2008-04-30
 18:23:16

Wohoo!

Jag har köpt en lägenhet!!!

Eller har inte skrivit nått kontrakt än.. men kommit överens med säljaren över telefon i alla fall.

Det blev den som är nära Eva, vid parken, närmast stan :)

Nu ska jag dricka te med Maja och sen gå till jobbet! 
2008-04-30
 14:31:32

Valborg

Aj aj, jag har så sjukt mycke träningsvärk överallt sen ja va och träna i måndags...  Kan knappt röra mej. Massera meeeej, snela!!!

Igår va jag på två lägenhetsvisningar förresten! Båda lgh va fina. Speciellt den ena.... den va helt sjukt fin!! Jag blev nästan lite kär i den. MEN den vare inte inflyttning i förrän första Juli, och det är ju lite långt tills dess tycker jag... Den andra var också fin, men inte lika perfekt. Dock så trodde mamma att Lasse skulle kunna fixa lite med den så att det blir lika fin.... och den ligger faktiskt bättre till än den andra.. Precis vid parken nedanför där Eva bor.. och så vare den ju ett antal tusenlappar billigare faktiskt :) 
Tror jag sa ringa till killen som äger den idag och kolla om nån fler kollat på den än, och om han fått nått bud... Annars kanske man ska lägga ett o försöka få den. Tredje gången gillt nu i samma hus!! Har redan kollat på två lägenheter där som ja inte fått.... Så nu kör vi igen då! :P

Ja visst ja, idag är det ju valborg! Jag ska jobba ikväll... till kl.22.15, slipper jobba natten! :D Vet inte vad jag ska göra efter jobbet... får se om det händer nått spännande som man kan hitta på. (nån som har nån idé?) Eller så blire bara lugnt. Kanske ska hem till Eva och baka en kaka och kolla på disneyfilmer hela natten med henne och Catrin.. :) Vi får seee... NÅTT ska jag göra iaf.

Nu ska jag klä på mej och gå ut i soooolen! Tjingeliing!
2008-04-28
 21:33:23

Grodor

Puuuh... kom precis hem från ett jobbigt träningspass nu. 75 minuter styrka/medel blev det.. Fy fan va jag kommer ha träningsvärk imorrn kan ja ju säga. Men skönt det! Måste ju komma igång nu igen efter alla förkylningar o skit... Har inte tränat ordentligt på hur länge som helst. . . .

Ska ta en dusch nu.. Om en och en halv timme ska ja iväg till jobbet... Tjoho, det känns ju lagomt lockande...Igår när jag gick till jobbet höll jag på att kliva på en GRODA! Den satt helt stilla mitt på vägen, trodde att det var en stor sten först! Sen några meter efter satt en till, exakt likadant! Och sen en till! Läskigt.. som nån liten grod-parad..

Jag gillar inte grodor...
När jag var liten var jag, mamma, Maja, Linnea o deras mamma på en weekend semester (eller nått??) till Ulvön. Vi bodde på ett vandrarhem som låg mitt ute i ingenstans i skogen...(varför??) 
Vägen som gick till det vandrarhemmet var fuuuull med grodor! Pyttesmå grodor! Alltså ÖVERALLT! Det såg ut som att hela vägen liksom kokade... för det hoppade omkring så många grodor där..
Vi hade cyklar har jag för mej... och när man cyklade var det totalt omöjligt att inte köra över massa grodor... Så det låg även mosade små grodor överallt, förutom dom levande....
Det var en liten pojke på vårat vandrarhem som hade samlat ihop massa grodor i en hink.. Han hade hittat en groda som var ganska stor. Han ville väl imponera på oss eller nånting, så han stoppade in den i munnen.. Men det gick inte så bra för grodan hoppade ner i halsen på honom så han höll på att kvävas..!! haha..herregud.. va sjukt... Undra hur det kunde va så otrooooligt mycke grodor där?! Som en invasion...

Ok, nu släpper jag det där med grodorna....! Ska duscha nu och sen fika lite!

groda.jpg (35643 bytes)

Häääj!
2008-04-28
 15:27:18

Lite festbilder dårå...

Hääj!

Idag släpade jag mej upp ut sängen o in i duschen bara för att jag skulle iväg och kolla på en lägenhet... MEN för en stund sen fick ja ett sms från mäklaren om att det tyvärr inte blir nån visning idag. Så jag hade kunnat sova en timme till ju!! Doh! Ska jobba igen inatt... men ja överlever nog. Brukar ju gå bra för det mesta....

