2007-09-26
 14:26:15

små katterna..

Ååå va trött jag är hela tiden. Förstår inte vad det är för fel på mej.. Nån sorts vitaminbrist kanske?
Hade tänkt att jag skulle städa idag.. men har inte orkat börja med det än. Har bara suttit o kollat på massa gamla bilder som jag hittade på datorn som jag hade glömt bort . . . . . .



MILLAN o MORRIS! mina små älsklingar när dom va smååå.. eller när Morris var en liten plutt i alla fall.. GUUUD va söta dom var!!
Jag vill ha en kattunge!! Va sugen jag blev nu.. saknar kattgos!

Äsch nu måste jag ta o göra nånting. Kan ju inte sitta här och göra ingenting hela dan. Ska städa lite! Det behövs verkligen... ser inte fram emot det.... men men.

Ikväll ska jag jobba igen. Stannade kvar efter jobbet igår och tränade lite innan jag åkte hem. Kändes väldigt ambitiöst!! :P Annars brukar jag bara träna där om jag ska jobba natten också.. Men nu hade jag ju lika gärna kunnat åka hem direkt. Tror jag ska ta en snabb träning ikväll efter jobbet också.. Kanske kan få jobba natt inatt till o med. Hoppas det, för efter ikväll har jag inge mer jobb på hela veckan. Gah!

Fick sms av Cicki för nå dagar sen! Hon är fortfarande i Grekland. Men skulle förmodligen vara hemma här hela december! Woho! En kompis!! :D Marita kommer ju snart hem från Thailand också så snart är jag inte ensam längre. . . KOM NUUUU... !

Nu ska jag städa!! tjohej.


2007-09-25
 17:59:12

ny soffa..

..har jag köpt idag!!! ÄNTLIGEN! Är hyffsat less på att ha mammas gamla trasiga skinnsoffa.. Vi har ju iaf bott här i över ett år nu.. så det kändes verkligen som att det var påtiden med en ny soffa. Jag o John hittade den igår av en slump när vi var på stan o letade födelsedagspresent till mamma. Där stod den! På Living (eller kaza..där finns likadana). Har betalat handpenning idag.. o vi får den nästa vecka. Jag vill ha den nuuu!
Men men.. får väl vänta lite då...
Ska köpa nytt bord och ny tv-möbelgrej också :)

Ikväll ska jag jobba. Har fått jättelite jobb den här veckan. Bara ikväll (18.30-22) och samma sak imorrn. Måste tjata o se om jag kan få några nätter. Måste jobba mycke, vill ha bra lön nästa måndad!

Förra veckan var det en tant (eller kvinna kanske man säger.. så gammal är hon väl inte...) som jag jobbar med som sa att hon tyckte att jag va jättelik Sarah Jessica Parker förut när jag va blond. HAahaha Va?! Jag vet inte hur bra syn hon har men... jag ser då inte mycke likheter iaf..  Hon sa "ja, speciellt i vissa vinklar så är du jättelik henne". Hehe jaha..det va ju..kul.?. Men nej jag kan inte hålla med riktigt..

image149

likt??

Nu ska jag åka till fru post och jobba!
2007-09-21
 14:27:11

Hej hästlugg

God morgon!

image147


Sitter här o äter frukost nu. Ska snart in till stan och klippa luggen! Det behövs verkligen.. John sa igår att jag ser ut som en häst! haha! tack älskling...

Igår va jag på massage (GRATIS!) hos en kvinna som håller på o utbildar sig till nått hälsogrejs... Det va såå skönt. Sånt borde man går på ofta. När jag kom hem från stan va John hemma och hade städat hela lägenheten.. dammsugit o grejat. Jag satte mej vid datorn och slöade..medans han bytte gardiner i sovrummet :) Sånt blir man glad av. Min man har blivit en hemmaman :D

Jag är en aning trött nu. Hade kunnat sova hela dan känner jag. Har jobbat tre nätter i rad nu...kan va därför.... Men nu är jag ledig tills på söndag iaf!

