2009-01-31
 16:36:12

Jesus!

På jobbet på nätterna händer det då och då att nån kommer på en rolig fråga att skicka in till 118 800.. Typ "varför är den röda lådan blå?" eller "vad är ett böglyft?".. Har ju faktiskt alltid fått bra svar! :)

Men den här var ju ba bäst! haha..

http://www.vemihelvete.se/2009/01/118-800-ger-svar-p-tal.html

Nu håller jag på och lagar mat. Har varit duktig och tagit fram nånting ur frysen idag! Måste börja snåla lite och sluta köpa sånt som går fort att laga hela tiden.... Idag blir det korvstroganof och ris!

Morfar skulle bli nöjd.. Hans knep innan han ska dricka alkohol: FALUKORV! Helst ska den ätas i otroligt tjocka skivor på en macka...

Skulle gärna lägga mej ner och ta en powernap nu känner jag. Men jag kan inte för jag har ju massa papiljotter i håret!! Gah... Aja, blir kanske piggare när jag ätit.

Vet inte vad jag ska ha för kläder ikväll.. Och jag kan inte prova kläder nu heller, med PAPILJOTTERNA på hövve.. Jävla skit, snart åker dom av..

Tror ja ska ta å öppna en cider!



Skåål!
2009-01-31
 14:01:38

smile

Aaah! Vaknade före klockan 9 imorse! Rekord typ :) Skitbra, har hunnit göra mycket idag..

Började med att gå till ica i kuben och hämta ut mitt paket med kläder från hm!
Det innehöll två cardigans, två träningslinnen och en bikini. En cardigan och ena linnet var tokstor, så dom får åka tillbaka... Men resten var bra. Bikinin va perfekt! Kanske ska beställa en till i en annan färg.... :) Den ja köpt nu är svart..

Bling!


Varit på stan en sväng med Säändra också och fixade lite grejer.. Systemet, mat, JUICE..(bakisjuice...)
Köpte papiljotter också!! Sånna där stoooora som det blir massa volym i håret av.. :D Ska testa dom sen. Lite orolig att dom kommer fastna i håret. Mitt hår har ju en tendens att trassla ihop sej totalt.. Får hoppas att det går bra och att jag inte får ett utbrott och råkar klippa av det....

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Later!

2009-01-29
 15:14:02

Haaaallå!

Lars (bearnaaaaiiiissseee!!) skickade några bilder från festen hos Rickard förra helgen... enjoy! :)

  
  
  

Och nu dom två roligaste..... Håll i er...

 

HAHAHA.. ja gråååter...

2009-01-27
 15:41:07

Tjaa..

Träningsvärken från helvetet i mina ben just nu. Aaaaj... Brukar ju va skönt med lite träningsvärk då det känns att man gjort nånting, men det här är lite överdrivet....

Natten som jag jobbade åt Lina gick bra iaf. Mira fick plocka upp saker som jag tappade på golvet då och då.. haha.. gick ju så långsamt för mej att böja benen :P

Om en timme är det dags att gå till jobbet igen. Har möte idag och börjar kl.17... Yees.. Ska klä på mej nu och äta tonfiskröra och pasta som blev kvar från igår.

Later!

 
2009-01-26
 23:17:53

Jobbigt

Ska snart gå till jobbet.... Lina jobbade ju en natt åt mig förra veckan så inatt ska jag jobba åt henne. Bara 00-06, men känns ju ganska drygt. Fick kortare helg nu ju, attans...

Satt nyss och kollade på en dokumentär  på 5:an,om människor med olika konstiga åkommor.. Bland annat en kille i indonesien som hade nån konstig sjukdom med massa vårtor. Såg ut som det växte grenar på honom..



Gaah, får rysningar.. Stackars människa! Ska sluta klaga på finnar, eksem och sånna småsaker.... Man ser ju inte ut som ett träd i alla fall....

