2011-09-29
 13:44:15

Yay!

Mitt hår är mörkt, blankt o fint igen!

2011-09-28
 23:27:34

Inspirerad

Idag har jag varit i en konferenslokal på First Hotel hela dagen, på möte med hälspinspiratörer inom Posten från runt om i Norrland. Dagens tema handlade om hur man ska jobba för att nå ut på arbetsplatsen typ.. Och utifrån att hälsa både är fysiskt, psykiskt och socialt.

Det var en bra dag. Alltid kul på dom här dagarna tycker jag. Man blir liksom påmind om hur man ska tänka o hur man kan agera.. Ska fortsätta imorgon på jobbet o prata om hur det var idag o vad vi kan ta med oss till terminalen utifrån det. Ska alltså vara på jobbet kl08 imorgon. Så jag måste sova snart!

Imorgon ska jag även till frissan! Kul :) undra om jag vågar göra nått wild and crazy?! Skulle inte tro det men.. :p

Såhär ser mitt hår ut NU

2011-09-28
 00:44:58

App!

Woho, nu har blogg.se ÄNTLIGEN skaffat en iPhone app så man kan blogga på riktigt från mobilen. Kul! Då kanske jag lyckas bli duktigare på att uppdatera?! :)

2011-09-27
 23:57:04

Nails

Nu har jag bokat tid för att fixa naglarna nästa vecka, börjar bli dags. Nu kunde man boka tid på deras hemsida www.sunsvallnails.se. Smidigt o bra. Hittade även en bild på mina händer :)


I början av sommaren var det nog som jag hade knallrosa toppar?



Ikväll gick det bra på jobbet iaf. SKÖNT att ha ett lyckat pass dagen eter helvetespasset som jag hade igår. Hade känts tungt att få kvarligg flera dagar i rad...

Nu måste jag sova! Ska upp tidigt imorgon (eller tja...kl.8 iaf) för det är Hälsoinspiratörsträff hela dagen. Kul att göra något annat än jobba en dag. Kommer även ha vääärldens träningsvärk när jag vaknar! Känner den redan nu efter dagens Muscle challange pass. Fy faaan va jobbigt det var!!

Ska även rida Berit imorgon. Längtar inte tills jag ska sätta ned min rumpa i sadeln. Kommer göra ONT. Av träningsvärken alltså :P


Aja, nu ska jag slita mig.
Sov Gott!

2011-09-27
 11:01:40

Ansikte.

Nu sitter jag här i träningskläder o har precis druckit en proteinshake till frukost. Ska gå på ett pass MC (cirkelträning), men tog mig inte upp ur sängen tillräckligt tidigt för att hinna äta riktig frukost. Få ta det efteråt. En macka med stekta trattkantareller på kanske?! *mums*
Åt en sån igårkväll när jag kom hem från jobbet. Så himla gott!

Var på hudmottagningen och träffade min läkare Lena igår. Fick en ny salva utskriven som jag ska testa använda i ansiktet istället för kortisonet som jag brukar ha. Det har liksom varit dåligt så länge nu. Den nya, Protopic, har Maja också och hon tycker den är helt underbar, så jag hoppas hoppas hoppas....
Smörjde med den igårkväll och var beredd på att det skulle bli rött och svida jättemkt (Maja och doktorn hade varnat för att man kan reagera så i början) men det hände ingenting. Kändes liksom inget speciellt. Men idag när jag vaknade, och nu fortfarande också så känner jag mig alldeles varm i ansiktet. Fast jag har inte smörjt in nå mer sen igårkväll. Skumt. Men har inte blossat upp och blivit röd iaf. Tack och lov!


Aja nu ska jag borsta tänderna och ta en promenad till Ego!

Ska jobba igen ikväll 14:30-22:30 typ. Samma pass som jag hade igår.
Igår gick det inte så jävla bra... Maskinerna gick jättedåligt och det blev kvarligg.. Alltså vi hann inte köra upp all post innan det var dags att skicka iväg bilarna. Då är det mitt ansvar att bestämma om vi ska ta ett kvarligg eller om vi ska försöka hinna klart på övertid men få sena bilar... Man ska helst inte ha både och, så det fick bli kvarligg. Hppas på ett bättre pass idag! Man blir så jäkla stressad av sånna kvällar som igår...=/


Nej nu måste jag öka! Later.
2011-09-25
 22:17:44

Svampbob Tosskant

Idag har jag och Pontus varit ute i Njurundaskogen på vårat svampställe (woho, vi har hittat ett bra ställe!!) och plockat trattkantareller. Förväntade oss att hitta litegrann sådär... Men det blev 4,5kg! Och då lämnade vi en hel del också. Hade inte med oss tillräckligt att plocka i... Så det blir väl nån fler tur nästa helg kanske. Mysigt att vara i skogen :)

Gav bort ett kilo svamp till mamma och Lasse och ett kilo till Pontus förädrar. Resten har vi roat oss med att rensa nu ikväll... Det tog sin lilla tid..


trattisar i skogen..


och trattisar hemma på köksbordet..



