2011-02-28
 15:17:32

Bildgrej

Gooomorgon! Blev ordentlig sovmorgon idag.. Ska jobba andra källnatten i rad så då måste man ju vila lite. Men usch, I dont like... Hinner ju inte med nånting!

Måste snabba mig till stan en sväng och köpa mer hudkräm och fixa ögondroppar hos Memira. Mina ögon har plötsligt börjat bli torra igen..! Som resten av kroppen då...


Hittade en rolig grej i Maddes blogg, så vi kör en sån här!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden:
En bild på dig själv.
3e bilden:
En bild på någon i din familj.
4e bilden:
En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden:
En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden:
En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden:
En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden:
Du och någon klasskompis.
14e bilden:
En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden:
En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden:
En ovanlig bild.
18e bilden:
En bild på din fritid.
19e bilden:
En person som är snygg.
20e bilden:
En bild på dina närmaste.
21e bilden:
En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden:
En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden:
En person som alltid gör dig glad.
26e bilden:
Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


tar väl 1:an på en gång.. Någon du umgås väldigt mycket med.


Pontus såklart! Hinner ju inte träffa mina vänner så ofta som jag skulle vilja...
Känns som det kommer bli mycke bilder på Pontus här framöver.... :)


Nej nu måste jag dra! later.
2011-02-26
 11:12:17

Varmt?

Men guud det är nästan 10 grader VARMT ute! Vilka svängningar! Här om dagen var det liksom -20... Aja, mycket bra att det är varmt idag eftersom jag ska ut ikväll! JA det är sant! Hör ju int till vanligheterna nuförtiden direkt. Har blivit en toffel och tycker det är mycket skönare att vara hemma ;P Dessutom får jag nog av kroglivet när jag jobbar i garderoben..!!

Men ska på All star och äta med Anna och Ullis. Sen blir det drinkar på Invito eller nått.. sen lär det väl bli Oscar. (Ska inte dricka för mycket och vara pinsam inför mina kollegor där...!)


Nu sitter jag och äter fil me banan å flingor. Mums! Ska klä på mig och bära upp ännu lite mer saker till förrådet..(tar aldrig slut!), sen ska jag åka med mamma till birsta! Hon ska köpa badrumsmöbler till deras nykaklade.. och jag ska köpa lite smått o gott...

Stolsdynor
Galgar
Lampor
Hissgardin
Väggklocka
SKOR
och eventuellt lite nya kläder.... :)


Trevlig helg!

2011-02-25
 06:50:10

Arghhh!

Äntligen är jobbnatten över. Haft så ont i kroppen av all träningsvärk.. och varit trött!

Jag är så otroligt torr just nu! Har fått ett nytt ställe nu.. Eksemen flyttar ju runt på min kropp tydligen! Benen har blivit mycke bättre, men nu är det skitjobbigt på baksidan av axlarna!! Av alla ställen..
Det kliar och svider! Fått en fläck mitt på magen också... KUL!

En glad nyhet är iaf att Pontus varit väldigt effektiv här hemma medans jag jobbat. Nu sitter gardiner uppe även i gästrummet, massa saker har burits upp till förrådet och skrubben ser riktigt prydlig ut! :) Min älskling kan när han vill! :D

Nej nu måste jag smörja in mig och gå och lägga mig. Gruvar mig alltid för insmörjandet... blir så himla kladdigt. Samtidigt som jag får paniiiik om jag inte får sörja in mig, för då spricker huden och gör ONT.


klia klia klia klia!
2011-02-24
 12:19:19

Fucking kyla!

Nu sitter jag och dricker mitt frukost-te i vårat snart färdiginredda gästrum/datarum/läsrum/klädrum! (rummet består alltså av skrivbord, dator, en säng, en mysig fåtölj och en garderob med endast mina kläder eftersom allt inte fick plats i de andra garderoberna)

Lägenheten börjar ta sig! Känns underbart. Igår hängde vi upp gardiner i sovrummet, blev fint! Det står ju dock fortfarande saker lite huller om buller och vi har några få kartonger kvar att packa upp. Men snart så!


Skulle egentlige ha varit och tränat ett pass MC på Ego nu på förmiddan.. Men när Pontus kom hem från jobbet vid kl.6 imorse sa han att det var -25 (!) ute, så då tänkte jag att nää.. jag orkar inte kliva upp om några timmar och gå ut i DEN kylan!

