2008-08-29
 14:01:32

Here I go again

Igår va jag på bio med mamma. Det va ju verkligen inte igår jag va på bio me min mor sist... mycke trevligt vare. Vi såg Mamma mia! Hade inte alls höga förväntningar, trodde den skulle vara ganska fjantig... Men jag hade fel! Den va ju jätterolig! Skitbra film, se den! Man blev glad :) Mamma grinade som en fontän (som vanligt) på slutet när det va lite sorgligt. Men hon sjöng inte med i låtarna iaf, som tur var.... Hade faktiskt oroat mig lite för det, haha ;)




Siter och väntar på Elin nu.. mitt sällskap till staan. Tänkte försöka hitta nått billigt... typ bara ett linne eller nånting. Jag måste få köpa nånting innan jag blir knäpp! Haha.. SHOPPINGSUUUG..
Kommer säkert se maaassa grejer jag vill ha nu, bara för att jag inte får köpa. Så är det ju alltid.

På måndag åker jag och John till Sri lanka! Lite blandade känslor angående det..... Kan bli jobbigt, hänt lite grejer nu på sistone.. MEN det blir säkert jättebra! Ser fram emot lite värme, sol, bad, god maaaat...ååh nice!
p o s i t i v t  t ä n k a n d e. . . !




 



 

2008-08-27
 17:02:58

En liten utmaning

Eva har visst utmanat mej att svara på flera olika grejer i hennes blogg nu.... Kan väl göra en av dom då. Tar den lättaste :P

Fem saker som finns på din Att göra-lista idag?
1. Gå till optikern (x)
2. Låta bli att köpa kläder när jag är på stan!! (x) 
3. Plocka undan grejer som ligger överallt i lägenheten..
4. Laga mat
5. Läsa, slappa, njuta av att vara ledig!

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då var jag 12 år, snart 13... Gick i skolan, bodde i Haga med mamma och Lasse, red 2-3 ggr i veckan på Kungsnäs, var med Verre och Maja, ritade och målade massor. Åkte till turkiet i september då mamma fyllde 40.. (shit är det 10 år sen nu?!!)

Ställen du har bott på?
Njurunda, Haga, Södermalm, Sri lanka, Nacksta, Östermalm..

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Resa
2. Skaffa hus på nått varmt ställe
3. Nån fet bil skulle man väl ha också...
4. och hästar!!
5. Ge bort pengar till familj, vänner och välgörenhet..

Sådärja.
2008-08-27
 15:38:52

Neeeeeeej...

Har nyss varit hos optikern och fått linsförbud...!! Får inte sätta i några linser förrän optikern säger till.. Jag har fått typ som små hål på hinnan i ögat.. och om man sätter i linser kan det bli ännu värre. Infektioner och sånt..
KUUL.
Ska tillbaka till optikern när jag kommit hem från Sri lanka och kolla igen. (och jag får absoluuuut inte använda linserna i sri lanka sa han... )
Det kan ta 3-12 MÅNADER för skiten att läka!!! Jag hatar att ha glasögon, även fast alla säger att det är fint. Inge kul när man måste ha dom...
Jag vill inte!! :O

Jaja inte så mycket man kan göra åt saken. Jag kan ju trösta mej med att Elin har fått precis samma sak... Hon har haft så i 3 månader nu stackarn. Så jag är ju inte ensam iaf :P

Fick ett sms av mamma imorse: "Måste bara berätta att Dennis är på bild i ST, han har rakat av sej håret!" Och mycket riktigt, där är han ju, sittande längst fram till vänster (Dennis, mitt ex sen gymnasietiden..)




Dålig bild så det syns inte så väl... Men det syns att det är en jävla skillnad mot för hur han såg ut förut, med fetaste dreadsen till nedanför midjan..!! Nu kommer jag ju inte känns igen honom om jag möter honom nånstans.. :P
Även att killen som jag köpte min lägenhet av är längst bak till vänster (bakom Emliy med röda dreads..) och Vicky som jobbar på posten är nånstans där i mitten... många kändisar på den bilden :)

Jaja nu ska jag lägga mej i fosterställning och grina över att jag kanske inte kommer få ha linser på ETT ÅR?!!!