Nu ska jag klä på mej och gåå till jobbeet.....ååh.. känn lusten!!
2009-01-25
 13:44:47

gamla minnen..

Konversation mellan mig och Anna nyss...

Anna säger:

lillis brukade ju skriva till mig och ullis på lunarstorm förut

Anna säger:

om du minns lillis

Anna säger:

dvärgis även kallad

Sofie säger:

lillis?

Sofie säger:

den där som lagar hissar me putte?

Sofie säger:

nej det va kycklingchristian va?

Sofie säger:

haha

Anna säger:

haha vet inte vem som lagar hissar

Sofie säger:

den där långhåriga äckliga??

Anna säger:

ja men det var två killar som var ett år äldre än oss

Anna säger:

två korta

Sofie säger:

jaa precis.. skabb

Anna säger:

haha ja

Anna säger:

som trodde att jag och ullis spanade på dem en gång

Anna säger:

när vi egentligen kollade på nån kille som vi trodde gjorde inbrott i en kiosk!

Anna säger:

sen brukade de och ullis + madde bråka

Sofie säger:

hahaha ja döööör

Anna säger:

de skrek krullkrull till ullis

Anna säger:

och strykjärn till madde

Sofie säger:

hahahahahahaha

Anna säger:

och vi brukade skrika dvärgis och baldskalle

Sofie säger:

strykjärn! vilken förolämpning..

Sofie säger:

haha bald? va han skallig?? haha

Anna säger:

haha nej

Anna säger:

men det var ju ett nytt ord som jag kommit på!

Anna säger:

vi var ju tvungen att använda det



Åååh, underbart, jag vill ha klassträff med högstadieklassen snart..!! Har väl gått 10 år sen man gick ur 9an om nå år... Haha, ska bli intressant att träffa alla :)
Ullis fick även ett suspekt samtal från en av killarna i klassen igår...! Mycket märkligt...

Jaja, nu ska jag städa lite...
Ikväll blir det pump på ego! Tillräckligt frisk för att träna nu, tjoho! :)

Later!

2009-01-24
 01:35:15

Baldskalle?

Okej jag måste slänga cheezballzen nu eller nått. Kan...inte...sluta...äta..!! :O




Mmmmm... det är för gott....

Har förresten sett både Bolt och Kung fu panda ikväll. Hade inte något bättre för mej så... Dom va roliga bådatvå :)

Färgat håret har jag gjort ikväll också. Ingen större förändring blev det. Eller rättare sagt, ingen förändring alls. Samma färg som förut, bara ingen utväxt nu längre.

Ganska intressant att färga håret. Man kan föreställa sej hur man skulle se ut utan hår...! Kanske dags att raka av det?!!

   

Haha... näää, en miljon skulle jag nog vilja ha. Minst. Innan jag skulle raka av mej mitt kära hår... ♥

Nu ska jag gå och lägga mej och läsa lite... och SOVA. Ska bli så skööönt. Najs med en lugn helg känner jag. Men nästa helg blir det andra bullar..! :)

Natti natti!
2009-01-23
 18:02:35

På äventyr med Grixen!

Sushilunch idag. Åt på stället på torget, de har tydligen blivit bättre! Fast jag gillar nog fortfarande sjögatan bättre... Men mysigare att sitta å äta på stället vid torget faktiskt. Och lite billigare.. Jäjä..

Efter maten tog vi Majas syrras bil (grixen).. och skulle åka till birsta. Vi tog oss till stora korsningen på bergsgatan.. (innan det blir fridhems och björneborgs liksom..) där tog det stopp!
Jag och Marita fick hoppa ut och knuffa in bilen på trotoaren. Tur att den e liten å lätt hehe...
Jaha.. stod där å visste inte riktigt vad vi skulle göra. Det gick att starta bilen... men när man gasade så dog den.... Höll på så i 10 minuter kanske. Sen POFF så funkade den som vanligt igen helt plötsligt! Åkte en sväng runt skönsmon, kändes bra, så vi vågade åka till birsta.... :)

Jag köpte två små lampor...



