2007-10-27
 14:06:23

eeey

Ikväll blir det feeeest!

Kl.16.30 ska jag, Catrin och Elin till Eva och äta middag. Kinamat från blå kiosken :) mmmm..
Kl.17.30-18 (eller nått?) åker vi hem till Richard på förferre ;D
Kl.20.00 börjar Nellys fest i folketshus.

Så ser planerna ut.

+ Okänd mängd vin (beroende på om Eva ska vara med och dela eller inte...) och 3 cider...
Det kan ju bara sluta på ett..eller.. på massa olika sätt.... VI FÅR VÄL SE helt enkelt.

Blir nog kul iaf.

Nu är det lite stressigt här för jag kom nyss hem från stan. Var TVUNGEN att slira iväg dit o köpa en ny halterneck-bh till mitt nya linne som jag köpte igår. Miket viktigt. Nu sitter allt perfekt :D Köpte även ett par nya jeans igår. Och två stickade tröjor..lite sådär halvlånga. Niiice. Var ute i birsta med Elin och Catrin och gjorde av med halva lönen....eller inte. Men för mycket iaf.


Men jaja, det här har jag ju inte tid med!! Ska snabba mej och duscha o greja nu.. Ha så kul ikväll, för det ska jag ha :)
2007-10-24
 17:40:31

HELU

Idag har jag inte gjort mycket. Som vanligt.
Efter att Eva tvingat mej att gå in på facebook mer så har jag suttit där typ hela dan.. blivit beroende...av att kasta får, ge bort ägg, bitas, slå vampyrer och andra ytterst viktiga saker... Skriva lite till folk även. Fattar inte hälften av allt som finns på den där sidan. Eller...jag börjar fatta nu. Men det mesta är ju helt onödigt..?? eller?? Jaja, bra tidsfördriv iaf.

IMORRN KOMMER LÖNEN! äntligen! Jag är inte van att vara såhär pank! Har varit utan pengar i mindre än en vecka och jag håller på att bli galen. Vet faktiskt inte vad jag har gjort det här månaden för att pengarna skulle ta slut så fort. Kommer inte på nån ovanligt dyr utgift...hmm....

Idag blev det fiskpinnar, potatis och spenat till middag. Tänkte äta gröt, men mjölken var slut...och jag är ju som sagt PANK så jag kunde inte gå och köpa nån. Hittade några fiskpinnar längst in i frysen som tur va.
Det var gott faktiskt. Underskattad mat. Gillar speciellt spenaten, det är den som gör att det blir gott!
Fast det ser ju inte så himla lockande ut kanske.... men färgglatt i alla fall!! :)



Nu ska jag göra mej klar för att åka till jobbet. Kväll/natt som väntar..

PÖSS på er :P
2007-10-23
 16:19:08

Irriterad!

Detta har hänt den senaste halvtimmen:

* När jag skulle ta ut dammsugaren ut städskåpet ramlade 10000 påsar med pantburkar o flaskor ut på golvet...
* Upptäckte att dammsugarpåsen gått sönder och dammsugaren var full med damm...
* Det var den sista dammsugarpåsen...
* Jag har inga pengar och kan därför inte gå och köpa nya dammsugarpåsar förrän på torsdag...
* Jag ser damm överallt och blir galen bara för att jag inte KAN dammsuga nu...
* Hittade massa muggar på vardagsrumsborde..precis när jag trodde att jag diskat klart ALLT. Måste diska mer...
* Spillde couscous på golvet...
* Det stod massa tomma ölburkar framför mickron som självklart ramlade ner när jag skulle värma maten...
* Det var en fimp i en av dom..luktade ap-anus...

Det här är en dålig dag.
Jag måste gå och träna sen har jag bestämt nu. Så händer nånting bra idag iaf.
Nu ska jag äta!
2007-10-23
 14:04:25

Sääääl.

Då sitter man här igen då efter att ha sovit bort halva dan pga nattjobb... Jag vill göra nåhting men jag vet inte vad..?! Jag har kanske 30:- på mitt konto så att gå en sväng till stan känns bara jobbigt, då kommer jag vilja köpa grejer ju, vilket jag inte har råd med...
Tror jag ska städa... Känns ju himla lockande!! Kanske därför jag sover så länge på dagarna, för jag vet att när jag kliver upp har jag inget att göra iaf. Jag sätter mig här typ... Då skulle jag ju lika gärna kunna ligga i sängen.

