2010-11-20
 12:26:19

Okej...

Ligger i sängen och har precis vaknat nu. Vi somnade kl.10 igår(!!!) och har nu alltså sovit i 14 timmar.. Hm, nu har Pontus somnat om igen hör jag :) Jag är så glad att han är precis lika morgontrött som jag, så jag inte är den enda som sover såhär sjukt länge medans han är duktg o kliver upp.. Jag är förkyld igen!! Hade jätteont i halsen när jag vaknade igår. Vilket jag har även nu. Täppt i näsan och tvärdöv i ena örat fortfarande också! Jag som skulle jobbat på Oscar igår och gått på fest hos Brittan ikväll.. Fick ta och avboka allt :( vi ska iaf åka ut o äta middag hos mamma och Lasse ikväll. Länge sen jag var där! Har fått låna en av deras bilar.. Pontus bil fick vi bärga bort till en verkstad igår! Vet inte vad som var fel på den än.. Nej nu blir det lite te o macka till frukost!
2010-11-18
 18:34:05

- och +

Åååhåå jag är så less på mina eksem som jag nu har över hela kroppen!! Dom vägrar försvinna!
Huden är helt knottrig och kliar som fan. Försöker låta bli, men ibland går det inte.... och när jag kliar blir det rött, svullet och sårigt.

Buhu.. :(

Brukar få lite mer eksem än vanligt när jag är förkyld. Men nu är ju förkylningen över! Och såhär mycket eksem har jag inte haft på flera år.
Jag är livrädd att det ska bli som det var på gymnasiet när jag hade JÄTTEmycket eksem i typ två år utan att det blev bättre. Då ville jag bara dö vissa dagar. Usch!


Jag har fortfarande lock i örat! Var ju till vårdcentralen i tisdags och undersökte saken. Fick veta att jag har vätska innanför trumhinnan. "Men gud, jag har aldrig sett det såhär tydligt! Trumhinnan är som en påse för det är så mycket vätska innanför!" sa sjuksköterskan. Sen gick hon och hämtade en läkare som också fick kolla på min tydligen intressanta trumhinna...
Kommer få fortsätta vara halvdöv tills det går över. Var inte så mycket man kunde göra, bara använda avsvällande nässpray.. suck.

För att fortsätta med det negativa: Bilen startar inte!! Det var ju nått fel på den för några veckor sen också. Då blev vi tvugna att köpa ett nytt batteri, för det var tydligen helt slut.
Efter det funkade den bra. Tills det kom snö. Då blev det massa krångel med beställning av vinterdäck som drog ut på tiden och vi kunde inte använda den på en vecka.

Nu har vi nya däck och allt var frid och fröjd. Tills igår när vi skulle åka till jobbet och biljäveln vägrar starta. BATTERIET verkade vara urladdat. Haft det på laddning nu hela natten. Satte tillbaka det och skulle starta bilen... Men tji fick vi! Samma sak igen.
Nu måste vi alltså bärgare för att få bilen till en verkstad som kan hitta felet.

Okej, nu är det nog med allt negativt.


Igår fick jag iaf veta att jag är omtyckt som Områdesansvarig på jobbet! Alla processledarna får sätta betyg på oss områdesansvariga, där dom bedömer på massa olika områden(typ hur bra man kan processerna, kommunikation, mod, engagemang och allt vad det nu var...)
Jag fick 4 av 5, vilket betydde Över förväntan! :D "det märks när hon inte är här" och "årets stjärnskott" fick jag höra. Kändes bra att få något slags tack för allt jäkla slit!!
Det var någon av processledarna som skrivit "gått från en blyg liten tjej till ett riktigt rivjärn, i bra bemärkelse!" Hehe!
Jag vill inte skryta här nu, men jag blev bara så nöjd! Det trodde jag aldrig, att dom tyckte jag var så bra.. :)



Nej nu har jag inte tid med detta. Måste ut till bilen och kolla om jag hittar nyckeljäveln som försvunnit?!? GAAAAH, LESS!

Sen går jag till Maja och kollar på Robinson med henne och Ullis! Later.
2010-11-16
 14:24:34

Dövöra!!

Nu ska jag till vårdcentralen och kolla upp vad fasen det är för fel på mitt öra!(har fortfarande "lock" i det och hör ingenting!)) Satt och väntade till kl.9 imorse efter jobbet för att få tag i VC.. Zzzz, lite trött nu!
2010-11-13
 12:55:47

Idag?

