2007-04-27
 22:28:34

Försöker bli på bättre humör med en LISTA!

Vad..
hade du på dig idag?
mysbyxor, bikiniöverdel o en stor huvtröja
har du gjort under dagen? tvättat kläder, mått dåligt över allergi-huden, sovit, ätit gröt, sett på tv, mått dåligt, badat, ätit isglass, haft ångest, suttit vid datorn, och för att inte glömma: smörjt in mig tiotusen gånger minst (inte för att eksemhelvetet blir nå bätte men..)
har du för frisyr? nytvättat i en inbakad fläta... det kommer bli lockigt.. vill inte det.. men orkar inte med håret just nu
ska du göra innan dagen är slut? kolla på nån film tror jag
har du inte hunnit med idag? hunnit o hunnit? har inte KUNNAT gå utanför dörren pga POLLENHELVETET!
ska du göra imorgon? ska till posten på esb-dag (lära sig massa nya saker om nya maskiner o grejer) och eventuellt hitta på nått kul med jobbfolket efteråt.. om jag mår bra. jag viiill juuu....
vill du göra i helgen? tja.. läs ovan.
åt du senast? en smoothie med vanlijyoghurt,  banan o frysta bääär.. gottis :)
allra bästa med dig? inte fan vet jag.. att jag är bra på...äh fuck.
ogillar du hos dig själv? ett ord: e k s e m

När..
Vaknade du i morse?
10. tvättstuga då..
Är du rädd? läskiga insekter. speciellt getingar. och hemska sjukdomar också..
Grät du senast? imorse när jag vaknade och märkte hur huden blivit över natten..
Skrattade du senast? det va säkert igår när jag var med marita. då brukar man skratta mycke :)
Var du på fest senast? två veckor sen, förfest hos maja? har jag för mej.. länge sen jag va på riktig fest dock.. : /
var du kär senast? idag
gjorde du senaste något du egentligen inte ville? redovisade mitt PM i onsdags... hatar redovisningar. men det gick ju faktiskt riktigt bra till slut!
Gav du en komplimang senast? vet inte riktigt.. sa till marita att hon borde bli modell för ett tag sen ;)

Vem..
Kramade du senast? mamma, när hon var hit med lite mat till mig förut idag
Saknar du? pappsen
Kysste du senast? johnisen
Vill du spotta på? tjockisen som ljuger o försöker förstöra saker för andra! som bara vågar skriva massa skit men sen inte ens vågar titta på en när man möter henne på stan. fan, stå för vad du säger din tönt!!
Skulle du vilja se ut som? mej själv som latinobrud. ingen svensk blekfis iaf..
Gjorde dig arg senast? nån i topmodel! hehe.. kommer inte ihåg namnet...(jag har lätt för att bli upprörd över saker på tv, ok?!! mamma blir alltid irriterad när hon ser på tv med mig och jag blir helt upprörd om nån är knäpp..)

Antingen eller..
Glass eller Godis?
beror på.. glass nu näre håller på o bli sommar kanske..
Morgon eller kväll? kväll
Skidor eller pulka? pulkis
Julafton eller födelsedag? julafton..eller födelsedag..? ja det var ju det som var frågan ja :P svårt..
Häst eller hund? häst!
Hjortron eller blåbär? blåbär
Sol eller bada? sola i badet
Röd eller blå? ibland röd. men oftast blå.

Kan du..
Simma fjärilsim?

Stå på ett ben? jo
Sjunga riktigt höga toner? hehe...tror inte det va
Baka? jorå. fast inte lika bra som annica! :P
Göra volter? nähäähä
Hoppa upp på en häst med sadel? självklart. med eller utan sadel :)
Ditt eget mobilnummer? japp. har ett lätt nummer.. med massa 9:or..