Festen i lördags blev lyckad iaf. Drinkarna va farligt goda.. men det gick bra... bättre än ja förväntat mej :)

Först var det ju sminkning som gällde!
 Tänk om man hade nån som fixa till en såhär varje dag.. lyyx! Kul vare iaf :)

Sen blev det kinamat hos Eva innan spriten åkte fram. Det blev några flaskor...  
 

Testade att göra en drink med passionsfrukt i.. Den va jättegod! Men såg ju inte så himla trevlig ut kanske.... Och fröna fastna i sugröret! hehe..:P



Flytta in festen till vardagsrummet. Det kom några grabbs också! (postisar of course.. :)) Blev lite kortspel, massa fler drinkar och några shots :P Miket trevligt. Sen drog vi till Stadshuset. Det va helt ok där, men roligast vare på förfesten, som vanligt!









2008-04-26
 12:11:54

Fest ikväll!

Idag ska jag och Elin bli sminkade på Make Up Store! Kul.. Lite nervöst också.. Tänk om det blir fuult?! Eller alldeles för mycke... Hatar att ha för mycke smink! Man vill ju inte se sminkad ut heller! :P

Efter det blir det kinamat (ovanligt hehe....) och  massa goda drinkar hos Eva! Vi trodde inte att det skulle bli nån fest först, för ingen verkade på.. Men nu blire nog några stycken som kommer iaf! Niiice :)




Ska äta gröt nu! Med massa frön i... och russin.. gott faktiskt.

Måste välja kläder också... vaa jobbigt.. ska jag va en gris eller ej?? (rosa..) Svårt val.

Äääh det fixar sej! Nu måste jag sira iväg! Trevlig helg! ;)


2008-04-23
 14:24:20

Snor och smuts

Men gööööh va jag är tröltt! Somnade ganska sent imorse efter jobbet... Skulle kunna sova tills ja börjar jobba igen kl.19, men det fååår jag inte! Måste ut i solen!! Jobbar bara kvällen ikväll (bytte min ons natt me eva, jobbade hennes tis natt istället) så det gör inget om jag är dödstrött ikväll. Bara bra så kanske man kan somna hyffsat normal tid....

Nu har jag försökt tvätta mina nya vita tygskor me lite diskmedel... Marita sa att det funkar så vi litar på henne då... Dom såg inte speciellt nya och vita ut längre efter att ja hade dom på krogen i lördags.... Smart ass!

Jag är så jejvla snorig och nyser som en galning hela tiden.. har pollensäsongen börjat nu eller??!

Nää... Nu ska jag torka skorna me hårtorken! Ska ta en promenad till stan sen o köpa lite nödvändigheter.. Sen ska jag på en lägenhetsvisning kl.18! Alltid lika spännande :)

Tjappa!
2008-04-21
 14:05:29

Städa :(

Japp, städdag idag.. trååkigt, skulle hellre hänga med M&M till stan o glassa o solen. Men icke. Måste städas här.. har inte dammsugit under soffan sen den köptes....(!)

Har inte så mycket att skriva.. Ska fortsätta med städningen (tog en liten paus...) Men ja bjuder på lite bilder från i lördags först :)



1. Hänger hos Mariita!
2. nått spännande på datorn...?
3. Emlie på tooooa :P
4. Hitta Pelle på stadshuset också :)
5. Svettigt..



1. Oh yeah...
2. Flummon.. eller.. fyllon kanske?
3. HAHA
4. Fina toabilder det här... verkligen..
5. ännu en vacker toabild... :)


NÄ nu ska jag fortsätta städa! Hare bra häääj!
2008-04-20
 15:50:52

Mjukglass

Halloj! Sitter hemma hos Maja o William nu och väntar på att klockan ska bli lite mer.... tänkte ta njurundabussen och åka till morfar. Missade den förra bussen för ja visste inte vilken hållplats den gick ifrån! mamma och Lasse är där ute och ska äta middag... så jag bjuder in mej själv helt enkelt. Ge mej mat!! 

Har suttit på en bänk i solen på stan idag med Majs och ätit en jävligt salt mjukglass.. eller det va strösslet som va väldigt salt. Lakrits och viol. Ingen höjdare faktskt. Men årets första mjukglass iaf! Härligt :)

Igår blev det urgång trots allt.... Var hemma hos Marita o slöade.. Emelie var där också o drack öl. Bestämde oss för att följa med henne till krogen en LITEN STUND. Men det slutade med att jag och Marita stannade kvar tills det stängde.... dansade så svetten rann och drack alldeles för starka cosmopolitans... Så kan det gå! Men roligt vare :) Kanske inte lika kul för Marita att kliva upp och åka till jobbet imorse... stackarn.