..en svart till vardagsrumsfönstret och en vit till köksfönstret.. Blev så tomt i fönstren när man tog bort adventsljusstaken å så... Nu blev det myys!

Köpte lite mer smågrejer också. Lakan.. ljus.. och en genomskinlig plastlåda.. Tänkte som man kan lägga grejer som ska ner till förrådet i. Så man ser vad man har där, smart va? ;)

Ikväll ska jag äta CHEESEBALLS och kolla på ROLIGA FILMER :D
Sett för mycke äckelfilmer senaste dagarna.. The hills have eyes och Dead Silence.. (dom var dock bra!)
Jag blir ju så jävla mörkrädd! Måste lätta upp stämningen lite så jag vågar sova sen.. hehe....
Så ikväll blir det Kung fu Panda eller Bolt! Eller båda kanske...

Later!
2009-01-22
 13:03:56

Host..aj..host..ajaj..

Woho! Nu fick jag en avi i brevlådan. Mina jeans och bikini som jag beställt på nelly.com har kommit. Eller finna att hämta ut på ica tidigast kl.16... Naaajs! :) Hoppashoppas jeansen sitter bra. De fanns bara i 26/34.. jag ska egentligen ha 32 annars är dom för långa.. Men det kanske funkar ändå. Det var rea på dom sååå.....

 Koola anna!..

My hals is killing me! Den gör ooont. Började känna mej lite krasslig i söndags, ont i halsen, huvet och lite feber.. Har inte så ont i huvet eller feber nu, men halsen känns fortfarande som ett rivjärn. Jag som har långhelg nu och hade tänkt träna massa då... Jävlaskiiit då. Ska ta en promenad till stan om ett tag iaf och köpa ny MiviTotal... Ge mej v i t a m i n e r!

Imorgon blir det sushilunch med Marita och Ullis. MMmmmums! Hoppas halsen är bättre då.. fast fisken är ju lite slemmig så den kanske glider ner lätt ändå.. Haha..

Nu ska jag platta min lugg. Den står rakt upp. Vackert.
2009-01-19
 15:22:04

Jag ska åååka me dej imårgån

Haha det här var ju lite roligt :)
http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=3529&
undra om det är så Millan och Morris tänker.... skulle inte förvåna mej!

Hade jätteroligt på festen i lördags! Postfest is the shiit! :D Bålen blev jättegod och alldeles för lättdrucken.... höhö..
Har sjukt många roliga kort, haha.. Blev typ 93 stycken..!! Kan visa några då....

  
   
  
  
  
  

Vackert!

Fy fan det känns som jag håller på att få ont i halsen!! :O Glömde ta MiviTotal igår.. Blir man sjuk påengång om man slutar med det eller? Kommer aldrig våga sluta... Tog dubbel dos idag.. Attackintag av vitaminer nu så kanske jag håller mej frisk, Hoppas hoppas....

Nu ska jag duscha, fixa nån mat och sen är det snart dags för jobb igen. Förra natten gick bra, trotts att jag var gaanska trött där på slutet. Var på klumpen. På morgonen lindade Jönsson in Erik i plast och tejpade fast honom på en pall på trucken. Haha! När man var så trött som man var då, var det otrooligt roligt ;P

Dusch nu som sagt.
Tjappa.



2009-01-17
 17:08:35

Bål, skål!

Nu har jag och Sandra vare på systemet och köpt spriiit. Ska göra bål ikväll hos Rickard. Som vanligt blire ju ingenting om inte vi fixar det... :P Hoppas den blir godare än den vi gjorde i somras.. Den smakade inge vidare och såg äckligt mycket ut som spya.... Men den här gången blire nog bättre. Har 3 liter vin också. Kan bli farligt det här.



Kul att man ska jobba kvällnatt imorron. Kommer va så pigg.....

