2007-01-24
 19:42:04

obekvämt

Nu har jag färgat håret. Samma färg som förut. Hade massa utväxt o det hade blivit så urtvättat. Nu är det fint igen :)

Var på stan me Annica efter skolan o fyndade: en dvd-film (hotel rwanda) för 15:- på kupan och en fin stickad tröja från rean på hm. Fast märker nu att den sticks som faan.. men vill man va fin så får man lida pin. minsann :P

Har ont i höftbenen, svanskotan och ryggraden idag.. Fattade inte varför. Men sen la jag mig i sängen och då kom jag på att det är pga den!! Den är hård!! Måste köpa en ny o tjockare bäddmadrass till den så fort jag får lön. Jobbigt att sova i en säng som man får ont av..

Är så trött nu. Jobbade inatt och sen var det skola idag, så jag hann bara sova fyra timmar.. Kommer somna tidigt ikväll. Skulle kunna somna nu..
Nä, fan va tröjan sticks. Måste ta av mej den nu! Doh..
2007-01-21
 13:43:11

Ny säng!

ÅH vilken tråkig helg!
tråktråktråktråktråktråktråk...har inte gjort nånting!!
Men man ska väl inte klaga... har ju ingen skola iaf..

Ska kanske åka till timrå nu och köpa en säng.
Om hon som har sängen är hemma..
Ska åka med Danne, för vi har ingen dragkrok på bilen (eller mamma har ingen dragkrok på bilen..Vi  har ju inte ens nån bil..)
Måste ringa till statoil o hyra en släpvagn. Igen.
Känns som att jag har gjort det tusen gånger..
Kommer inte ihåg varför jag har behövt släpvagnar så ofta?

Kanske borde klä på mej.
Kan ju vara en fördel.
Lite kallt att gå ut annars...

Nu ska vi åka!
Sängmänniskan va hemma.
Häj!

2007-01-19
 12:09:19

Boo!

Nu har jag skickat in mitt pm! Äntligen, kursen är klar! :) Fast på måndag börjar nästa... Men nu har man ingen skola att tänka på i helgen iaf, skönt!

John är på tågstationen här i Sundsvall nu! :D Sitter i väntar på att han ska komma hem. Kan knappt sitta still..hehe..

Han har visst massa packning med sej. Två resväskor.. 60kg(!!) sa han. Hoppas det är nått intressant där i till mig kanske.. :)

Vi
jag o min boo
2007-01-18
 06:38:57

pigg!

Kom nyss hem från jobbet. Och jag är hur pigg som helst! Fattar inte hur det gick till.. var ju jättetrött när jag åkte till jobbet igårkväll.. Jobbigt, jag vill sova ju.. Det är ju så tråkigt att va vaken nu. Ingen annan är det o det finns inget att göra. Bööuu..
Ska äta lite frukost nu.. o lägga mej i sängen o låtsas att jag är trött.. så kanske jag somnar.
Fan va det snöar ute nu förresten! ja herregud..

äh, gonatt!
2007-01-17
 20:53:30

whatever

Har suttit o pluggat hela dan idag. Så tråkig dag.. Fast jag har bara skrivit typ en o en halv sida än.. o det ska bli tre.. Så det är ju lite kvar! Men jag har imorrn på mej också, så det fixar sig nog..
Mamma va här o åt middag me mej idag. Sallad med lite bacon, fetaost, persikohalvor och honung över! gott! Efter det har jag inte kunnat plugga nå mer.. det gåår inte.. sitter bara här o fjantar..

Nu är jag trött också. Måste försöka bli lite pigg, ska jobba inatt.. gah.

Imorse ringde John o väckte mej. Han var i en affär i Negombo där jag köpte massa grejer när vi va i Srilanka sist. Dom har massa fina saker.. Men jag kom inte på nått bara sådär när han frågade då ju.. attans =/  Hoppas han köper nått kul iaf..
Han åker hem imorrn på morgonen. Klockan 9 srilankisk tid.. 4 svensk tid.. Så nu är han snart hemma ju! Tycker att tiden har gått värsta fort nu. Första veckan var det riktigt jobbigt att vara ensam, men sen har man vant sig. Ganska skönt att va själv också.. fast det är nog ännu bättre att inte va själv ändå! Saknar john som fan! Känns som att det va såå länge sen vi träffades. Även fast tiden har gått fort.. hm.. aja..

Får så in i helvete ont i ryggen av den här "datastolen" som inte är en stol.. det är en liten pall. Måste skaffa nått bättre att sitta på..

laterrr..!
2007-01-16
 13:57:39

blood in, blood out

Jag kollade på en film inatt, så det råkade bli så att jag inte somnade förrän väldigt tidigt imorse.. Jag som skulle kliva upp tidigt idag o plugga!! Det gick ju inte så bra...

Ska åka till mammas jobb nu o kopiera ut annicas bok, lämna tillbaka boken, äta middag hos mamma o Lasse, åka till jobbet, jobbajobba, åka hem och plugga hela natten! typ..