Nu ska jag gå ner mot stan så jag inte missar den här bussen också.. Dom går ju bara en gång i timmen!


2008-04-19
 19:36:54

Glömde ju visa kakan!

Min fina Lakrits och citron kaka :)

image425

Lakritsbitarna ser ju lite om som mördarsniglar... men den är jättegoooo, ja lovar! :)

Receptet:
75 g smör
2 st ägg
2,5 dl strösocker
2,5 dl vetemjöl
1 tsk citronskal, rivet
4 st käck, lakritskola

1. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt det smälta smöret, vetemjöl och citronskal.
2. Häll smeten i en smord och bröad rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Klipp Käcken i små bitar och strö dem över smeten.
3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min. Låt kakan svalna på galler.


Sådärja, nu ska jag äta middag.... och ni andra kan ju bara en kaka så länge!
2008-04-19
 19:17:36

Ho ho.

Det blev inte stan idag. Det blev birsta istället. Med mamma (såklart).. Jag är ju alltid där med mamma..! Vi kom på idag att dom somjobbar med John på restaurangen där (och alla andra..) måste ju tro att jag o mamma inte har några vänner, eftersom vi alltid är med varandra bara... :P oh no....

Det blev ett par skor iaf. Vita Keds... 


 Det va 20% rea på allt på Nilson. Lämpligt tyckte jag :) Skorna var så himla sköööna.. Känns som att gå på moln!
Köpte även en rosa (!) klänning på Gina.. och 6 koppar på indiska, halva reapriset!! Oh lala vilka kap jag gjorde asså... perfeeekt.

Nu ska jag äta nånting till middag.. Tror det får bli gröt i micron.. Orkar inte laga nått riktigt. Sen ska jag ta en promenad i mina nya sköna skor till Marita. Vi ska glo på tv o slappa..... + KANSKE gå en sväng till stan och ta en öl nånstans lite senare.... Får se. Hon ska upp o jobba tidigt imorrn.. och jag är så trött. Så vi kanske skiter i det..

Tjiiing!

Fan det är fortfarande massa sol ute! Man blir helt lurad och tror att klockan är mycke mindre än den är!! Det är ju för fan kvart över sju märkte jag nu...!! Nu måste jag röra på mej! Fast det är ju trevligt att solen fortfarande lyser såklart :)

2008-04-19
 10:57:59

LöRdAg

Äntligen är det lördag o den här hemska jobbveckan är över..! Nästa vecka ska jag ta det lugnt me extrajobbandet iaf. Måste va ledig lite också!

Vaken tidigt idag minsann! (klev upp 10..) Har tid i tvättstugan.. annars hade jag nog sovit fortfarande... Lika bra att boka en tidig tid så jag inte sover bort hela dan när ja äntligen är ledig :P Blir nog en sväng till stan sen när tvätten är klar..

Undra vad som händer ikväll då..?! Ingenting verkar det som.. jag får panik! Tråkigt! Vill göra nååått..gahagaah! Har inte alls nån lust att sitta hemma ikväll... :( Men men.. Nästa helg blir det fest med tjejerna från jobbet iaf! Elin o jag ska bli sminkade på makeupstore innan också. Kuul :)

Nu måste ja springa ner till tvättstugan igen!
2008-04-16
 16:47:17

Onsdag?

Jag har lite ångest över att jag sov bort heela dan idag! Det har ju tydligen varit fint väder o allt... jävla skiiit att ja missa det :( Men jag var tvungen att sova ut.. annars hade jag nog blivit sjuk.. Har aldrig vare så trött som jag va på jobbet inatt tror jag. Det kanske märktes? Va lite yr.. :P

Ska även jobba inatt, bara natten som tur är... så jag hinner äta riktigt MIDDAG hemma först. Försra gången den här veckan som jag gör det.... Men sen imorrn blir det jobbigt igen. Ska till banken kl.14, så jag måste ju kliva upp senast 12.30.... (ganska tidigt efter nattjobb..) och sen ska jag jobba kväll/natt igen efter det! Gahah.. kommer va helt dööööd. Nästa vecka blire inget extrajobb iaf! Känns verkligen som att jag bor på posten nu. Usch.
Men *tänk på lönen tänk på lönen*.. Kommer behöva massa pengar till lägenhet o nya grejer osv....

