2006-11-29
 14:33:46

dimma

Jag vill inte läsa "Den protestantiska etiken och kapitalismens anda"!! (med världens minsta text!)
Jag vill läsa "Två nötcreme och en movievox"!!
Varför är det så mycke jobbigare att läsa tråkiga skolböcker än roliga fredrik&filip böcker?!

Jag är fan sämst på att plugga.
Klarar av att sitta o läsa i några minuter sen hamnar jag här igen!! Borde kasta ut datorn från balkongen så den slutar störa mej..

Det är värsta dimman ute! Man ser knappt huset som är mitt emot.. typ 100m bort. Läskigt.. eller inte..?

..bööuu.
2006-11-28
 13:19:58

gäsp

Idag har jag jobbat förmiddag. 06-12. Klev upp tjugo över fyra imorse!! Det är fan omänskligt tidigt.. Nu måste jag sova lite. Höll på att somna på bussen hem nyss.. missade nästan min hållplats..

Jag gäspar alltid när jag är på posten! Kan inte låta bli. Jag blir så trött varje gång jag kommer in i den lokalen. Även om jag bara jobbar kväll o inte har klivit jättetidigt på morgonen. Jag skyller på att det är dålig luft där inne eller nått.. Man varför gäspar inte alla andra då?? Det är flera som har sagt "Gud va du gäspar hela tiden" Det börjar ju bli pinsamt... =O
2006-11-27
 15:10:03

måndag igen då

Imorse klev jag upp klockan åtta. Skulle ha föreläsning på morgonen. När jag nästan var klar o skulle gå så fick jag ett sms från en tjej i klassen "det är ingen förel. idag va??". Kollade schemat på internet och Jaa, dom hade ändrat tid tills på torsdag. Då vare bara o gå o lägga sig igen! Skönt o sovaaa.. Då sov jag jättelänge. Till typ ett.. herregud jag är fan trött jämt! Blir aldrig piggare.. hur mycke jag än sover.. Lite jobbigt.

I lördags var vi på fest hos en granne. Som är Evas brorsa. Han hade jättefiint lägenget! Jag blev lite kär i hans badrum så jag måste åka till ikea nu och köpa nytt badrumsskåp! =)

Igår fyllde John år! Grattis älskling!  Mamma, Lasse o morfar var här o firade honom. Jag fixade typ julbord till middag. Fast inte med alla tillbehör.. Men det blev jättegott iaf. Är lite stolt över mej själv att jag kunde fixa så god middag =)

john
das födelsedagsbarn

Nää, nu måste jag plugga!!
2006-11-20
 14:56:51

inte mycke

Den här helgen har varit den lugnaste på läänge. Stannade bara hemma. Kommer inte ihåg när jag inte var ut på en lördag sist. Har blivit lite mycke festande på sistone kanske... 

Men det var ju tråkigt att inte gå ut.. Jag hade inget att göra. John jobbade hela dan o kvällen.. så jag åkte till mamma bara för att ha nått att göra. Gosade lite med katterna. Blev allergisk såklart o åkte hem igen. Jäva allergi!! Fattar inte. Såhär känslig var jag inte förut när jag bodde hemma! Kanske för att jag har blivit van att vara utan katterna så då blir det som en allergischock när jag kommer hem. Jävla jobbigt iaf...

Igår var Ullis här o kollade på film. Kul o träffa henne! =) Vi såg en konstig film.. Det handlade om en kille som började jobba på ett skabbigt vandrarhem i nån liten by i skogen. Gubben som ägde vandrarhemmet var helt mysko o det började hända mer o mer konstiga saker. Folk blev mördade och poliserna verkade vara inblandade. På slutet verkade det som att gubben som ägde vandrarhemmet var "the bad guy" som hade mördat alla. Men då fick man veta att det var den unga killen (huvudpersonen) som var schizofren o han hade hallucinerat typ alltihop.. och det var han som var mördaren!
Lite som Fightclub faktiskt.. fast fightclub är bra o det var ju inte den här direkt..

Nu ska jag plugga! Jag har ångest för jag gör aldrig det! Kommer på en massa saker att göra som är viktigare hela tiden.. Typ städa, tvätta, ringa tandläkaren, laga mat.... se på tv......sitta här....sova.. =/



2006-11-15
 16:17:03

doh!

NEEEEEEEEJ jag tror att jag håller på o bli sjuk! vill inte.. Börjar få ont i halsen o så fryser jag hela tiden. Undra om det är kallt här inne?! Ska dricka te nu! African Rooibos! Har hört att det är bra för huden mot eksem o sånt även. Hoppas det funkar =)
Jag som skulle träna med Marita nu. Doh! Jag vill träna ju! Men jag känner mej som en överkörd grävlig.. Kanske inte så bra o träna då..