La in lite bilder från mobilen i datorn.. Två från juldan bland annat.. =) Blev en aning mörka.. men men:

juldan2
Anna o Ullis..

juldan
..och Anna o jag.

Japp, nu ska jag plugga lite innan jag måste iväg.
Tack o hej.

2007-01-15
 21:18:06

nere

Jag är så less på allt nu.. skolan, stress, jobb, pengar, vara ensam..uuusch va deppigt. Jag vill sova! Men jag har inte tid med det.. o jag kan inte somna heller för den delen. Det är ju ett problem som jag aldrig haft förut.. Jag brukar ju kunna somna när som helst o var som helst.. typ..

Måste skriva det där jävla pmet tills på fredag. Surt. Det går inte alls bra.. Kommer ingenstans me det. Lånade en bok av annica idag. Borde läsa den nu för jag ska lämna tillbaka den imorrn till henne. Men jag är så trött så min hjärna vill inte hänga med.. Doh! Har suttit o kollat på simpsons istället.. mycke roligare..

John kommer snart hem iaf! På torsdagnatt typ. Äntligen! Lycka.

 Nej men nej.. BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖUU!! Orka.

2007-01-12
 12:53:19

kläder o grejer

Har fått brev från Åhléns klubb.. Jag har tydligen handlat för lite där förra året. Man måste ha 25 000 poäng varje år för att det ska vara gratis att va medlem. Annars måste man betala 100:-
Jag har 24 970 poäng nu! Det saknas alltså 30 poäng. Ringde till Cicki, som jobbar där, o frågade hur mycke man måste handla för om man ska få 30 poäng..
Gissa hur mycke det va?? 3:-
Jaja, får väl gå dit o köpa nånting då... :P

Nu ska jag gå till ica o hämta ut mina kläder som jag beställt från HM! Kommer inte ihåg vad det var riktigt (en bikini, ett linne...och typ två saker till, men vad?!) spännande :)

Maja kom hem igårkväll!! :D Wiho. Ska hem till henne en sväng innan jag ska till jobbet ikväll.
Verre har kommit hem från Indien också ju, och Ullis kommer upp till Sundsvall i helgen. Fan va kul o träffa nästan allihopa samtidigt!  :) Inte så ofta det händer.. fast cicki o anna saknas..

Idag MÅSTE jag börja plugga. Ska skriva ett pm tills nästa vecka. Har inte ens börjat.. Ovanligt att jag skjuter upp saker... verkligen..!!


2007-01-09
 12:41:18

Jag o Lena!

Du är Lena PH

trygghetsfaktor: 50%

Du vill veta vad du får och föredrar överraskningar som är planerade.
Du blir ofta elakt kallad "typiskt svensk", men det gillar du. Ambitiös och engagerad.
Du tänker själv, för det har magistern sagt att man ska.

Lämpliga yrken: Projektledare, Forskare, Bensinmacksföreståndare.




Njaa, vet inte riktigt om det där stämmer så bra..? Bensinmacksföreståndare?? gah..
hittade det här i ninas blogg :P the test: http://user.bahnhof.se/~reaper/test/


2007-01-09
 00:22:27

noll hål!

jag borde sova nu. ska upp tidigt imorrn.. men jag är inte trött än.. sånt är jobbigt..

var hos tandläkarn idag o lagade ett hål i en tand. för första gången i mitt liv! blev helt förvånad när tandläkarn sa att jag hade ett hål. trodde mina tänder va värsta supertänderna som aldrig skulle gå sönder.. men så var det visst inte. doh! det blev dyrt!

efteråt var jag bedövad i halva ansiktet. o så var jag med mamma på stan o åt lunch. det var lite småsvårt att äta då.. o dricka.. vattnet höll på att rinna ut hela tiden :P

har jobbat ikväll. var skitsegt på jobbet. tiden gick låååångsamt. fick skjuts till bussen efteråt iaf. alltid nått :) slapp gå o ramla o slå ihjäl mej på isen.
jävla väder!

nu ska jag lägga mej i sängen o kolla på tv tills jag somnar.
godnatt!
2007-01-07
 18:40:14

Rolig dag igår! :)

Först var det hockey (timrå - modo) tillsammans me 10 tjejer från jobbet. Jag var lite förvånad över mej själv, att jag skulle gå på hockey?! Det kändes ju inte riktigt som min grej. Är ju typ så ointresserad av sport som man kan vara.. Finns inget tråkigare än att kolla på sport på tv! (förutom hästhoppning!)
Men det va skitkul live! =D Man blev ju helt medryckt i av stämningen där liksom. Spännande. Det blev 3-2 till Timrå, så det va ju extra kul.

Sen efter hockeyn var det fest hemma hos Ronny i Granlo. Åkte hem innan o åt o bytte om.. Sen missade jag bussen till festen (ovanligt?!) tack vare två jäddra små eparaggarkillar som var före mej i bankomaten vid ica. Dom tog hundra år på sej! Så precis när det var min tur for bussen förbi. ARGH! Men sen fick jag skjuts me Eva o hennes kille så det fixade sej iaf..

