2010-08-29
 21:05:48

Djur å grejer

Tjohej! Nu känner jag mig mycket piggare och fräschare än tidigare idag. Jag tror spinningen gjorde susen! :)

Har lagat mat, kört igång en diskmaskin och en tvättmaskin nu... väntar på att mannen ska komma hem från jobbet. Ha! Känner mig som värsta hemmafrun. *duktig*



Hittade en rolig katt! :D


Kossan.se



hihi.. och en söt HÄÄÄST!


Kossan.se



Jaaa.. jag hade väl inget vettigt att skriva så..

Ska lägga mig och läsa en stund.
Brevid min isbjörn (gosedjur) som ligger på sängen.
Isbjörnen har även på sig en av mina oscars t-shirts! Vet inte hur han har fått på sig den...hehe..
När jag kom hem från jobbet inatt satt i alla fall björnen på en stol innanför dörren och hade på sig t-shirten och Pontus keps..! :O

Creepy...

:)

2010-08-29
 15:46:07

Tillbaka i garderoben

Igår jobbade jag på Oscar för första gången sen studentfesten i juni typ... Tagit lite semester därifrån över sommaren. Har ju ändå jobbar hela tiden på posten, så det har varit så skööönt att åtminstone få vara ledig på helgerna.

Kändes rätt bra att vara tillbaka. Dock var det en stressig natt med mycken folk. Och mycket fylla = Jobbiga människor!!


Känns som jag är påväg att få en förkylning...litegrann. Känns bättre nu än imorse iaf. Ska cykla till ego nu och köra ett spinningpass! Får se... antingen bryter väl dödsförkylningen ut då, eller så blir jag frisk :P


Nu måste jag väcka Pontus. Han har varit ute och fiskat sen tidigt imorse (ovanligt...) och behövde en powernap.

Later.
2010-08-26
 14:51:26

Lax!

Imorse efter jobbet åkte vi hem och åt frukost.. sen gick jag och la mig, medans Pontus stack ut till Bergeforsen för att fiska några timmar!! (han hade fiskeabstinens typ...)

Det lönade sig! Han fick äntligen sin lax!



97,5cm och 10,3kg! :D





En jäkla massa mat blir det av en sån bit! 16 filébitar tror jag det blev.. + massa småbitar utöver det..



Nu ligger Pontus och sover. Han kom hem vid 12 nån gång idag (helt uppspelt och lyrisk över laxen).. Han ska börja jobba igen ikväll halv sju... och hela natten. Uscha.

Själv är jag ledig. MEN jag måste till jobbet ändå. 17-19. Möte... suck.

Sen ska jag jobba extra på fredagkväll, och jobba på Oscar på lördag. Blev inte mycket till helg här inte :(
Men det är ju behövligt med lite extra pengar nu inför usa-resan såå det är bara att bita ihop!





2010-08-24
 15:14:36

Vill ha en hund!

Uuuääh... va trött jag ÄäÄääR!

Har haft världens jobbperiod nu med bara nån enstaka ledig dag (eller kväll o natt ju..), men nu är det bara onsdag kvällnatt kvar, sen har ja heeelg!

Jobbar iofs på Oscar både fredag och lördag. Men där slipper jag åtminstone krånglande maskiner, tröga människor som kör dom och post i mängder...


Hade tänkt gå på stan idag och shoppa lite, men vet inte om jag orkar. Väntar nog tills Pontus kommer hem så jag hinner träffa honom liite innan jag ska iväg och träna och han ska jobba... suck :(

Sitter och lyssnar på en av låtarna som är med i bodypumppasset och försöker bli lite peppad... Funkar kanske.. men jag är fan fortfarande trött!




Våra grannar har skaffat en liten Jack Russelvalp! Den är så otrooooligt söt! Jag och Pontus brukar sitta och spana när dom är ute och leker med den...hihi. Är sugna på att skaffa en egen!

Om det inte vore för att jag är allergisk.
Och att vi jobbar nätter bådatvå.
Och bor i en pytteliten lägenhet.

Men nån gång i framtiden kanske! Om man hittar nån hyffsat allergivänlig ras.... Nån som vet nån??


Jag drömde i alla fall att grannarnas hund var ute i trappuppgången en dag, och vi släppte in den till oss.
Sen ville vi inte lämna tillbaka den... Så vi snodde hunden! Jag förvarade den inuti en pytteliten väckarklocka som jag hade i bh:n för att ingen skulle se den... Hmmm....

2010-08-22
 14:15:07

gör ett försök att blogga från pontus iphone men det går mindre bra...! :p

nu fick jag till det tror ja, hehe.. lyckades bara skriva en rubrik först. hmm.. jag är inte så värst bra på det gär med iphones än. övar lite på pontus telefon nu. jag beställde faktiskt en egen iphone FÖRE honom, men eftersom jag tog en vit så tar det tydligen mycket längre tid att få den..! kul. men nej nu ska pontus åka o fiska så ja måste lämna ifrån mig hans iphone, doh!
2010-08-19
 14:04:54

Lite småsegt är det.

Idag klev jag upp kl.10, åt frukost och tog mig iväg på ett lunchpass spinning!
Det var ett tag sen..