Nu är det ju dock bara typ -15... Så det blir en sväng till stan iaf! Måste shoppa lite nödvändigheter och lite annat! Det var skiiiitlänge sen jag köpte kläder har jag kommit på! Tror det var innan jul... Får se om det blir nått idag. Vet att jag har lite bonuspengar på Stadium, så nya träningskläder känns lockande!

Det var nog förresten lika bra att jag inte gick och tränade idag. Träningsvärk precis överallt efter Bodypumpen igår och gymmet på jobbet i förrgår... Sparar mig tills jobbet ikäll, då ska jag springa!

Nej nu ska jag svepa mitt te och göra mig klar för lite shopping, tjoho!


Cockerpoo!! Jag och Pontus har hittat en intressant hundras... (eller blandras är det)
2011-02-21
 13:01:55

Härja!

NU har jag adressändrat! Lite sent ute kanske.. Hade totalt glömt det. Ligger under täcket i våran nya säng nu och stjäl lite värme av sovpontus :p jag har varit igång i några timmar och plockat undan grejer.. En del kläder och köksgrejer. Men det tar ju aldrig sluuut!! Herregud hur kan jag och Pontus äga så mycket saker?!? Helt sjukt. Har iaf fått ihop två sopsäckar med skräp, och en massa grejer som vi ska skänka bort. Så nu måste jag få upp min kära sambo ur sängen! Men han är som ett gosigt litet djur som bara vill ligga och mysa... Aja, later! :)
2011-02-18
 22:44:34

Kartongkatter

Oooh såg precis att det ska komma en iPhone-app till blogg.se! Fan va najs :)

Idag har jag och Lasse åkt som skottspolingar fram och tillbaka mellan gamla och nya lägenheten. Vet inte huuuur många gånger jag gått upp och ner för trapporna!?! Den nya lägenheten är ju på 3:e våningen, och förrådet på vinden på 4:e, så det blev en hel del. BRA egentligen, eftersom jag inte hunnit med att träna! :P

Ikväll var jag och Pontus ut till mamma och Lasse och åt middag. Fick se badrummet som Lasse kaklat färdigt där nu. Det blir såå fiiiint! Längtar tills han ska fixa vårat nya badrum! Men det kommer nog dröja ett tag... Men sen så! :)

Som vanligt när jag varit hemma i Njurunda kommer det KATTBILDER!! hihi..


Millan myser i mammas skokartong!


Locket på! Morris undrar vafan som händer, varför får HON all uppärksamhet nudå?!


Varpå herrn kör bort Millan och pressar ner sig själv i den något för lilla kartongen...


Bäst att köra ner ansiktet också. Sådär låg han jättelänge..!! :P


Nej men han insåg att han passade bättre på locke till kartongen, där det gick bra att "flyta ut" lite.. :)

När vi åkte hem från Njurunda efter middagen var det -28 grader!!!! Fyfan i helvete, blir inga fönster putsade i helgen tror jag..?! :O


Nu ligger Pontus i sängen och lockar på mig! Bäst att gå och lägga sig! Sista natten vi sover i min kära lägenhet nu...!! YYyyynf!

Gonatt!
2011-02-18
 10:04:01

Såld!

Gomorgon! Vaknade för en halvtimme sen av att en kille ringde som ville köpa min soffa! YES! Jag började bli lite desperat eftersom vi ska flytta ut i helgen och inte vill släpa med oss den, så jag var in på blocket igår och sänkte prisen från 5000 till 3000. Och det gjorde ju tydligen susen!! :) Egentligen är den värd mer, inte ett dugg sliten.. Men nu ville jag bara bli av med den. Hade tänkt somna om en stund, men jag blev faktiskt rätt pigg. Ligger kvar i sängen brevid med snarkande Pontus, bara för han är så varm o gosig! :p Men ska kliva upp o äta frukost nu. Måste packa ner lite mer saker i kartonger och åka med dem till dalgatan... Ikväll blir det middag hos mamma och Lasse! :D
2011-02-17
 23:19:58

Finemang!

Nu är jag hemma efter tre väldigt intensiva dagar på Aspirantutbildning med ett jättehärligt gäng postisar på Ibis hotell här i stan! Skönt att vara hemma igen. Helt slut i huvudet efter den här jätteroliga och lärorika utbilningen!