Nu ligger dom på tork på tidningar på vardagsrumsgolvet... Läste att torkning ska vara en bra konserveringsmetod. Hoppas det blir bra.


Igår var vi också i Njurunda. Hos mamma och Lasse och firade mammas födelsedag. Trevligt. Åt jättegod middag och tååårta. Kändes bra att jag hade varit på spinning innan. Som btw funkade väldigt bra med mina nya spinningskor!! :D


Lite Morrisgos i soffan!


Nu ska jag fixa lite te och kolla på ett avsnitt Criminal Minds med Pontus innan han ska åka och jobba.

Later!
2011-09-24
 09:25:45

Lördag!

Jag är vaken! Ställde klockan på 8:30 idag. Tänkte nämligen gå på Spinning kl.10 och inviga mina nya spinningskor som jag köpte i förrgår :)
Det är ett spinning/core pass. Fast nu heter det inte Core längre utan CXWORX...? Får se om det är nån skillnad.

Igår hade jag ställt klockan på 10 för jag tänkte kliva upp o gå på Pump kl.11.45. Men då tog jag mig minsann inte upp ur sängen. Hade så ont i benhinnan också så det kändes inte så lockande. Blev en heldag i stallet igår istället. Så jag fick ju röra på mig lite iaf. Mockade tills armarna värkte faktiskt :P


Efter träningen idag måste jag gå en sväng på stan och köpa present till mamma som fyller år. Sen ska vi åka ut till dom och äta middag. Väldigt trevligt!

Ska även köpa hårfärg! Dags att bli mörkhårig igen. Det här ljusare är bara en sommarfas..


Så himla ljust är det ju inte. Men det ska bli betydligt mörkare nu i alla fall!
Skulle även vilja ha lugg igen. (Såklart jag vill det NU när jag äntligen lyckats spara ut den såpass att jag inte måste ha hårspännen för att hålla den på plats utan att se ut som en 5-åring som lekt lite med saxen!) Men det blir nog jobbigt med mina eksem om jag skulle ha lugg. Har ju konstant nå jävla skit i pannan nu. Om jag skulle ha lugg skulle den bli FET dirr av all hudkräm... Skithud.


Nej nu måste jag göra mig klar o åka till Ego!
Lejtör.
2011-09-23
 19:33:38

Nu ska vi ha myskväll! Jag har varit o han...

img_5303 (MMS)

Nu ska vi ha myskväll! Jag har varit o handlat massa gott medans Pontus tänt säsongens första brasa i öppna spisen och öppnat en flaska rött :) Nu ska vi sätta oss i soffan o njuta till några avsnitt Criminal  Minds! Kan en fredagkväll bli bättre?

2011-09-20
 07:42:49

Tidsfördriv

Sitter vid datorn och håller mig vaken för jag måste ringa sjukhuset... Tänkte boka en tid på Hud så jag får träffa min läkare angående eksemen. Det var ett tag sen jag var där nu, och det är verkligen dags. Jävla skit hud jag har!!!

Kanske blir till att börja gå på solbehandling igen. Suck. Gick ju på det när mina eksem var som värst för typ...6 år sen?! Shit det var ju skitlänge sen nu när jag tänkte efter..
Inget man direkt vill köra som lösning i första hand, det där med solbehandling. Då måste man till sjukhuset 3-4 ggr i veckan för att sola i mindre än en minut. Sen smörja in sig med kortison och mjukgörande.. Sen direkt efter det klä på sig när man är helt kladdig.
Men hjälper inget annat så får jag väl så lov...


Har jobbat inatt. Gick bra. Det var mycket post med allt funkade som det skulle och inga otrevligheter inträffade direkt :)

Nu ska jag bara jobba imorgonkväll "på golvet", alltså inte som processledare. Rätt skön att få slappna av! Sen ska jag på möte hela dagen på torsdag... och that's it av min jobbvecka! :D

Tänk om man kunde få ha lite mer semester nu.... tycker jag förtjänat det efter två veckors hårt arbete...!!


