2011-10-31
 00:21:53

Söndagkväll

Nu sitter jag och laddar ner alla mina appar på iPhonen..... Inge dryyygt....

Uppdaterade till 5.0, och då försvann alla apparna?! Men det är visst bara att installera om dom. Behöver inte betala för dom igen eller så. Puh.
Verkar finnas en del nya braiga finesser med den här uppdateringen iaf :)



Har inte hunnit blogga nånting på sistone. Har varit konstant upptagen känns det som. Mycket jobb (förmiddagar) förra veckan, så då blir det ju bara jobba, sova, jobba, sova... och Wordfeuda lite däremellan förstås!


Igår jobbade jag ett pass i garderoben på Oscar också. Något jag kom att ångra ganska rejält eftersom det var ett riktigt jävla dyngpass! Skitmycke follk och totalt kaos framför garderoben hela kvällen. Usch!

Tog på mig passet bara för Maria frågade om jag kunde ta hennes... och det var så länge sen jag jobbade sist så jag tänkte att det är lika bra jag tar ett pass så jag inte glömmer allt. Men det satt ju i ryggmärgen märkte jag när jag började igår...

Dock tror jag att det kanske var det sista passet jag jobbade där....
Känner att det inte är värt det riktigt nu när jag ändå har 100% på Posten och jobbar typ alltid. Vill ju gärna vara ledig nån gång... Sen tycker jag helt enkelt inte att det är kul länge. Man vill nog inte stå i garderoben mer än några år. Shit va tiden går fort!!

Dessutom så är det jävulskt psykiskt OCH fysiskt påfrestande, iaf när det är sånna grispass som igår.
Jag är nog tillräckligt stressad som det är. Har ju mitt vikariat på Posten eftersom han som har den tjänsten "gått in i väggen".... Så jag får förska att inte stressa fööör mycket.
Hej eksem då..



Hann alltså inte göra så mycket i helgen, blev mest jobb.
Men var ju även i stallet igår halva dagen för jag hjälpte Linn med stalljouren. Gav alla hästar eftermiddagsmat i hagen.
Red Berit en sväng.
Tog sen in alla hästarna på kvällen och gav dom kvällsmat.
Faktiskt ganska jobbigt att ta in tio hästar (några va redan inne) när det är kolmörkt ute och man glider omkring typ ankeldjupt i lera..förska ta på grimmor som är snurrade när man knappt ser handen framför sig..sen undvika att ramla i leran när hästen är ivrig att komma in...Inte jättelätt. Tog typ en halvtimme bara att ta in dom!

Berit har börjat få sin vinterpäls nu, och ser mer och mer ut som en liten isbjööörn! :D


typ så.

Förra helgen hann vi ju göra lite mer saker tillsammans jag och Pontus. Vi var bland annat ut till Smacken på en mysig höstpromenad...




svanar :)




Pontus Geijer 5 år tycker det är kul att gunga hängbron... :)



Hann inte med nå sånt mys i helgen.
Idag har Pontus varit och fiskat och jag har tränat.
Rätt bra det med iofs.
Blev i alla fall en mysmiddag tillsammans. Och nu är jag ensam för Pontus jobbar.


Nej, jag ska lägga mig och läsa! Har köpt böckerna bakom tv-serien Game of Thrones! Väldigt bra, rekomenderas! George R.R. Martin som skrivit dem.


Gonatt!




2011-10-25
 11:07:04

Översovande

Fan! Hade ställt klockan på 9, men snoozade nästan till 10.30.. :/ Inge bra när jag måste sova tidigt ikväll för jag ska kliva upp vid 4 imorgonbitti.
Ska jobba förmiddag onsdag, torsdag, fredag...

Aja.. Det va så skönt i sängen. Äve fast Pontus snarkade mig i örat...

Han har även spillt kaffe i sitt tangentbord så det fungerar sämre än vanligt! Förklarar saken om det blir massa stavfel här....


Sitter och avnjuter en skål Verum hälsofil blåbär och Kellogs allbran nu. Min favorit! Så gött :)

Hade tänkt städa, men jag tror jag ska åka en sväng till Birsta först. Lite osäker på storleken jag köpte på skorna på Brandworld. Måste testa en strl mindre och se hur dom känns...


Sen hem och städa när Pontus behagat kliva upp ur sängen!

En fin bild på honom från igår i Bergeforsen:


Min söta lilla ryssmössa ♥


Later!
2011-10-24
 20:39:39

Äntligen måndag!