Har du..
Pallat äpplen? ja! dom godaste finns på en tomt i haga, i området ovanför blågul pizzerian *tips* :P
Tagit en främling på rumpan? det har nog hänt, ja..
Tappat något värdefullt i toaletten? nej, inte jag. men ULLIS tappade sin klocka (som hon fått med från nån tidning..!) i en bajamaja på gatufesten för några år sen! hon fick PANIK!! haha.. och försökte plocka upp den!! hahahahAHAHAhaha!! sen försökte hon ta i mig!! då fick jag panik o sprang! haha.. kanske ska tillägga att hon va full. annars brukar hon inte dyka ner i bajamajor.. :P
Sett en hel porrfilm? nej inte en hel..
Skrikit åt en lärare? tror inte det. har alltid varit en liten snäll elev..
Blivit dumpad? nej
Förlorat någon nära vän? nej
Varit i Asien? ja. fru Srilanka..
Kysst någon och sedan ångrat dig? förmodligen..
2007-04-27
 16:24:49

villbaraläggamejnerochdö-dag idag

Igår va jag på stan o köpte världens snyggaste (o dyraste..) jeans. Träffade Marita, köpte bananer, tog bussen hem till mig och glömde bananerna på bussen :( undra om nån ätit upp dom bananerna nu? nån hungrig stackare kanske.. hoppas det så känns det inte så meningslöst att jag köpte dom...

Hur som helst.. vi skulle ut o motionerna! Det blev elljusspåret upp i skogen till den lilla tjärnen (som heter grodstjärn har jag lärt mig nu) och vidare till sidsjön. Vi gick/joggade TVÅ varv! Väldigt duktiga var vi.

Sen på kvällen kom Danne tillbaka med datorn. Så nu sitter jag o skriver på min vanliga igen istället för mammas laptop...

Anledningen till varför det här är en dålig dag:
Jag är så jävla allergisk!!!!
När jag vaknade var huden helt jävla mongo. Helt full med eksem över hela halsen och halva ansiktet. Kan knappt röra mej för det spricker bara.. och det är torrt och äckligt och rött och svullet och sårigt :( Såhär har det inte varit på flera år!!
Tror det beror på att det är asmycke pollen ute nu. Och vi var ute o sprang i skogen och vid sidsjön igår = Man blev täckt av pollen..
Skulle ha gått till skolan idag och sen varit och tränat med Elin på ego, men nu kan jag inte gå utanför dörren. Vill ju inte att det ska bli värre av ännu mer pollenhelvete.. Hoppas det blir bättre tills imorrn, för då ska jag va på posten hela dan..

Jaja, nu var mamma här med lite mat till mig, för jag kan inte gå o handla... Hon är snäll hon! :) Ska äta nått nu. Har bara ätit två hårdmackor på hela dan. Det är jobbigt att tugga för huden går sönder.... JAG HATAR DET HÄR!!! orkar inte nå mer nu..
2007-04-25
 21:03:55

trallalaaa

Idag på skolan skulle man redovisa sitt PM. Inte för att skryta, men jag var faktiskt BÄST!! ;D
Alla dom andra satt bara kvar på sin plats o sa lite kort om vad dom hade skrivit.. typ "aa..jag skrev om blabla.. och så skrev jag lite om blablabla..hm..aa..och sen lite sånt..o sen blabla.."
När dom första tre hade "redovisat" likadant i typ 5-10 min var hade jag lite ångest. Jag var den enda som hade en "riktig" redovisning! jag skulle ju bli tvungen att gå fram o stå vid tavlan.. hade med mej lite bilder från Sri lanka och LTTE på overhead och allt! Tänkte en sekund att jag kanske skulle skita i mina bilder o sitta kvar på min plats o redovisa 5 min som alla andra gjorde.
MEN vafan!
Hade ju förberett och lärt mig allt jag skulle säga! Kan ju inte va så mesig så jag ändrar det i sista minuten bara för att ingen annan förberett lika bra som jag?! Bara för det kan ju inte jag låtsas vara sämre än jag egentligen är! :P Så jag gick fram o redovisade som jag hade tänkt. Det tog typ 20 min. (precis som läraren hade sagt att det skulle göra...!!)
Kände mej väldans nöjd efteråt. Hade inte ens varit nervös inför redovisningen eller nåntin! Inget tomatansikte blev det heller.. Hähä! :D

Efteråt gick jag till stan och belönade mej själv först med sushi o sen med massa shopping!!
Köpte två bikinisar, lite nytt smink från make up store (maja ville bära påsen för att se rik ut..hee..) nya fina skoooor från scorett med svarta sidenband som man knyter runt benet, en kofta.. ja det var nog allt.