Satt precis och läste i en tidning från Stadium.. På en sida hade dom tips på olika träningsövningar. En var "stepups på bänk", och så är det en bild på en tjej som kliver upp på en BLÅLÅDA! Sånna som vi har på posten.. haha.. Kändes lite fel..

Nu sitter jag och väntar på att Sandra ska komma hit så vi kan äta!! Ska dela på mat från Blå kiosken.. Jag svälter.... såå hungrig.. hon skulle hem och duscha först.....

Kanske kan fixa håret så länge...

Och idag ska man säga GRATTIS till Linus!! Han blir gammal.. hihi ;)
2009-01-16
 23:56:18

Give it to me baby

Nu har jag pratat med Verre på msn! Hon var tillbaka i Mexico efter nån månad på en gammal piratö utanför Honduras, där hon jobbat i en bar.. Det var en såndär paradisö dit det kom massa dykare....

ÅÅÅÅÅH, jag blir så avis. Hon försökte övertala mig att komma dit.. "det är bara att hyra ut lägenheten, och jobbet kan du alltid få tillbaka sen.." Men är det så lätt??!
Bara boka en biljett till Mexico, hitta gratis ställen att bo på hos folk man möter på resan, sälja lite stenar från Kina och ta lite ströjobb här och där.. lifta dit man ska.. JAG VILL VARA MER SOM VERRE, MEN JAG VÅGRA INTE. Jag är för mycke kontrollfreak för det tror jag..... Vill ha lite mer säkerhet typ.



Skulle hälsa till Maja, John och kompani.... så ja, ta åt er ni som vill :)

Men utomlands ska jag innan det här året är slut iaf! Kanske inte på nån sån där jätteresa... men nåånting iaf. Nått varmt ställe!

Nu är det helg! Jobbade städfredag 16-22 ikväll. Höll på dö när jag gick till jobbet. Minus 17 grader!! För bara nån dag sen var det ju PLUS 7!! Lite humörsvängningar vädret verkar ha då.. gah! Fick lift hem i alla fall. Det va naaajs!

Nu ska jag plöja några avsnitt Prison break tror jag!

Imorgon blir det staan, ska gå på systemet och konstutställning.. Måste kolla Eriks fina tavlor! :)
Sen fest hos Rickard! Yay!





Later!
2009-01-15
 01:08:12

PB maraton

Idag har det snööööat! Yay! Hellre några minusgrader och lite snö, än varmt och isigt överallt. Skare va vinter så skare va på riktigt!

Var in till stan en sväng idag. Kom hem med ett par nya träningsbyxor.. och en adidashood som ja tänkt köpa ett tag och hittade på rea nu, najs! :) Blev invigning av byxorna på bodypumppasset som var ikväll.. Dom funkade braa!

Nu har jag legat i soffan och kollat lite Prison break.. 4 avsnitt på raken blev det.. Nu får det räcka, måste sova.

Imorrn blir det jobb, heela natten. Sen på fredag är det städfredag= jobba 16-22..
På lördag blir det feeeest hos Rickard! :D Sen på söndag jobb igen, kväll natt.. Puh.

Så nu vet ni!

.

Peace å Gonaaaatt ba! ;P


2009-01-13
 06:42:22

Gomorron/Gonatt!

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet...

Trodde att jag skulle komma hem lite efter kl.22 igårkväll, men fick jobba övertid 23-06, sweet, kan behöva lite extrapengar! Det var två stycken (eller fler?)som blev sjuka och gick hem igårkväll, magsjuka lät det som... Även Nelly hade ju gått hem med magsjuka natten innan. Så inatt har jag tvättat händerna tusen gånger och låtit bli att äta av godiset som stod framme och alla åt av i paushörnan.. allt för att inte få nå jäkla magsjukebaciller! Hoppas det funkade...

