2007-06-30
 17:32:57

whoa

Idag har jag hunnit me mycke! För en gångs skull..
Klev upp klockan 9 (tidigt!!) o sms:ade med Elin angående ifall vi skulle ta med oss bikini eller inte.. så vi skulle kunna åka o sola nånstans efter träningen. Slängde ner en bikini i väskan.. men sen efter vi hade varit på jobbet o tränat så var det ju moln överallt och inte alls speciellt bra väder. Kom till o med lite regn! Suck.. Vi får ju aldrig åka till stranden!!! :(

Gick på stan istället. Å det va ju ganska trevligt det med :) Köpte två t-shirtar på cubus. Två för 149 eller vad det va... Bra lars! Köpte även en väska. En ganska liten. Som man kan ha typ på krogen.. SKÖNT att slippa släpa på min gamla stora väska som bara är ivägen.. :P

Nu håller jag på o färgar håret. Som vanligt.. Känns som att jag har skrivit det många gånger här?! Har ju inget bättre för mej medans jag väntar på att färgen bli klar, så då skriver jag alltid i bloggen då....

Å ikväll ska jag på fest hos Annica och Matthias!  :D Blev så glad när jag fick ett sms förut : "fest hos oss ikväll. sugen på att komma?" Jaa taack! Jag som så gärna ville ut ikväll, men jag trodde inte att det skulle bli nått för INGEN ville ju.. Men nu får jag festa iaf. Nice. Så slipper jag sitta ensam hemma ikväll.. John ska ju jobba så..

Nä nu ska jag skölja ur färgen ur håret! HEJDÅ!
2007-06-28
 17:02:20

tråkdag

Va less jag är! Usch.. trååk. Håller på o städar. Det ser för jävligt ut här.. och..jag ska väl inte skylla på nån men...om jag inte gör nått så blir ju ingenting gjort, om man säger så..! :P

Har städat i graderoberna.. lagt in vinterkläder i förrådet och slängt bort gamla grejer som jag inte använt på flera år. Mssa gamla skor!! Har så svårt för att slänga saker. Men det känns ju bra när man får bort skiten.. Kommer ju aldrig sakna grejerna egentligen.. Men jag tänker jämt  "ja men det här kan jag ju använda nån gång om jag ska måla ett hus eller vara i nått stall..." eeh.. hur ofta gör sånt då?

Hittade bland annat en täckjacka..eller kappa snarare.. som jag hade nån gång på högstadiet! (i åttan kanske..?)Jag hatade den där kappan redan DÅ. Så varför har jag kvar den??! Onödigt. Spjutet kallade jag den.. För den va dum och som ett jävla spjut! Men nu är spjutet borta!! Känns som en vikt som lyfts från mina axlar.... :)

Nu ska jag
*dammsuga
*skura golvet lite...iaf där det är fläckar...:P
*diska
*äta matlåda från igår med pasta o köttfärssås
*byta kläder
*platta luggen
*hinna med 18.25 bussen till jobbet
*jobba 19-06

Bäst att börja om jag ska hinna...
suck.


2007-06-26
 14:18:22

bröllopsdag och hästar!

Igår firade jag o John våran bröllopsdag! Coolt. Vi har varit gifta i två år nu! Fattar inte hur tiden har gått så fort..?!
Vi va på tandoori o åt indisk middag. Gott. Men inte lika gott som hemlagad mat i Srilanka...

I söndags var vu ju o red på nordsvenskar i Njurunda. Det var typ min bröllopsdagspresent till John.. Fast kanske mer en present till mig själv kanske.. :) Det gick jättebra, John va så duktig! Han fick rida en lugn gammal häst (26 år!!) som hette Ture. Dom gick sist i ledet, ca 10 meter efter oss andra.. hehe. Men han fick till några riktiga galoppsträckor iaf! Jag va så stolt :D
Jag fick rida en pigg häst hette Zeke. Han va jättehärlig! Försökte springa förbi dom andra hela tiden..
Mamma var ju med också. Hon fick rida en som hette Finnix. (ok alla bryr sej säkert jättemycke om vad hästarna hette.....)

När vi kom dit så var det en hund ute på gården. En border collie. Den va jätteglad o kom fram till mig direkt. Tänkte på att den såg ut som Dennis mammas hund Skip. Hon fick ge bort honom för att Skip o hennes andra hund Charm slogs hela tiden..  Sen när gubben som äger stället kom ut ropade han på huden, för den skulle gå in i huset. Han sa SKIP till den!! Så jag frågade om han hade fått honom från Tina, och det hade han! Det va Skip!! :D Tyckte det va lite coolt! Undra om han kände igen mej.. Kanske va därför han va så glad :)

Lite bilder:


Albin o jag. Han försöker äta upp kamerafodralet..


Zeke, som jag red

                                                            
John är modig o vårgar peta lite på Ture.. :P


Grisen och SKIP!


