2008-10-28
 13:49:02

Klaga lite till

Jag är trrrröött! Har inte blivit så mycke sömn de senaste dygnen. Igår kunde jag inte sova efter jobbet för det lät så mycket när de byttes fönster hos grannen snett under mej. Vet inte när det är min lägenhets tur... Har fortfarande inte fått hem nått sånt där papper som man ska sätta upp på dörren, om att de får gå in om jag inte är hemma. Skulle ju va kul att veta när det blir, så jag kan sova hos mamma då. . .

Idag fick man inte heller sova ut. Tvättstuga från kl.12. Fundera på att gå till ego och träna lite medans jag väntar på tvätten... Fast jag är så snorig idag, så det kanske inte är nån bra idé. Jag är så less på den här förkylningen nu!! Den släpper ju aldrig..!! Tränade lite på jobbet igårkväll, men det blev rätt lugnt.. Jaja, får se hur jag gör. Just nu är jag bara dödstrött och skulle helst gå tillbaka till sängen, men snart ska jag ner i tvfättstugan igen så.

För att klaga lite till...
Jag måste köpa ny kyl och frys!! :(  Kylen har varit lite trött ganska länge nu. Har inte gått att stänga dörren ordentligt, och nu verkar den ha lagt av helt. Fast ibland slår den igång och det blir liite kallt därinne. Men sen dör den igen... Så nu står yoghurt, smör och ägg i en påse på balkongen... Kallare där. Måste åka med allt i frysen hem till mamma antar jag, tills jag skaffat nytt.

Kul. Jag som tänkte köpa tv. Får se hur mycket jag har råd med. . .  Fick ju inte världens bästa lön eftersom jag hade semester i september.

Nu ringde larmet = Tvätten är klar.

Later!
2008-10-26
 18:09:44

Rubrik

Idag har varit ännu en bakisdag.. Lite less på sånna här dagar. Jag ska sluta dricka...! Som man sagt tusen gånger förut... Aja, blir LUGNARE nästa gång iaf. Inge jävla vin nu på ett tag.

Var ut på en afterwork i fredags med Elin och Richard. Värmde upp lite i gymmet på jobbet med en cider och pelles äckelvin :P Sen blev det Stadshuset, där några kompisar spelade. Dom var bra! Inge röj musik direkt men braa.. :) Blev en ganska lugn kväll, hyffsat tidig hemgång.

Igår var det förfest hos Ullis. Med vin. Usch jag mår illa bara jag tänker på vin nu... blä.. Kollade på gamla spicegirls videos på youtube och försökte komma ihåg våra danser och otroligt roliga texter till..haha.. Anna och Ullis var riktiga snuskungar när dom var små.... eller det kanske dom fortfarande är..? ;P Ni skulle bara höra deras alternativa texter haha. . .

Nu har jag varit med Sandra på ikea. Hon köpte lite grejer till hennes och Matildas nya lägenhet. Jag passade på att köpa en ny garderobsdörr, eftersom den ena jag köpte var felande.. Så nu äre bara för Lasse att komma hit och sätta fast dörrarna! :)

Ska börja jobba om 20 minuter så nu ska jag göra mej klar... Häj!

2008-10-22
 19:23:20

Varför vara ledig när man kan jobba liksom?!

Jaha då ska man snart jobba igen då. Det blev inte så mycket ledigt den här veckan.. Har fått lite fler extrapass så jag jobbar varje natt, förutom fredag (18-23 då) och ledig på lördag... Räknade ut att jag jobbat 35 timmar extra den här månaden, hittills.. så man får hoppas att det märks på lönen sen då :)

Har varit på banken idag och betalat av lite till av lånet på lägenheten, så nu är måndskostnaden lägre. Sweet. Efter det gick jag hem och somnade. Behövligt om jag ska palla med en till natt på det kungliga postverket hehe. . .

Har lite planer för helgen även...
På fredag blir det en afterwork med Elin och några till.. får se vilka som vill haka på. Kan bli trevligt. Sen på lördag blir det utgång med Ullis och Anna! :) Länge sen, jag saknar er...!! Man hinner ju aldrig träffa några andra vänner än dom från jobbet, eftersom de också har störd dygnsrytm och är lediga på dagarna.. :P

Jag kommer antagligen vara mer död än levande när jag ska jobba kväll/natt på söndag, efter dunderveckan på jobbet och dubbel utgång, men men. . . (Hamburgare på rasten då, nån?! Tror att det kommer behövas..)



Marita tagged a photo of you

På en brygga i armsjön i somras... (jag är fan inte naken! men det ser ju lite lurt ut..) Jag vill ha tillbaka sommaren!!!