Den här veckan  ska jag jobba onsdag och torsdag kväll/natt (19.00-06.00) och fredagkväll (18.00-23.00)... På fredag på dagen ska jag och Elin till Ikea (eller ja, birsta city då...) och shoppaa! När man äntligen fått lön :) Vi måste hitta nått till festen på lördag ju. Viktigt..
Har jag berättat om den förresten??
En tjej på jobbet har hyrt folketshus i skönsberg och ska ha födelsedafsfest där för henne och hennes pojkvän. Ganska många från jobbet ska dit. Men även en massa andra. Tror det skulle bli runt 80 pers.. Kan nog bli kul :) En helkväll utan att gå på krogen. Det va länge sen! :D

Måste bara skryta lite...:
Igår var jag och tränade TVÅ gånger!!! :D hehe.. Först ett skivstångspass på friskis, och sen gymmade jag på jobbet innan jag började jobba. Sprang på bandet tills jag nästan fick en astmaattack..!!Kände mej riktigt duktig efter det :)
Funderar på att ta ett medel/styrka pass på friskis idag... men jag börjar få lite ont i halsen...och jag vill inte bli sjuk tills lördag (skulle ju va typiskt mej!! blir alltid sjuk när det händer nått kul!) så det kanske får bli en vilodag idag... Men vi får se.

Nä nu ska jag diska och dammsuga. TJOHO. Va kul.

och nej, rubriken hade inget att göra med någonting nej..
2007-10-21
 21:15:05

hej hopp gummi anka

Det blev visst utgång igår.. Oops.. det va inte meningen.
Vi var hem till David. Skulle bara vara där ett tag och sen hade vi tänkt gå hem och kolla på film. Men efter att ha blivit bjuden på öl och en drink så blev man ju lite sugen på att följa med när alla andra skulle ut. Faisal och Carro tjatade jättemycke... så det blev som det blev. Olearys.
Kände mej dock lite skabbig i slitna skor som jag brukar ha på jobbet och en vanlig t-shirt.. Men det gick ju bra iaf :P

Förfesten hos David var rolig. Det var en homosexuell kille där som hette John. Vilket John och Faisal tyckte var väldigt roligt :P John (min John alltså) har världens homofobi har jag märkt!! Tycker han är såå fjantig.. När vi satt i soffan hamnade han brevid John (bögen). Jag märkte att John försökte flytta sig mer och mer åt mitt håll, och till slut viskade han med panik i rösten "Kan vi byta plats...??"
Haha.. han är rädd att varenda bög ska hoppa på honom och..ja..jag vet inte vad... Men han säger iaf att han inte kan slappna av. Han tycker inte illa om homosexuella, men han vet liksom inte hur han ska bete sig.. stackars liten då, vilket problem :P
Men vi började i alla fall prata med den andra John ganska mycket. Om integrationspolitik, invandrare och bögar.. typ. Och efter att han själv kallat sig för BÖG flera gånger och sagt att han aldrig skulle få för sej att ragga på en hetrosexuell kille så började John slappna av lite :)



1. Jag (skabb) och John
2. Faisal o Carro..är lite fulla ;P

Vaknade kl.10 imorse och kunde inte somna om!!
SKRÄLL! Före 11 på en helg efter att man varit ut.. Det måste vara nått slags rekord för mig! Men det var ju himla skönt att inte sova bort hava dan :)
Var på stan med Marita idag. Är ganska pank efter den oplanerade utgången igår, men fika på Coffee house tyckte jag att jag kunde ha råd med iaf... 

Efter det åkte jag med mamma ut till morfar en stund. Höll på att somna i bilen hela tiden. Mamma petade på mej för att jag inte skulle sova. Hatar när folk inte låter mig sova!! Jag blir alltid helt sjukt trött när jag åker bil. Speciellt till o från morfar. Vet inte vad det är med mej..