 
2008-08-22
 14:13:31

Sömn tack.

Jaha trodde att jag äntligen skulle få vara ledig nu efter nattens jobb åt Nelly. Men icke. Roger ringde och väckte mig för att fråga om jag ville jobba extra ikväll.... Kunde inte säga nej, är så fattig och har inte jobbat extra nånting sen innan sommarn ju. Så det blev jobb 18-23 ikväll. Sen jobb i garderoben imorrn kväll. Men söndag och måndag ska jag fan vara ledig!!

Jag är så trött!! Somnade nån gång runt kl.8 imorse.. Ställde klockan på 13, snoozade typ en gång sen ringde telefonen så det var bara att vakna.

5 timmars sömn alltså. Ungefär lika länge som jag sov natten (eller dagen) innan. Om man sover till längre än kl.13 känns det ju som att hela dagen försvinner (vilket den ju gör). Om folk hör att man sover till längre än 13 tycker dom flesta att det är skitlänge... Men vafan, 5 timmar är ju alldeles för lite egentligen!!? Jag får säkert feber snart.... Brukar få det när jag inte sover ordentligt. Men kul om man ska sova 8 tmmar... då skulle jag alltså sovit till kl.16 idag.. Det går inte, för jag har tvättstuga nu om 20 min!

Hm.. ja ja, så gåre när man jobbar nätter antar jag. Tur att jag har semester snart! :)







2008-08-21
 15:34:35

All summer long

Jaja bloggen får väl vara kvar då... Skulle ju va lite jobbigt om jag tog bort den och sen ångrar mej. Så whatever..

Inatt på jobbet var jag så nöjd över att det var sista passet innan man skulle få långhelg till tisdag.... Tills jag blev påmind om att jag ju bytt pass med Nelly så jag ska jobba hennes kväll/natt nu också. DOH. Hinner inte göra så mycket idag. Sov länge, vakna med ont i halsen och gegg i ögonen som vanligt. Kan förkylningen ge sej nån gång?! Jag vill träna!!!!

På lördag ska jag förresten jobba i garderoben på Oscar! En bekant till Elin frågade om hon ville börja jobba lite extra där, och om hon hade nån kompis som också ville. Så nu ska vi testa det för första gången på lördag. Kan ju bli kul faktiskt. Även fast man inte får så bra betalt... :P

Bilder från i Lördags då...

  
  
1. Sandra mördar kladdkakan..
2. Eva o jag äter kaka :)
3. Sandra o Catrin
4. Har inte så mkt möbler så man fick sitta på golvet..
5. Spela spel! Catrin, Eva, Sek, Erik
6. Mer spel...

  
  
1. Ett av hundra sånna här kort på mej o Sandra...
2. Linus med den fina tärningen som vi tillverkade av en bit spel, papper och tejp..
3. Sek.. blir antastad av kiosken..
4. Richard gör nåntning..?
5. Catten, kiosken o Breva :)
6. Sandra testar sugröret som jag fick av Lars! Det funkade..

  
  
1, 2, 3. Vattenfallet!
4. Sandra var Gladh! :)
5. Hihi
6. Lina o Sändra

  
  
1. Nu gick vi! Sandra på en soptunna..
2. Kiosken verka nykter..
3. Påväg..
4. Richard o Sandra såg likadana ut ;)
5. Dääns!
6. Elin, Roger o Henke va där också. + Linas fina min :)

Okej det blev en jävla massa bilder..

Nu ska jag klippa luggen! Häjdå!
2008-08-19
 18:53:39

Nedläggning?

Nä man kanske ska lägga bloggen? Orkar ju aldrig skirva längre.... Äh, kanske blir en liten bloggpaus istället.

Men först en liten uppdatering när jag ändå håller på. . . .

Hade jobbfest här hos mig i lördags. Blev riktigt lyckat! :) Sek hade lagat thaimat och Catrin bakat sin berömda kladdkaka! Fick massa bra inflyttningspresenter också, tack så mycke!