Nu ska jag duscha varmt och länge, håller på å fryser ihjäl. Måste värma upp mig inför promenades till jobbet sen.
Adios!
2008-10-21
 13:54:19

Lovely tisdag ba..

Goo morron goo morron!

Jobbat extra natten som var, så jag har precis tagit mej upp ur sängen. Ska börja jobba igen kl.17 (hatar tisdagar..!!) så ingen idé att försöka hinna göra nånting speciellt idag känns det som... Fått hem brev från adressändring som man ska skicka in, å så ska jag ringa bredbandsbolaget och lite sånna roliga grejer idag...

Det kittlas i min näsa och jag nyser hela tiden, håller på att bli gaalen!! Var och tränade pump igår, även fast jag är snuvig.. Vet inte om det blivit sämre eller inte sen dess... kanske mest oförändrat. Men ikväll blir det nog ingen träning på jobbet iaf. Håller Eva sällskap och spelar kort hela rasten istället tror jag :)

Men hjälp! Erik på jobbet har började kallas för Brugd (av nån jävla anledning som bara Lina vet??!) för ett tag sen.. Googlade på Brugd...:



Det är nån slags haj.. som tydligen finns i Sverige?! Varför visste jag inte det??!

Nä.. nu ska jag ringa massa samtal. Häj!
2008-10-18
 13:07:30

Lördag hela veckan

Länge sen sist. Igen.. som vanligt :P

Nu är det lördag. Igen. Den här veckan han bara svischat förbi! Helt sjukt... Det var ju nyss lördag och fest hos mig tycker jag det känns som. Den festen kan vi förresten strunta i att prata om.... Minneslucka är nog ett bra ord för att sammanfatta det hela. Och typ gymnasiefest. Alla blev lite för fulla.. och det tog ett antal dagar att städa lägenheten efteråt :P Men det var kul...det lilla jag minns....!

  
  

Verre har även varit hemma den här veckan. I tisdags var jag på middag hemma hos henne. Fick se en massa stenar som hon hade med sej hem från Kina, jättefiiina. Dom ska hon ta med nu när hon åker till Mexico, och sälja där. Har nyss varit och fikat med henne och Maja på tågstationen. Avskedsfika, snyft.



Idag ska jag åka med mamma till birsta (ovanligt va..?!) och eventuellt köpa garderoben som jag ska ha. Om den går in i bilen..

Jag är trött! Blev väckt ca kl.09 av Maja som undrade om vi inte skulle fika snart. . .  Det är inte okej! Haha.. inte när man är en nattmänniska iaf. Onormalt tidigt att vakna före 10 då. Blir nog väldigt lugnt ikväll och sängen tidigt.

Förresten! Verre har ju som vanligt sånt jävla flyt när det gäller allt.... Nu har hon spelat in en låt med en, som jag fattat det, ganska känd hiphopgrupp i Oslo. Låten spelas iaf på radio i Norge nu. Verre som sjunger refrängen. Visst ären ganska bra? :) ---->> I want to know

Nu ska ja åkaa! Ha en bra lördag!
2008-10-10
 14:23:48

Ledig fredag!

Nu skulle jag och Sandra varit påväg till birsta.. egentligen. Men Sandra ringde nyss och sa att hon precis vaknat... Ganksa bra det, för det har jag också typ.. Inte klar är iaf ;P

Jag får fan inte köpa nå kläder idag! Har råkat bli alldeles för mycke sånt senaste veckan. Max ett plagg! Eller... nu fick jag ångest, sånt där kan man ju inte bestämma i förväg..eeh..hehe.. Vi får se. Men ska FÖRSÖKA låta bli att köpa massa..

Tänkte kanske köpa en garderob, om den går in i Sandras bil... Fast jag hinner nog inte sätta ihop den innan festen imorrn, så då kommer den ligga i sina kartonger och ta massa plats. Så den får kanske vänta till nästa vecka. . .

Min kära Verre ringde för en stund sen!! Lite förvånad jag blev när det stod Verre hem på displayen!! Hon bor i Norge och är ute och flänger runt hela jorden för det mesta (kom nyss hem från Kina..), inte ofta hon är hemma hos sina föräldrar i Sundsvall. Men nu ska hon vara här i en vecka! Tror hon kommer och hälsar på mej ikväll :) Hon har ju inte sett min lägenhet än... Typiskt att det ser för jävligt ut här just nu då... Saker överallt och dammigt som fan. Ska försöka hinna städa lite innan. Inte för att ja tror hon bryr sej så mycke, men då har jag en bra anledning att städa iaf :P

Näe nu är nog Sandra klar snart.. Jag måste platta luggen, det står rakt upp som en jävla tuppkam! haha.. Jag börja skratta när jag såg mej själv i spegeln förut. Kul att man kan roa sej själv.

