2008-09-17
 14:40:15

Bröl

Usch vilken tråkig dag. Håller på och tvättar alla kläder som var med till Sri lanka. Allt luktar lite smått mögel... mysigt.

Klippt luggen lite också. Det behövdes verkligen, växer håret fortare när man är utomlands..?? Råkade klippa bort en bit av ögonbrynet!! :| Tur att luggen är så lång så det inte syns direkt...

Jag mår illa. Det är helt grått och kallt ute. Ikväll ska jag tillbaka till jobbet å sortera post. Fy fan, livet är underbart ibland. . .

Haha.
2008-09-16
 15:06:25

Hemma igen!

Yes nu är man tillbaka i Sverige då! Kom till midlanda igår kl.23.50 typ.. FY FAN va kallt det har blivit här på två veckor, fryser ju ihjäl. Förutom kylan så känna det bra att vara hemma :)

Första veckan i Sri lanka va ju ingen höjdare direkt. Regn, regn... fast det var varmt iaf, runt 30 grader hela tiden. Andra veckan kom solen! Fick äntligen ligga på stranden! Dock blev det bara stranden 3 gånger..(!!) Var så mycket annat att göra hela tiden.. Bröllop, home coming, lunch och middag hos olika släktingar osv. Jag va lite tjurig över det, hade ju viljat sola å bada meeera...men men... Det va kul att träffa alla också :) Å lite brun hann jag bli iaf....!

Det värsta med hela resan var att min kamera tappades bort!!! :( :( :( Jag som hade fotat massa! I stan, gator, hus, stranden, bröllopet, släkten.. Allt borta. Jävla skiiit! John har en del kort på sin telefon, men inte så mkt..

Nä jag är så himla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tror ja ska sova en stund så kan jag vara vaken sent ikväll... så jag vänjer mej tills jag ska jobba natt imorrn. (sista semesterdagen idag, buhu..)
2008-09-08
 08:50:24

Mandag i Sri lanka..

Har snart varit i Sri lanka en vacka nu. Regnat varje dag...!!! (utom forsta dan men da gjorde vi ju inget speciellt heller..)

Hittills har ja traffat en himla massa slaktingar, alla dom narmaste typ... fastrar, mostrar, kusiner osv. Var till kyrkan igar pa morgonen, nan tradition att man ska dit sondagen innan ett brollop. Kul... Kyrkan var liksom oppen, bara som ett tak, sa det var svinvarmt. Fick sitta och lyssna pa en prast som massade pa tamil i en timme. Forstod 4 ord: jesus, judas, arul (johns namn) och saddam hussein.. hehe...Ja.. sen var det mat hemma hos Johns foraldrar med en himla massa gaster. Gott var det iaf. Sen efter nan timme var det mer mat hos hans mormor.. Jag ar proppmatt hela tiden!!
Efter det hade alla regnmoln forsvunnit sa jag, John, Raja (hans bror) och en kompis till dom tog bilen for att aka till ett stalle dar man kan bada... Men pa vagen dit borjade det sjavklart regna igen..!! Stannade vid en fiskmarknad vid stranden och at fisk och drack en ol istallet. Massa killar i tuktukar dar som tyckte det var jatteroligt att glo pa mej...(som alla andra har da, jag ar som nan jakla sevardighet) Stackars sma pojkar, har aldrig sett en tjej dricka ol. Dom skulle bli shockade om dom kom till sverige..!
Nar vi akte darifran sprang det en apa over vagen. Brukar inte se sanna sahar mitt inne i stan... Haftigt :P

Vad mer har hant da...? Har fatt en massa myggbett istallet for solbranna... Hoppas man inte far denguefeber igen..!! :O

HELVETES JAVLA VADER!!! Hasr varit sol idag for forsta gangen! Tankte att vi skulle ta bilen och aka till Negombo och steka lite pa stranden. MEN som vanligt hander massa saker sa allt tar en javla tid... Nar vi kom hem till Johns foraldrar for att hamta bilen sa var den instangd bakom en stor cementgrej.. Dom haller pa o bygger natt hus dar. Sa vi var tvugna att vanta nan timme innan vi kunde fa fram bilen (darfor jag sitter har nu och vantar...) Raja kom precis in och sa att det regnar nu..!! IGEN. Vad ar det har?! Inte ens nan regnsasong nu, alla har sager att det brukar va fint den har manaden...

Men bajs da. Vi aker till Negombo iaf, ska halsa pa vara grannar vid huset dar vi bodde sist jag var har. Ta lite kort o sa ocksa, mycke finare i Negombo an har i Colombo. Har ar det bara overbefolkat och otroligt jobbigt mycket trafik...

Forresten, en rolig sak har vi faktiskt gjort trots regnet. Jag, John och hans kompis Doma akte till Negombo en dag och gick pa ayurvedic massage.. Helkroppsmassage med olika oljor o grejer.. Herbal treatment eller vad det kallas for. Det va intressant och skont som fan :)

Nu ska vi aka!
2008-09-03
 08:51:52

En snabbis fran Sri lanka

Svett!

Sitter pa ett internetcafe nu, varmt som satan har. Vi ska kanske aka till stranden idag, men maste fixa nanting med bilen forst innan vi kan aka dit... Har varit hemma hos Johns familj och atit frukost. Sri lankisk pannkaka med na strak chiligrejs till..

Vi bor i varsta lyxlagenheten har i Colombo nu, nan kilometer harifran, i ett nybyggd hus. Skulle ta en promenad igarkvall och kolla runt i omradet vid lagenheten.. Men portvakten (vi har en portvakt! hehe..) sa att det inte var en sa bra ide att ga ute sa sent pa kvallen. Gatorna var stangda och det var nastan helt ode, har som det alltid annars kryllar av folk overallt. Vi motte nagra patrullerande poliser... Laskigt. Gick bara en liten bit till en affar, kopte mix (typ som...chpis eller va man ska kalla det) och sen gick vi tillbaka hem.

Nar vi kom hit igar och akte fram flygplatsen till Colombo sa stod det poliser med k-pist typ lite har och dar efter vagen... och nar man narmade sej staden blev de fler och fler. Forutom det sa marker man inte att det ar oroligt har nu, allt ser ut som ja minns det :)

Na nu ska vi ga tillbaka hem till Johns foraldrar.. Hoppas det fixar sej med bilen snart sa vi kan aka en svang.

Traffade precis en av Johns kusiner. Hon var jatteglad och sa "helloooo! how are u? you got fat!!" med varsta smilet... haha har jag blivit fet?! tack for den liksom....

2008-09-01
 16:21:41

Back to the island..

Nu är väskorna packade och jag har inte glömt allt för mycke hoppas jag...?!
Sitter och väntar på mamma nu, som ska skjutsa oss till midlanda. Skönt att ta flyget direkt härifrån och slippa åka tåg till arlanda... Flyger från arlanda går kl.23nånting..

Jag vill bara komma iväg nu!! Blir ju nervös av att sitta här och vänta....

Jag ska åka till Sri lanka! om det var nån som missat det...? :P

Tillbaka igen om två veckor!

Kanske uppdaterar bloggen nånting medans jag är där... men lovar inget. Ska ju hinna gå på ett bröllop, förmodligen hinna träffa alla hundratals släktingar, sola och badaaa!! (kolla nyss vädret, 30 grader där idag) Få se om jag får några minuter över nån dag :)

Ha det så bra här hemma så länge. Oroa er inte över bomber och sånt, det ska jag försöka låta bli att göra iaf....

Tjoho!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!