Nu ska jag diska, duscha, handla mat, äta, slappa.. o sen joppa igen. Innan jobbet blir det nog träning också! Nu skiter jag i att jag fortfarande har massa hosta! Den ger sej ju aldrig... Jag är frisk säger vi!

Tjohej.
2008-04-15
 14:45:35

Visning, jobb, visning, jobb.

Var o kollade på en lägenhet igår. På södermalm/sallyhill. Den va jättefin.. men lite väl dyrt utgångspris tycker jag... Det var den första lägenheten jag kollat på som säljs av en mäklare. Kanske därför priset var lite högre också..? Ullis mamma var där och kollade på den åt Ullis även.. (ullis är ju i gävle och kunde inte gå på visningen själv...) Så om hon vill ha den kan jag lika gärna lägga ner direkt. Orkar inte hålla på o buda mot henne för hennes maxpris som hon kan tänkte sej ge är mycke högre än mitt.. :P Doh.
Men jag ska kolla på en annan lägenhet idag också! På fridhemsgatan... granne med Sandra :) Hoppas på den!

Igår började jag jobba direk efter visningen kl.16.30... och idag börjar jag också direkt efter visningen.. kl.17.. jobba heela natten igår (extra jobb) och idag ska jag också göra det.. OCH imorrn..(tog på mej extra då också..) och sen torsdag kväll natt också. Fan ångrar lite att jag tog onsdagnatt.. Blev lite mycke. Jag som trodde att jag skulle få jobba mycke mindre nu när jag börja på schema... Men man får ju massa extratider hela tiden! Aja.... får tänka på lönen...

Massa folk från jobbet ska spela volleyboll matcher ikväll! Kan inte va med för jag jobbar ju.... höhö... kanske lika bra me tanke på mitt bollsinne, och att vi inte har tränat en enda gång.. (!) Men det skulle ju  ha vare kul att kolla på! Jävla skit att vi bara har en timmes rast ikväll.. Blir lite stressigt att ta sig till sporthallen o tillbaka när man inte har nån bil... o dessutom ska man hinna äta nånting. Men om ni har lite att göra så gå till sporthallen  ikväll nån gång mellan kl. 20-22 o hejja på posten-laget!! Det kan dom nog behöva...... ;)

Oj nu kom det en granne o ville låna en mobilladdare.... kul att man sitter här helt nyvaken i morgonrock.. :P
Måste göra mej klar till visningen nu! Hare bra!
2008-04-14
 01:46:18

Bakiskaka

Idag har jag varit bakis hemma hos Maja. Vi bakade en lakrits och citron kaka! Det blevså himla god! :) Bästa bakismaten på länge..! mmMmm.. Måste få receptet av Maja så jag kan baka den fler gånger! Den va rätt enkel...Man gjorde bara en vanlig kaksmet med typ ägg, socker, mjöl, smör... + rivet citronskal.. o sen klippe man bitar av 4 st käck (lakritsgodis) o strödde över kakan. In i ugnen en halvtimme.. vänta otåligt som fan på att den skulle kallna lite.. sen bara o ätaaa!! Åååå va sugen jag blev nu! :P

Råkade somna i soffan ikväll.. o nu är ja vaken o kan inte sova när jag borde... Bra..

Skönt att man inte behövde jobba ikväll/inatt iaf!
2008-04-12
 18:32:54

Feeeest!

Sitter hos Elin nu och dricker vin! Hon håller på o sminka sej o grejar så ja hamna vid datorn..

Vi har varit på stan en sväng idag.. tänkte kolla på skor på Bianco, men affären var borta!!! Vart har dom flyttat den?! Vi hittade den inte iaf...! Blev lite stressigt också, hade beställt mat.. så jag hann inte kolla efter skor.. Jag får ha mina gamla skruttiga skor ikväll som har alldeles nedsliten klack.. (Skulle ha lämnat in dom till skomakarn men det har inte blivit av.) Mina stackars skor kommer ju dö ikväll... sorgligt..:(

Vi har fixat födelsedagspresent till Sandra också. Blev väldigt bra måste jag säga...hehe... vi är så påhittiga minsann! Ska bli kul att ge det till henne. Får ta det nån dag på jobbet till veckan! nyfiken sandra? ;)

Ikväll ska vi på fest hos Jönsson! Han ska ha utflyttningsfest... och som det låter så kan det nog kunna bli bra me drag där.. :D Han ska ju ändå flytta därifrån liksom ;) Blir nog skooojj. Synd att Eva o Sandra är upptagna på andra fester så dom inte kunde komma... Men ja tror ja kommer lyckas dra me Marita dit iaf :)

Nä nu ska jag frortsätta med vinet. Tror Elin är klar nu så man kanske ska va lite social också...
Ha en trevlig lördakväll aliihopa! SKÅL!