Måndagar har nu fått en ny mening...
Det är dagen då ett nytt avsnitt av The Walking Dead kommer ut!

En helt sjukt BRA, spännande och otroligt otäck serie! :D

2011-10-24
 20:09:03

Nytt

Gick en sväng på stan innan jag åkte till stallet idag, för jag skulle köpa ett pannband eftersom jag tappat bort mitt gamla...

Råkade bli en ny jacka också! 20% på alla jackor på Stadium! (min favoritaffär nuförtiden) En grön Race Marine dunjacka. Myyysig!

Å igår köpte jag typ vandringskängor på Brandworld. Känner mig redo för vintern. Bring it on!! :)

2011-10-22
 17:43:22

Morr!

Är hos mamma och Lasse o ska äta middag. Jag sitter på golvet o leker med Morris! :)

2011-10-22
 01:59:01

Skrev ett inlägg idag men misslyckades med publiceringen... Testar nu!

Nu har jag gjort rotationslistan, skrivit ut checklistor, transportförpassningar och produktionsinfo.. Nyss startat upp gänget som börjar kl.16. Dom ska städa...

Ska passa på att städa kontoret lite jag med! Det märks att det bara är karlar som sitter här inne... Inte världens renaste direkt!

Var och hämtade ut nya skyddsskor igår! Dom är inte vackra, men man går som på moln :)


2011-10-18
 07:24:32

Buse!

Nyss kommit hem från jobbet. Helt stressad över att jag ska va där igen på möte kl.14! Måste hinna sova, vakna, ta mig dit..

Men mitt i stessen blir jag så glad när jag kommer hem och hittar isbjörnen i köket med en skål flingor!? Inget bordskick har han heller, flingor på nosen!!

Är vi lite onormala jag och min kära sambo(och isis)?! Hehe..

2011-10-15
 16:47:00

Bli frisk!

Svängde in på en hälsokostaffär åå vägen hem och köpte c-vitamin och echinatex (nå droppar som ska lindra förkylningssymptom..

Och sen lite Corona och rödvin, det gör nog susen! :)

2011-10-15
 12:54:12

Neeej...!

Jag som hade tänkt springa en sväng idag här ute. Men nu ligger jag i soffan hos mamma och funderar på att hämta en filt och en kopp te istället?! Ska göra upp en eld i spisen också så det bli nå värme i kallhuset!

Kände när jag åkte hit hur huvudet började kännas ondare och mer snorfyllt. Attans!!

Var in på Ica och systemet i Kvissle och köpte lite vin o öl tills ikväll iaf. Men som jag känner mig nu blir det ingen utgång för min del iaf..

Får se om jag orkar ta mig ut på en promenad lite senare iaf!

Ligger här och tycker synd om mig själv en stund först!

2011-10-15
 10:42:35

Kvällsplaner

Det finns ett problem med att ha två bilar... Jag har ju en av mammas och Lasses nu i helgen medans dom är borta. Men då har vi ju ingen parkeringplats till den.  Och det är fan inte lätt att hitta en plats här i området runt vårat hus!

Så fort en plats blir ledig så *tjoff* så är det nån som är snabb som fasen att ta den platsen :P

I somras fick jag böter för det är tydligen datumparkering på gatan ovanför?! Finns ingen skylt om det... Jag trodde att det skulle finnas skyltar om sånt. Men det kanske gäller ändå?

Aja nu står storvolvon här nere på gatan vid balkongerna typ.... och jag hoppas att det är rätt gata för dagens datum!
Men ska ta den och åka ut till Njurunda nu så slipper jag oroa mig.



Ska nog ta och snabbstäda lite här först. Ikväll får jag troligtvis besök av några vänner. Anna är hemma från Uppsala. Och Verre är fortfarande hemma från Norge/Mexico :P Så vi måste passa på att hitta på nått!


Gamla bilder ;) Ullis multitasking på toan på All Star. Verre o jag i Nacksta. Anna och en förvånad Marita på förfest på Västra Allén.

Vet inte om det blir utgång eller nått... Jag har ju inte varit ut sen gatufesten (?!) i juli... Men jag har helt tappat suget efter att gå ut och festa. Mycke skönare och trevligare att vara hemma hos nån och göra nått mysigt.
Så är man pigg dagen efter också. Det är nästan den största anledningen! Då kan man träna ju :)


Tror jag ska ta med springkläder och springa en sväng i Njurunda idag. Kände mig så springsugen på promenaden idag. Men jag mår lite konstigt... Snorig och kittlas i halsen, så vi får se.

