2009-06-29
 18:12:20

hot hot hot

Värme!

Aaah... Så härligt!

Bara lite jobbigt att min lägenhet blir en bastu.. ! varit 25-30 grader här inne konstant i några dagar nu. Puh!

Väldigt skönt att ligga på stranden varenda dag dock.. Idag blev det en liten strand bortanför Klingsta, igår Bergafjärden...:)

I lördags hade vi en liten grillfest utanför Elins och Brittans hus! Väldans trevligt. En riktigt tjejkväll, minus Brittans Mattias då som också var med :P

  

Blev utgång på Oscar. Inte ofta man kan vara ute alla garderobstjejerna samtidigt, fick sätta in en helt ny kille i garden eftersom ingen av oss ville jobba..

Nej nu måste jag klä på mej (omöjligt att ha kläder på sej härinne för tillfället pga värmen..), snart dags för jobb.
Ska jobba hela TRE timmar ikväll... Tjoho, va kuuuul! Jag skulle inte alls mycke hellre gå en sväng på stan och ta en öl i ett tält..!! nej nej, jag vill så gärna vara instängd på posten ikväll. Lycka!!

2009-06-24
 10:47:20

Jomenvisst!

Nu ska vi åka til stranden! Äntligen sommar!! B-D

Midsommarhelgen var hur kul som helst! Mycket trevligt i svedje. Dom bjöd på massa god mat (jerker är ju jätteduktig på sånt!) sen blev det kubb, brännboll, grillning, dans å mer dans..åt så man blev fyrkantig typ, ingen brist på mat direkt.
Bilder finns att beskåda på Facebook!

I söndags var vi några från jobbet å hälsade på Mira, Markus och deras en veckas gamla plutt; Harry! Han var så liiiten å söt. Tyst å snäll, precis som dom ska va hehe.. 



Nää nu ska jag göra mej klar, måste kolla om mina kompanjoner är vakna också.. Stackarna som jobbat inatt..höhö.. bara å kliva upp!!

Later!



2009-06-18
 15:45:06

Midsommar i Svedje!



Dags för en heldagssnurr i Svedje!

ca-tider:
13.00 Snaps med sillunch
sen efter det bär det av med ölkubb och dumheter.
Grillningen vet vi inte riktigt när den blir av, men vi antar att vi tänder grillen när folk börjar bli hungriga.

Vi fixar allt käk utom det ni vill lägga på grillen.
Ta med stora mängder dryck!

Vi måste veta vilka som kommer, och vilken tid, så vi kan dra upp tillräckligt med sill ur tjärn, och plocka tillräckligt med pärer.

Fråga på om ni har funderingar!
Vill ni bjuda med någon? Säg till så vi vet vilka det är som dyker upp, och hur många vi blir. Åter igen måste vi skala lagom mängd king edward.


Ses på fredag!


Japp, sådär ser midsommarplanerna ut! :)  Marita och Jerker har planerat fest i Jerkers farfars gamla hus ute i skogen utanför söråker. Kan nog bli kuul!

Ikväll ska jag jobba tre timmar. 19-22. Aah, slipper natten! köngh!

Nu ska jag försöka bestämma vad jag ska ha på mej imorrn.
Blir nog ingen klänning... lär ju bli svinkallt och regn iaf. Jeans... långärmat...mössa...halsduk....typ.

Måste sätta kameran på laddning också innan jag glömmer det!

Tjohäääj!
2009-06-16
 13:12:12

Let´s go to candymountain!

Lalala! Nu har jag varit på lunchspinning idag igen. Duktigt va?!?! Det är ju inte direkt så man tänker "ja va kuul att gå på spinning!" snarare... "fy fan jag vill inte, va jobbigt, ja dör,  jag vill sova, gööööö...!!"
Men när man väl är där så går det ju faktiskt.

Åh! Jag har fått hem ett brev från posten:

Lönetillägg
Sofie Nilsson..blabla.. ska som områdesansvarig erhålla ett lönetillägg..bla bla..osv..


Synd att det bara är en fjuttsumma egentligen.. men lite kul ändå :)

Nu är helgen slut också, börjar jobba ikväll kl.17. Dags för 13 timmarspasset.. Men det känns rätt lugnt, för sen har vi bara torsdagkväll och söndagnatt kvar den här veckan. Slipper torsdagnatt och fredagkväll pga midsommar. Yay!

Ska ta och blanda en proteinshake.. ta en dusch... kanske dammsuga lite här...

Måste bara kolla lite på Chaaaaalie först! haha!


Tsss... tokiga hästar hihi.

Later!
2009-06-15
 14:51:22

Titta här då!

