2007-12-31
 01:13:32

Woho!

Nu är min kamera laddad! Äntligen, jag har saknat den såå.. :)
Hade glömt vad det fanns för bilder i den... tänkte visa några smakprov! Börjar med bilderna från Norge...!









image246
Maja och William i coola poser....


Dennis och Svenska akademiensnubben på stadshuset! :)


Ibland har man inte så mycket att göra hos morfar.......
image252


Okej, det var dom bilderna det... Nu ska jag sova!
Maja och Ullis har varit här ikväll.. Vi kollade på en lite halvkonstig spansk film. Den var bra i början men sen blev den lite seg....men trevligt vare iaf! :)

Imorrn äre fest! GONATT!
2007-12-29
 18:35:35

Jag var så glad! Men det gick över...

Kom hem från stan för en timme sen. Fick den utmärkta idén att jag skulle ta en promenad hem, känns som jag inte har rört på mej så mycke på sistone... Bara det att det regnade ju ganska mycket.. märkte jag efter ett tag!! Blöööt blev jag... Hade ett paraply i väskan men det märkte jag inte förrän efter ett tag.... när jag redan var blöt.

Köpte en söt t-shirt/linne (eller nått nått sånt) med ugglor på idag :) Blev inte så mycket mer än så.... Hann inte, för Verre ville hellre fika än shoppa.... Vi var på det nya ekologiska caféet på trädgårdsgatan! Det var bra där, goda smoothies :D

Innan det var jag på clas ohlsson o köpte laddare till mitt kamerabatteri... trodde jag ja! Var värsta nöjd nu och tänkte ladda kameran, men när jag öppnade katrongen så märkte jag att det var konstigt... Det är massa olika små delar.... olika laddare liksom, till olika batterier. Tror jag ska lämna tillbaka det och köpa en likadan laddare som jag hade förut, på Kjell o co... INTRESSANT VA?!
Fick i alla fall inte ladda kameran idag heller då... Jävla skit!

Ikväll måste jag verkligen städa! Borde ha gjorts för länge sen.. damm överallt... Ska snart ta tag i det, måste bara läsa lite bloggar först.... o kanske spela lite betapet... :)

2007-12-29
 03:29:31

Haha..!! Det här va ju kul.. :)

Öppna din sms-inkorg! Tryck nedåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. Gör likadant med resterande frågor.


Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Åh. Jag vet ej. Insåg nyss att d e på mån. Haha! Klant. Vi får se. Kanske åker t Sthlm. Annars kmr jag :) Krya på dig!

Vad gillar folk bäst hos dig?
Ja bål och snacks borde ju räcka. Vilka ska komma?

Vilken raggningsreplik faller du för?
Vaken? Hade du kul igår? Va mycke folk på stadshuset lr? ;-)

Vad var det första du sa imorse?
Ja det kan jag väl!

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Ok. Kanske, jag får se. Lycka till! :)

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Wöu!Såg en kjol på H&M som du borde testa.Å en kjol lr 2 på Åhlens.

Vad säger du under förspel?
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLFIA! :) Hoppas du får en bra dag med mycket kärlek! Puss o kram!

Och efteråt?
Haha ja man blir glad av shopping. Jag åkte tidigare till gävle så jag sitter på tåget nu med maja, hon är rädd.

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Hej! Har du kul? Är du full? Har hon grönt hår?

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Ge mig ett M ge mig ett O ge mig ett R ge mig ett A!! Vad blir det?!


 Sitter och funderar på om jag kanske borde sova snart... börjar äntligen bli trött!!!

Ikväll jobbade jag sista passet som var på mitt julschema! Så skönt att det är över.. Kväll, kväll/natt, kväll, kväll/natt i flera veckor är inte speciellt roligt..! Äntligen har man tid att göra nånting annat än jobba på kvällarn.

Jag är så himla förkyld!! Vaknade på julaftonsmorgon med 39 graders feber.. kul! :O Det blev bättre under dan som tur va, så jag orkade ta mig hem till mamma o fira med släkten.. och jag blev bättre så jag kunde gå ut på juldan iaf..! som tur var, annars hade jag blivit less! :P Nu är jag jättehostig.. hatar hosta!! Jobbigt som fan..

Näpp, nu ska jag sova som sagt. Imorrn blire stan en sväng, å sen....får vi se!
Gonatt!
2007-12-23
 19:41:17

dan före dan..