Hade köpt ett nytt träningslinne så det kändes lite extra peppande! Sånt är bra.. att köpa nya träningskläder då och då alltså. Mycke roligare att träna när man får ha snygga kläder! :D



Igår var jag hemma hos mamma och åt middag. Skulle egentligen gå igenom några flyttkartonger med gamla grejer som är mina... men jag kände mig så krasslig så jag orkade inte.
Vi tog en liten promenad istället.
Såg kanadagäss, tranor, två rådjur och två galna ekorrar.. Sist jag gick (eller sprang då) samma väg såg jag fyra rävar! Värsta safari därute :)

Har iaf påbörjat rensningen av mina karonger med saker tidigare i veckan..
Det är gamla skolböcker, hästböcker och tidningar, barnböcker, leksaker, gossedjur osv. Allt kan man ju inte spara på, men vissa saker vill jag ha kvar!
Hittade faktiskt en kjol och en blus som jag haft när jag var liten som jag fortfarande kunde ha!.. eller om det var mamma som haft de..


hehe.. vet inte om jag kommer använda det. men kjolen var ju rätt söt :)


Millan fångar sorkar, råttor och möss på löpande band! Igår kom hon in med en i vardagsrummet för dörren var öppen...! Hon är så nöjd med att äntligen få vara utekatt igen :)


Morris håller sig helst inomhus faktiskt. Möjligtvis ute på bron. Han tycker det är läskigt ute och blir rädd för minsta lilla vindpust... :P (här med en av mina gama hästar hihi)


Ibland är han modig och smyger ner... men gömmer sig helst bakom blomurnan eller så...
Sötkorven :)

Nej nu ska jag ta en dusch! Få se om jag ska hitta på något med Maja sen.
Om jag orkar.
Ska jobba ikväll/inatt. Känner mig inte heeelt hundra så jag kanske borde vila lite..


Ps.
Pontus ringde nyss. Han är och övar på laxfiske med sitt nya spö i bergeforsen. Han hade satt en krok rakt in i tummen (hela vägen in!!!) och var påväg till vårdcentralen nu... aj aj aj! Stackars älskling! :(


2010-08-16
 21:22:54

fortsättning på Lördag...

Hann ju inte skriva klart förut.

Nu har jag kommit hem igen. Varit hos mamma och gått igenom massa gamla grejer som dom hämtat ut till huset från förråden i lägenheten.
Typ hälften är mina gamla leksaker, böcker, kläder osv.. Lite roligt. Men så MYCKE...suck.


Anyway...

I söndagsmorse vaknade vi i sommarstugan kl.04.30 och konstaterade att solen var påväg att gå upp så det var bara att klä på sig och göra oss redo för att hämta in mjärdarna. Gjorde ett försök med båtmotorn, men den var helt jävla stendöd (fast den funkade hur bra som helst när vi testat innan!!) så det var bara att ro ut till holmarna.
När vi väl kom dit och fick upp mjärdarna så var alla tyvärr helt tomma. Inte en enda sketen kräfta... tråkigt.



Trött. Jobbigt att ro var det också för det var så mkt vågor..!




Jag fick ro på hemvägen, medans solen gick upp mer och mer. Fint var det ju iaf :)


Det var det.

Nu ska jag inta viloläge i soffan och vänta på att Pontus ska komma hem från jobbet så vi kan mysa med lite kvällsfika. Blir nog sova tdigt ikväll, är så ofantligt trött!

Imorgon ska jag på lunchträning med Elin. De har börjat med mc-pass igen på Ego nu efter lite sommaruppehåll med reducerat schema. Kul!

Hasta luego.


2010-08-16
 13:55:36

Lördag.

Min enda lediga dag den här helgen var i lördags. Den dagen spenderades med mina favoritsysslor skulle man kunna säga :) Hästar, Pontus och fiske.. hihi.

Började med att hämta Elin och åka ut till Sörberge. Klädda som cowgirls (skjortor å hattar) hjälpte vi Jenny att leda runt hennes hästar på barnridning på en marknad de hade där. Det var ganska roligt faktiskt. Varmt som fan var det, för en gångs skull!

Tjänade några slantar och fick känna lite hästlukt, mmm :)





Elin skötte kösystemet och tog betalt. Jag fick gå med Mitzy och Jenny med Glory.
Hästarna var jätteduktiga trotts att vi höll till alldeles brevid en hoppborg och en levande orkester! :)



På eftermiddagen åkte jag och Pontus ut till stugan. Tog med båtbotorn som stått hemma hos mamma som vi fått igång. Yaay, nu skulle vi testa åka bort till andra änden av sjön och fiska!

MEN tyvärr så funkade bara motorn några minuter. När vi stängt av den en eller två gånger så vägrade den starta igen. Stackars Pontus kämpade med den så han fick blåsor i händerna!




Men men, det var bara att ro istället. Gratis träning :)
Fiskade en stund utan framgång. Sen lade vi ut kräftmjärdar framför några holmar mitt i sjön..



Mys i stugan på kvällen. Spelade kort, lyssnade på radio och åt varmkorv.



Lyckades efter lite om och men somna i den mindre sköna bäddsoffan.. för att sedan vakna kl.4 och ro utoch hämta upp mjärdar..


Tänkte visa lite bilder från det med, men nu ringde mamma.. Ska följa med henne ut och hälsa på morfar idag.
Fortsätter med detta ikväll :) Later!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!