Efter festen blev det Olearys. Marita va me också. Skojskoj. Trevlig avslutning på kvällen blev det också också =) hell yeah..

Nu är mamma o Lasse här. Lasse har fixat nya rör till avloppet från badkaret.. Det va trasigt när vi flyttade in här så man har inte kunnat bada. Men det ska jag göra ikväll! guuud va skönt...

Nu fåre va nog!
ja det får det..

2007-01-05
 11:07:26

tjoho

John ringde nyss! Äntligen! Han är framme i Srilanka nu :)
Han hade inte hört av sej när han va i Abudabi för han hade inte haft nån mottagning.. Det visste jag väl egentligen men jag oroade mej iaf...

Nu när jag vet att han är framme o allt är lugnt kan jag kanske koncentrera mej på pluggningen. Ska träffa Hannes idag o se om vi får till nått som vi kan redovisa.. Usch jag vill inte redovisa igen. I en halvtimme den här gången!! gah..


ok, hääär är John nu! Och vart är jag? Hemma i snöslasket!! Hur är det rättvist som??
strand
21410-6
srilanka
det är ju så man får hemlängtan till Negombo, o till huset på Etthukala road.. ååh, vill tillbaka!
2007-01-04
 13:06:29

vänta liite!

Idag hade jag en tid på vårdcentralen kl.11. Fick vänta jättelänge! När klockan var 12 var dom som jobbade där påväg att gå på lunch..(!) o när dom gick förbi mej i väntrummet frågade dom om jag väntade på nån.
Nä, vafan, jag har bara suttit här o väntat i en timme, jag hade tid klockan 11! (ok, jag sa inte riktigt så men..)
Då gick en av tanterna o kollade i datorn.. men dom hade skrivit in att jag hade haft en tid imorse kl.8!
Jag är 100% säker på att det var kl.11 jag hade tid! Jag veeet att det var 11.. men det struntade väl dom i. Och så sa en av dom "men har du verkligen suttit här sen kl.11? jag har ju varit o kollat men jag har inte sett dig."
Jag satt fan på en stol typ mitt på golvet!! I mitten av väntrummet!! Lite svårt att missa mej då? Nähä, jag syns inte..
Jag fick en ny tid på tisdag iaf. Klockan halv 9 på morgonen. Fan va jobbigt!! Måste man kliva upp tidigt..

Nu har jag på dåligt humör.. (märks det?) Nödvändigt att sitta där i en timme!! Kunde ha varit hemma o pluggat istället! Eller ännu bättre, sovit! Var ju tvungen att kliva upp tidigt imorse ju.. tröttast.

Jag har inte hört nått från John sen igårkväll när han var på flygplatsen i Frankfurt. Han borde vara i Abudabi nu.. Men jag har inte fått nått sms.. Han skulle skicka.. så nu är jag orolig. Som vanligt. Verre tycker att jag är fjantig som oroar mej så mycke, men vafan.. det händer ju flygplansolyckor då och då!! usch.. nä, allt är säkert bra. Hans mobil funkar säkert bara inte där.. eller nått.
Vet inte exakt när han skulle komma fram till Srilanka heller.. Tror det var inatt.. typ kl.02..

Nu SKA jag plugga. Inga undanflykter. Börjar få lite panik nu... Vi ska redovisa på onsdag eller torsdag nästa vecka, o jag o Hannes har inte ens börjat me vårat arbete. Kul...

2007-01-03
 10:18:03

ensam kvar

VAFAN.. hade precis skrivit ett inlägg här o så råkade jag trycka på nån knapp så allt försvann.. skriver på mammas lilla dator.. knapparna sitter ju inte som dom ska tycker jag!! hm..

jaja.. bara att börja om då!

John är påväg till Srilanka nu! o jag är kvar här... !!Känns inte bra. Jag vill också åka! Men kunde inte följa med för det är så mkt i skolan nu.. o dessutom hade vi inte råd att åka båda två nu :(
Han ska vara borta i två veckor. Saknar honom som fan redan! eh.. det var två timmar sen han åkte..
Men det ska bli lite kul att bo helt själv iaf. För första gången. Har ju alltid bott tillsammans med någon förut.. Kommer nog klara mej. hoppas jag :P

Är som sagt hos min muma nu. Har har lånat symaskinen o sytt upp ett par jeans.. eller mamma sydde.. o nu ska jag låna HMkatalogen o beställa klääädeeer. WOHO, tröstshopping för att jag inte får åka till Srilanka! :D

Sen ska jag hem o försöka börja plugga.. borde ha gjort det för länge sen men jag har varit så förkyld så jag hr inte orkat.. Skyller på det iaf..

Å nu tog jag jättegulliga kort på Morris.. Han ligger inuti symaskinens plastfodral.. o han har en kökshandduk på sej. Den katten är inte riktigt som andra katter.. hehe. Å här är ett fint kort på honom som mamma hade på datorn, snygging va? ;)

Morren
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!