2008-04-11
 14:00:25

Vaken!

Jag sa ju igår att jag inte ska sova bort hela dagarna o sen sitta här och göra ingenting nå mer..! Så nu har jag tvingat upp mig ur sängen, även fast jag är dödstrött o skulle kunna sova några timmar till..! Det var inte lätt.. var påväg att falla in i mitt snooz-koma (när jag bara snoozar i flera timmar utan att märka det), men jag lyckades vakna till liv iaf! :)

Ska äta lite gröt nu och sen åka in till stan.. Tänkte försöka hitta linne, väska, skor.... får se hur det går..



ska inte somna i gröten....
2008-04-10
 18:43:41

Fortfarande här!

Blev inge stan idag. Orkade inte gå ut i snöööön... skitväder!! Tar det imorrn innan jobbet istället jao..
Idag har jag bara suttit här och luktat på dataskärmen istället.. eeh.. va? Gått igenom en massa gamla bilder som är sparade på datorn och raderat massa skräp. Duktigt...

Nu ska jag diska.. och så kanske man borde klä på sej också?! Känner mej sådär lagomt dreggig när jag sitter framför datorn heeeela dan i morgonrock... Fan, jag måste sluta med det! :P Det här är sista dagen som jag gör så! OK?! Från och med imorrn ska jag tvinga mej att kliva upp hyffsad tid även när jag jobbar natt!Och jag ska INTE sitta här hela dan.. Måste göra saker! Nu har jag skrivit det här, så då måste jag hålla vad jag lovat..... för bloggen är ju helig. Svar ja.

Fick min deklaration idag förresten. Ska betala tillbaka ca 600:-.. Gööööh.... va tråkigt. Men det var jag beredd på. Har fått betala tillbaka de senaste åren så.. Ska fixa så man betalar lite mer skatt på lönen istället så man får tillbaka pengar. Skulle ju va mycket festligare! :)

Men gud nu ska jag skluta skriva. Vad är det med mej? Jag känner mej så konsig..... ih..



fylle flinet nr.1..



 




 




 

2008-04-10
 15:29:08

Kattsallad..

Jag drömde nyss en jättehemsk mardröm! Den var helt sjuk även....
En av mina katter (Millan) kröp ner i en soptunna.. Jag tämde soptunnan upp och ner för att få ut henne. Men då hade hon krympt och blivit jätteliten så jag hittade henne inte... Till slut hittade jag henne i en skål med sallad! Hon höll på att drunkna i dressingen!! Jag var helt kladdig om händerna och försökte panikslaget kleta bort att dressing från hennes nos så hon skulle kunna andas, men det gick liksom inte....! Då vaknade jag. Helt panikslagen!

image420
Millan med mjuka magen :)

Nu ska jag äta nånting sen ta en promenad till stan tror jag...om jag orkar i det här jävla värdet..!! Vart kom all snö ifrån? Vad hände med våren?! 

 Jobb inatt också, men bara natten den här gången. Börjar kl23..
2008-04-08
 22:26:11

Host, host..

Idag har jag inte gjort nånting. Bara sovit typ... Somnade nån gång efter 7 imorse (efter att ha jobbat natt) och vaknade kl.15... somnade om och vaknade igen efter nån timme.. Tänkte att det va lika bra att sova. jag är så himla förkyld och så är det bara skitväder ute i alla fall..

Var iväg och skulle kolla på två olika hyreslägenheter idag. En i haga och en på södermalm... Åkte med mamma. Men när vi kom till den i haga var det helt tomt där. Ingen skylt eller nånting... Efter en stund kom det en till tjej som också skulle på visningen. Sen kom det en bil.. en gubbe kastade sej ut och frågade om det var vi som skulle på visning.. Sen sa han att både den lägenheten och den på södermalm tyvärr redan var uthyrda..!! Men att det kommer komma fler om nån vecka.. Sen sprang han tillbaka till bilen och gasade iväg... Wierd.
Så jävla stööörigt.. Varför har dom annonserat om att det ska vara visning på dom både igår och idag då? Då kunde dom väl vänta med att hyra ut till nån tills alla som ville hade fått kolla? Igår kunde jag ju inte gå på nån visning för då jobbade jag...