Lägger kanske in lite bilder från festen senare... :)

Jag har varit tokförlyld sen i söndags. Ont i halsen och mer död än levande.. Börjar må bättre nu, men tror att jag har fått ögoninflammation?! Aldrig haft det så jag vet inte...kanske bara för att jag är förkyld. Men ögonen är kladdiga, röda och svider lite... Värst på morgonen. Så Elin (ögonexperten ;P) Har förbjudit mej att ha linser på ett tag nu. Inge maschara helst heller. Usch känner mej så skabbig.... Meeeen skitsamma, bara det blir bra nån gång!

Ringde till Sri lankas ambassad i sthlm idag och fick veta att jag måste skaffa nytt pass innan vi åker. Mitt pass är giltigt till oktober, och det måste tydligen vara giltigt minst 6 månader framåt.. Åker ju om 2 veckor. Hur lång tid tar det att få ett nytt pass?! Även kul att ta nytt passfoto när man har ögoninflammation då...! Hur länge ska man ha det passet sen? 10 år? Kul.. Kanske fuskar å sminkar mej liite då.. Så man inte ser helt döende ut.. Röd öga..

Nu ska jag laga mat! Skönt som fan att vara ledig ikväll! Har jobbat dom senaste två nätterna..

Later!
2008-08-10
 16:38:25

Mosad!

Jag har ONT överallt! Åkte karusell igår med en tjej som var några storlekar större än mej... Vi åkte nån sorts virvelvind, och man pressades åt ena sidan hela tiden. Mot min sida såklart.. = Hon trycktes mot mej. Hon skrek förlåt hela tiden, men orkade inte hålla emot. Jag trodde jag skulle dö, det knakade i ryggen! Haha men skrattade så man höll på att kissa på sej samtidigt... Herregud, va lättad man var när den stannade. Har blåmärken på låret, höftbenet, armen och revbenen nu.. aj.

Vi var inte nere vid ån så länge igår, gick till stadshuset istället. Massa folk, kul kul. Gick förvånansvärt bra att cykla hem sen. Inte så vingligt som jag trodde att det skulle va... ramlade i alla fall inte :)

Nu ska jag äta fil med blåbär! Sen iväg till jobbet och jobba Johans kväll. Bara kvällen, tack å lov, slutar 22. Sen blire film och chips i nacksta!
2008-08-09
 17:35:33

Drakbåååtar

Mmmm... sitter och äter blåbär! Gud va gott det är! 
 
Egentligen borde jag göra mej klar... Elin kommer snart, vi ska iväg på en förfest hos hennes kompis Linda, nånstans nära stan. Men jag är så seeg... Var ut med Elin igår också. Tog en afterwork vid ån, i reggaetältet. Det va riktigt roligt :) Idag känner jag dock inte alls för att festa egentligen. Men var iväg och köpte några cider förut i alla fall.... Får se vad som händer. Kanske blir tidig hemgång till nacksta och kolla på film med John istället. Han hade laddat ner Hancock, å den vill jag se.. Men det kanske kan bli en bra bakisfilm imorrn också :)

Nä nu är jag alldeles blå om fingrarna och munnen.. Måste fixa. Skulle va bra skönt att sova lite nu..... Men om ja lägger mej i sängen kommer jag aldrig orka kliva upp, så bäst man låter bli.

2008-08-08
 15:37:39

Släktmiddag

Jag är så mätt..! Har varit på China box och ätit lunchbuffé med Eva, Elin, Sandra, Pelle och Erik. Sek kom inte så honom ska vi slå... :P

Igår var det födelsedagskalas hemma hos mamma, för min morbror som fyller 50. Åt massa gott då också, så nu har jag fan ätit så det räcker för hela helgen...!

  

Massa mat, födelsedagsbarnet Bengt (hehe), jag och kusinerna :)

  

Morfar var skojjig som vanligt och Morris försökte tränga bort mej och Matthias från soffan..

  

Bengt kontrollräknar pengarna han fick. Bara 50-lappar :)
John och morfar.
Min sko vs. Andreas sko.

Nu ska jag cykla till jobbet. Fan också det regnar ju... doh! Men måste nog cykla ändå om jag ska hinna... Har städfredag IGEN för jag har bytt helg med Johan. Kuul...

