2010-05-30
 00:55:00

Fiskeblogg

Idag har jag och Pontus varit och fiskat i Lillåstjärn i njurunda. Första gången jag testade mitt nya kastspö. Eller rättare sagt pappas gamla kastspö med en ny rulle på som jag köpt..

Har inte fiskat med kastspö nånting alls sen jag var liten, så Pontus visade hur jag skulle hålla osv. Jag fick till ett helt okej kast på första försöket, och NAPP!! En lite öring! På första kastet!! :D Helt sjukt.. vadå nybörjartur?!?

Efter en stund kom nästa napp, det blev en regnbåge.. och efter någon timme fick jag en röding också! Woho :)

Pontus fick nöja sej med en pytteliten öring som fick simma tillbaka.. hihi...

   
   
  

Fint.
Regnbågen blev en god middag! :)

Later.

2010-05-25
 13:26:01

Små cyklar som far omkring

Jag har köpt en cykel! *glad som ett litet barn*
Ska strax gå till stan och hämta den på http://www.bigbike.se/... Hihi!

Jag ville ha en som är bekvämare att sitta på än min gamla mountainbike som man får ryggskott av.. En lite mer klassisk gammeldags modell hade jag tänkt. Men ville ändå ha nånting som man kan cykla långt på, med växlar. Det blev en sån här!



Hybrid 401 Dam / Alivio / Mek. Disc. (Fast en svart.. )


Den var jättebekväm, med höj och sänkbar sadel och styre.
Nå värstingdäck med punkteringsskydd och speciella bromsar... Kommer inte ihåg vad bromsarna hette, men det var nått märke som Pontus hade på nå fiskegrejer också, hmm.. jaja.

Nu ska jag börja cykla till och från jobbet. Wiiie! Då tar det max 5 minuter, perfekt. Ska testa cykla ut till Njurunda nån dag också. Öva lite inför posttrampet i höst ;P


Nej nu måste jag hoppa i duschen. Sitter i svettiga träningskläder fortfarande. Varit på ett mc-pass på ego.

Hoppas det kommer vatten ur kranen nu bara! Imorse när Pontus klev upp och skulle åka och fiska fanns det inge vatten alls...
Perfekt om vattnet försvinner precis när man står med hövve fullt av schampo...


Börjar även jobba kl.17 ikväll. Slut på helgen!
Later.

2010-05-23
 21:09:24

Jaaaaha..

Då var helgen snart slut... Ledig imorgon med dock, skönt.

Tror jag ska gå till cykelaffären där Maja William jobbar imorgon och kolla på ny cykel. Så less på min obekväma gamla mountainbike med flera trasiga växlar, som jag har sen jag var 11 år typ..  Kom att tänka på den nu ikväll när jag och Maja gick hem till henne för att lämna hennes cykel. Hon har en gammal fin cykel. Typ en sån modell vill jag ha. Fast en ny då, som har några växlar iaf..
 
Jaja...

Vi hade tänkt spela brännboll ikväll. Men folk droppade av en efter en... så vi tänkte spela kubb istället då. Men till slut var det bara jag, Maja och Ullis så det slutade med att vi tog en promenad. Genom stan, upp i haga, ner till skönsberg och tillbaja...


Igår sprang jag postmilen förresten! Det GICK. Jag fick ont i min jävla höft...precis som förra gången jag sprang en längre runda. Så det blev lite lugnt på slutet. Men det gick iaf hyffsat bra. Skönt att ha det avklarat.
Nu är det bara posttrampet (cykla 5 mil) kvar av min "postklassiker"! (därav mitt planerade cykelköp ;P)

Igårkväll var vi hos Pontus föräldrar i Söråker och grillade. Fiiiisk! Öringar som Pontus fiskat i Bergeforsen var det. Väldigt mumsigt!

*nöjd*

Nej nu ska jag kolla på Wallander på tv tror jag, det började precis.
OooooOOoh, jag har även en chokladkaka!
Den nya marabou polka, gött!






2010-05-18
 17:36:49

iiiihHHhh

Roundabound!!



:)

Åååhå, nu ska jag snart gå till jobbet och jobba 18.30-06.00.. 5:e natten i rad nu. Jag börjar känna mig lite sliten.

2010-05-15
 16:24:33

Sommar?!

Vaaa... igår låg dimman som en heltäckningsmatta över stan och jag frös arslet av mej. Idag är det över 20 grader varmt och solen skiner... Vilken helomvändning! :)

Har varit på promenad med Maja till sidsjön. Sprang ett varv runt...+ typ kanske en fjärdedel tillbaka åt andra hållet, för att möta Maja som gick runt. (ca.12 000 steg var det sträckan, börjar med stegräknare på jobbet...)