Men men, vill ju egentligen hellre hitta en bostadsrätt. Men om jag hittar nån bra hyres så kan man ju ta en sån så länge...

Hmmmm....

Ska jag berätta allt nu kanske...? Det kanske är lika bra att säga det... Madde undrade ju såg jag.. :P
Jag har inte viljat skriva nånting här, det har känts onödigt. Vill inte berätta allt för alla liksom... Men jag vet ju typ vilka som läser här, så det är väl lugnt....
Ja... Jag och John har gjort slut. Det är några veckor sen nu. Vi är fortfarande vänner och bor tillsammans.. Allt är en aning komplicerat om man säger så.... Jag vill i alla fall flytta. Helst så fort som möjligt, för det är väldigt jobbigt för oss båda två att ha det så här som det är nu. Vi vet liksom inte hur vi ska bete oss.... Sen när jag har flyttat så får vi se hur det blir och hur allt känns. Det kanske blir annorlunda då liksom. Jag behöver vara för mig själv känner jag. Har ju aldrig bott själv förut heller, så jag vill göra det nu... John kommer bo kvar i våran lägenhet här. Sen får vi se vad som händer helt enkelt....

Japp, det var the big news det. Nu är det sagt. Puh..

Jag har nyss svullat i mej massa glass.. Ben&Jerry's Peace of Cake! Så jävla gott! John tyckte den var för söt så jag jag fick hans skål också... hähä.. Mår nästan lite illa nu dock... Men det vare värt :)


2008-04-07
 16:59:12

Döööööh...

Jag vill bara lägga mej ner på golvet och skrika och grina!!! JÄVLASKIT!!! Men ingenting blir väl bättre av det så nu ska jag rycka upp mej......... nä jag orkat inte.

Jag ska ju flytta till en egen lägenhet, som dom flesta som läser min blogg redan vet.. Hade hittat en jättefin som jag verkligen ville ha.. Killen som äger den ville göra en snabb affär sa han, han flyttade fram inflyttningsdatumen för att jag sa att jag ville flytta in så fort som möjligt. Jag var även den första som ringde om lägenheten och det verkade nästan bestämt att jag skulle få köpa den. Han skrev ett mail att han skulle ringa mig idag så vi kunde diskutera saken. . .

Ja, han var ju segast i världen.. så jag ringde upp honom, orkade inte vänta. Då sa han att han fått ett högre bud av någon annan nu. Han vägrade säga HUR mycket när jag frågade.. Jag provade att bjuda lite högre men han sa bara "Nej tyvärr, jag sa ju förut att jag inte vill ha nån budgivning, utan alla får säga ett pris och så får den högsta köpa lägenheten."
Sen vare det liksom inget mer man kunde göra. Men om jag vill bjuda över då???!! Näe, det gick inte.... Han verkade inte bry sej om att få så högt pris som möjligt... Men han kunde väl ha varot lite snäll?! Jag som var så övertrevlig o allt..!! :P Jävla karl!
Kommer aldrig hitta en så där fin på precis rätt ställe också...och med snabb inflyttning. DOH!

Sen så har jag blivit så jävla förkyld också. Känns som att huvet ska sprängas och näsan håller på att rinna bort... och jag ska jobba inatt. Vill inte sjukanmäla mig heller för på posten blir dom sur om man gör det.... Puckon! OCH det är värsta skitvädret ute...blåst, regn/snö och kallt... och jag får inte tag i nån som man kan tigga skjuts av...!! Mamma vart är duuuu??? Så det är väl bara att ta en promenad ute i regnet och bli ännu mer sjuk.

Vad mer ska hända för att göra den här dagen lite sämre..? Kommer säkert va jättemycke post ikväll och inatt.. och jag lär väl få stå på maskin med nått stolpskott... Kuuul liv.



2008-04-06
 14:32:13

Jobb-söndag..

Nuu är det söndag. Känns som måndag... Ikväll ska jag joppa! Börjar kl.17... uuuh.. vill inte!
Vaknade sent idag. Tror det måste varit nått fel på mitt larm, det lät ju ingenting..! Eller så var det jag som var helt död och slog av det i sömnen..? Don't know. I alla fall så hann jag inte göra så mycket den här dagen.. Bara suttit här och spelat lite beta.. Om två timmar måste jag gå till bussen. Eller jag kanske ska vara duktig och ta en promenad till posten idag.. Så har jag iaf gjort nånting... Sen lär det ju bli hamburgare eller nånting på rasten, så det är väl lika bra att man rör lite på sej.. :)

Var himla skönt att ta det lugnt igårkväll. Jag var helt slut hela kvällen. Hade säkert kunnat gå och lägga mig jättetidigt.... men det gjorde jag ju själklart inte. VARFÖR? Om jag hade gjort det så hade jag vaknat utvilad i normal tid idag. Men icke.