Tillbaka efter 1,5 timme ridtur


Utanför stallet


fina Zeke
2007-06-23
 17:08:05

midsommardagen

Glad midsommar! Ska man väl säga.. eller igår skulle man kanske säga det?
Men whatever...
Firade midsommarafton ute i Njurunda hos morfar igår. Jag, mamma, Lasse, John, morfar + en av Lasses bröder o hans familj. Det va väl helt okej... Jag va chaffis. Vart så trött så jag somnade inne på soffan vid 22 tiden.. Kunde inte hålla upp ögonen längre! Sen efter nån timme åkte vi hem. Jag gick o la mej nästan direkt o John försvann ut med sina kompisar. Så så rolig var min midsommarafton... :P

Men det kanske blir roligare ikväll. Ska ut med Maja och Ullis. Vi skulle kanske hem till en tjej o grilla.. men jag vet inte hur det blir med det.

Idag har jag legat ute o solat på en filt på gräsmattan! Har inte viljat ligga där förut för man känner sig så uttittad ju.. Mitt bland alla hus med tusen fönster som man syns från.. Men jag hittade en trevlig svartvinbärsbuske som jag låg vid, så det kändes som man blev lite gömd bakom den iaf :P Hade sällskap av tre alkisar som satt på en bänk brevid.. Man får alltid alkiskompisar när man sitter på en filt här ute verkar det som. Jag o Maja fick en förra året också. Han va jobbig o åt upp våra vindruvor....!!

Nu ska jag värma lite rester til middag. Inte vilka rester som helst faktiskt.... Tacorester! mums! :)


En av högtalarna till datorn har lagt av!! Måste fixa nya. Går inte att lyssna på musik ur bara en! Fan.
2007-06-19
 21:19:33

rida!!

Hallååed!

Jag är så trött! Har jobbat massor den senaste veckan o när jag väl är ledig så orkar jag knappt göra nånting.. Har vare på stan med Marita idag iaf! Skulle försöka kliva upp tidigt men orkade inte släpa upp mej ur sängen förrän halv 2... så det blev lite sent men men.

Köpte ett linne idag.  Å nya linser.  Skulle vilja testa sånna där dygnet-runt-linser, som man kan sova med och bara behöver ta ur nån gång i månaden.. Men jag hade för mycke allergiploppar (kommer inte ihåg vad det hette..??!) på insidan av ögonlocken :( Kan bero på pollenallergi och sånt. Så jag fick gå till fru apotek o köpa ögondroppar... Ska testa dom nån vecka å se om det blir bättre. Fan.. jag kände på mej att jag inte skulle kunna ha dygnet-runt-linser.. Mina ögon (eller min kropp över huvutaget) ska alltid hålla på å krångla med allt.. allergier o skit!! damn. orättvist.

Men nu är jag på rätt bra humör trots det lilla lins-problemet. Har nyss ringt till Myre ridgård och bokat en ridtur på söndag! WIHOooOOoo!! :D Jag, mamma och John ska dit (skulle egentligen bara va jag o john, men man måste va minst 3 pers så mamma fick följa med som ett femte hjul..hihi)
Ska rida i 1,5h.. Jag ville ta en längre tur.. men man måste väl tänka på stackars John som aldrig har ridit förut.. skulle väl bli lite jobbigt för honom.
Jag längtar sååååå mycke! Det är helt sjukt.. tänkte efter hur länge sen det var jag red sist.. Det var när jag va i småland o jobbade på western-ridgården.. =snart 3 år sen!!
Helt sjukt..


en av snygghästarna på myre :) Grejen tror jag visst han hette..

Nu ska jag lägga mej i soffan. Kommer säkert somna. Borde egentligen gå ut o spela basket som vi skulle.. men jag tror inte jag orkar...

2007-06-15
 14:56:13

oj..

..vad jag inte har orkat skriva nått här på sistone.. Ska försöka skärpa mig.
Men det är ju sommar nu så man har väl bättre saker för sej än att sitta vid datorn :P skyller på det..

Har börjat sommarjobbet på posten nu. Skönt att jobba efter ett schema för en gåns skull! Helt sjukt, man kan PLANERA saker! :) Vilket lyx! Så äre ju inte i vanliga fall.. då vet man aldrig när man ska jobba nästa gång.

Hm jaha..
Nu ska jag äta frukost (nyss vaknat) och sen åka till stan och klippa luggen! Den är toklång. Jag ser ut som en häst..eller möjligtvis en sån där hårig hund som man inte kan se ögonen på..

Jag har inget roliogt att skriva. Så den här uppdateringen kändes ju nödvändig........

Å jag hittade en rolig grej i en bra blogg:
Såhär ska man göra: googla svaren på bilder på följande frågor och klistra in första bilden som dök upp!