Jag har jobbat två förmiddagar på rad nu. Jobbigt! Har klivit upp kl.04.30 på morgonen! Det är såå mycke skönare o jobba natt o slippa kliva upp så tidigt. Jag är nog ingen morgonmänniska...
Jävla skola, den förstör mitt liv! Kan inte jobba nätter för föreläsningarna är så tidigt på dagarna så jag kommer aldrig orka.. Skulle kunnat göra det den här veckan, men då fanns det såklart inga kvällar eller nätter att jobba.. bara förmiddagar. Igår gick väl ok ändå (även fast jag missade bussen och var tvungen att gå till posten! 45minuters promenad kl.5 på morgonen i regn!!) men idag var det så trååkigt.. uscha.

Måste fixa te nu. Halsen is killing me!
2006-11-12
 22:32:58

helt off

Igår var det kul! Var på fest hos Carro i svartvik. Långt bort. Eva och jag fick skjuts dit med mamma så vi slapp gå i regnet från bussen flera kilometer... Tack världens snällaste mamma! 
Efter festen fick vi skjuts in till stan med en av Carros kompisar. Gick på aveny. Som vanligt när man är ute med postfolket.. =P Dansade som en galning o drack öl. Helt underbart! =)

Idag har det väl varit mindre kul. Länge sen jag var såhär bakis. Mår så jävla illa.. Skulle behöva en hamburgare eller pizza eller nått.. eller chips! ååå...chiiips.. Men nej, vi har absolut ingenting som är gott och onyttigt hemma. Får väl fortsätta må illa då.. borde ju gå över snart tycker jag.

Borde ha pluggat massa idag även. Våran lärare sa att den här delen av kursen är den som har mest litteratur.. o att vi borde börja läsa på en gång för det kommer bli så mkt läsning. Men jag har inte ens första boken som man ska börja med än! Försökte börja läsa lite i en annan bok.. men det var på tok för jobbigt...

Nä. orka!?
2006-11-11
 15:37:38

regn. . . .

Fan vilken tråkigt väder! Jag var tvuuungen att åka till stan o köpa ett linne (viktigt) tills ikväll! (Ska hem till Carro på feeest!) Blev helt jävla blöt. Glömde såklart paraplyet hemma också.. doh! Hoppas det slutar regna tills ikväll.. Annars kommer man se ut som en dränkt katt när man kommer ut ju.. Det kommer säkert bli kallt o is överallt o jag kommer ramla o slå ihjäl mej! gah..

Nä, nu måste jag äta nått. Är så hungrig, men jag har blivit lat o orkar aldrig laga mat nuförtiden. Det är så skönt att John jobbar på restaurang så han kan ta med sej matlådor hem efter jobbet! Men nu jobbar han kväll så jag måste fixa nått själv.. Jobbigt jobbigt..

Förresten, nu är Maja framme i USA såg jag i hennes resedagbok! Hoppas du har kul Majs! Kom tillbaka snart...

Skulle träffat Verre idag för hon åker ju till Barcelona imorrn. Men jag hade inte tid.. hann inte! Har lite dåligt samvete över det.. Jag var ju på stan o köpte kläder liksom. Det hade jag minsann tid med. Men det var ju viktigt.. eller..inte.. men aja.. Hon ska inte vara borta så himla länge iaf..

Nu måste jag äta innan jag svimmar!
Häj.
2006-11-09
 14:55:42

shiiit

OJ nu var det länge sen jag skrev här!! Över ett år sen sist. Hade till o med glömt bort att jag hade en blogg... meeen nu kanske jag ska börja skriva här igen då. Sist jag skrev här var jag i srilanka.. herregud va länge sen!!

Det verkar som att alla jag känner åker iväg nånstans nu. Maja till USA, Carro till Thailand, Verre till Barcelona, Rega till USA o Cicki ska också till Thailand snart. Jag blir så aviiis.. vill också! Men nejnej, jag ska plugga o har inte tid eller råd att åka nånstans. TRÅK. Får se när det blir Srilanka igen. Till våren hoppas jag.. Men jag vet inte hur det ska gå till om jag ska fortsätta plugga..? Johns familj kommer bli besvikna om vi inte kommer snart. Vi har lovat så länge att vi ska komma snart..

Nu ska jag kolla på tv o äta goodis.. o ikväll ska jag jobba, som vanligt. Posten är mitt andra hem.. Svar JA.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!