Gick hem från jobbet tillsammans med Sandra. Hon brukar gå åt andra hållet, bort från stan liksom.. över E4an och gena över järnvägen.. Det har ju varit ett himla tjaffs om att gena över järnvägen där. Polisen har stått där och gett folk massa böter, och dom har satt upp ett nytt staket så man inte ska kunna gå där.... Men det blir ju sån sjukt lång omväg att gå runt, så folk går där iaf. Har klippts ett hål i staketet osv..
Precis när vi stod och skulle gå över E4an så kom en polisbil och åkte förbi.. värsta sakta.. Vi blev lite rädda att dom skulle åka runt och stå och vänta när vi kom över järnvägen på andra sidan, så det var bara å kuuuta! Haha, halkigt som fan var det, blev helt slut! Självklart så kom det aldrig nån polis på andra sidan heller... så vi sprang helt i onödan. Doh.

Det tog ganska precis lika lång tid för mej att gå den vägen hem som det tar att gå vägen in mot stan, via tågstation (så nu vet vi Eva...:P)

Nu ska jag ta en shot av mivi total (vitamiiiiner!), sen sova! Startade datorn egentligen bara för att boka in mej på ett bodypump pass på onsdag... Det är gratisvecka på ego den här veckan, så passen blir full fortare än vanligt...

Sängen nu! Natti natti..
2009-01-12
 15:30:41

Måndag då!

Vad har hänt med vintern?! Det är ju 7 grader varmt ute!

Kom nyss hem från vårdcentralen.. Var där för att få nytt recept på p-piller.. Blev alldeles svettig och blöt om fötterna när jag gick hem. Mysigt...och nu ska jag ut i slasket igen!! På promenad med Sandra.. Jaja, finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder heter det ju. Kanske borde leta fram gummistövlarna :P

När jag kommer hem ska jag laga lax med pesto! Blev så sugen på det när mamma berättat att hon bjudit några på det i lördags.. Lätt min favoriträtt! Av det jag själv kan laga iaf.. :) Nån som vill komma och smaka?



 

2009-01-12
 00:36:38

God Jul!

Jag ska sova nu! Har legat i soffan större delen av dagen och slöat.. men är ändå sjukt trött.. hur går det ihop?
Har iofs varit på ett pump pass.. och varit och handlat på ica... Men tycker ändå inte att jag borde vara så trött... sov länge idag dessutom.

Jaja, ska bli skönt att sova iaf!



Sång in the office i fredags.. haha!

Natti natti! ♥


2009-01-10
 22:48:16

Hästar, vänner och vin!

Igår var jag som sagt med Elin till Gudmundbyn och red. De som har hästarna hade även en massa hundvalpar. Fem små jättesöta lurvbollar som yrade omkring på gården. Försökte ta kort på dem men de stod ju aldrig still!! Fick ju nästan en bild på en när den satt stilla vid Elin... om inte ett syskon hade kommit och kört upp nosen framför kameran..! hehe..  

 

Jag red Gordon igen, och Elin fick ta Jasmine. Red upp till en sjö.. Fint vare. Dit måste jag hänga med nån gång på sommarn och bada :D

 
 
   

Sen några bilder från kvällen på Oscar då...

  

Födelsedagsbarnen hade på sej prinsesskronor..!
som Jerker och William också ville ha :)

 

Jag åt en halv fisk.. Röding! Det var jättegott, såg dock lite läskigt ut när man fick in den sådär med skinnet kvar... :P Sen blev det en Bloody mary till efterrätt ;)

 

 Emelie och Kim var också där..

Även Anna, Ullis, Carro, Sandra, Rickard, Linnea, Joby och Kalle.. Så vi var några stycken :)

Efter Oscars tänkte vi gå till Svenssons ett tag, i väntan på att klockan skulle bli lite mer.. Men sen vare några som började gå upp till Maja och William istället. Joby kom på att han hade vin och cider på kontoret där han jobbar, mitt i stan, så det slutade med att vi som var kvar satt på hans jobb runt konferensbordet och hade förfest, haha. Det va najs :)

  
  

Efter kontorsfesten blev det Olearys. Det va LÄNGE sen.. ett år kanske? Kändes skummt att va där...
Men okej.