Vi köpte middag på kina och åt hemma hos mamma och Lasse. Gott gott :)



Jag och katterna i hallen framför den nya fina tapeten! :)

Morris ser ju nästan större ut än mej.. Han är väldigt tung att hålla i länge..
Millan hatar att va med på kort. Tror inte hon gillar blixten eller nått sånt.. Hon vänder alltid bort huvet eller springer iväg. Efter att jag tog den där bilden jamade hon argt (det lät argt liksom..MJAU!!) och sprang o gömde sej..

Nä, nu ska jag spela lite betapet tror jag :) Vill egentligen kolla på film o äta chips (som vi egentligen skulle ha gjort igår men det blev ju som sagt ändrade planer..) men John kollar på fotboll på tv. TRÅÅÅK...

2007-10-19
 22:25:15

Klippt

Godafton!

Tog en promenad förut och blev lite piggare o på bättre humör. John lagade dessutom jätegod Srilankisk mat till middag. Ris, dal och chili kyckling.. MmmMmm :)

Våran promenad vart ju dock inte så "nyttig" som jag hade tänkt.. Ville gå på en ordentlig promenad för att jag missade träningen idag. Men vi kom bara bort till vinkeltået ungefär.. när vi kom på att det var kallt ute o att vi ville hälsa på David istället. Så vi satt inne hos honom ett tag och bestämde att han ska komma hit ikväll o kolla på film.. Så på vägen hem gick vi in på ica och köpte chips o en liten ben&jerrys glass (jag kunde inte motstå frestelsen!!gaah..)

Igår åkte jag till stan för o klippa luggen. Den började bli jobbigt lång som vanligt.. o jag har fortfarande inte vågat börja klippa den själv..


GLAAD för långluggen ska bort...


Och såhär blev det... (jag vet, bilden är gul o ful o jag är sne..men skitsamma!!)

Funderar på om det verkligen är värt att betala 100:- för att klippa luggen..? Nä.. Förmodligen inte... Blev dessutom inte speciellt nöjd. (OBS det va inte Sanna som klippte. Annars skulle jag ha blivit nöjd, för hon är BÄST! hihi..)
Märkte när jag kom hem att luggen va mycke längre på ena sidan. Så imorse när jag klev upp (klockan 5 på morgonen!!) ställde jag mej o klippte luggen med världens största sax för jag hittade inte den lilla... jag va nog inte riktigt vaken. Men det gick bra iaf! Ögonfransarna är kvar tack o lov :)


Förresten, igår när vi var hos mamma o lasse och åt middag så höll Lasse på o tapetsera om i hallen. Jättefina tapeter!! Jag vill ocksååå...!! Vill ha allt nytt! Tapeter, golv, möbler...GE MEJ!



Morris och Millan tyckte det va spännande med alla konstiga saker som stod i hallen. Tapetseringsbordet o grejer.. Morris var speciellt intresserad av tapetklistret. Han ÅT det!! Jädra tjockis som försöker äta allt han kommer åt!! Vi fick stänga in honom i vardagsrummet..

Nä nu kommer Faisal o David hit. Jag ska fixa chips o dipp!
Trevlig helg! :)
2007-10-19
 18:12:49

Förmiddag

Orkar aldrig skriva här länge... Kanske beror på att jag inte har nått liv och därför inte har nått spännande att skriva...

Men men... Idag har jag jobbat förmiddag! kl.06-12.. Klev upp kl.05! Kuuul... jag som bara jobbat nätter det senaste året och typ aldrig klivit upp före kl.11.. Men det gick ganska bra iaf. Fast när jag kom hem var jag totalt död och somnade på soffan...

Det spelar liksom ingen roll att jag jobbar förmiddag och "har hela dagen på mej att göra saker" sen.. För jag är bara astrött och måste sova. Då är det bättre att jobba natt och sova till kl.12 ungefär.. då har jag ju också mycket kvar av dagen, och jag är inte mycke piggare. JA då vet ni deeet...

Undra vad man ska hitta på i helgis då? Ingenting skulle jag tro. Är lite fattig för tillfället.. :( Blir väl filmkväll o mys antar jag. Men det är ju inte helt fel :)

Men gud vad jag svamlar om skitsaker. Är det NÅN som bryr sej om att läsa ens?? Herregud, skaffa dig ett liv. Både du som läser och jag. Så kanske det blir lite roligare.