Sammanfattning:
Mycket bra dag!

Nu ska jag kolla på Grey's! Sen ska jag åka till jobbet o jobba naaatt...

Later.
2007-04-24
 12:31:11

Viiiruuus

Nu har våran dator pajjat så jag har fått låna mammas laptop. Roligare att skriva på den. Fast lite jobbigt att vänja sig vid nya tangentbord tycker jag.. Blir fel hela tiden innan man lär sej hur knapparna sitter :P

Igårmorse fick vi sluta jobbet kl.05! Slutar egentligen 06 men det brukar bli klart tidigare på söndagnätter.. Fick skjuts med Elins pappa o bror till mitthögskolan. Var tvungen att lämna tillbaka böcker som jag hade haft på timlån innan kl.10.. Kändes lite konstigt o ensamt att gå in i skolan 10 över 5.. Helt tomt. Tog en promenad hem o tänkte sätta mig vid datorn ett tag. MEN den gick inte att starta!!

Paniiiik!!

Det va helt svart o stod nånting om "failiure".. GAH! Va helt säker på att nu var det kört. Verkade som att datorn hade fått nå virus o mitt SKOLARBETE SOM NÄSTAN VA KLART O SKA REDOVISAS PÅ ONSDAG!! var helt säker på att jag skulle bli tvungen att skriva om det!!
Men som tur var har man ju en vän+granne som är bäst på datorer! :) Han kom o fixade biffen! (inte då kl.06 på morgonen men sen på eftermiddan) Det gick att plocka ut mitt arbete ur datorn o spara det på ett sånt där litet minne.. (usb?) TACK GUD! eller tack Danne kanske..
Men datorn var lite sjuk så Danne fick ta med sej den hem o försöka fixa..

Tog även en väldans lång promenad igår. Gick upp på elljusspåret som börjar vid den där stora skorstenen i nacksta.. Det  gick uppåt uppåt och inåt mot skogen o lite till uppåt. Ett tag såg man hus typ vid sidsjön, men sen vare bara skog och jag hade ingen aning om vart jag va.. spenande.. Kom fram till en liten sjö (?) där vägen delade sig åt olika håll. Valde en, o den ledde till gångvägen som går runt sidsjön. Så jag tog ett varv runt sjön också :)

Aja..... Nu borde jag skriva klart mitt PM.
Har skrivit lite mer än 4 sidor. Ska bli 5.. Så jag ska försöka få till nån inledning o avslutning. Då borde det räcka.
Sen ska jag ta en promenad me Lotta till skolan  låna nya böcker.

senare.

2007-04-21
 21:15:31

snor en lista av marita istället för att plugga...