Satt o kollade lite vad det kostar att åka till sthlm-oslo.. Jag blir så förvirrad av sånt där. Varför är vissa biljetter jättebilliga o andra jättedyra fast det typ inte är nån skillnad på dom?? En biljett från sthlm till oslo kostade till exempel 91:- (billigt!!) medans alla biljetter hem igen kostade över 1000..!! Gah. Pratade me Verre o bestämde att det blir bäst om man bokar nån månad i förväg.. Så jag ska vänta ett tag med Norgeresan...

Nä nu måste jag snabba mej till staan!

image148

Avslutar med en bild på herr Morris i badkaret! tjockiiisen där.. Visst är han SÖT!? :) ser ut som en liten gris..


2007-09-19
 14:57:58

damdamdero

Inatt drömde jag att en stor krokodil åt upp en av mina gamla klasskompisar när vi var i min sommarstuga! Det va läskigt. Drömmer alltid konstiga saker när jag sover på dagarna efter att ha jobbat natt. Hua.

Fick nästan inge jobb alls den här veckan! Igår kväll o natt och ikväll (+kanske natt om jag ha tur). Jag måste ju tjääännaa peengaar..!! Ge mej mera jobb!

Pratade med Verre igår. Ska åka och hälsa på henne snart. Blir kanske när hon fyller år, 3e oktober..Då skulle det va feest! Lämpligt :D Men det är ju ganska snart så det beror på hur mkt biljetten kostar. Ska testa boka nu o se om det blir på tok för dyrt eller ej....

Har fan inget intressant att skriva alls. Kan visa lite bilder från festen hos Richard i lördags! :)



1. Sandra, jag o Richard är söta
2. Catrin, Eva o Johan in the sofa
3. Hårdrock vs. bättre musik på golvet..
4. På Aveny. Elin med en öl i ansiktet, Catrin o jag.

Vågar inte visa fler bilder... då kanske dom blir arga.. :O hehehee. . .

Nu ska jag kolla norge-biljett, duscha, laga mat, fixa iorning mej o åka till jobbet!

HÄJdå.
2007-09-15
 15:15:53

15 september 2007

Idag är det 5 år sen pappa dog.
Jag fattar fortfarande inte.. Det kommer jag väl aldrig göra men.. FEM ÅR?! Det är helt sjukt länge. Och det känns ännu värre när man tänker på att 5 år är bara början.. För jag kommer ju aldrig träffa pappa igen. I det här livet iaf..
Jag glömmer liksom bort att det är så.. Jag tänker liksom att vi kommer träffas sen.. om ett tag..om några år kanske.. att han bara är borta ett tag.
Men nej.

Jag saknar dig!

image142
vägen dit
2007-09-14
 14:46:29

jobbjobb..sova..jobb

Länge sen jag skrev nått nu. Har inte haft nån ork..eller nått intressant att berätta.. Mitt liv är tråkigt! Vet inte vare är med mej nu. Höstdepression eller nått. Verkar lurt..

Nu har jag hoppat av skolan iaf! Bestämde mej på kvällen efter första föreläsningen... Kändes som det va lika bra, för jag var inte ett dugg motiverad att läsa den kursen nu. Så nu blire bara massa jobb o spara pengar istället. Den här veckan har jag jobbat hela tiden. Varit hemma o sovit lite emellanåt också.. :P

Nu ska jag snart träffa Ullis på stan! :) Hade glömt att hon skulle komma hem den här veckan. *rolig överaskning* :D Saknar mina kompisaaaar så mycke...!! Känns så tomt att inte kunna ringa till Maja eller Marita.. speciellt när man är på stan o bara vill träffas o fika eller nått. Jag  pratade faktiskt med Marita på msn för nå dagar sen.
Hon, Emelie, Kim o den delen av sällskapet hade nyss varit och ridit elefanter och klappat tigrar.. o nu skulle dom till en ö (Koh samet) där Maja o William redan varit ett tag. Kollakolla:

http://www.resedagboken.com/Default.aspx?documentId=3&userId=124412


Ikväll ska jag jobba för ovanlighetens skull... OCH IMORRN ska jag på en liten fest med dom söta små postisarna! :) Kan nog bli kul det.