En gammal bild från en fest hos Johan, 2007... Va tiden går fort!.. å va Elin hade långt blont hår!! :)



(Eva!!! Var det inte den här festen som du hade massa bilder och filmer från..? Nu har det gått mer än 2 år, när ska jag få se dom egentligen?!? :P)

2009-06-15
 13:33:53

Das helg.

Då har en till helg passerat då.. Det blev en lugn sådan.

I fredags var jag en sväng till Sandra och hälsade på när hon var hundvakt åt sötaste Wilma!



Lillskiten vågade inte gå uppför trapporna själv hihi.. och inte vågade hon kissa utomhus i stan heller tydligen. Så det första som hände efter promenaden var att hon kissade på Sandras matta....

  

Söt va?! Synd att man är allergisk. Började nysa efter en stund...

Var ut och åkte bil med Jonas i fredagskväll. Det var läänge sen!
Vi åkte långt ut i..ja jag vet inte vart vi var? :P
Följde nå skyltar mot "sundsvall raceway"... det var inte så smart. Fick åka flera mil på världens jobbigaste grusväg med nylagda stora stenar.. gick ju inte så fort direkt. Hittade en fin sjö. Blev uppäten av mygg när vi gick ut och kollade.. Sen åkte vi åt fel håll på tillbakavägen, kom till en vändplan... Sen fel håll på nästa väg också, fick vända och köra hela långa helvetesvägen tillbaka, haha. Men det var trevligt ändå!

Jobbade med Elin på Oscar i lördags. Det var naajs, vi fick bra med dricks! :) Oväntat mycket folk ute tyckte jag, och sjuukt mycke väskor! Flera som hade med sej flera.. typ sportbag, ryggsäck + mindre väska.... why....?

Igår blev det Prison break maraton hos Flinus, såg fram till avsnitt 12 på 4e säsongen.. Kl.15-23 satt man klistrad typ...med en paus för att gå och köpa mat på Milano. Aaah najs :)

Jäjä, nu ska jag duscha! Har varit på lunchspinning. Det var otroligt jobbigt. Hade ingen energi kvar alls på slutet, kändes som jag skulle spy... Men skönt efteråt, då känner man sej duktig.

Later!

2009-06-10
 16:45:41

småpojkar

Regn idag. Lika bra det. Jag har ont i hövve..

Hade tänkt ta mej ut på en löprunda idag annars. Hade säkert gjort det om vädret varit bra, även fast det känns som det är en förkylning påväg...
Svårt att låta bli att träna! Känner mej jätteJÄTTE onyttig och lat. Jobbigt, man måste ju ta det lugnt ibland.. det fattar jag ju. Men ändå.

Tror jag tar med träningskläderna till jobbet ikväll, kan köra liite lugnt kaske.. (får se hur jag mår...) Känns bättre så än att inte göra nått alls. Är mycket piggare nu också än vad jag var imorse... *halsa mivitotal*

AAaamenduurååå!!

Lars skickade massa roliga gamla bilder förut, på honom å några av killarna på jobbet.. hihi, dom var så småååå... :D
Det var dagens höjdpunkt. Vill ni se?! Visar några....

 
gullefjunrickard..!!

å här är en ännu äldre...

hihi..

Nä ska inte lägga ut fler.. eller jo, en till! Jag såg inte ens vem det var föst..


ser ni vem det ääär..?

Nu ska jag vattna blommorna, klä på mej och fixa middag. Sen är det snart dags för jobb... Sista kväll/natten innan långheeelg! :)

Later!



2009-06-06
 18:36:49

Smöööör

Glad nationaldag!.. eller nått...?

Idag har jag varit på stan med Ullis. Inget skönt väder att vara ute i direkt, frös ju ihjäl nästan, så vi bestämde oss för att gå och dricka en kopp te nånstans. Det var tokmycke folk på stan så det tog typ en kvart att gå från åhlens till barista.. Sen var det självklart proppfullt där, så det slutade med att vi hamnade på Tant anci som vanligt. Chailatte och kladdkaka, mmmm :)

Nu är jag hos mamma. Har ätit nån form av stek till middag. Och potatisgratäng. Mumma!
Innan middan testade jag att ligga på mammas spikmatta en stund. Trodde det skulle vara en sån där skummgummimatta med runda spikgrejer på, men det var det ju inte. Det var stenhårda plastplattor (som man kunde sätta ihop till olika storlekar) med centimeterlånga piggar på. AJ..! Det gjorde ganska ont att ligga på den... Men efteråt kändes ryggen varm och bra liksom.

Ååh, vad ska man göra ikväll? Känns som att alla ska ut. Och alla tjatar om att jag ska följa med. Men jag känner noll lust. Så det bli nog lugnt ändå. Kommer ju kännas skönt imorrn iaf. Lite tråkigt dock....
Mamma har packat på mej två filmer och fyra smörknivar nu... (hon hade köpt 10 nya smörknivar och sen märkt att hon har alldeles för många..) Så jag ska väl hem och se på film och äta smör ikväll!! Perfekt.