Höger- eller vänsterhänt: högerhänt. 
Humör just nu: trött o less på skolan! råkade just sova i över en timme.. skulle bara lägga mej o vila lite ju..
Favoritgodis: choklad eller sura godisar som får tungan att bli röd och näst intill blöda!!
Är det nåt du absolut inte äter: lever! råkade äta det i srilanka för jag trodde det va svamp! slutade äta när john sa att det va lever...*ryser*
Kläder just nu: mysbyxor
Musik just nu: gangstarr
Vad sa du senast: pratade i telefon med maja om att folk fan inte borde få borra klockan 9 på en lördagmorgon!!Sommarplaner: jobba och ha en del kul även
Längd och vikt: 164 cm, 50kg
Hur många kuddar sover du med: 4
Favoritväder: solsken och värme tack!
Spelar du nåt instrument: spelade valthorn (vaaarför inte gitarr eller nått normalt?!!) när jag gick på mellanstadiet..
Morgon- eller nattmänniska: nattis
Vem är viktigast för dig: la familia
Kommer du ihåg din första kärlek: haha ja. jag o verre brukade förfölja o speja på honom! vi blev tagna på bar gärgning när vi satt o gömde oss bakom en buske o spanade.. :P Pinsamt!
Älskar du henne/honom fortfarande: haha. nej jag har kommit över honom faktiskt.
Har du några homosexuella vänner: jo.
Tror du på mirakel: måste väl dra till med ett Ja.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja det är väl klart, varför skulle det va omöjligt?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1 eller möjligtvis 2..
Bio eller promenad: promenad blire ju oftast. men bio är ju också trevligt..
Är du kittlig: JA! typ överallt.
Snarkar du? vissa påstår det men jag tror att dom LJUGER!!
Stjärntecken? skytt
Största svaghet: hmm...choklad är ganska omöjligt att motstå ibland..
Det här är jag bra på: kommer inte på nånting! :( sortera post... oj vilken merit..
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? flyga.. brukar drömma att jag kan flyga..hehe :) man gör nått speciellt med benen, men jag har inte listat ut hur det är man gör än! måste öva lite mer..
Vad vill du jobba som? hatar den frågan! jag veeet intee..
Chips, morötter eller godis? godis
Pizza eller hamburgare? max!
Har du nån flickvän/pojkvän? en man!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? gjort det redan. vill ha fler tatueringar dock.
Stökigt eller välstädat? gärna välstädat..men det är sällan så tyvärr..
Gungar du på stolen? nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? skulle ju va coolt men jag skulle nog inte våga.. *fegis*
Vilken hand håller du gaffeln i? äter med händerna
Hur många syskon har du? inga. men två katter som mamma behandlar som om dom va mina syskon :)
Vilket gymnasieprogram gick du? Samhälle/Samhälle
Anser du att du är stark? nej jag är en vekling.. men jag jobbar på musklerna nu iaf!
Brukar du sola? Ja, när det finns sol!
Kaffe, te eller inget? te! men kaffe ibland när man jobbar natt..

NU MÅSTE JAG PLUGGA!!!
Jävla tråkigt sätt att spendera en lördagkväll.. men vad ska man göra när man jobbar hela tiden o aldrig hinner plugga?! (läs: när man är lat och aldrig börjar med saker i tid..)
Nu har jag blivit bjuden på fest också.. men tackade nej. För jag ska ju som sagt PLUGGA.

Men ha så kul ikväll alla andra.. så ska jag sitta här i min ensamhet och ha tråkigt. BÖL..
2007-04-21
 14:16:55

kli-attack

Heeeejj...

Jag kom nyss hem från en promenad fram o tillbaka till skolan. Va tvungen att gå dit o hämta ut böcker som jag har på timlån nu tills måndagmorron..
Satt o läste lite i bibblan. Då kom det fram en neger (inget illa menat! kallar john det också...) som inte kunde svenska o ville att jag skulle översätta ett brev som han fått till engelska. ÅNEJ tänkte jag..o funderade i en sekund på att säga att jag inte kan engelska :P
Men det va inte så svårt.. Det va från mitthem..

Nu åt jag ett äpple och fick värsta allergireaktionen av det. Blev helt röd runt munnen o på halsen. Det kliar som faan! Blir så less.. Jag har väl aldrig varit allergisk mot äpplen förut?! Det har börjat nu. Trodde allergier skulle växa bort och inte att man ska få nya! Jävlaskitallergi o eksem.. :( Det är eksemens fel alltihop. Nån som vill byta hud med mig? Snälla..!

Ska läsa böckerna som jag lånat nu.
Visste ni att tamilska tigrarna har flest självmordsbombare? Det trodde man ju inte.. Trodde det skulle va flest i al-quaida eller hamas eller nått.. Man lär sej minsann saker av att plugga.
Bralars.

Nu ringde mamma. Hon har köpt en ny cykel, o så hon var påväg hit o ville att jag skulle åka ut o cykla med henne. Men jag har inte tiiiid.. Måste ju plugga som sagt.
2007-04-21
 00:16:57

Fredag

Idag har jag inte gjort mycke.

Jobbade torsdag kväll o natt. Det var en rätt lugnt natt på posten faktiskt. Den gick fort. Var upp till gymmet o tränade på rasten mellan kvälls- och nattpasset. Kände väldigt mej duktig! :D Jag o gubbarna!
Fick sluta lite tidigare så jag kom väl hem vid halv 7 imorse. Somnade innan Johns väckerklocka ringde..