Nu fick jag ångest. Måste ut och gå eller SPRINGA! Ja, hejdå!
Kanske återkommer med nått roligare sen senare. . .
2007-10-13
 17:38:19

stardust

Idag har jag varit i birsta me mamma. Vi blev lite sena så vi hann inte så mkt.. Var tvugna att köpa kattmat först av allt, för det glöms alltid bort annars. Det var hur lång kö som helst inne på arken!! Tror halv sundsvall va o köpte mat till sina djur.. Eller nu överdrev jag. Kanske. Lite. Men i alla fall...

Det slutade med att vi bara hade en typ 20 minuter på oss när vi väl kom in i Birsta city. Kul. Gick direkt till Monki.. Stress, stress.. Pratade lite med Annica (som jobbar där) o fick tips om sköna basic tröjor i bra kvalité. Blev en sån svart. Helt vanlig tråkig långärmad svart tunn tröja. Men jag behövder ju faktiskt en sån så det va väl braaa...
Köpte ett skitbra läppglans också som luktar kanel... :)

Nu ska jag snart åka in till stan och träffa MARITA!! :) Det blir middag och bio. Myyysigt ;) Ska se Stardust. Visst hette den så?? eh.. tror det.

Måste sliira nu om jag ska hinna med bussen! TJAba.



2007-10-11
 16:07:37

tidsbrist

Har inte haft tid att skriva på några dagar.. Har jobbat varenda natt och sovit länge på dagarna.. Så det har mest varit vakna - äta frukost - duscha - springa till ica - laga mat - äta middag - åka till jobbet - jobba heeela natten - komma hem - sova - vakna. . .  ja, osv...

MEN här kommer iaf några bilder på vardagsrummet (Fast tv-bänken har inte fått sina ben än...  ska nog åka och köpa dom imorrn tror ja)



Sådär ser det ut! (med chips och Desperate housewives!) Fint tycker jag :) Man känner sig så liten när man sitter ensam i soffan..

Jaja, nu har jag inte tid med det här.
Ska skicka ett sms till Marita och se om hon är hemma än. Hon kanske ligger o sover eller nått om hon nyss har kommit hem. Ringde även och väckte Ullis i måndags när hon precis hade kommit hem från USA. Hon var rolig, hade helt hes röst och visste knappt vart hon var eller vilken dag det var..hehe :P

Jamen... då säger vi så! hejdå!


image167
2007-10-06
 22:06:10

Morfars mordhistorier..

Jag saknar mina kompisar!!

John ville att jag skulle följa med honom o hans kompisar ut ikväll.. men jag har verkligen ingen lust o dra till krogen. Det är ju alltid samma sak. Lessssss på det... Dom har åkt härifrån nu iaf. Lika bra det. Tycker bara det är jobbigt om dom ska sitta o förfesta här när inte jag ska dricka själv... Känner mej som en surkärring men, whatever :P

Tänkte sitta hemma i nya fina vardagsrummet ikväll o kolla på nån film eller nått.. men det är tråkigt ensam :( Skulle va perfekt om Maja eller Marita eller nån va hemma.. Länge sen vi hade en myskväll me middag o massa gott.. *sakna*
Så jag fastnade här vid datorn istället. Som vanligt. Spelar betapet o tycker synd om mej själv. Även att jag bara förlorar det skitspelet hela tiden, och blir på ännu sämre humör..haha..jag är tragisk.. BÖLA.

Men nej, det är väl inte så hemskt som det låter. Rätt skönt o va ensam ibland också...

Idag var jag med mamma o Lasse ut till morfar som sagt.. Jag fick veta att morfars morfar blev mördad!!! Vaa, varför har ingen berättat en så spännande detalj förut?!!

Mordhistorien: (morfar fick ju lov o dra historien för mej!!)
Morfars morfar tillverkade träpumpar (eller vad det nu var.. nånting i trä var det iaf..). Han hade sålt en sån pump till en gubbe som bodde i Maj (i Njurunda) och han var påväg hem till den här gubben för att få betalt för pumpen. Påväg dit går man över en bro som går över nått vatten...en å eller nått (?) När han var mitt på bron så mötte han gubben som han skulle få pengar av. Men den gubben hade ingen lust att betala, så istället knäade han morfars morfar, tog tag i honom och slängde honom över broräcket, ner i vattnet. Så han dog.
Som tur var så var det en person i gården intill som sett alltihopa och anmälde den där gubben. Gubben fick ett långt fängelsestraff! När han blev frisläppt var han gammal och dog några månader senare. Rätt åt honom!