På tal om ingenting så hittade en bild på Dennis mammas hund Charm...


naaw, finisen.. lilla chokladbjörn! :)

Nu ska vi äta jordgubbar! Simpsons på tv också hör ja.... Tjohej!

2009-06-03
 16:05:06

What what?

Jag har haft en rolig låt på hjärnan hela dan.. tack vare Johan som satt å sjöng på den när Jönsson skjutsade hem oss efter jobbet imorse!

Haha, här är den! Helt sjukt fult..


Hehe....

Idag har jag putsat fönster!! I alla fall i köket och sovrummet.. har vardagsrummet kvar... Den får bli imorrn. Har hört att man inte ska putsa när solen lyser rakt på (?) och det gör den nu hela kvällen typ....
Det blev bra iaf, jag är så duktig så, tihii!

Ska snart släpa iväg mej till ego och köra ett pump-pass. Det var ett tag sen nu, typ en vecka. Kommer va tuungt känner jag... Aja, bara att bita ihop.

Lasse skulle kanske komma hit ikväll och hjälpa mej att såga till trallen så att golvet på balkongen blir klart nån gång, sen måste jag bara olja in det osv...
Bara det inte börjar regna. (På mina nyputsade fönster också, faan!!) Har ju sett lite halvlurt ut hela dan med massa moln....

 

Sådär blire med trallen på balkongen i alla fall, fint va? :)

Nu ska jag leta fram träningskläderna å så...
Later!
2009-06-02
 16:04:04

Tisdag

Lite molnigt och småkallt ute idag, så huden fick vila från stek i parken idag. Rätt skönt faktiskt... Varit på spinning och sen bara segat på här hemma istället.
Snart dags att gå till jobbet nu. Börjar med möte kl.17.. sen jobb till kl.06 imorrnbitti. Kuuul med jobbvecka!

Har nyss ätit middag. Hade kvar lite tzatziki som mamma gjort.. med ett ton vitlök i typ. Kommer lukta mumsigt inatt, höhö.. Men gott vare!!

Här är resultatlistan för 1mils loppet i åre! http://www.marathon.se/racetimer/?v=%2Fsv%2Frace%2Fresultlist%2F222%3Frc_id%3D1468%26amp%3Blayout%3Dmarathon

Jag kom på plats 291.. med tiden 1:00:40 :)

Sofia Nilsson. Ja, SofiA fick jag heta... ovanligt! Not.. Ska det vara så svårt att förstå att jag heter Sofie?! Alltid det där jäkla a:et på slutet.... stöörigt..

Jaja nu ska jag borsta tänderna. Tjappa!

2009-06-01
 18:08:51

Postmilen 2009 i Åre!

Åhåå va varmt det är i min lägenhet nu! Bastu typ...

Har legat ute i parken hela dan idag. Fick sällskap av Linus, Elin, Roy och Roger ;) hehe.. det va ju trevligt. Nu ska jag snart till jobbet... Jobbar tre fjuttiga timmar ikväll, känns så jobbiiigt att man måste dit bara för det lilla.. suck.

Kom hem från Åre igår. Har haft det så sjukt bra där!! :) (om man bortser från att vårat boende låg mycket längre bort från Holiday club än man trott att det skulle göra, och att frukosten var dålig..)

Vi hade ju tur med vädret kan man lugnt säga. Varmaste dagen i Åre på över 100 år hörde jag..! Över 30 grader och totalt vindstilla, hela åresjön låg spegelblank, inte ett moln på himlen.... och i det värdet skulle man då springa en mil! Yay.. Som tur var fanns det ju flera stationer med vatten, annars hade man väl svimmat.

Jag gick med Erik de två första kilometerna typ.. det var ju rätt trångt i starten med alla ca1200 som skulle iväg... sen sprang jag resten. Kom i mål på 1timme och 1 minut! Såå jäkla nöjd med det måste jag säga! :D Har ju aldrig sprungit en mil förut ens... Nu blir nästa mål att springa under 50 minuter... kanske hade gått om man sprungit redan från start... hade iaf klarat under timmen då.. hmm jaja..

Efter milen låg vi ute och stekte och drack twisterdrinkar...aah! Sen blev det förfest i killarnas rum på Holiday.. sen middag, halvdålig buffé...lite promand runt i stan, mer hotelrumsfest.. och sen lite dans på kvällen. Haha.. Jag är ju ingen stjärna på styrdans direkt, men kul att försöka iaf...

  
  
  
  
  

Där var några bilder dårå! Lägger upp alla på fejan sen iställe...

Nu ska jag göra mej klar å gå till joppet!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!