Har försökt skriva på mitt PM idag. Det har gått sådär kan man väl säga. Skrivit lite mer iaf...

Stekte en hamburgare till middag. Den blev halväcklig.. Har ingen mat hemma. Måste handla!

Har haft filmkväll här ikväll me Maja, Ullis o Marita. Såg Hotel Rwanda o käka ostkrokar. Bra film! Trevligt sällskap ;)

Nu ska jag sova snart tror jag. Skittrött. Konstigt. Jag sov ju halva dan..

Den här helgen kommer blir jobbig. Måste plugga som en galning. Fy fan.
2007-04-17
 13:42:39

kranbyte

Vaknade kl.10 idag av att en snubbe från HSB ringde o frågade om han kunde komma på en gång o laga våran vattenkran. Så det va bara att kliva upp då.. Det tog väl nån timme innan det va klart (vi ska få en ny snyggare kran om nån vecka..oh yeah!)
När han hade gått gick jag o la mej igen. Ska faktiskt jobba inatt..o jag va trött som en gås!
Nu har jag nyss vaknat.

Fick en trevlig överraskning i brevlådan idag: Ett paket från Nelly!  Med en sån här:  (fast min är RÖD!)

Klicka här för en större bild på Nylon Tricot Tubtopp
Jag är fortfarande trött. Sitter bara o gäspar.. Men nu får jag inte sova nå mer. Måste hinna plugga innan jag ska till jobbet! Tror jag ska åka in till stan innan jag börjar o köpa en sallad på Coffe House. Måste ha nått att äta på rasten sen.. mmm :)

Nu ska jag börja skriva på mitt PM om LTTE..(tamilska tigrarna, terroristerna i Sri lanka) Hittade en bra bok om d på bibblan.. Men det är jobbigt att komma igång med skrivandet iaf. Det ska bli 5 sidor. O sen ska man dessutom redvisa inför klassen. Nästa vecka äre.. så det är väl bara att börja nu..

Ha en trevlig dag! :)
2007-04-16
 17:01:21

Oj va varmt det har varit idag! Värsta sommarn!

Jag kom nyss hem från stan. Har suttit i solen med Marita o ätit glass :) Njuut!
Höll på att svettas ihäj om fötterna i mina varma sneakers.. Jag hittar inte mina sommarskor..! Letat överallt!! I alla garderober och i alla kartonger i båda förråden!! (till o med den med julsaker!) Fan.
Kollade efter nya skor på stan, men dom som jag föll för fanns inte i min storlek.. :(

Hmmm...
Nu kom John hem. Ska fixa mat nu tror jag. Vi kan äta middag tillsammans för en gångs skull! Det va länge sen! Den ena av oss jobbar nästan alltid när den andra är ledig på kvällen.. Å nu när båda är lediga måste jag såklart plugga ikväll..



Nä nu sitter jag ivägen här.
2007-04-14
 19:32:14

sommar?

Fint väder det har varit idag!

Jag köpte en ny skinnjacka igår! (Jättefiin. Maja blev avis..moahaha..!) Men den va ju nästan för varm att ha idag. Hoppas det blir lite kallare ett tag till iaf.. så jag hinner använda den innan d blir sommar..

Bekämpade min bakishet och klev upp ur sängen vid 12 idag. Tog en promenad in till stan. Skulle träffa mamma där tänkte jag. Men hon var less på att gå på stan när jag kom, så vi åkte till birsta istället.. (stor skillnad..stan eller birsta??) Aja.. hon fick bestämma för en gångs skull iaf. hehe.
Jag köpte solglasögon (äntligen ett par som passar min miniskalle!!) och hårband. Och massa frukt på nya Willys.
Ikväll ska jag sitta här ensam hemma med mina frukter och hårband och ha tråkigt. Tänkte försöka plugga lite till o med.. (!!) Jag är bjuden på en fest hos Lotta.. Men var ju ut igår. Det får räcka. Ska försöka va pigg imorrn o orka följa med ut till morfar innan jag ska jobba...

Japp så äre.
Det var allt.

2007-04-12
 12:54:46

oh, the pain..!!

Det gör så ont i mitt öra, snart börjar jag gråta!!