Kollade på en film igår, P2.. Den handlade om en tjej som blir inlåst i parkeringshuset på sitt jobb med en galen parkeringsvakt....och hon försöker att inte bli mördad. Typ. Rätt så bra tyckte jag..





Det äckligaste var när en kille bli mosad...!! Jag blundade.. :P men såg lite i alla fall.. uuh...


Jaja, nu ska jag klä på mej o fixa nån maat! Häjdå!


2008-04-05
 21:14:42

Fredagen..

Middag hos mamma och Lasse! Mmmm... lax med jättegod sallad!




Förfeeest hos M&W

1&2: Ölbalanering på Majas skalle..spännande..!
3. Ullis blev jätteglad över det vackra födelsedagskortet hon fick av oss med nakna dvägar/skabbiga gubbar (?)..hehe..
4. Ullis, Marita, Anna och jag.. Visst är vi färgglada..?


1. Hjälp..! Maja dansar nån sort exorcist dans..
2. William kastar in en lakrits med matt-lurv på i Majas mun. Mums...
3. Flyga..
4. Förskräckt Ullis, Jätteglad Marita och nöjd Anna :)


1. Jag ploppar! (ni vet sådär som man kan göra med fingret i kinden..) Fick typ skavsår i kinden av det!! Den är helt svullen fortfarande..aj!
2. William klappar.. vi hade nån sorts orkester.. Med plopp o klapp..eh..
3. Marita bidrog också med nått ljud till orkestern, men jag kommer inte ihåg vad....??
4. HÄJ!


1. William håller tal för Anna o Marita på stadshuset..
2. Jag o Ulla.. In i dimman!
3. Williams tatuering... "Den är inte ens tolv!" (11.57)
4. Maruscka o Wille


1. William med ett äckligt papper i munnen(!)
2. Vi..
3. dom..
4..och vem var han?


Nu ska jag svulla lite Ben&Jerrys glass!
2008-04-05
 18:00:51

Hej kaj.

Det känns som att det är söndag idag. Var ju ut igår, så det är väl därför... Blev förfest hos Maja (även fast det stank av nånting som dom hade behandlat ett bord med... men man vande sej efter ett tag...) Sen va vi på stadshuset. Ganska dött där, till en början iaf... Men jag hade roligt ändå! :) Lite för roligt kanske.... mår som en överkörd grävling idag.....! Blä. Inte fick man sova nå länge heller, för jag skulle på en lägenhetsvisning kl.11.. Lägenheten var fiiin! Får se vad som händer... Det var nog fler som var intresserade av den tyvärr. Men hoppas jag får den!

Ikväll skulle jag egentligen ha gått ut med Eva och Catrin. Men jag orkar verkligen inte....... Börjar bli för gammal för att festa flera dagar i rad tror jag..!! Är ju helt slut redan. Och dessutom ska jag jobba imorgon. Så det blir lugnt ikväll. Kommer nog somna i soffan till nån film eller nått.... Jag vet att Eva blev besviken för att jag inte vill ut.. har lite dåligt samvete för det. Förlåt..! Men men.. Det kommer väl fler tillfällen. Nästa helg kanske? :)

Åh, det är ju jättefint väder ute.. och jag har typ sovit bort hela dan. Tror jag ska gå på en promenad. Kanske en sväng till ica och köpa nånting gott och onyttigt.. Mmmm.. skulle va gott med chips.. eller lite ben&jerrys glass kanske!! Ja nu måste jag gå och köpa det!

Kommer lägga in lite bilder sen tror jag... orkar inte fixa det nu :P

2008-04-04
 18:48:11

jamen duuurå..

Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att maten ska bli klar. Laxkotletter och sallad. Man kanske borde hjälpa till med maten istället för att bara sitta här..... men det där klarar nog mamma bättre utan min hjälp. Säger vi ;)

Det blev bara bara en snabb sväng på stan idag. Träffade Maja och köpte en grej (hemliiis..), gick på systemet och inhandlade lite ÖL och ciiider... sen en sväng på HM. Råkade köpa en bikini! Det var inte meningen att jag skulle göra det egentligen, men kunde inte låta bli..  Den bara hängde där och ropade på mej!! Länge sen jag hittade en fin där både överdelen o underdelen sitter perfekt. Så då är det ju inte så mycket att fundera på....