2011-10-14
 22:08:45

Höstigt

Nu har jag startat lill-macen och fört över en massa bilder från ifånen till datorn. Det var länge sen... Har blivit så lat sen man har börjat kunna lägga ut bilder direkt på facebook och även blogga direkt via en app.
Dock har inte appet funkat speciellt bra på sistone..

Skrev ett inlägg det sista jag gjorde innan jag skulle sova igår. Låg nedbäddad i nyabäddade sängen under duntäcket som fått komma fram nu när det blivit så kallt ute, och skrev ett långt inlägg med några bilder.. och sen när jag skulle lägga upp det så funkade inte skiten!! Fel å inte funka direkt från början så man slipper skriva inlägg i flera minuter innan man märker att nått är fel?!
Blev upprörd.



Var på Brandskyddsutbildning igår, genom jobbet, där man fick lära sig Hjärt o lungräddning, massa första hjälpen grejer, brandsäkerhet, släcka bränder osv. Väldigt nyttig utbildning faktiskt.

Vi ska ta och införskaffa TVÅ brandvarnare snarast!! Har ingen just nu, och det är ju faktiskt livsfarligt. Dessutom räcker det INTE med bara en. Om man t.ex. sover med sovrummsdörren stängd och har brandvarnaren i hallen... det börjar brinna i sovrummet.. då kan man hinna andas in tillräckligt med rök för att bli medvetslös (tar typ 3 min) innan brandvarnaren piper, och då är det redan tack och gonatt. Inte bra.

Var även till Bettanspettan fru häst (Berit) igår efter utbildningen. Red dressyr i padocken, och hoppade även några språng över ett litet hinder. Skoj sa Berit! Och det gick fatktiskt jättebra med dressyren!:)


Bästa Miss Beauty hade en ny fin grimma på sig när jag tog in henne från hagen. Dock hade hon för bråttom för att stå still, därav den suddiga bilden...

Idag har det varit jobb igen på terminalen. Sista förmiddagen avklarad! Nu är det helg tills måndagnatt!



I helgen är det kattvaktning i Njurunda som gäller. Mamma och Lasse är på teaterresa i Stockholm. (och när dom kommer hem har dom med sig mina skoooor som moster i Gävle köpte!!:D:D:D)

Var ut till kattdjuren en stund efter jobbet idag. Var ute med dom en stund.





Tog även en promenad en sväng runt Berga. Den enda träningen jag fått idag, förutom att ja rört mig på jobbet.. Dåligt.
Haft myskväll framför tvn med Pontus nu också och tryckt i mig massa godis.
Imorgon ska jag nog springa en runda!!


Hittade ett spår efter sommaren på min promenad idag!


Ensam och frusen såg den ut, stackars prästkragen... Man blev nästan tårögd.

Ge tillbaka sommaren!!!


Fast hösten är rätt fin den med...








Nu jag sova med världens bästa kille! De ni!! ;)

2011-10-12
 20:32:59

Funkar det nu?

Blogg.se appen har ju inte funkat på ett tag. Gör ett test nu..!

Sitter o dricker varm choklad framför tvn. Nyduschad efter ett spinningpass. Ska snart sova. Ännu en tidig dag imorgon.

Ska till Berit imorrn också :)



2011-10-12
 15:07:44

Sömn

Hemma efter ännu en förmiddag i produktionen på jobbet.  Inte som processledare alltså. Skönt att få slappna av litegrann för en gångs skull :)

Men dom här arbetstiderna är ju inte bra för morgontrötta människor som mig. Eller själv uppklivandet går ju bra. Hoppade ur sängen när den ringde kl.05.15 (sovmorgon!!) imorse.
45 min på mig innan jag börjar jobba. Då hinner man inte va trött o seg liksom utan det är gasen i botten från start.

Sen NU när jag kommer hem... då är jag helt bakom flötet.

Igår gick jag och la mig kl.21.00. Sen när Pontus kom och la sig efter 00 nån gång så fick jag panik och trodde att klockan var 6 på morgonen och att jag hade försovit mig. Då vare skönt att sova vidare.



Nu ska sova middag en stund! Underbart! Har bokat spinning kl.17.30, och jag kommer aldrig palla om jag inte vilar lite först.