Fast jag har inte tid att bry mej om det.
Ska iväg till Annica nu o försöka komma på nått att skriva grupparbete om.
Sen ska jag jobba kväll+natt. Örat is gonna kill me inatt ju!! Måste komma ihåg att ta med ett kilo ipren..
:(
2007-04-11
 16:01:37

<3

Ska försöka testa den där 3-timmars metoden.. När man ska äta var tredje timme. Men det är ju värsta svårt! Jag har inte tid att äta hela tiden ju!! Det blir även väldigt konstigt när man har jobbat natt o sover länge..

Men hittills idag har det funkat iaf. Åt frukost kl.8, sushi kl.12 (ok 4 timmar..gör det nått?) smoothie kl.15.. men nu måste jag äta middag snart, för jag måste ta 17.25 bussen till jobbet ju. Så det blir inte tre timmar där.. o sen då? efter middagen? Ska man fortsätta med det här tills man går o lägger sej? Om man är vaken hela natten då??  Majaaa..svara på mina frågot tack.

Nä nu tar vi en lista!

Favorit...

mat
sushi!
glass isglass. eller nån sorbet.
land Sri lanka! :)
uttryck bra lars!
tv-serie greys anatomy, desperate housewives, oc, simpsons
musik hiphop för det mesta
reklamfilm "dra in magen berta så jag kommer förbi o fram!"
affär måste ju bli..HM
grogg nej.. men öl, tack.
bil skulle gärna äga en nu. vilken som helst!
lag yttrandefrihet är väl en trevlig liten lag?
lögn det var inte jag..
film ja tack, många
tidning min häst!!
plagg mjukisbyxor
barnprogram disneydags :D

NUU ska jag gå o stoppa in en vitlök i örat! Har fått så satans ont i det andra örat nu!! (hade ont i det ena förra veckan typ) Tror det har nått med min förkylning att göra. Har hört att vitlök i örat ska va bra då... hm.. kanske kan funka.

2007-04-11
 09:06:57

Skoldag

 Hej alla glada!
så brukar det stå i sms:en som man får från posten när dom undrar om man vill jobba...
Man ÄR inte glad när man måste kliva upp såhär tidigt.. (klev upp 8)
Fast egentligen är det ju inte så jättetidigt.. När vi har seminarium som börjar 08.15 måste man kliva upp ännu tidigare. Eller när man ska jobba förmiddag o börjar kl.06.00 och den enda bussen går 05.15, då måste man kliva upp SJUKT TIDIGT..

Så jag ska väl inte klaga idag då...

Ska gå på föreläsning idag. Jag är duktig jag. Annica o Lotta ska inte gå.. Men jag tänkte pallra mig iväg ut i blåsten (hör att det blåser som fan för det tjuter i hela huset..) Måste iaf till skolan o lämna tillbaka böcker till bibblan som är försenade. Kommer va tvungen att betala för dom. Attans.

Efter skolan ska jag in till stan o köpa sushi! För det har jag lovat mej själv sen i förrgår! Så jag får ej bli lat och gå direkt hem efter... När jag kommer hem ska jag färga håret. Köpte en nyans mörkare än jag brukar ha. Spenande.
Och ikväll ska jag jobba. Det va ett tag sen. Rätt skönt att göra nått faktiskt.. Har blivit less på att va hemma o slöa nu. Jag är ganska frisk idag så det borde gå braa...

Nu måste jag klä på maj!
Haj!

2007-04-10
 14:11:00

everything's just wonderful

Nu är jag less på att vara sjuk!

Bestämde mig för att vara frisk idag! Tänkte gå in till stan nu när äntligen alla helgdagar är över. Shoppaaa..
Har duschat o klätt på mig o ätit gröt. Men det var tydligen allt jag orkade för nu blev jag helt svettig o sjuklig igen. Doh!
Men skam den som ger sig.
Nu ska jag smika till mitt svettiga ansikte så jag inte skrämmer nån... Lär ju se halvdöd ut.
Får se om jag orkar ta mig hela vägen till stan då. Kanske ska va lat o ta bussen? Nää..ska GÅ.
Har ju inte tränat på evigheter heller. Hua.