  

Resten hamnar väl på facebook typ...



Idag har jag legat i soffan och varit dödsbakis!! Blev liite mycke igår kanske.. Gratis är gott.. och farligt!
Släpade iväg mej till biteline förut och åt med några av jobbarkompisarna som varit på hockey. Tog en liten El fuego, men fick en medium för det var slut på de små degarna..Perfekt, nu har jag pizza kvar i kylen tills imorrn, orkade ju knappt äta halva..

Har sett massa Prison break idag, Färdig med första säsongen! Nu ska jag börja lite på andra tror jag. Ska ta en snickers och ett jättestort glas saft och mysa under filten... Lär ju somna...

Gonatt folket!


2009-01-09
 18:00:23

Dry your eyes mate..



That's lite ba...


 Idag har jag varit ut till gudmunsbyn med Elin och ridit. Blev en "lugn" tur i skogen, ingen hetts på nå travbanor idag, tänkte bara skritta. Fast dom var ju som vanligt helt spralliga så jag vet inte om man kan kalla det skritt :P Men det var roligt att komma ut en sväng iaf.

Nu ska jag göra mej klar för födelsedagsmiddag med ett gäng vänner på Oscar! Kan nog bli trevligt :) Får se om jag går hem efteråt eller stannar kvar/går vidare....

Aja, det visar sej.

Later!
2009-01-07
 13:11:59

Hämta, fixa, greja..

Mmmmöööfgjdtgr.. Jag orkar inte göra nånting. Vill bara sitta kvar här i morgonrock och filt och fortsätta kolla Prison break. MEN jag ska rycka upp mej nu!

 Måste gå (eller åka? får se hur kallt det är..) till Nacksta. John är ledig idag så vi ska passa på att kolla igenom vad jag har för skit kvar i förråden där. Måste ta tag i det nån gång ju..
Han var ganska förkyld lät det som, hoppas jag inte blir smittad! Mår faktiskt mycket bättre idag än igår!! Trodde jag skulle vakna med feber och inte kunna röra mej idag... men jag är ju helt pigg! :)

Jag vill väldigt gärna hålla mej frisk nu! På fredag ska vi fira Maja och Marita med middag osv på Oscar. Vi blir ganska många tror jag, så det blir nog kul, om man är frisk dårå..

Kom precis att tänka på en sak.. Om ett år på fredag så är både Maja och Marita närmare 30 än 20! Undra hur det känns...? Hihi ;P

Nee nu ska jag röra på mej!




Later!

2009-01-06
 23:30:15

Jag vill inte!

Idag har jag varit hos morfar.
Där är det alltid hur varmt som helst, för han har en vedspris som han eldar i dygnet runt året om typ...  Men idag kunde jag inte sluta frysa! Satt med morfars hellyhansentröja på mig, framför vedspisen, med fötterna nästan inuti den... å frös!

Nu har jag legat i soffan och kollat Prison break, med 10kg kläder på mig, en filt och druckit varm choklad. Tänt massa ljus för att få upp värmen här inne också.. Börjar bli liite varmare nu iaf..

Känner mej helt bäng liksom.. ont i kroppen och huvet känns helt tung. JAG VILL INTE BLI SJUK!!
Jag sa ju det! Jag blir sjuk så fort jag försöker börja träna igen..!! Va i helvete...ååååh... Nä, ska ta en till mivi total shot nu! Och lite c-vitaminbrus kanske.. och en till kiwi! Redan ätit en... Ge kroppen en vitaminchock, hoppas det hjälper...


En av dom godaste frukterna tycker jag! Morfar vägrar äta.. kommer ihåg när jag va liten, då sa han att det var håriga gröna potatisar haha..