Jag fattar inte hur jag ska orka springa en mil nästa helg...! Då är det nämligen dags för postmilen!
Förra året var vi till åre och sprang med tusentals andra postisar från hela Sverige. På kvällen var det middag och festligheter. Det var skitkul! Går så lätt att springa när så många andra springer samtidigt.

I år ska vi vara på norra berget. Bara vi från vår terminal. Inte vet jag, kanske 20 pers....Kommer gå så tuuungt... Gah!

Resten av Sverige springer postmilen i Göteborg i år. GÖTEBORG!! Dit vill jag också..!!
Men postens idrottsförening i sundsvall trodde inte att några var intresserade av att åka, så dom informerade inte oss någonting om det, och det blev inget. Tråk! :(


Nu har jag ätit lite middag som blev kvar från igår. En öring (insjö) som Pontus var och fiskade upp i onsdags. Mums! Jag blir så bortskämd med god fisk nu. Inte alls sugen på att köpa frysta block med lax längre, huga. Färskt ska det va!

 
fina va? hihi ;P


Ska göra mej klar och åka till Anna i timrå snart. Fått låna Pontus bil idag ♥
Vi ska fira Annas 25årsdag ikväll. Blir lugnt firande för mig dock. Ska jobba på Oscar ikväll igen.. (därav billånet..)

Kanske hinner sola en stund på balkongen först...jaaa! Later.
2010-05-08
 13:18:46

Sjukis

Uuuääh... Vaknade imorse och kände mej helt väck. Ont i halsen, varm och konstig.
Pontus klev upp och åkte iväg till en fiskemässa... (Pontus tycker om fisk..!)

Själv låg jag kvar och drömde sjuka drömmar om monster i armsjön, klumphäxan och oscarsjobb...


Har fått i mig lite frukost nu. Det är ju fasen fint väder ute! Måste ta mig i kragen och gå ut nu.
Blir väl ingen löprunda som jag hade tänkt... synd. Var ute och sprang en bra bit när jag kom hem från Indal i förrgår. Gick riktigt bra :) Måste ju komma igång tills det är dags att springa postmilen i slutet av maj..

Har även fått en stegräknare från jobbet. Vi ska försöka gå så långt som möjligt innan midsommar. Jag fick dock min 2 veckor efter alla andra, så jag har väl en del steg att gå ikapp.. Men det fixar jag nog.


Ikväll ska vi även äta middag på restaurang med mamma och Lasse.
FAN, kom precis på varför...! För Lasse har fyllt år. Jaha jag får väl ta och springa iväg till stan nu och köpa en present då kanske! :O

2010-05-04
 23:55:30

Fjäll och Indal

Dags för en liten uppdatering igen?

Har äntlige fått tummen ur och fört över lite bilder från kameran till datorn....
 
Lite från fjällsemestern i underbara Ramundberget!
  
  
  
  

Vi spenderade två dagar i backarna. Med en lagom blandning av slalomåkning och jäsning i solen :)
Det gick bra att åka faktiskt. Pontus hade aldrig åkt förut, och jag hade inte åkt på fleeera år, men vi överlevde! Några blåmärken rikare bara... Riktigt roligt var det!

Stugan som vi bodde i låg helt perfekt, alldeles nedanför backarna. Det var bara att ta en sväng ner till stugan och vila lite på altanen om man kände för det.. sen bara ställa sig på skidorna och åka till liften igen.
(Ca.25 grader i solen där vid väggen.. njuuut!)

  
  

Jag och Pontus var ju även ute och fiskade två gånger! Vi åkte längs med en evighetslång skogsväg mitt ute i ingenstans (kändes det som) som var kantad av en massa små tjärnar. Fiskade i tre olika. Fick EN fisk i en av dom, och det var jaaag som fick den!
Wohoo, min första riktiga matfisk! :D En öring på ca ½kilo. Pontus lagade till den på kvällen sen.. Mumsigt!



Nej nu ska jag gå och lägga mej! Skulle egentligen jobbat nu, men jag blev frikopplad inatt.

Ska nämligen åka till Indal imorgon. Posten ska ha "självutvärdering", som det heter. Jag vet inte riktigt vad det innebär men... Allt inom verksamheten ska utvärderas iaf. 

De som ska göra detta är då terminalchefen och massa andra ledningsmänniskor från terminalen och facket..och så lilla jag!?! Haha.

Jag blev vald att få följa med, för chefen tyckte att någon av de områdesansvariga tjejerna skulle få följa med och se vad det är dom gör. Spännande :)

Vi åker 8 imorgonbitti och kommer hem igen på torsdag nån gång. Ska sova över där på nått konferenscenter där det tydligen ska vara väldigt fint... Får middag och grejer.

Fick veta ikväll att jag ska ha med mej "oömma kläder"... det skulle bli 5-kamp eller något liknande.

Herregud. Ja, bäst jag sover nu iaf. Natti! ♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!