Ska ta och ringa nu. Hoppas jag slipper telefonkö....!
Vill bara krypa ner i sängen brevid min Tuss nu och sova järnet!

Godmorgon och Godnatt!
2011-09-19
 17:53:02

Inne idag

Shit vilket skidväder idag!! Regnet öser ner och det är hel grått ute. Träden, som nu bara har bruna höstlöv kvar på grenarna, ruskas omkring i vinden. Riktigt höstrusk!

Vi har jobbat natten som var både jag och Pontus. Han hade tänkt åka o fiska när han vaknade, och jag hade tänkt ta en promenad och ett träningspass. Meeen det blev en mysdag(eftermiddag/kväll) i soffan med massa avsnitt Criminal Minds istället.
Synd att jag ska jobba igen inatt =/

Imorgon när jag vaknar ska jag hälsa på Elin, Roger och deras lilla Emmy! Hon föddes när vi var i Kroatien, och jag har inte träffat henne än! Spännande :)

Tar det där träningspasset imorgonkväll istället. Ska köra en timmes spinning.
Har inte tränat på tre veckor..... förutom ett gympass i förrgår... Kommer bli tufft!


Igår var Pontus föräldrar, bror, mormor o morfar och mormors syster här och fikade. Fick jättefina inflyttningspresenter. Hehe, bättre sent än aldrig!
Bjöd på detta:


Ananaspaj och Ballerinapraliner. Mumsigt!
Finns fortfarande kvar av det i kylen... och jag känner mig som ett svullo som går och småäter hela tiden!

JAG MÅSTE KOMMA IGÅNG MED TRÄNINGEN OCH LÄGGA AV MED ONYTTIGHETERNA NU!!
När det här goda som vi har hemma nu är slut... hehe. Såklart ;P Då ska jag skärpa mig. Nu är det slut på semester och flosk. Nu kör vi med träning och nyttigheter! Yes. Ska bli skönt :)
Onyttigheterna sparara vi till helgerna.



Fick ett sms från Linn imorse. Hon undrade om jag kunde ta Berit idag. Men sa att jag inte kan. Hade blivit stressigt. Och nu är jag ganska glad att jag tackade nej. Känns inte allt för lockande att åka till stallet i det här spöregnet.

Men på onsdag och tosdag ska jag dit!
Det har gått kvarka i stallet (hästsjukdom) och Berit har haft hög feber, hosta och varit jätte snorig. Men nu är hon typ frisk. Lite snorig fortfarande bara. Stackarn.. Igår var mulen alldeles äcklig av snor och damm från höet som hon åt... Så det blir lugna ridturer nu tills hon är helt bra!

Hon är dock jättepigg och vill inte alls ta det lugnt. Fattar inte att hon är sjuk, dummstruten!


Skrittade runt Kungsnäs i fredags i blåsten!



Jag är så glaaaad att jag börjat rida igen ♥



Nu ska vi se ett till avsnitt Criminal Minds! Later.
2011-09-12
 14:16:55

Halsont

Ååååh förkyld!

Igårkväll när jag åkte till jobbet kände jag verkligen att Nää det här kommer aldrig sluta bra! Själva arbetspasset gick i och för sig hur bra som helst och jag kunde släppa hem personalen tidigt! :) Men jag mådde som att nån dängt mig i väggen.

Idag vaknade jag INNAN KLOCKAN RINGDE(!) av att halsen gjorde så ont så jag var tvungen att kliva upp och dricka te. 4h sömn ca.
Fan också!

Det jag är mest arg över är att nu kommer det väl gå en till vecka som jag inte kan träna på! Buuhu...

Satt och kollade på spinningskor på internet igår och kände abstinensen. Gah! (vill köpa sånna skor by the way)


Nu har jag fått liv i min Tuss också. Vi ska ta och packa in en masssa skrot i bilen o åka iväg med det. Skönt att bli av med den gamla toastolen som står i hallen!! :P


Ikväll kommer Maja, Ullis, Marita och Helmer hit! Ska bli så kul. Skitlänge sen jag träffade dom allihopa. Helmer kommer ju ha växt nått enormt sen jag såg honom sist! Han kanske kan gå och prata nu?!?! Nää... inte riktigt... men inte långt ifrån!