2007-04-09
 17:45:24

less

Halloj

Lördagen blev väl helt ok trots att jag inte trodde att den skulle bli det.
Det va god thaimat hos Ting. Jag åt föör mycke och var proppmätt hela kvällen. Okrade knappt dricka nått. Men det var väl lika bra.
Vi åkte därifrån typ kl.21 (det va förresten inte såå långt ut i bushen som jag trodde att det skulle va, bara några kilometer från bergsåker) så jag hann till förfesten med mina kära vänner :D Kom till o med dit  före Marita!! Det säger ju en del om hur seg hon är.. :P

Sen blev det Olearys som vanligt. Jag är en aning less på det stället. Eller kanske inte det stället i sig. Det kan ju va kul där. Men det är ju alltid samma sak när vi går ut.. Blir ju tråkigt när man har varit där typ 1000 ggr..

Fast det hände faktiskt en spännande sak på slutet: Jag hittade ett hål o väggen! Vid dansgolvet ungefär.. Ett fyrkantigt hål..  John tog dannes mobil som lampa och kröp in i hålet! Och försvann!! I flera minuter!!!
Jag o Danne stod där som två fån och väntade på att han skulle komma tillbaka.. Haha.. Till slut kröp Danne in efter. Så då stod jag där ensam, båda karlarna hade försvunnit in i väggen. Jesus.
Men dom kom tillbaka ganska fort. Dom hade hittat ett rum med massa kablar.. *SPÄNNANDE*  John var skadad till o med. Han hade gjort illa fingret på en spik.. Värsta äventyret...!!
Sen åkte vi hem.

Igår när jag vaknade var jag inte ett dugg bakis faktiskt. Däremot jätteförkyld.. Var tvungen att släpa mig hem till mamma och äta påskmiddag. Det var ju gott, men jobbigt att sitta där och snora..
Mår som en överkörd grävling fortfarande. Hade lite feber förut... men jag tror att den har gått över.
Ska försöka orka fixa nått att äta. Har bara ätit massa godis ur påskägget som jag fick av mamma idag. Kanske skulle må bättre om jag åt nån riktigt mat... Nu känner jag mej bara äcklig. Blää.. jävla godis.

2007-04-07
 13:18:58

Ikväll..



Nu sitter jag här nyduschad med en blå handduksturban på huvet o ser ut som Marge (enligt John iaf..)

Vi ska på middag hos Ting idag/ikväll.. Ute i bushen nånstans bortanför Bergsåker.. :O
Jag vill inte!! Jag vill vara med mina kompisar hos Maja. Ullis o Anna är med!! Det va toklänge sen. Och dessutom fyller Ullis år..
Men John hade redan lovat att vi skulle komma till Ting så känner jag mej tvingad att följa med.
Jaja, det blir säkert god mat iaf. Hon är ju thailändsk kock :)

Vi ska få skjuts dit 16.30. BRA! Ju tidigare vi kommer dit desto tidigare kan vi åka till Maja! :D
John har lovat att vi kan åka därifrån vid 21. Jag kommer få va som ett litet barn o tjata.."kan vi åka nu kan vi åka nu kan vi åka nu??" Nä..ska försöka uppföra mig.

Nu måste jag ta bort min handuk från skallen innan jag får nackspärr.. Den lutar.

so long suckersss.
2007-04-06
 18:52:32

Jesus dagen?

Hej!

Idag är det..långfredag va? Jo.. massa jesusfilmer på tv o grejer. Det va väl idag han hängde på korset?
Jag har så bra koll... :P
Det va lite pinsamt i srilanka: (johns släkt är väldigt kristna) (alla i srilanka är väldigt troende..muslimer, buddhister, hinduer o kristna.. men jaja) Det va en präst som började prata med mig när vi var på Johns morbrors silverbröllop. Haha. Det va jobbigt. Han frågade hur ofta vi brukade gå i kyrkan och sånt.. Och vad för sorts kristna det är i Sverige.. Jag hade ingen aning!! Fick skicka ett sms till mamma o fråga. Men hon va också osäker. VI ÄR EN HEMSK FAMILJ! Ingen av oss kommer väl komma till himlen.. Men dom ber säkert för oss där i Srilanka, så det kanske ordnar sig iaf :)
Vet fortfarande inte vad vi är? protestanter va...?