Nu har jag precis ätit frukost. Sov länge idag, fortfarande inte helt frisk..och har forttfarande LOCK I ÖRAT!! Nu måste jag åka och handla lite, städa och plocka undan en massa grejer (snoriga näsduktar överallt i lägenheten o pontus flugfiskegrejer som tar upp halva köket) duscha, o göra mig iordning + fixa en sallad. Ikväll kommer nämligen tjejerna från jobbet hit. Vi ska ha en trevlig kvälll med god mat o drinkar. Dock känner jag att jag är lite frånvarande o koncenttrationen är inte på topp. Väntar bara på att mamma ska ringa och berätta hur det är med morfar. Det finns inget mer man kan göra nu, bara vänta på att han äntligen ska få somna in... Det har vi vetat om ett tag nu. Riktiga morfar är liksom redan borta. Men det känns så himla tungt det här andå.. Han är liksom värd ett bättre slut!
2010-11-12
 15:01:53

Däckat

Överlevde min förstakväll/natt på jobbet efter sjukfrånvaron. Förkylningen sitter fortfarande i, men jag är iaf mycket bättre! Lite ont i halsen, jävligt snorig och fortfarande lock i örat bara.. :/ Nu har Pontus blivit sjuk! Stackars älskling.. Trodde han skulle klara sig när han bott med mig en vecka utan att vksa några symptom.. Men nu ligger han i sängen och ar ynklig med ont i halsen.. Han var iväg och lämnade in bilen på en däckfirma i stan förut. Vinterdäcken hade ÄNTLIGEN kommit! Så nu ska jag gå och hämta den, och sen åka direkt till jobbet. Städfredag 16-23! Later.
2010-11-10
 22:18:41

Snö i år igen?! OMG.

Idag hade jag bestämt sen tidigare att jag skulle ta en promenad till stan. Så det var ju bara att ge sig ut i snöhelvetet då...

Var så illa tvungen att ta mig till Apoteket och köpa mer nässpray, hostmedicin och hudkräm. Allt har ju tagit slut under min himla marathonförkylning!!

Medans jag gick till stan så roade sig Pontus med att gräva fram bilen och testa köra den en sväng.
HAR FORTFARANDE SOMMARDÄCK..!! Och det är inte vårat fel att det inte blivit bytt till vinterdäck än heller! Det kan vi tacka fucking DÄCKHUSET för! Men det är en lång historia som jag skiter i att berätta nu.
Däck är påväg nu iaf. Kommer förhoppningsvis på fredag....eller måndag nästa vecka...


När jag ändå hade tagit mig till stan idag så tyckte jag att lite tröstshopping (jag är fortfarande inte frisk så det är ju synd om mig) var på sin plats! Blev en lång t-shirt och en stickad tröja på Carlings.

Var in på Stadium också, på jakt efter en ny vinterjacka! Har haft min bruna Everest i flera år nu så jag börjar bli less på den...
Det viktigaste med den nya jackan var att den skulle ha en ordentlig LUVA, med pälskant, som man blir riktigt inbakad i! Så man slipper få all jävla snö i ansiktet..

Hittade en vit jacka iaf! Ska köpa den imorrn... tror jag. Lite beslutsångest som vanligt!


Nu såg den ju inte alls snygg ut på bilden.. Men ändå. Tyck nånting tack! :)




Om jag fick önska mig nånting just nu så skulle det nog vara att vakna imorgon och vara helt frisk! SÅ JAG KAN TRÄNA PÅ JOBBET PÅ RASTEN!!! Åååhåå, får ju ångest när jag tänker på att jag inte tränat på en vecka nu!
Fan.


Later.
2010-11-08
 19:10:08

Mörkrädd sjukis

Idag vaknade jag kl.10 av nån jävla gubbe som blåste löv utanför huset.. argh! Var så trött.

Kunde inte somna igår..!! (förmodligen för vi sov hela dagen nästan...)
Låg och läste typ halva natten... sen försökte jag sova... När klockan var 4 på natten gav jag upp och satte mig och kollade på tv istället, tills Pontus kom hem från jobbet vid halv 6.
Då kunde jag somna! :)

Sjukt vad jag har blivit beroende av att ha honom brevid mig! Har alltid problem att sova nuförtiden när jag måste somna själv.. Om han jobbar. Jag som ändå bodde själv här i 1-2 år innan vi blev tillsammans.. Hm..