Nu håller jag på att bli sjuk känns det som!! :( Får bara mer och mer ont i huvet och halsen...gaaahh....jag vill inte!! Har trott att jag ska bli sjuk nu i två veckor, men det har aldrig brutit ut ordentligt liksom.. Har jobbat så mycke så jag har verkligen inte haft tid att vara sjuk. Men nu när jag äntligen är ledig och har börjat ta det lugnt, DÅ kommer jag såklart bli sjuk. Skiiiit också! Kul o va sjuk på julafton.. Buhu..

Men nej! Det ska gå över! Ska gå och lägga mig tidigt ikväll (ok före 01 iaf...) och hoppas på att jag mår bättre imorrn.

Nu ska jag hem till Maja en stund och dricka glögg me tjejerna! :D Ignorerar förkylningen så kanske den försvinner... *HOPPAS*  Nu kommer Ullis snart o hämtar mig... gokväll!
2007-12-21
 12:28:36

Frrrredag.. mardrömmar, klädproblem, jobb..

Igår jobbade jag bara kväll, slutade kl.23. Höll på att somna hela tiden på bussen hem.. sen gick jag och la mej nästan direkt när jag kom hem! Förtsa gången på läänge som jag somnat innan kl.01! Det va sköönt o sova ut.

Men jag sov nog för länge, för på slutet (efter att jag vaknat några gånger men¨inte orkat kliva upp..) så började jag drömma konstiga mardrömmar..! Jag skulle rädda Evas katter ur ett spökhus (?!).. Jag hade en jättestor bil, som inte ville starta när jag skulle gasa därifrån.. Å jag råkade rulla in i en bodybuilder-gubbe som stod bakom bilen.. så då började han och hans bodybuilderkompisar skjuta på min bil med jättestora vapen..! Då vaknade jag och var jätterädd, o bestämde mej för att kliva upp! :P

som evas söta kissar

Nu ska jag STÄDA.. Sen ska jag in till stan o kolla efter en t-shirt/linne eller nånting som passar till min nya kjol med hängslen!! Har redan vare o kollat flera gånger... ska det va så svårt att hitta nått?!  Irriterande...

image2589image514


Typ en sån kjol är det! (snodde bilderna från nåns blogg.. ursäkta :P) Vill ha nånting enkelt, enfärgat till.. men som ändå är lite festligt. Nån rolig uringning eller nått...? Tänkte nog ha det på mig på juldan tror ja.... Aja, får se vad jag hittar!

Ska även träffa Maja på stan och få en försenad födelsedagspresent av henne och Marita! :) (eller vilka är det från??)

Sov med sminket på inatt.. så nu känns mina ögon helt äckliga o fulla med maschara :/ Hatar att sova med smink, men jag är så jävluslkt TORR i huden nu, så ja ville inte tvätta ansiktet igårkväll.. Der gör ONT :( Men nu måste jag väl tvätta bort det.... snart.... ska städa först!

Ska förresten jobba kväll/natt idag! Har aldrig jobbar en fredagnatt förut.. Det är för att vi inte jobbar på söndag, så då måste det göras inatt istället. SEN ÄR JAG LEDIIIIIG!! i typ fyra dagar.. ska bli så skööönt :D

Trevlig helg!
2007-12-19
 14:39:31

virus igen! :/

Igårmorse när jag kom hem från jobbet gick det inte att starta datorn!! Det var bara svart med nån vit text, och det hände ingenting. Då blev jag LITE irriterad!! Fy faan, tredje gången på ett halvår eller nått som det händer..?!!

Men nu har Danne fixat det iaf, så nu funkar datorn igen. Bra det, för annars har jag ingenting att göra när jag är hemma!! haha... det är ju faktiskt ganska tragiskt...! Igår var jag helt rastlös.. passade på att träna ordentligt, när jag ändå inte hade nått annat att göra. :)

Förra natten jag jobbade var det nästan 10 ton post.. och det kom in jättesent också!! Var helt slut efter den natten kan ja lova.. Ska jobba igen nu, kväll och natt. Hoppas det blir lugnare.. Snälla människor sluta skicka så mycke julkort o skit! :P Efter den natten drömde jag en mardröm:
Alla processledarna och dom äldre som jobbar på posten hade blivit galna och onda! Dom tvingade alla att stå och sortera julkort i all eveighet typ.. Vi fick aldrig gå hem!! Och alla hade röda tröjor på sej! Som fängelsedräkter typ...
Sen när jag kom till jobbet igårkväll hade alla lagledarna röda t-shirts på sig!! Det var ju nästan lite läskigt....hehe..