Imorgon ska jag förresten på Brandskyddsutbildning. Man måste ha den som processledare tydligen.
Ska få lära oss att släcka bränder tror jag?

Nu funkade det inte att lägga upp bilder här så vi skiter väl i det då!

GONATT en stund.
Later.


2011-10-09
 23:53:24

Lycka!

Nu har jag ändrat design igen då. Den förra blev lite väl mörk...
Lyckades även lägga till en profilbild alldeles själv, för det fanns inte med nån plats för en bild i mallen från början.
Dock är den ju gigantisk just nu så den passar inte riktigt.... men jag vet inte riktigt hur man gör det mindre?!
Jag vet att jag en gång för länge sen gjorde den större... Men HUR? Hehe.. jaja, det får vara så sålänge... (help me...)



Idag har jag inte gjort mycket. Sovit. En hel del.
Både jag och Pontus somnade som två klubbade sälar kl.00 igårkväll, efter en trevlig kväll med besök av Lina och Bäck!
Sen sov vi till kl.12...12.20 idag.. Då fick jag tvinga mig själv att SLUTA SNOOZA och övergå till att försöka väcka Pontus. Hehe. Men det var ju en rätt mysig dag faktiskt. När vi äntligen tagit oss ut från sovrummet blev det några serieavsnitt och soffmys innan det var dags att gå till jobbet.

Nu ska jag gå och lägga mig alldeles ensam, för Pontus jobbar hela natten stackarn..
Själv fick jag gå hem kl.22! Har sina fördelar att vara chef ibland höhö.. ;)
Vi har alltid bara ett pass i taget (dag, kväll eller natt, inte kväll/natt som jag hade förut), fast då är passen rätt långa nu istället...




Åååh måste ju faktiskt skriva ett stort TACK till min kära moster Ingela!!
Hon är ju helt fantastisk!! :D

Hon läser min blogg lite då och då, och såg inlägget jag skrev för några dagar sen angående mina skoproblem..
(Ett par skor jag blev förälskad i som skulle läggas undan till mig på Scorett visade sig inte finnas på lager när jag skulle köpa dem, och det skulle inte komma in fler heller)

Då mailar kära moster bilden på skorna från min blogg till sin vän, vars dotter jobbar på Scorett i Gävle!
Hon tar reda på att de skorna FINNS i strl.38 hos dem, och de läggs undan till mig. Så idag var Ingela och köpte skorna åt mig!! Wohoo!!

Är det inte helt underbart?! Jo man blir ju helt tårögd! ;)
Nä men skämtåsido.. Jag är så himla glad! Plåster på såren för mina älskade Converse som blev stulna på gymmet i fredags av nån hemsk hemskt människa!! :/

Mamma och Lasse ska åka till Sthlm till helgen, så då kan dom ta med sig skorna på hemvägen.



Slutet gott, alltid gott, eller vad säger man?

Gonatt säger jag i alla fall!



2011-10-08
 11:43:53

Gammalt

Oj det här inlägget skrev jag idag på förmiddagen, sen glömde jag publicera... Det är alltså skrivet typ kl.11...



Ojoj vad jag snoozade länge idag... :O

Hade ställt klockan för jag skulle upp och äta frukost i god tid före dagens träningspass, men det gick ju åt helvete... Precis när jag bestämde mig för att "äh jag skiter i att träna, tar en promenad sen och stänger av väckarklockan" så vaknade min hjäna liksom till också och jag bestämde mig för att gå och träna ändå!

Så nu har jag ätit frukost. Hoppas det inte blev för nära inpå så jag blir illamående... Men bara en skål fil o flingor, och 1h20min kvar till träning, så det borde gå bra.


Igår när jag skulle gå hem från Ego var mina skor borta!! Alltså dom jag hade tagit av mig och ställt på skostället vid entrén! Om jag har några nya/värdefulla skor på mig (typ mina uggs eller easytone när dom va nya) brukar jag alltid ta med dom till skåpet. Men igår hade jag mina gamla slitna, smutsiga och halvtrasiga Converse, så jag trodde väl aldrig att nån skulle vilja SNO DOM?!
Men se på fan, det var det nån som gjorde!!!


Ååååh vad less jag blev. Fick cykla hem i träningsskorna...
Ska kolla idag om dom dykt upp på skostället igen. Nån kanske tog fel och har kommit tillbaka me dom. Hoppashoppas...!