Det är väl en blandning av att jag saknar känslan av att han ligger brevid mig....och att jag är så förbannat mörkrädd!! Jag ligger och skrämmer upp mig själv och tänker "vad var det som lät?!...tänk om det är nån under sängen?!eller i klädkammaren?!....var det inte nånting som rörde sig i köket nu?!...det känns som att nån tittar på mig nu?!.." osv.


Jaja... Efter lövblåsningsmannen blev tyst imorse så lyckades jag somna om en stund. Klev dock upp hyffsad tid iaf. Tog en promenad med Elin! Ingen jätteansträngande superlång sväng..men lite lagom. Hon är också förkyld, och har dessutom fått ögoninflammation nu, stackarn..


Efter promenaden tog jag bilen till Ica o handlade. Svängde in till Pontus lägenhet och vattnade blommorna. Kom hem.. Bar ner en massa grejer i förrådet. Diskade lite. Lagade mat... Och nu är jag helt slut!!

Fick lägga mig en stund på sängen och andas... Mina lungor sa "piiiip...piiiip"... Hosta har jag fått också.
OCH LOCK FÖR ÖRAT!! Har haft det sen jag vaknade. Otroligt irriterande!


Tog även med mig min jättestora isbjörn (Isis heter han) hem från Pontus lägenhet, där han legat aldelles ensam och dammat nu stackarn... Tänkte att han ska få sova med mig inatt, eftersom Pontus jobbar. Så kan jag inte bli mörkrädd!:)


Den bästa man kan ha brevid sig när man sover! ♥
2010-11-08
 00:56:55

Deppigt

Fortfarande sjuk! Jag är så LESS på den här jävla seglivade förkylningen nu!!
Jag är inte dödssjuk. Lite ont i halsen, den är röd o svullen.. Huvudvärk som kommer och går. Hela huvudet känns tjockt av snor. Litre febrig.

Jag hade ju hellre blivit ordentligt sjuk, och sen fisk igen efter några dagar.. Aaarhg, det här känns ju löjligt!

Testade ta en liten promenad igår. Orkade ta mig bort till Elin (10 minuter max) sen var det bara att vända o släpa sig hemåt. Trodde att jag var friskare idag så jag försökte mig på en promenad nu på kvällen.. med samma resultat. Helt astmatisk o anfådd när ja kommit uppför jakobdalsgatan... kuuuul...

Om bara eksemen kunde ge med sig åtminstone?! Jag ser ut som en fucking salami i ansiktet!! Ögonlocken är nästan  värst.. och halsen.. och käken.. och läpparna.. och kinderna..:'(


Men man ska väl inte klaga. Kunde vart värre antar jag.
Nu tänker vi på nått annat, ja! :)


New York


Promenad med Roy och Elin


Morris sovapåköksbordetkatt


Sådärja, lite må-bra-bilder! :)
Tror jag ska fortsätta läsa nu. Blir varm av att sitta med datorn i knä.. Varm --> Kliar mer---> Mer eksem.


Pontus tvingade mig dricka lite Whiskey förut btw! I ett försök att få mig frisk..
Jag var väldigt skeptiskt, men det var faktiskt inte såå farligt äckligt som jag kommrt ihåg det.
Kanske har jag helt plötsligt blivit vuxen nog att kunna dricka Whiskey.. eller så är jag bara så pass förkyld att jag inte riktigt kände hur skiten smakar....

Kanske ska ta en slurk till så jag somnar gott sen?!

Gonatt!


2010-11-06
 14:02:28

Yyynf!

Sitter under en filt i soffan och tycker synd om mig själv nu. Fortfarande sjuuk! :( Trodde jag skulle ha piggnat till vid det här laget, men icke. Det har snarare blivit värre, för mina fucking jävla eksem i ansiktet har brutit ut ordentligt.. Min hud som precis hade börjat bli bra igen nu sen jag köpte en ny hudkräm på apoteket..! Men det varade ju inte speciellt länge...:( Antar att det beror på förkylningen. Huden brukar kunna bli lite sämre vid sånna här tillfällen. Ska försöka orka ta mig ut på en liten promenad nu medans solen är framme så kanske jag blir lite piggare. Får klä på mig varmt (fryser ihjäl redan nu under filten) o kanske dra en påse över huvet så ja slipper visa mitt jävla fläckiga o svullna ansikte!! :/
2010-11-05
 17:03:01