Näe, nu måste jag röra på mej.. Ska in till stan och kolla lite innan jag ska till jobbet!

Haha den här är rolig... :)
image222


2007-12-16
 03:16:51

Lugn lördagskväll

image221

Jag och John var på bio ikväll och såg Guldkompassen. Det var riktigt bra tyckte jag :)
Har jobbat så mycket den här veckan så det var skönt att bara ta det lugnt ikväll.. inget festade, det får vänta tills juldagen! ;)

Var i birsta idag med mamma och Lasse. Köpte en del julklappar, men har fortfarande några kvar.. Morfar till exempel.. vad ska han få?? Och Lasse.. dom är svårat. Eller morfar är ganska lätt o köpa till egentligen, för han vill aldrig ha nåning..!! Han blir nog mest glad för en chokladask eller nån slags alkohol... :P

ÅNEJ! Kom precis på att jag glömde att köpa en ny kameraladdare när jag var där i birsta idag! Skit också! Saknar kameran... måste fixa det snaaart!

Imorgon ska jag åka till Njurunda och tända ett ljus på pappas grav. Det var hans födelsedag idag.. eller igår blir det ju nu. Den 15:e alltså. Och en annan sak som hände igår var att jag blev faster!! (låter som ,man är värsta gamla tanten när man är faster juh! tss..) Johns bror Raja o hans fru Camalin fick en dotter! Så nu fyller hon år på pappas födelsedag. Lätt att komma ihåg då!
Dom har tänkt att hon ska heta Andrea i andranamn (samma andranamn som Johns systers dotter: Rochell Andrea Nathalie) men dom har inte bestämd själva tilltalsnamnet än. Dom vill att det ska börja på C.. kom på nått fint namn på C!

Ne, nu ska jag nog sova. Är ganska trött faktiskt... och jag lär ju inte få sova allt för länge om jag ska åka med mamma imorrn.... Så gonatt då!



2007-12-13
 02:51:13

sova?

Inatt är jag ledig!! Jobbade ikväll. Dom frågade om jag kunde ta natten också, men nej tack! Har ju redan varannan natt så om jag tar en extra blir det tre nätter i rad..jobbigt. Hinner ju aldrig göra nånting annat än att åka fram och tillbaka till jobbet tycker jag..

Hmm.. Man kanske borde gå och lägga sej? Men jag är inte speciellt trött.. Känns som att jag håller på att bli sjuk (åneej) så jag borde väl försöka sova o bli frisk! Ja.. ska snart gå och lägga mej då..

Jag måste åka till birsta snart och köpa en ny kameraladdare!! Men jag har ju aldrig tid.. jävla jobb hela tiden. Måste även hinna köpa julklappar!! Hur ska det gå till?? Men jag har iaf lyckats fixa två stycken... :)

Ja visst ja, jag fyllde ju år i tisdags! Fast det kändes som det var i söndags... för det var då vi firade mej Mamma, lasse, faster och farbror kom hit och åt tårta. Kunde inte fira så mycke på tisdag för John jobbade hela dagen och jag hela kvällen och natten...
Fick i alla fall massa bra presenter!! :) Jääättefina stövlar av mamma, hantlar av John (eller det var mer som ett halvt gym..sånna där hantlar som man kan byta vikter på.. som små skivstänger liksom..), presentkort på HM och Make up store...pengar...brödfat..träningsmatta..en blomma.. :)

Nä nu blev jag helt plötsligt jättetrött! Jaha, va bra då, så kan ja gå o lägga mig nu. GONATT!
2007-12-04
 20:02:54

Maaaat!

Den här dagen blev lite konstigt.. bara för att Fabian väckte mig så tidigt.. :P
Efter att vi hade gått ut o gått en sväng i skogen med honom blev det lite julstädning här hemma (eller vanlig städnings kanske..?) och efter det blev jag dödstrött..!! Hade ju tänkt gå in till stan en sväng och kolla på skor idag! Men det orkade jag inte. Somnade istället.. Sov till 17, sen släpade jag mig iväg till Friskis&Svettis och körde ett styrka/medel pass (mitt nya favvopass!)

Håller på och laga mat nu. Är hungrig som en utsvulten bäver! Blir även min nya favvomiddag, ett recept som Ullis tipsat om, och som vi därför kan kalla...

Fru Ullas Laxpesto:
2 port.

