2007-11-28
 14:40:09

kattvakt!

Sitter hemma hos mamma och Lasse nu och håller katterna sllskap och blir allergiiiisk...!! :O Fan jag vill inte vara allergisk mot mina katter. BÖL! Jag vill kunna gosa med dom (som jag kunde förut!!) Men det börjar klia som fan överallt och jag får eksem och börjar nysa när jag har varit här ett tag. Och säg inte "men kan du inte ta en allergitablett?" för det är ju det jag gööörrr!!! Men det hjlälper ju inte ett jävla dugg!! Förbannade jävla skiiiit!!!

ok...lugnar ner mig.....andaaas.....sådär ja. lugn.

Snart ska jag iaf åka ner till stan och träffa Cicki! :) Det var toklänge sen jag tr'ffade henne ju! Spenande ;D
..och jag ska även till frissan kl.16!  Sen ska jag jobba 18-06...

Nu ska jag springa runt här med ett snöre så morris får springa efter och röra på sej lite..hehe..

Sen ut i kylan till en kall bil..hua. Men skönt att ha bil iaf! :) Även fast den är kall...
2007-11-24
 18:21:13

Det va på tiden...

Oj nu har det tagit lång tid för mig att skriva här igen.. ni börjar ju klaga på att jag aldrig skiver så jag får väl skriva ett litet inlägg då...

Är hemma hos mamma nu och har ätit kinamat. Nu blire snart kaffe, sen ska jag åka hem och John ska åka till jobbet. Han ska stå i baren ikväll.. och jag ska ut med Carro!
Först ska jag hjälpa henne att färga håret...iih.. jag har aldrig färgat håret på någon annan än mej själv förut. Hoppas det går bra! Det lär väl inte vara så svårt...ska bara blondera lite utväxt.... ja det fixar sig nog :)

Hmm... skulle ju ha vsat lite bilder från Norge tänkte jag, men jag har inte lagt in bilderna än.. så...det kommer väl snart....säger vi. Ska försöka skärpa mig och skriva lite oftare annars äre ju ingen idé att ha nån blogg.....

Nämen titta, hittade lite gamla bilder här på mammas dator... tror det är sånna som hon tagit med mobilen..hihi..'


1. Jag och Smulan på morfars soffa
2. Morris o Millan på sängen
3. Johns söta kusiner i Sri lanka!
4. Jag är blooond....hua. va hemskt...ALDRIG mer ska jag bleka håret iaf..

image215
Men guuud, här har vi nyss gift oss. Det är hemma hos Johns mormor tror jag :P Jag ser ju skallig ut..hehe.. men men. Fin sari va? :)

Nu måste vi åka härifrån! Trevlig helg!

2007-11-16
 08:09:20

Till Norge!

Nu sitter jag och väntar på att Maja och William ska komma hit och hämta mig. Vi ska åka bil till Oslo idag! :)

Ska dit över helgen och hälsa på Verre..och William ska hälsa på någon kompis där också.. Kommer nog bli skooojj!
Jag är en aning trött... Har jobbat inatt, sen klockan 18 igårkväll. Kom hem vid halv 6 imorse och har ju inte sovit nånting. Så nu vill jag bara att dom ska komma nån gång så jag kan sätta mig i bilen och sovaa! :P

Hoppas bilen går bra och inte bryter ihop nånstans efter vägen.. hoppas det går att sova litegrann i alla fall.. hoppas det inte blir för jobbigt och tar för lång tid... och hoppas vi hittar. Men det ska väl gå bra :)

Maja ringde nyss och sa att dom var tvugna att åka en sväng till birsta innan dom kommer hit... för dom skulle hämta en "fartkontrollgrej"..vad nu det är för nått? hmm.. 

Kommer hem på måndag. Nu ringde Maja och sa att dom var här! Trevlig helg!
2007-11-12
 18:08:52

En helg för några helger sen...

Nu har jag suttit här och gjort typ ingenting hela dan... så jag kan väl lika gärna skriva en rad här också. Det var ju ett tag sen...

Har inte skrivit nått på länge för min kära gamla datorn DOG för några dagar sen!! Den fick åka till Dannes kompis Burken i matfors för att undersökas, men den var redan bortom all räddning..! *snyft*

Men nu har vi TVÅ datorer istället! En här i...köket (eller vad det här rummet kallas? typ matsalen/hallen..hehe) och en i vardagsrummet som är kopplat till Tvn, så man kan se på filmer där. Kanoon! :) Köpte dom av herr Burk :)

Hmm... va tråkigt det blev nu..

Kan ju visa lite bilder från den senaste postfesten...för att lätta upp stämningen lite!



Jag tyckte det var väldigt roligt att tvinga alla på förfesten att ta en grimase(stavning?)bild! :) fast jag tror några kom undan...för vi var ju fler där...hmm....illa.

Sen blev det ju några lite mer normala kort också..



1. Jag o Eva
2. Richard unt Eva
3. Lövet, jag o Richard
4. Bröderna Kiosk och bröderna Persson



1. Lars o Catrin spelar gitarr..?
2. Elin visar upp det fina golvet! Jag vill också ha sånt golv!!
3. Jag spillde öl på det fina golvet såklart..! Richard fick skuuura lite..
4. Johan tar på Olle...eeh..?



1. Eva o Lars är söta
2. Ännu sötare..
3: Lars attackerar.. :)
4. Thomas tar över.. ;P

Sen gick vi till Nellys fest i Skönsberg...



1. Richars är ett fullöga och Eva äter papper..
2. Johan och Johan
3. Pelle och Elin
4. Catrin med sånghäftet!

NU får det va nog. Efter det där så blev det lite karaoke (INTE JAG!), brottning på golvet, dans osv.. Sen åkte vi till krogen.. Japp, det va den helgen det.

Nu ska jag äta middag! Ikväll ska jag med Maja på aerobics kl.20, sen ska jag åka till jobbet och träna lite i gymmet innan jag börjar jobba inatt kl.01!

2007-11-01
 17:23:57

Heroes hela tiden..

Jag har ingenting att skihihihiiiva... va jobbigt.

Festandet i lördags med postisarna blev lyckat. Roligt som jag förväntat mig.. dock också med minnesluckorna som jag misstänkte skulle dyka upp (tack vare det där jäjvla vinet...)mindre lyckat. Men det jag kommer ihåg var bra iaf :)

Hade som sagt inget att skriva. Har inte orkat föra över bilderna från kameran än... kanske kommer några imorrn eller såå..

Har varit upptagen med att kolla på Heroes dom senaste dagarna så fort jag har lite tid över. Har snart kollat igenom hela första säsongen! Har tre avsnitt kvar..Det är ju nästan omöjligt att sluta titta! Inatt vid kl.03 fick jag tvinga mej själv att inte klicka på nästa avsnitt utan gå o lägga mej istället. Inatt ska jag jobba så inatt blir det inge heroes iaf... Suck.

Jag har ont i magen!! Har haft det till och från i några dagar. Konstigt ont...Jobbigt..

Nä nu ska jag fixa till håret o sen åka till jobbet. Kuuhuhul...

Kul inlägg va? Äh skitsamma..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!