Svart och guld. I like! Matchar även mina nya nike skor! Kanske ska ha på mej bikinin ikväll när vi ska ut då..he he.. blir fint det!

Nu är maten klar!
2008-04-04
 15:02:23

Helg!

Då var det helg igen då. Det blir utgång även denna helg.. hehe.. Blivit mycke sånt på sistone. Men det är ju kul så.. :)

Anna och Ullis är hemma den här helgen, så jag ska ut med dom, Maja o Marita... Vet dock inte vart vi ska vara.. Marita kommer hem från jobbet kl.21 och Maja håller på o leker möbelverkstad i vardagsrummet, så det går visst inte att vara hos henne.. :P Här borta i nacksta vill jag inte vara.... Men det löser sej säkert. Man kan ju alltid sitta på navet annars.. eller varför inte bakom kulturmagasinet?? perfeeekt ;)

Inatt jobbade jag mitt sista pass innan jag börjar på schema! Fick stå och kasta klump. Jag brukar typ aldrgi vara på klumpen, men jag jobbade istället för Peter, så jag fick ta hans plats.. Har träningsvärk i armarna idag! Det var ju som ett träningspass att stå där hela natten,,!!

Vi har även fått veta hur dom nya lagen kommer bli nu. Hamnade i världens bästa lag!! Jag, Elin, Eva, Sandra och Lina är i samma!! Helt perfekt!! :D Tycker bara synd om Mira som hamnade i det andra laget som jobbar helt tvärtemot oss... Men förhoppningsvis så får hon byta till vårat lag...

Nu ska jag klä på mej o åka till stan! Tror jag ska fråga mamma om ja kan äta middag hos dom... orkar inte åka hem igen och sen in till stan igen...
 
Trevlig helg! :)


2008-04-03
 18:10:29

Men göööö..

Å gud vilken tråkig dag. Jag har inte gjort nååånting vettigt. Jobbade inatt och jag var så trött när klockan ringde kl.13 idag.. så jag sov två timmar till.. Sen har jag bara suttit här. Borde diska och tina lite köttfärs.... om en timme ska jag ner i tvättstugan också. KUL. Herregud klockan är redan 18! Gah...

Ska jobba inatt, börjar kl.01... Dom ringde och frågade om jag kunde jobba kvällen också.. Tackade nej för jag måste verkligen tvätta! Köpte nya trosos för nån dag sen, för jag hade inga rena kvar..!! Då äre illa...

Jag är på dåligt humör idag. Jävlaskiiiiiiiiittttt... allt känns bajsbrunt o tråkigt! MUNTRA UPP MEJ!! snälla.
2008-04-02
 17:32:40

Lalala

Heeej!
Nu ska jag snart iväg till jobbet. Ska börja jobba på schema på söndag. 75% kväll/natt. Guuud det ska bli så skönt. Man vet när man ska jobba långt i förväg och kan planera saker! Skitbra! Kommer jobba mycke mindre än vad jag gör nu också, för typ samma lön. Inte helt fel :) Har schema fram till sista september sen får vi se vad som händer... Jag är livrädd för att fastna på posten! Man blir liksom bekväm av sej o orkar inte söka nått annat... Men jag ska.. Fast jag vet ju inte vad jag vill göra..?? Borde plugga nått... Hm... Aja får se vad som händer.

I fredags var jag på hockey me några från jobbet. Timrå vann, woho! (fast nu går det ju inte så bra för dom.. men men...) Efter hockeyn var vi hos Sandra, o sen blev det utgång. Niiiice.



Hehe... va vackra vi är!
Blev inte så mycke bilder... Måste be Eva skicka dom hon tog.. men hon är ju alltid så seg med det..!! Väntar fortfarande på några bilder från en fest för typ ett år sen.... :P Kanske ska be o få Sandras istället.... :)

Nee, nu ska jag få skjuts med mamma till jobbet. Måste förbi Maja o lämna tilbaka hennes svarta nike skor som jag har lånat. Köpte ett par egna igår :) Helsvarta. Miket bra.

Ha en bra torsdagkväll! Eller nej.. det är onsdag va?? Å gud jag vet aldrig vilken dag det är nu för tiden. Kommer kanske bli lättare att hålla reda på det när man börjar på schema :)

HÄJ!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!