När vi sutade för dagen i eftermiddags gick jag direkt bort till vår nya lägenhet och fick se hur hallen blev efter att Pontus målat klart den sista strykningen (jättebra!) och så tapeten som jag valt ut som Lasse och Pontus var i full färd med att sätta upp på väggen då.

Den var tydligen lite jobbig med mönsterpassning av mönster som var svåra att se... stackars karlar!:P


Såhär då, snyggare i verkligheten!

Själv blev jag så nervös av tapetseringen så jag sysselsatte mig med att packa ur några flyttlådor med köksgrejer och montera ihop en stor Malm-byrå! Fick dock springa och kontrollkolla då och då när dom hade problem me mönstren på tapeten...


Händig vettö! (men vafan vilka spagettiarmar! måste börja öka i gymmet...)


Våran nya häftiga LED tv kom för några dagar sen också! Den står fortfarande lite halvt inpackad..


46" Sharp LED :)

Imorgon ska jag och Lasse åka till skroten med en massa sopsäckar, flytta lite saker från mitt gamla hem till mitt nya hem osv. Pontus har förtjänat en sovardag, som han slitit medans jag bott på hotell. Min duktiga älskling!

Nu ska jag packa ner mig själv i sängen iaf. Sjuk trött efter att ha klivit upp så tidigt i tre dagar... :P Men rätt skönt med lite normal dygnsrytm for once!

Gutenabend.
2011-02-14
 10:44:36

<3

Min soffa är till salu! Måste få den såld innan nästa vecka..!! Helst i alla fall... eftersom vi inte ska ha den i nya lägenheten (snyft..!) så blir det onödigt att måsta släpa på den när vi flyttar.

Har lagt ut den på blocket men ingen som hört av sig än. Dumma människor! Förstår dom inte att den är underbar?!? Skulle gärna behålla den själv om det inte var för att vi bestämt oss för Pontus soffa...eftersom han vill ha en som man sitter mer ordentligt i....pff... Min är MYSIGARE!!







http://www.blocket.se/vasternorrland/Bellus_werona_3_sits_soffa_32062557.htm?ca=4&w=1



Nu sitter jag och äter frukost. Ska göra mig klar och åka till Flügger nu och köpa färg och tapet. Förhoppningsvis det sista vi behöver för den här gången..!!

Sen blir det en sväng till lägenheten och måla lite kanter innan jag ska hem och väcka Pontus som jobbat natt. Sen kommer Lasse och kollar hur fondväggen ser ut och vad vi behöver göra innan tapetseringen. Ska ta med oss lite kartonger med grejer till lägenheten idag också..

Ja just det, det är ju Alla Hjärtans Dag! Jag som tänkte gå på spinning och core ikväll.. Inte tid för någon romantisk middag där hehe.. :P Men det kanske blir lite mys efteråt. Annars firar vi faktiskt ETT ÅR nästa vecka, så då blir det nått mer speciellt isället! <3

2011-02-13
 23:47:08

Nytt!

Länge sen jag skrev nått! Har varit upptagen med jobb, förkylningar och måleri.

Nu idag målade vi det sista i nya lägenheten!! Eller... nästan iaf... Ska dra en till strykning till på det imorgon, sen är det KLART!....eller nästan..OM det inte var för att fondtapeten råkade gå sönder när vi drog bort tejp, så snälla Lasse ska få äran att tapetsera om den väggen också. Ska åka till Flügger imorrn och välja en ny tapet! :D

Här är några bilder från innan vi började måla...

Köket hade en hemsk röd tapet.. Nu är det vitt och fint!


Hallen hade en hemskt konstig brunaktig färg.. där det nu blivit en ljust olivgrön nyans! I gästrummet gillar jag den lila fondväggen (lila=favvo) så den fick vara kvar. Men det gråa tråkiga runtomkring är nu vitt.


Vardagsrummet var väldigt grått och mörkt, men nu är där VITT! (vilken skräll!) Fondväggen hade vi som sagt tänkt behålla men nu är den trasig och kommer bytas ut på onsdag! :) Ganska nöjd med att jag får välja en ny själv faktiskt! hihi..

Lite dålig kvalité på bilderna, men men.. Ska ta lite nya och visa så fort vi är helt färdiga!