Spännande va? Precis en sån historia som en morfar ska berätta för sina barnbarn.. Vet inte varför morfar har glömt o berätta den?! Han som alltid brukar berättar gamla historier..(som man oftast hört mer än en gång..... men som är roliga att höra endå :))

En av historierna handlar om en annan ganska nära släkting (hans morbror eller nått) som gick ner i källaren och tog livet av sig. Han sköt sig själv i huvet och hans fru hittade honom....

MEN nu ska jag sluta berätta morfars historier här. Ni får åka o hälsa på honom själva om ni vill höra mer. Egon Nordin i Njurunda. Inte så svårt o hitta honom, fråga efter smeden.. :D

Eeeh..ja. Väldigt intressant inlägg det här :P

Nu ska jag lägga mej i soffan o äta nyttiga chips med guacamole. MmmMmm!

2007-10-06
 14:07:05

darrig

AAAH jag har nyss vaknat. Måste sluta sova såhär länge hela tiden! Får bara göra det när jag jobbat natt.. men nu är jag så trött hela tiden så det är nästan helt omöjligt att kliva upp... Det är ju såå sköönt o soova... Men ska sluta med det. Nu. Ja.

Jag är helt skakis nu! Svårt o skriva för händerna darrar!! Tog astmamedicin nyss.. blir skakig av den... =/ Igårkväll efter jobbet va jag med John hemma hos Faisal med några kompisar. Dom va jättefulla.. hehe.. jag o Frida va nyktra o satt o skrattade åt dom andra som var knasiga o dansade :P Men efter några timmar där började mina små lungor pipa efter luft.. Alla rökte ju som skorstenar så det var alldeles dimmigt där inne. Har inte känt av min astma på hur länge som helst, men det där blev visst för mycke..

Nu står våran nya soffa i vardagsrummet!! :D Den är så fiint. Och stoooor..!! Men vi har inte fått allt på plats än. När vi köpte tv-bänken så var det ju slut på benen som man ska ha till den! Dom kommer in i lagret nästa vecka.. Så det kommer inte bli helt klart förrän då...
Fick även veta att Elin o Roger köpt samma tv-bänk som oss. Typ samtidigt. Dom hade inte heller fått nå ben än.
Intressa aa ant o veta va.... . . .?

Jag vill åka utomlands!!! Nu är Ullis i Usa, Cicki i Grekland, Maja, Marita o Emelie på Bali och Verre i Norge... o snart ska mamma o Lasse åka till canarieöarna också!! Varför är det ingen som tar med mej?! :P

Nu orkar jag inte skriva mer.. Skakar för mycke..gagaga..
Ska snart åka till Mjösund (morfar) o träffa mina kusiiiiner.. :)

Trevlig helg!
2007-10-02
 21:06:06

Nya grejer :)

Halåå

Igår var jag o John i birsta hela dan. Resultatet blev nytt vardagsrumsbord och tv-bänk...och..det va nått mer.. Jo, en ny skrivborslampa.. för den förra gick av. . . Vi ska ju få nya soffan på torsdag! Så efter det kommer allt i vardagsrummet vara nytt o fint :)

Har legat på golvet o monterat ihop grejerna nu ikväll.. Eller det va väl mest John som monterade.. MEN jag skruvade faktiskt fast två gångjärn!! :P

Hittade Livings hemsida (http://www.living.se/mall.asp?id=2245). Dom hade ingen bild på rätt soffa, men ungefär såhär ser den ut.. (FAST FINARE! och ett mörkare tyg.. )

image159

Vi har två sånna här bord...


..och en sån här tv-bänk.. Tvn ser ju även likadan ut som våran typ.. :)

Fast våran tv-bänk är lite kortare än den på bilden.. det är bara en glasdörr i mitten på våran. Men det är samma bänk. BESTÅ..heter den..

JA nu vet ni det!! Väldans intressant va?
Tror det kommer bli jättefiiint när allt är klart iaf. Längtar tills på torsdag när vi får hit soffan!! Woho.

Nu ska jag spela betapet! :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!