Morris låg på köksbordet igår efter att vi hade ätit middag. Han såg så rolig ut med benen jätteframsträckta :) Gospluppen!


Nej gud va trött jag blev nu! Liksom stannar upp i skrivandet och bara stirrar rakt ut i luften och nästan somnar.. Måste röra på mig innan det är för sent! Iväg till skroten, sen köpa halstabletter!!

later.
2011-09-11
 20:33:11

Nytt badrum!

Nu har jag precis tagit en dusch. Känns mycke roligare och fräschare att duscha i det nya badrummet istället för i det gamla fula, hehe. Nog för att jag blev ju säkert ren förut med.. :P

Glömde ju att ta en FÖRE bild!! Men här är en bild från när rörmockaren var här och plockade bort toan, alla rör osv.. Man ser ju den hemskt tråkiga färgen på den hemskt tråkiga våttapeten och de hemskt tråkiga gamla duschväggarna i alla fall...


Tänk er handfatet på väggen och toan i hörnet brevid bara... Så såg det ut!

EFTER!!







Bilderna är tagna lite hastigt o lustigt med mobilen. Ska ta nån finare sen när alla grejer är på plats också :)
Men FINT VA?! :D


Nu ska jag dricka upp mitt te och fortsätta wordfeuda med Maja och Jonas. Sen dags för jobb.
Jobbar inatt, sen är jag ledig tills onsdag förmiddag. Skönt.

Gokväll!
2011-09-11
 15:50:44

Sitter i bilen påväg till mamma o Lasse nu...

img_2422 (MMS)

Sitter i bilen påväg till mamma o Lasse nu. Ska äta lasange o mysa med katterna :) Hade tänkt att jag skulle ta en löprunda för att komma igång med träningen som varit obefintlig sen innan semestern, men idag känns det som min lilla förkylning fått nya krafter :( väntar tills imorrn o hoppas jag är frisk då! Ska ju iaf jobba inatt, och vissa nätter som processledare är rena rama träningspassen! Höll på att slita ihjäl mig här om natten. Skitmycke tung b-post att väga in, och sen kom jag inte hem förrän 8 på morgonen för ala:n slutade funka mitt i urslag. Så när nattpersonalen gick hem stod jag, en tekniker o en kille från kajen kvar o fick lyfta ut allt.. Gah!! Aja.. Nu kom jobbet in i mitt huvud igen. MÅSTE försöka släppa det när jag är ledig!! Visar en bild på mina nya snygga naglar ;) ska ge en tjuvtitt på badrummet om en stund också... Spännande va?!?

2011-09-11
 00:45:46

Jag är tillbaka!!

Har varit hemma från Kroatien i en vecka nu ganska precis. Men har haft så fullt upp den här veckan så jag har struntat lite i bloggen..

När vi kom hem så var det första vi fick göra att åka och köpa nya möbler till badrummet (handfat och spegelskåp) eftersom grejerna som vi hade köpt innan vi åkte inte hade passat! Även fast vi mätt och trott att det skulle bli så bra...

Sen har det varit flera smågrejer som vi fixat med under veckan.. haft besök av rörmockaren, målat lister, kopplat tvättmaskin, satt fast duschvägg osv osv..

Samtidigt som jag såklart hade värsta jobbveckan på schemat den här veckan.. natt natt kväll kväll...

OCH såklart även också haft skitmycke eksem i ansiktet. (håller på o testar nya produkter från Exuviance och måste ge det en chans även fast det kännt skit nu i början)

Men nu...NU! Ikväll har vi karvat en ränna i kaklet för att få plats med en ficking kabel..och till slut fått badrumsskåp+lampa på plats. Således är nu sista pusselbiten på plats och badrummet är så gott som klart!!
(inga dörrar på skåpet än.. och massa smuts att städa bort från allt borrande)

Ska ta bild på rummet så fort jag fått städa o göra fiiiint! Men det har blivit sjukt bra till slut iaf! :D



Måste visa lite bilder från Kroatien nu också! Fast alla som läser min blogg kanske redan sett dem på facebook?

Det var så sjukt FINT där! Både Pontus och jag stormtrivdes och hade världens bästa semester! Vi åker lätt tillbaka :)



















Ett litet urval med några bilder som inte finns på Facebook tror jag :)
Lär lägga upp fler sen.

Nu måste jag dricka lite te för jag fryyyser... Sen dags för sängen  snart.

Gonatt!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!