Ego fyller 30 år idag så dom har en massa specialpass och bjuder på gosaker. Ska testa ett pass som heter Crossfit för första gången. Tror att det är litegrann som cirkelträning, fast att man inte går runt på olika stationer som påm MC:n.. Hmm jag vet inte riktigt vad skillnaden är egentligen. Men det visar sig snart!
Kul att jag redan nu har sjuk träningsvärk....


Igårkväll var jag, Maja och Verre hemma hos Ullis och fikade, pratade skit och kollade på gamla foton! Jättemysigt :)

På tal om gamla foton så satt jag och kollade på de foton som jag laddade upp på bloggen för flera flera år sen... (shit va länge jag faktiskt haft den här bloggen, lite roligt!)


Förfest! Hos Marita när hon bodde på Västra Allén..


Mer förfest på V.Allén och en bild på mig och Marita på Stadshuset :)


STACKARS MINA SKOR!!


Postfest för några år sen hemma hos Eva!


Blivit sminkad på Makeup Store på bild nr.1. Sen kommer jag och Elin  på något roligt hemma i Sandras gamla lägenhet på bild nr.2 :)


Jättelänge sen... Iklädd en sari på besök hos Johns släktingar i Schweiz.


I Schweiz.


William och Maja :D


jag och Elin innan fallskärmshoppet!!


Jag och killen som kastade sig ut ur ett flygplan med mig fastspänd på magen :)




Så, det var det inlägget från tidigare idag.
Nu håller vi (blev mest Pontus nurå) på att laga gomiddag! Fläskfilé med kantarellsås. Mums!

Later.





2011-10-07
 10:43:02

Badrumsbilder

Nu har jag precis ätit frukost. Sov så himla skönt när klockan ringde så det var jobbigt att ta sig upp.. Men jag ska på Pump så jag tvingade mig upp ändå.

Det är ju så lockande att ligga kvar när Pontus ligger och är en mysig sovis brevid! När jag somnade var han ju på jobbet... Men IKVÄLL (efter kl.23...) har vi äntlligen lite tid tillsammans när ingen av oss ska jobba! Imorgon också, värsta lyx...:P


Igårkväll städade jag badrummet och satte dit lite nya grejer från ikea..




Upptäckte även hur man ändrar inställningar på Pontus kamera, till sepia osv :)
Dock vill jag ha en ny kamera. En digitalsystem!! Önskar mig en sån i födelsedagspresent mamma ;) (eller ett litet bidrag åtminstone...)



Nya handfatet och nya toan..


Duschen. Den känns större än den ser ut på bilden..


Nya handdukar + den för Vänner!


Monterade ihop toarullshållaren igår. Måste vara lättaste monteringsarbetet från Ikea någonsin! Bara EN skruv!! Blev förvånad att dom inte krånglat till det lite mer....







Svårt att få med badrumsskåpet utan en stor bllixt mitt i bilden :P


Ja men det var vårat badrum iaf! Vi är så nöjda. Tack o lov att man har en Lasse! :D (som kan fixa allt)



Nu ska jag göra mig klar för träning.
Sen ska jag och Maja gå en sväng till Ullis jobb och hälsa på... Vi ska även träffas hemma hos henne ikväll, tillsammans med Verre! Måste förbereda lite grejer tills dess :)

I eftermiddag ska jag till stallet med Linn och planera lite Berit-träning.


Later!





2011-10-06
 20:13:00

Förändring

Kände för lite nytt här... Inte helt nöjd men det får duga så länge.. Jag är ju inte speciellt haj på webdesign så det blev en färdig mall från en bloggdesignsida...
Om nån vill göra nått snyggare åt mig så tas det tacksamt emot off course! ;P


Har som sagt roat mig med cellprovtagning på kvinnokliniken idag. Det gick bra, förutom att jag blev lite irriterad på sjuksköterskan om tjaaatade om att "du måste säga till om det gör ont! det ska ju inte göra ont... du måste säga till om det gör ont!! det gör väl inte ont? du säger väl till om det gör ont?! gör det ont? du måste säga till om det gör ont!"
Neeeeej det gör inte ont för sjuttiofemte gången!!
Men det blir ju knappast bättre av att hon tjatar om det, då tänkte jag bara på det ännu mer liksom. Jag vill bara koppla bort hjärnan och tänka på nått annat liksom. Försökte planera vad jag skulle köpa på Ikea efteråt t.ex...