2 laxfiléer
½ burk pesto
3dl gräddfil
färska champinjoner
körsbärstomater

Tärna laxen och skär svampen i lagomt stora bitar, stek med lite salt och vitpeppar, tills laxen fått lite färg.
Tillsätt gräddfilen och peston. Låt stå och puttra en stund (kanske? inte vet jag heller, jag är ingen kock..!! men det lät bra...) Lägg i önskat antal körsbärstomater på slutet (dom blir helt mosiga om man lägger i dom för tidigt och det gillar inte jag iaf...)
Servera gärna med Fullkornspasta!

Så, nu är maten klar! Nu ska jag äta, mmmm ;)
2007-12-04
 12:04:55

Hundvakt..

Japp, det ligger en hund o sover vid mina fötter nu. Fabian heter han. Det är en kompis pappas hund.. Dom har lite problem i familjen för tillfället så vi har tagit på oss att ta hand om hunden tills dom hittar nån annan som kan göra det. Först hoppades jag att dom skulle hitta nån annan så fort som möjligt, för jag är ju allergisk.. MEN jag känner inte av nånting av den här hunden!! Värsta coolt.. Eller jo, jag kände av astman lite imorse när ja vakna, men jag får inga eksem som jag brukar få av katterna när jag är hos mamma.. eller som jag brukar få av Carros hund... Astman kan jag stå ut med, det finns ju medicin som hjälper mot den.. Eksemen är mycket värre för då brukar det bara klia och klia och ingenting kan få det att gå över. Men som sagt, inget kliande alls nu! :D

Tror det funkar bäst med sånna här långhåriga, mjuka hundar.. Han är nån blandras, vet inte riktigt vad, men det är iaf setter (eller vad rasen heter?) i honom.. En sån där brun fågelhund alltså.. Smal med långa ben..

Han är väldigt valpig av sig ( han är bara 7-8 månader), skygg för främmande folk och ganska (ok väldigt) ouppfostrad... vilket leder till det största problemet med att ha honom här....:
Jag kan inte gå ut och gå med honom själv! Han är bara springer omkring som en tok och DRAR!! Igår när vi var ut med honom höll jag i honom först.. men det funkade ju inte. Jag bara gled efter (jävla slask!) och hade ingenting att säga till om! Han drar nästan omkull John ibland också, men det går bättre för honom än för mej iaf... :P

Kan ju inte ta nå kort på honom eftersom JAG HAR TAPPAT BORT MIN KAMERALADDARE IGEN!!! :O
Men ungefär såhär ser han ut...
image219
 
o så är han korsad med en sån här...
image220
 
så det är väl därför han är så stor och stark..


2007-12-01
 16:23:30

DOH!

Jag hittar inte min kameraladdare!!! :(

Skulle vara duktig o föra över alla bilder till datorn nu.. men kameran måste laddas först, och laddaren är inte där den ska vara!! Gah.. Trodde att jag kanske hade glömt den hos Verre i Norge, men hon hittade den inte där heller..(men hon hittade min älskade mössa iaf, som jag ven glömde där..böl..) Maja är laddaren hos dig eller??? Visst fick ja den när vi kom fram till Oslo o klev ur bilen?? ååå, va störigt! Jag som ville ha me mej kameran ikväll..

Ska hem till Gudrun ikväll. Hon, gunilla och Elin ska ha gemensamt fördelsedagskalas ;D Jag ska ta bilen och vara nykter... så jag följer nog inte med ut på krogen.. Ska ut nästa helg så jag vill ta det lugnt den här helgen. Dessutom vill jag köra så mycke som möjligt innan mamma kommer hem o ska ha tillbaka bilen...

Jag drömde en hemsk dröm inatt. Om MARITA!:
Jag och Maja stod på en gata och kollade upp mot ett fönster där Marita och hennes klasskompisar stod och sjöng, för dom hade tagit studenten eller nått sånt.. Marita var jättefull och lutade sig ut genom fönstret för att ropa nånting till oss.. Jag var jätterädd hela tiden att hon skulle ramla ut ur fönstret, för hon stod där och vinglade..!! Och till sist ramlade hon ner! Det var jättehögt upp. Hon landade bakom en bil så vi såg henne inte..och vi bara antog att hon hade dött, så vi stod bara där och bölade.. och sen gick vi därifrån..!! Men sen lite senare så kom Marita! Utan en enda skråma på kroppen!  Woho, värsta stålkvinnan :)


 

Nää.. Nu ska jag fixa nån mat innan jag ska iväg på kalaaas. Trevlig helg!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!