1. Förnamn



2. Efternamn

FÖRSTA bilden ville inte funka....det ska egentligen va en bild på en grå gubbe


3. Favoritfärg



4. Senaste du åt



5. Din dåliga vana

haha!! ja jag brukar stå på knä och be hela tiden.... det är mina dåliga vana!!


6. Favoritgrönsak



7. Favorithusdjur

Ja, jag gillar ju såklart baaaara FETA katter. Morris är ett levande bevis.. :P

8. Stad du bor i

men va jobbigt stor bild då..

9. Det mest användbara i mitt hem
51797-2301
sängen just nu.. trött hela tiden :(


10. Ditt senaste inköp



11. Någon som gör dig glad
2007-06-07
 20:58:34

värmeslag

Gud va fint väder det är hela tiden! Jag blir helt faschinerad (stavning?) Hade glömt bort att det kunde va så här varmt i Sverige :P
Det känns som man är utomlands! Speciellt igår när jag var på stan med Marita. Hade shorts på mig!! Tror aldrig jag har haft det förut, förutom utomlands eller på landet/i sommarstugan.. Fast igår hade ju halva stan shorts så det va väl ingen sensation direkt....

Idag har jag o mamma varit på studentfirade. Linus, mammas kompis son, tog studenten. Satt ute på deras gård borta i Sidsjön i flera timmar nu på eftermiddan. På slutet hade jag fått massa jävla pollenallergi så vi åkte hem.. (MISSADE PRECIS TÅRTAN!! fan :O)
Nu har jag duschat osv så det har blivit lite bättre.. Men det klias fortfarande i näsan o ögonen... jävlaskiiiiiiit!!!

Ska jobba inatt. Börjar kl.00.. Nu ska jag ta pollenmedicin o lägga mej o vila ett tag o försöka bli PIGG..

Häj!
2007-06-04
 09:23:39

Hemlängtan

http://www.youtube.com/watch?v=_sM9vcAIYyc

Kolla paradiset! Även att det är lika fint som det ser ut :) och jag har varit på nästan alla ställen dom visar..
Vill åka tillbaka..!! Saknar allt o alla.

Nu ska jag snart till skolan och redovisa om Grupp 8 tillsammans med Lotta. Sen är skolan slut!! Hell yeah ;D


image53
sötmillan solar i sitt rabarberblad på balkongen :)
2007-06-02
 23:53:40

BILDER!

Fredag. Grillfest hos Jenny:


cicki stryper katten!      


betty och jag


cicki


den LILLA öppnaren...


Jenny och Fanny


William är röd o Maja är förvånad i Olearyskön..


Cicki och Maja (fortfarande förvånad) på Olearys


Maja och jag..


John raggar på Marita..

Lördag. Bakisdag vid ån:


Cicki med sin kära sko(med slangar!)


Cicki, jag och hennes stickning..


Ser ut som att jag ska döda nån..


fina Maja :)


Heej jag är trött


Marita är bakis och knäckt och sover med kyrkan i örat..



2007-06-01
 18:25:41

cancerön

Nu sitter jag o väntar på fru Cicki och fru Betty.. dom är hemma hos Betty o Kovland och färgar håret och är seeega..Eller så är det jag som varit snabb?? För en gångs skull..! Känns ovant att va klar i tid och inte behöva stressa ihjäl sig o springa till nån buss med sminket halvfärdigt o plattången i väskan.... :P Har till o med hunnit måla naglarna ffs!! Det här måste va nytt rekord för mej..

Jag är så hungrig!!!

C o B skulle köpa mat också innan dom kommer hit. Vi ska ju grillaaa på alnö hos Jenny.. Det blir vegetariskt, för Cicki är tydligen vegetarian nu. Kommer inte ihåg om hon var det förut..? Näähähää..haha..vi åt ju alltid på sibylla när vi bodde på södermalm ju! :) Men nu blire majs o svamp istället.. Hoppas dom köper nån fettig potatissallad också för jag håller på att svälta ihjäl!!!

ÄÄhm.. jaha.. Har faktiskt pluggat en hel del idag också. DUKTIG! Lyckats skriva ihop några sidor..

Har även hittat min Rasta hunden skiva som jag fick av Dennis en gång i tiden! Eller hittat och hittat.. den har inte varit borta eller så, den va i skivstället. Hade bara glömt att den existerade... Suttit o lyssnat på privé,privé och cancerön nu och kommit i fest-på-alnö-stämning :D
OCH jag har laddat ner mer bra musik.. (datorn pajjade ju för ett tag sen så det är lite fattigt med bra musik här nu..) Laddade ner en skiva med Svenska akademien.. mmm.. ynderbaart!



Maja och Marita ska också med ikväll! Såklart. Hur skulle det annars gå?? Ja det kan man fråga sej..


Nu ska jag plugga lite till tror jag.. Har ju inget bättre för mej.
Trevlig helg!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!