Ikeainköp:
Tre ganka stora glasburkar till torkad trattkantarellförvaring.
Tvålpump i glas, en liten glasskål till smågrejer och en tandborstmugg i glas... till badrummet!
Nya handdukar. Lila! :)
Toarullshållare


Nu har jag ätit middag framför datorn och kollat på tre nya avsnitt av senaste säsongen av Two & ½ men, utan Charlie Sheen och med Ashton Kutcher. Det var ganska underhållande faktiskt, helt okej "nånting att se medans jag äter" program :)




Nu finns det ju nått snyggt att se förutom alla överdrivet snygga tjejer i den serien också, bra.

Ska ta en dusch nu. Sitter fortfarande i träningskläder efter spinningen, som för övrigt var sjukt jävla jobbig idag! Kan ju ha mycket mer motstånd på cykeln nu när jag har riktiga spinningskor. Det KÄNNS i benen efteråt kan jag ju säga. Måste nog stretcha lite till om jag ska kunna gå imorrn...


FY FAN vad skönt det är att vara ledig förresten!


Later.


PS!!! WORDFEUD! Jag heter Sofiiie, om nån vill utmana mig!
2011-10-06
 00:24:03

Lite vila nu

Oj vad många läsare jag hade idag då! Vad har hänt? :)
Ett inlägg med en bild på mina naglar verkade locka(?!) så jag lägger in en till bild på min hand som jag hittade på sundsvallnailz hemsidan..höhö :P


Min förra design..snygga va?:)

Kom hem sent från jobbet ikväll. Cyklade därifrån nån gång strax efter kl.23.
Pontus började jobba kl.23 så vi fick ju i alla fall träffas några minuter på jobbet. Kul liv det... Jobba om varandra totalt.

Blev mer eller mindre tvingad att vara sekreterare och föra protokollet på PL-mötet på jobbet idag. Suck! Hatar sånt. Vet inte vad jag ska skriva och inte liksom när alla babblar hela tiden....
Men tydligen fick jag ner rätt mycket iaf, för efter att vi skickat iväg all post ikväll var det bara att sätta sig vid datorn och renskriva tre sidor... Därför det blev så sent ikväll.




NU ÄR JAG LEDIG TILLS PÅ SÖNDAG!
Så sköööönt!
Ska fira detta med att åka till Kvinnokliniken på sjukhuset för cellprovtagning imorgon. Eh..Woho..?
Nä usch, inte speciellt kul.
Dock tycker jag inte att det är så jävla farligt heller egentligen. Ba ner mä byxorna, isär me benen och låt doktorn göra det dom gör hela dagarna medans du tänker på nått roligare!
Jag tror jag blivit härdad sen jag fick komma på sjuhundrafemtio återbesök för nå år sen... Hoppas jag slipper det nu! Men det är bra skit det där. Så man slipper livmodercancer!!

Börjar bli less på sjukhuset nu dock. Känns som jag blivit stammis!! =/




På fredag ska jag till stallet och träffa Linn för att lägga upp en plan om hur vi ska träna Berit för att så småningom lyckas köra in henne. Hon är lite bakrädd...och rädd för däck. MEN på plussidan så är hon väldigt duktig när man tömkör.... Så vi får se hur det går :)


Fiiiinaste hästen!

Igår red jag en mysig sväng upp på berget i skogen bakom stallet. Blev lite nervös på slutet när solen gått ner så det började bli mörkt, och det prasslade i skogen och fåglarna flög omkring som galningar. "BJÖRN...björn..björn?!?" tänkte min hjärna, medans jag pratade HÖGT med Berit en massa trams för att skrämma bort eventuella rovdjur....
Det gick ju bra och vi tog oss hem.


Nej nu ska jag göra mej klar för sängen. Får se om jag tar en riktig sovmorgon imorgon eller lyckas vara duktig och kliva upp i tid för lunchträning... Annars blir det ett kvällspass, jag har ju hela daaaan på mej! :)

Natti!

2011-10-05
 13:09:52

Franskt

Har precis varit o gjort naglarna hos Lina. Fransk manikyr för första ggn :)

Sitter o väntar på min mat på Seasteeet sushibar nu! Ska ta med till jobbet.

Processledarmöte kl14, sen jobb till kl.22.45. SEN HELG! :D

2011-10-04
 16:25:22

Stressad? Jag?

2011-10-02
 15:18:56

Varning - tjatigt inlägg om skor?