Nu blir det nog sängen snart. Om jag börjar se Prison break igen vet man aldrig när jag kommer kunna slita mej...

Later!

2009-01-05
 16:52:24

Tränatränaträna

Jag har tränat idag!! Äntligen!!
Har inte tränat nånting sen början av december, så det är verkligen på tiden att komma igång igen! Har ju varit så förkyld hela hösten så det är svårt att hålla igång me träningen. Så fort jag börjar träna så blir jag mer förkyld igen... MEN nu har jag köpt en vitamin/kosttillskott grej på hälsokost. Mivi Total heter det. Hoppas det hjäper så jag håller mej friiiisk, skulle va perfekt :)


...innehåller mer än 100 vitaminer och mineraler, vattenlösligt Q10, alfalfa, psyllium samt bioflavonoider och är ett av marknadens mest kompletta kosttillskott....
...energigivande och uppiggande kosttillskott för Dig som behöver en snabb, extra energikick. Lämplig för dig som tränar och håller igång samt för den som behöver extra tillskott.

Låter ju bra det där , eller hur? :)

Ikväll ska jag bara jobba kl.19-22! Har egentligen natten också, men det är ju röd dag imorrn så natten slipper vi, wiihoo! Känns lite smått onödigt att gå till jobbet bara för 3 timmar, men man ska väl inte klaga..

Nu ska jag duscha och sen fixa lite mat. Tortellini med en cremefraichesås blir det. Gött!

Later!
2009-01-04
 20:56:14

kattisarna

Fick jättegod mat hos mamma, efterrätt också! Vilket lyx :) Nån sorts paj gjord av hallon, björnbär, svarta och röda vinbär, kiwi och banan, med riven vit choklad över. Mums!

 såg kanske inte så gott ut på bild....? Men det vare!

Katterna var ovanligt kelsjuka, och jag blev ovanligt allergisk.. :( Så jävla irriterande, hatar den här allergin. Skulle hellre vara allergisk mot mjölk som jag var förut, om ja slapp va allergisk mot djur. Usch inge kul.

  
1.Millan hoppas att nån ska tappa lite mat på golvet..., 2.Morris påväg ner i min väska, 3. Lillgrisen tigger.. Drar en i armen när man ska äta..

 


Nu ska ja vila lite innan ja ska till jobbet..... buhu.

Mjau.

2009-01-04
 15:48:11

Fix you

Söndag idag. Tvättat. Städat.

Legat i soffan därimellan och kollat på The Notebook! Äntligen, tänkt se den jättelänge men det har inte blivit av..
Se den, säger jag bara! Så himla vacker kärlekshistoria, och sorglig! Snyft. Tårarna sprutade..!! Tur att ingen var här och såg mej hehe....



Nu ska jag hämta upp tvätten.
Höll på få nå fel när jag kom ner i tvättstugan idag.. Den var äckligare än någonsin! Fullt me tvättmedel och damm utspritt över hela golvet, så jag fick börja med att städa lite. Kul. Måste nästan skriva en ny arg lapp. Hehe.
Fick en bok i julklapp av mamma, som är just en samling av sånna där lappar som folk satt upp på olika plaster i sverige. "Den som inte tar bort luddet ska dö" av komikern David Batra.



Ska hem till mamma och äta middag sen. Skönt, sipper jag laga nått själv..
Inatt blir det jobb 00-06. Jag vill verkligen inte..!



Later..
2009-01-03
 17:35:57

Hej köldskada.

Idag kom Maja på den briljanta idén att jag skulle följa med henne till birsta.. Visst tänkte jag, hon har säkert bil idag då... Men det hade hon inte. Så vi tog en promenad dit istället. VI GICK TILL BIRSTA FRÅN STAN!! DET VAR -12 GRADER UTE!! Kändes ju inte så farligt i början. När vi kommit typ till hagaskolan började det bli ganksa kallt... Gick in på shell å köpte en korv :P

Hade ju kunnat ta bussen därifrån då, men vafan.. Då vare ju bara halva vägen kvar, tänkte vi, och gick vidare.. På slutet höll jag seriöst på att dö... Ville bara lägga mej ner och grina för det var så jävla kallt..!!
Men vi klarade det iaf. Hehe. Tog bara en timme och 40 minuter.....

