kommer hem från jobbet osv.. Han tycker om att bada VARMT, därav kräftfärgen i ansiktet....:)

 

Blir inge Twilight ikväll, som jag ville se. Men mamma och Lasse hade ju en massa intressanta filmer hemma märkte jag. Så jag lånade ett gäng... typ 10 stycken.. Får se vad det blir.
Ska ta en dusch nu, sen lägga mej till rätta i soffan med en skål jordnötsringar... aah..

Trevlig helg!






2009-04-03
 15:32:58

Massa mat!

Idag har jag varit på Tant Ankis och ätit lunch med Ullis, Anna och Maja. Mucho trevligt. Hann med en sväng på stan också, innan jag var tvungen att gå hem och hänga tvätten...

Jag känner mej fortfarande mätt sen tacobuffén igår, (men fick i mej en kycklingsallad nu till lunch iaf..) var länge sen jag svullade i mej så mycket mat! Åt till och med glass till efterrätt också! MmmMmm!
Men det var ju ingenting om man jämför med Calle.. Han fick i sej en hel El fuego.. storlek Large!! Typ familjepizza ju! Aldrig sett nå värre haha.. Var lite rädd ett tag, att han skulle dö eller nått. Lars hetsade honom så han va tvungen att äta upp sista biten också.. Men han överlevde. Respekt! ;P

Ikväll blir det bara till att slappa i soffan... Tänkte se Twilight! Anna började nästan dreggla lite när hon pratade om killen i filmen idag, så den måste ju ses! hehe ;)



Om en timme ska jag vara på ego och köra pump.. Borde kanske hämta upp tvätten och packa träningsväskan nu. Yees.

Later!



 
2009-04-02
 16:39:33

Lal!

TACOBUFFÉ!!!

Med herr bearnaise, kiosken, björken, charlie och breva på Biteline!

Gött!


hehehe... den är galen..!!

Ja som sagt.. nu blire TACOBUFFÉ!! :)

Later!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!