Snor, svett och tårar

...eller inte tårar kanske. Men snor, ont i huvudet, ont i halsen och lite feber iaf.. Jag har inte tid att vara sjuk! Jag vill träna, argh! Men men, lika bra att jag är sjuk nu, så hinner jag väl förhoppningsvis bli frisk tills nästa vecka då jag ska simma postsimmet..o sen ha drinkkväll med tjejerna från jobbet! Sen är det även ganska fullt upp resten av den här månaden också... ska jag vara med på ett möte med ledningsgruppen på jobbet, åka till sthlm på utbilning, gå på middag o fest hos Brittan och dessutom jobba både på Posten och Oscar. Men usch nu svettas jag som en gris! Fryser o svettas omvartannat.. Måste ta en dusch!! Sen blir det filmmys i soffan med älskling. Tror vi ska lyxa till det o beställa Biteline. Jag lär ju inte få i mig så mycket, men Pontus blev nog glad över det förslaget iaf! :)
2010-11-03
 16:55:13

Sambo

Nu ska Pontus lägenhet säljas! Vi ska köpa en ny lägenhet tillsammans och bli sambos på riktigt, äntligen.. :)
Less på att flytta fram och tillbaka mellan våra lägenheter, släpa saker hit och dit, betala dubbla hyror fast vi bara är i en lägenhet i taget.. Jobbigt och onödigt. 
Nu är vi på jakt efter en 3:a!

Men först ska Pontus 1,5a på Bergsgatan säljas alltså!

http://www.blocket.se/vasternorrland/1_5a_Bergsgatan_30403295.htm?ca=4&w=1



Ljus och fin 1,5a på Bergsgatan!

Stor alkov med klädkammare och möjlighet att skärma av. 180s säng får plats. Ljust trägolv i vardagsrum och alkov.

Stort vardagsrum med bra planlösning och fondvägg.

Litet badrum med våtmatta och våttapet. Egen toppmatad tvättmaskin ingår.

Mörkt trägolv i hall och kök. Ordentlig plats för matbord, diskmaskin finns.

Balkong med eftermiddagssol.

Våning 2 av 3.

Hyra 3250:- i hyran ingår värme, vatten samt 100mbit bredband ifrån Bredbandsbolaget.

Kabeltv via ComHem eller Bredbandsbolaget, ComHem basutbud ingår.

Parkeringsplats med motorvärmare 150kr/mån, separat kö till parkeringen.

Ring mellan 13:00-20:00 alla dagar. Pontus Geijer: #


Sådär ja, nu har jag gjort lite reklam för lägenheten :)

Nu ska jag följa med mamma och hälsa på morfar som ligger på sjukhuset...
:/

2010-11-01
 21:13:43

Älgstek!

Oj nu var det länge sen jag bloggade! Var ju riktigt duktig på att uppdatera när vi var i USA, men nu när man är tillbaka i vardagen så finns det väl inte så mycket spännande att skriva om...


På tal om USA så sitter jag och laddar upp lite fler bilder till facebook från Pontus Mac nu.. Men det går så seeeegt så jag bloggar lite från min dator under tiden! :P


Igår var mamma och Lasse och hämtade en älgkalv i Kovland. Ja alltså en död, kött. De kom förbi med litegrann till mig o Pontus. Dock är ju våran kyl ständigt fullproppad med fisk, så vi kunde inte ta emot så mycket kött..
Men en stek och lite färs iaf. Gjorde iordning steken idag! Gööööh va GOTT det blev!! Inte visste jag att jag var så duktig på älgstek! (eller att det var så enkelt att göra...hehe)

Älgstek i gryta

Se fler recept från Byhäxan på kokaihop.se.


Hmm.. Nått mer spännande?
Jo, jag träffade Marita på Ica idag! Hon ska ju få barn när som helst!! (beräknat tills igår...) Spännande!
Ska luncha med henne och Ullis imorgon. Får hoppas att barnet håller sig kvar därinne tills vi har ätit klart då iaf..


Emelie och Marita, hemma hos Marita på spelkväll för någon vecka sen.
Man kan inte riktigt tro att dom är i samma vecka ;P

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, måste fortsätta läsa...!
Om ni inte läst böckerna om Isfolket, gör det!! Jag är helt besatt, hehe :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!