Förresten..
JAG SAKNAR MIN KAMERA! :(

2008-10-07
 14:34:32

its bigger than...

Idag har jag målat igen! Blev så mycket färg över sen jag målade tv-bänken.. (och den blev faktiskt jättebra!) så nu har jag målat en gammal byrå som stod i sovrummet också. Hoppas den blir lika bra.. Lite svårt att komma åt med rollern överallt bara. Måste köpa en liten pensel så jag kan måla knopparna och runt dom.. :P

Nu ska jag ta en promenad med Elin till stan, och köpa soffan som jag gått och funderat på i evigheter nu känns det som... Jag är så velig!! MEN det finns en bra anledning till min velighet.. Det är 8-10 veckors leveranstid på soffan. Så om jag köper den idag kommer jag kanske hitta nån som är ännu bättre imorgon... eller om tre veckor?! Känns ju lite jobbigt. Jag får låta bli att titta på andra soffor från och med NU! Så jag inte kan ångra mej. . .

Dead prez funkar bra att måla till. Hiphop period nu, ja. 

Nu ska jag tvätta rollern, tvätta mej och bli klar tills Elin kommer. Måste kanske snabba mej lite... hon är ju alltid så snabb!!... eller kanske jag som är seg... :P

Jobbar ikväll också. 17-06...kuul.

2008-10-05
 15:55:30

Möbelmålning

Det blev ännu en lugn helg. Kommer knappt ihåg när jag var ut sist.. Sparar det till NÄSTA helg! Då blire fest! :)

Nu har jag precis målat en gammal tv-bänk svart. Sandpapprat, tvättat av och målat, alldeles själv. Visst är ja duktig? ;)Den blir fin faktiskt. Ska måla en gång till så det blir riktigt svart, men den ska väl torka först antar jag...(?)

Då hinner jag gå på ett pumppass så länge! Sen blire hem, måla klart och dammsuga.. fullt med trädamm överallt nu..

Köpte förresten en spegel på mio igår. Så äntligen har jag en helkroppsspegel :) Var i birsta och kollade lite på soffor och garderober. Har nog bestämt mej för soffa, men inte säker på vilket tyg jag ska ha.. Kanske ska köpa Elin och Rogers gamla garderob billigt....

Nää, måste snabba mej lite! Häj!

2008-10-03
 18:06:46

TJO smågliin

Okeej nu skriver jag väl nått då, så ni slutar tjata...

Har inte haft nån lust att skriva nånting på sistone. Har inte hänt nått speciellt.. eller det är väl kanske just det..  att det har hänt en del grejer, som jag inte riktigt orkat eller viljat skriva om... Men ni lär väl fatta..



Börjat få lite mer ordning lägenheten nu! Lasse har (äntligen) fixat klart i köket... eller ja, nästan. Det fattades en bit golvlist, så måste köpa mer sån. Men takliserna är klara nu i alla fall, och sparklådan eller vafan det hette är på plats. Har även fått hit en fin antik skänk/byrå eller vad man ska kalla den, och en gammal tv-bänk som jag ska måla... Tänkte även måla en gammal byrå som jag har i sovrummet, så det finns lite att pyssla med :)

John ska köpa lägenheten i Nacksta av mig. Jag bor ju inte där längre, men det gör han, så det är väl dags att han köper den... Vi ska träffas på hsb och skriva kontrakt nästa vecka. Väldigt passande att få pengar nu, så har jag råd att köpa soffan som jag hittat, och en tv! :)

Nä, nu ska jag fräscha till mej lite. Har inte gjort nånting idag. Bara segat på hemma i myskläder.. John kom förbi och hälsade på en stund också.. Hade inte träffats på länge. Kändes både bra och jobbigt att han kom. Men mest bra. Så vi fck prata lite... Ovant att vara utan nån som man inte varit utan på 4 år ju. Jag är nog inte van att vara ensam överhuvudtaget.. Första gången jag bor själv nu ju. Men det är nog bra.

Nu ska jag snart till ego med Elin och spänna musklerna lite. Har sån sjuk jävla träningsvärk i benen redan, sen pumpen i förrgår... Kör nog mest mage idag, tycker den har börjat bli lite degig (!) på dom här 4 veckorna som jag inte tränat nånting..... :O

En bild som inte har nånting att göra med texten what so ever vore väl på sin plats nu?!



Laterr.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!