Ikväll blir det kanske lite utgång efter jobbet med Elin, om det slutar regna vill säga...
2008-08-05
 14:14:57

Hola

Om det bara kunde sluta blåsa och vara lite varmare ute... då skulle det vara perfekt. Fan man får ju ångest, känns som att hösten är påväg redan?!! Tur att ja har två veckor i Sri lanka i september då. Lite extra värme sådär på slutet av sommarn så man överlever vintern.. :P

Nu ska jag rengöra min köksfläkt. Den står på golvet i sovrummet och är dammig. Lasse ska väl äntligen sätta upp den i köket nu snart... Å så ska han sätta dom sista bitarna av köket på plats snart...hoppas jag?! Golvlister, eluttag och lampor måste också fixas...
Ska ha drinkkväll me tjejerna från jobbet den 23e, då ska allt va klaart ha jag bestämt. Ska väl bjuda mamma och Lasse på middag här nått innan dess också. Som tack för all hjälp. Skulle ju iofs vara roligt om min ugn ville fungera då så man kan laga mat..!! Den är helt död :|

Ikväll blir det kanske middag på restaurang med mamma, Lasse och mina kusiner från Gävle! Eller så blir det på torsdag.. De enda kvällarna jag är ledig den här veckan, förutom lördag.. Och alla får rätta sej efter määj! hehe..

Lina var tokförkyld på jobbet inatt. Hon somnade över bordet på två av rasterna och snarkade.. haha ;P Nu börjar det kittlas lite i halsen på mej, och snoret rinner.. VAFAN jag vägrar bli dålig igen!! Har ju nyss varit sjuk! Måste börja äta vitaminer för det verkar ju vara nå fel på mitt imunförsvar :(


Nee, man kanske ska ta och klä på sej och börja städa lite....



marita o maja fular sej på en trasig brygga i armsjön :)
2008-08-04
 17:03:43

Laladalidala

I lördags spelade vi spel hemma hos Maja. Det blev pictionary och chicago! Haha skrattade så tårarna rann när vi spela pictionary! Inga konstnärer här inte... :P

Tandpetare, Sadelväska, Gummiboll och Troll tex....

   

Anna blev stressad och skrattade mest istället för att rita. Marita blev frustrerad och stoppade pyttesmå vindruvor i näsan!haha!

  

Sen blev vi less på att bara vara inne.. tänkte gå på en promenad, men ångrade oss och gick till Irish för att ta EN öl. Som blev två... som blev tre.. Elin kom dit också. Gick till stadshuset och dansade tills dom stängde! Hade hur kul som helst, men har inte vågat kolla mitt konto än.... Jag som inte skulle göra av med pengar i onödan! Skitbra...

   

Å gud va vackert........

Fy fan va det blåser ute!! Hoppas på badväder imorrn, men det ser ju inte så lovande ut. Tog sommarn slut nu eller?!

Nu ska jag värma lite mat i mickron som ja fick av mamma och Lasse. Fick en dammsugare av dom också! Perfekt! :)
2008-08-01
 22:52:48

Äntligen helg!

Nu har man klarat av städfredagen! Känns bra. Jag sov till kl.14 idag, behövde verkligen sova ut lite.... (fast det är ju faktskt bara 7 timmars sömn efter nattjobbet, men iaf bra mycke mer än jag sovit tidigare i veckan..) Sen börja man jobba kl.16, så har inte hunnit göra nånting alls idag. Skönt att det är tråkigt väder idag så man inte missat några värdefulla soltimmar ;P

Lite mer kryssningsbilder vore väl på sin plats va?!

  

Ankarfest eller va det hette på däck. Båten stod stilla i skärgården ett tag eftersom det var så fint väder, tills solen gick ner typ. Nice.

  

  

  

 

Sådär ja, fan vilken tid det tog att lägga in bilderna!

Sammanfattning av kvällen: Förfest i hytterna. Sandra och Catrin blev lite lätt...överförfriskade..(!) och krälade på golvet.
Vi hittade bästa dansgolvet på båten, utomhus! Nästan alla var med och fuldansade, hur kul som helst! Man höll även på att svettas bort, även fast det var ute mitt ute på havet. Sjukt varmt!
Dansade tills fötterna blev lite trasiga, yrade omkring ett tag och sen fick lite pyttipanna avsluta kvällen. 
 
Nu blire nått annat ett tag. Trevlig helg och god jul!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!