Oj nu måste jag ner i tvättstugan o hämta upp tvätten..och kycklingen piper i mickron också. (alltså den är död. det är mickron som piper) Allt på en gång. Nu blev det stressigt.

Ikväll ska vi på bio förresten. Fick presentkort av mamma i påskägget :D
300 ska vi se. Hoppas den är braa...

Glad påsk på er!
2007-04-06
 02:14:20

DU är en gris!



Titta vilken söööt griiis!! =D
Jag googlade mitt namn (ja jag har tråkigt) och hittade då en bild på den här grisen! Intressant..

Jag kan inte sova!! Noll trött.
Undra om min insomnia kan ha nått att göra med att jag sov  bort halva dan idag..? Förmodligen.

Har legat i sängen o kollat på Sex and the city, sen Cityakuten, sen 2 and a half men... efter det brukar jag vanligtvis va jättetrött och somna direkt, men icke denna afton..

Nu blev jag hungrig också. Nattmacka? Nä..orkar inte fixa.. ska borsta tänderna istället o hoppas att hungerkänslan försvinner...

buenos noches amigos @-)---

2007-04-05
 23:27:44

Blååååås!

Idag hade jag tvättid kl.10-13.. hade ställt telefonen på väckning 9.45.. jag vaknade flera gånger o tyckte att det kändes som att jag fick sova länge, men orkade såklart inte kolla vad klockan var.. Till slut så klev john upp och upplyste mig om att klockan va 13 o att jag kanske borde kliva upp.. GAH.
Telefonjäveln hade dött.. så ingen väckning. Va irriterad jag blev..missade tvättningen..

Då vare bara o snabba sej in till stan, för jag skulle träffa Ullis, Anna o Maja där.. Men dom hade redan varit där i några timmar så när jag kom var det ingen som ville va kvar. BÖL :(  Det blev ingen shopping.

Gick o klippte luggen och köpte sushi istället. Sen följde jag med Maja hem o åt där innan jag gick till jobbet.

Jävla orkan det är ute!! Fick skjuts med mamma sista biten till jobbet idag. Var ju snällt, så jag slapp blåsa bort.
Hon sa att dom (vem?) hade sagt att man skulle ha barnen inne på dagisarna idag.. För att dom inte skulle blåsa bort antar jag? Eller få ett träd i skallen kanske?

Jaja.. 

Nu ska jag äta nått! Har bara ätit lite sushi på hela dan. Magen skriker...
knorr.
2007-04-03
 17:31:28

men åh!

nu har hela den här dagen försvunnit! :(

Jobbade inatt.. och jag sov väl ganska länge idag. till 14 ungefär.. Sen fastnade jag vid msn och pratade med Eva.. och sen telefon med Ullis.. sen duscha, och nu är klockan över 5 helt plötsligt. Jag som hade tänkt träna 16.30...Doh.

Ska ta en promenad istället. Långt! Till Maja kanske? Nu innan det blir mörkt. Hoppas det inte är sån jävla storm ute idag bara.. Höll ju på att blåsa bort igår! :O

Uppdatering om festen i lördag:
Jaa, det blev lika kul som jag hade hoppats på. Alla blev dock rätt fulla.. hehe..
Jag har massa minnesluckor..!! (brukar jag nästan aldrig ha) Men...det jag kommer ihåg va trevligt :)
Först träffades alla tjejerna hos Linn, som bor precis vid navet. Längst upp, med värsta utsikten! Skiitfin lägenhet! Jag blev avundsjuk..
Sen åkte vi till Bosvedjan till Johan. Vi var över 20 stycken i hans lilla etta...woho!
Det blev taxi in till stan helt plötsligt sen.. Johan hade visst problem med nån jobbig person som spillde på mattan hela tiden?? Jag märkte ingenting jag. Hoppas det inte va jag..!! hehe..
Men vissa (nämner inga namn) var fullare än mej, så det är nog lugnt.
När vi kom till stan blev det iaf först skepparn o sen olearys! very nice. bajs.

Nä nu ska jag ut o gåå! Hejdåå!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!