Nu i veckan ska jag gå en utbildning för framtida ledare inom Posten! Aspirantprogrammet, som det så fint heter. Tycker det låter som nå militärgrejs ja...hehe. Det går ut på att man ska "hitta ledaren i sig" typ. Spännande..! Fast egentligen har jag inte alls tid just nu, med flytten och allt!! Kommer vara på ett hotell i stan tis, ons, tors... Fullspäckade dagar + kvällsaktiviteter. Gaah... Lite kul att man får bo på hotell dock ;)

Har fått en bok (som heter Måsen, och faktiskt handlar om en fiskmås..!!) som man ska läsa, och några frågeställningar man ska fundera över, som föreberedning. Ska ta och läsa klart boken nu och skriva ner lite tankar om den.

Jag har hört av tidigare deltagare i den här utbildningen att man kommer hålla på mycket med att prata inför gruppen....... Jo men just det! Det är ju ingen favorit direkt! Man skulle kunna säga att det faktiskt är bland det värsta jag vet. MEN jag har dock märkt att det faktiskt är sant att "man vänjer sig".

Hade aldrig för några år sedan kunnat tro att jag skulle våga utsätta mig för något dylikt. Men man utvecklas väl antar jag. Känner mig stolt att jag vågar testa, sen får vi väl se hur det går..hehe :)





Nu måste jag dricka lite te! Blev så iskall av hallonsmoothisen jag slurpade i mig nyss... Brr! -13,8 grader ute nu. När vi åkte hem från Pontus föräldrar i Söråker förut var det -20...så det går ju åt rätt håll nu iaf. Men fortfarande för kallt!!



Tur att jag har min björntröja!

Later.

2011-02-02
 00:39:02

Brrr..

Nu ligger jag i sängen iklädd flanellpyjamas o tjocksockar, med duntäcket på, och FRYSER! Som vanligt de senaste dagarna. Så otroligt less på den här febern som inte vill ge med sig!! Jag vill bli frisk nu så jag kan hjälpa Pontus med målandet av våran nya lägenhet! Han har målat taket i sovrummet nu. Blev tydligen en jävla skillnad, men jag har ju inte sett det.....:( Sen vill jag bli frisk så jag kan åka och hälsa på Ullis o träffa hennes kattunge Kajsa innan hon blir vuxen...!!! Jag vill även bli frisk så jag kan jobba på torsdag, vore bra!! En annan anledning att bli frisk snarast är att jag måste börja flytta grejer härifrån!! Snart är nämligen lägenheten såld, buden fortsätter droppa in mer än jag vågat hoppas på! :) Nej men jag kanske ska ta och stänga mina svidande ögon nu och sova mig frisk? Låter som en toppenidé! Gonatt.
2011-02-01
 11:54:56

Återfall

Hej blogg!

Jag är less!

Har ju varit sjuk hela helgen. Började med magsjuka, som övergick till enbart feber.
Igår tyckte jag att jag var gansk frisk! Ingen feber längre och matlusten började komma tillbaka så smått. Friskanmälde mig (skulle inte jobba förrän ikväll, men ändå) och tog till och med en liten promenad för att få lite luft. Sen på kvällen började jag bli hängig igen!

Inatt steg febern igen, så jag vaknade med 39 grader. Bara att ringa och ta tillbaka den där friskanmälan då!


Nu har Iprenen börjat verka, så jag passade på att kliva upp ur sängen och placera mig i soffan en stund istället. Omväxling förnöjer....


Det värsta är ju att det är 1a februari idag!!!! Jaa, just det, TILLTRÄDESDAG på nya lägenheten!
Vi ska till banken idag och göra klart hela affären. Så jag får nog vackert ta mig samman och följa med Pontus dit!
Sen hade jag gärna åkt direkt till lägenheten och börja greja!! Men det kommer jag inte orka.. Blir ju svettig av att SITTA i soffan så.... fuckelse!

Vi var förresten till Brittan på Flügger förra veckan och köpte en massa färg! Det kommer bli så fiiiint! :)


Har förövrigt börjat få bud på min lägenget nu också, så den affären kommer förmodligen bli klar redan på torsdag!!




Pontus var förretsten med i tidningen i söndags också! Min lilla storfiskare! *stolt* tihi!


(bakre raden, näst längst till höger)

Han vann en fiskerulle för att han ställde upp i tävlingen med laxen han fick i höstas...



Fiiiisk..!

Nu måste jag lägga mig ner innan jag svimmar.




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!