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Blev en dubbel där i helgen, både lördag och söndag. Inte sådär jättevälplanerat kanske, eftersom jag ska till sjukhuset och göra ett allergitest imorgon och därför inte har fått använda några som helst allergimediciner (förutom astmamedicin) på 5 dagar nu.

Inga tabletter och nässpray = väldigt snorigt efter en stund i stallet.

Men jag överlever ju dock. Kul att se hur mycket medicinerna jag brukar använda faktiskt hjälper :P




Åååh jag vill ha nya höstskor!! Det har gått helt åt helvete för mig på den fronten kan jag berätta!

Hittade ett par stövletter på Din Sko som jag ville ha. Tyvärr fanns dom bara kvar i strl 37 och 39. Jag bukar ha 37-38, så jag chansade på att 37:orna skulle funka och köpte dom. Men på kvällen när jag gick i dom hemma kände jag ju att dom va alldeles för små. Var väl nå slags önsketänkande om att det skulle funka när jag köpt dom....

Lämnade tillbaka dagen efter. Frågade om det fanns 38:or i Birsta, men det var tvärslut.
Hittade inga andra skor som motsvarade dom jag ville ha.... Gick runt och letade överallt.. TILLS jag kom till Scorett (där min gulliga tremänning Emelie jobbar) där jag hittade ett par bruna stövletter som faktiskt var ännu snyggare än dom första! :)
Dom fanns i 37 och 39. Suck.

Emelie ringde till Birsta, där det anns ETT PAR 38:or kvar, yay!! Dom skulle läggas undan åt mig till dagen därpå, och min kväll var räddad! Va lycklig man kan bli av skor, helt sjukt!

Svägde in i Birsta igår på vägen mot Söråker för att gå in och köpa skorna.
När jag skulle hämta ut dom så stod tjejen i kassan och letade i typ 5 minuter utan att hitta dom....och jag började ana ugglor i mossen!! :P
Sen fick jag höra att "Nej tyvärr så hittade vi dom inte på lagret igår, dom var slut! Det är slut på 38:or på hemsidan också....men dom finns i Umeå och Luleå..om du känner någon där kanske?"

JAHA??! OCH?! GAAH ge mig mina skor!!!!Jag känner ingen som kan köpa som åt mig i Umeå eller Luleå ffs!

Fan va less jag blev. Jag som var helt inställd på att få ett par nya höstskor... Ville bara skrika och strypa killen som sagt i telefon till Emelie att han skulle lägga undan dom, och fått mig lycklig.
Men jag fick bita ihop och le och säga "Ja ja.. jag får leta vidare istället..."


Nu finns det första paret som jag hittade på Din Sko i 38 på deras hemsida. Men nu vill jag inte ha dom längre!! Nu vill jag ha dom från Scorett!


Ja herreguuuud vilket I-landsproblem, jag vet.

Om du läst hela det här sko-problems-inlägget så antar jag att du är en tjej? Eller bög? Hehe....





Nr.1 från Din Sko.



Nr.2 från Scorett.


Jag vill ha 2:an.... buhu....
1:an är också snygg... Den ser faktiskt nästan exakt ut som mina ridskor, fast med lite högre klack :P


Nä nu ska jag duscha. I smell like hest. It's naaajs.
2011-10-01
 18:42:14

Mys

Sitter i soffan hos Pontus föräldrar i Söråker nu. Har ätit middag och nu är det dags för efterätt :)

Jag brukar alltid frysa när jag är här, men nu har jag fått på mig raggsockar (som Pontus pappa alltid hämtar så fort jag kommer) och så har jag en ny mysig flanellskjorta på mig.

Bild från provhytten vid inköpet av skjotis. Köpte även en ljusgrön stickad tröja. Härligt att köpa varma gosiga höstkläder!


2011-10-01
 10:35:26

Aj aj!

Igårkväll hade vi myskväll i soffan med vin, popcorn och Criminal Minds. Jättemysigt, förutom när jag kom tillbaka från toaletten och dunkade in foten i soffbenet!! Det gjorde så ont så ögonen tårades! Och då började jag konstigt nog skratta, så tårarna sprutade! Haha..

Inte lika roligt idag dock, när min "ringtå" gör svinont och är knölig :( undra om den gick sönder lite? Har vaknat av ondheten flera gånger inatt också..

Nu ska jag iaf halta iväg o åka till stallet. Har Berit hela helgen :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!