Var på elgiganten och mediamarkt och kollade efter nån bra tv. Men dom hade inte så många modeller kvar... De skulle komma in mer om nån vecka så jag får väl vänta lite då. Panasonic verkar ju va bra, äre många som säger iaf :)

Sen var vi på kjell&c:o. Maja köpte nå kabelkorgar.. jag köpte en termometer! (så nästa gång om det är kallare än -10 vet jag det innan och ger mej inte ut på nån jävla monsterpromenad...)

Tog bussen hem! Varmt å skönt.

Nu har jag tänt massa ljus för att få lite värme härinne. Ska fixa en kopp te och lägga mej under en filt och se SISTA avsnittet av Veronica mars! Nästan lite högtidligt. Haha.

Later!
2009-01-03
 03:29:08

Galenskap

Jag borde sova nu....jag vet! Jag ska.

Jobbade till kl.23 ikväll. Köpte en chokladmuffin på macken påväg hem. Tänkte gå hem och se lite Veronica mars. Men jag råkade fasta med massa annat först. Pratade med Eva och Sandra osv... Kl.01 skrek magen efter den där muffinsen som fortfarande låg kvar i påsen... Vart tog tiden vägen?! Jag tror en timme måste ha hoppats över där, helt seriöst. Knas.
Sen blev det i alla fall två Veronica mars avsnitt istället för ett.. Och nu har jag bara tre avsnitt kvar! Totalt!! Sen är det slut! Finito! Finns inget mer! Buhu.. Jag hatar sånt... Likadant när man läst ut en jättebra bok, man vill inte att den ska ta slut ju.

Aja whatever..Fan vad jag svamlar nu känner jag! Nu ska jag SOVA!

Marita skickade två vackra bilder på oss från i somras... Kommer ihåg när det var, och vart.. Men jag kommer verkligen inte ihåg vad vi gör för nånting???

 
Vaaa?

Natti natti!!

2009-01-02
 14:35:46

Häääj!

Har ni haft ett bra år än så länge? Jag har mest jobba och varit bakis i år. Inte världens bästa början, men man får hoppas att det tar sej... :P

"Middagen" på nyårsafton blev väldigt lyckad iaf. Den utvecklades ganska snabbt till en fest dock..hehe, oops. När Sandra och Matilda fått i sej lite vin var dom helt plötsligt väldigt villiga att bjuda in lite mer folk. Kuul :) Har lagt in en massa bilder i ansiktsboken, det var så många så det kändes lite drygt att publicera dom här.. Vettööö!

  
  
Några smakprov ba, resten finns på facebook..!


Jobbade natten som var. Det var huur lugnt som helst skulle man kunna säga. Vi fick sluta före kl.5, mer än en timme tidigt, wohoo! Så idag kände jag mest näst intill utvilad när klockan ringde kl.12. Härligt!

Räkningarna är betalda nu, det hade jag råkat glömma... Tyckte väl att det var ovanligt mycke pengar kvar på kontot.. Nu känns det mer tomt och bekant...

Nej, nu blire dusch! Ska jobba igen ikväll.. Slipper iaf börja kl.16 och städa, som Eva och hennes halva av laget ska göra.. moahaha ;P

Åh, jag måste bara visa vilken läskig yoghurt jag åt till frukost. Hittade en ny smak som lät vidrig och som jag därför var tvungen att testa!! Apelsin/Morot var det! (låter väl inte speciellt lockande??)Men den var oväntat god faktiskt! :) 



Kolla färgen...!!
Hehe ja nu vet ni det..

Later!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!