Måste ta och bestämma när jag ska åka och hälsa på Verre i Norge så jag kan boka biljett. Man skulle göra det ett tag i förväg om man vill ha det billigt... Jobbigt. Jag är så dålig på att planera saker. Vet ju aldrig vad som kommer hända liksom. MEN jag ska bestämma nån helg framöver iaf. Har ju inget viktigt för mej på dagarna (förutom jobbet , där jag själv kan bestämma när jag vill va ledig..) så det borde ju inte va så svårt!!

OJ hjälp nu blev klockan mycke och jag ska snart va på stan. Måste slira!!
2007-09-06
 13:24:37

skolstart + ångest

Idag började skolan! Statsvetenskap A läser jag nurå. Har haft (eller har ju fortfarande!) ångest över om jag vill läsa den här kursen eller inte. Känner mej så otroligt omotiverad att plugga just nu. Vill hellre bara jobba som en galning och spara pengar så man kan åka nånstans! Men.. nu har jag börjat på kursen iaf.. Får se om jag kommer fortsätta eller inte. Måste låta det gå nån vecka o känna hur det känns.
Jag har svårt för att låta mej själv hoppa av när jag väl har börjat.. då vill jag liksom klara det. Men samtidigt, om det bara känns skit att plugga och jag inte ens vet om jag verkligen behöver/vill läsa just den här kursen.. varför ska jag då läsa den?? Jag blir stressad och får eksem!! :(
Hjälp?! kan nån säga vad jag ska göra?

Kändes iofs rätt bra idag. En kompis som jag inte träffat på länge satt bakom mej! :) Rolig överraskning. Linnea var det.
Sen så vare några stycken från sociologin som också ska läsa den här kursen.. så jag känner några iaf.

Nu ska jag sova en stund. Klev upp halv 7 imorse, vilket jag inte har gjort på väldigt länge eftersom jag bara jobbat nätter hela sommarn..så jag är en aning trött nu. Ska även jobba ikväll. Men ingen natt, för imorrn äre skola igen kl.08! Jobbigt..

Innan jobbet ska jag hem till Maja också.. får inte glömma.. Hennes syrra skulle komma dit (eftersom maja är i thailand..) Ska låna ett par jeans av Maja medans hon är borta! ;D Gud va praktiskt.
Jaja, nu blire powernap här. zzz.

PS!!
Marita har fått jobb på Cubus och kommer därför hem redan om en månad!!! VA GLAD JAG BLEV! :D (för att hon fick jobb men mest för att hon kommer hem tidigare..!!)

2007-09-03
 14:25:16

HÄJ

Har inte skrivit nått på länge nu för jag har varit SJYK! Haft nått virus... som gjorde att jag fick hög feber och att halsen svällde upp som en ballong och gjorde JÄTTEont! Kunde inte äta nått på flera dagar..kunde knappt svälja saliv ens. Fick spotta hela tiden... nice.....

Meeen nuuu mår jag braa.. typ. Fast halsen är fortfarande ganska svullen.. Men det ser väl inte helt groteskt ut längre..(hoppas jag..för nu ska jag till stan..)

Ska til stan o träffa Muja och Murita! Dom åker till thailand på onsdag!! Ska va borta flera månader.. Kul för dom!!! Men har nån tänkt på stackars mej då? Nä, jag ska vara kvar helt ensam här hemma och PLUGGA! :,(  Tur att jag har John! Men jag kommer sakna alla kompisaaaar...böl. Får åka och hälsa på Verre i Norge kanske. Nu när jag inte har massa kompisar som hindrar mej här hemma.. hehe..eh..va..? Ja. Men Norge. Ja.

OJ NU GÅR BUSSEN SNART MÅSTE SPRINGA!! SOM VANLIGT DÅ...GAGAGA..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!