2008-03-25
 02:00:40

Mittinatten

Halloj!
Har precis kollat klart på en ganska dålig film... Lejon och Lamm nånting henne den? Kommer inte ens ihåg vad deb hette efter 5 min, så bra var den :P

Haha jag mååste bara visa några bilder på mina kära katter, i söndags hemma hos mamma! Jag älskar dom små sötnosarna! Dom är bäst, gosigast och sötast...men.... FETA!

1, 2 & 3: Jag och herr Morris. Han har gått upp i vikt  ett kilo till...(!) Även fast dom bara äter bantningsfoder... Va ska vi göra med honom?! Man får helt enkelt acceptera att han är en tjockis :)
4: Millan SITTER i kökssoffan. Hon höll på att tvätta magen men blev störd av mig... Måste säga till hennes försvar att hon ser tjockare ut på den där bilden än hon är egentligen! Det var en konstig vinkel, okej...
5: Jag, mamma och Millan myser i soffan :)

Okej nu fåre räcka med katter ett tag... Tar lite förfestbilder från i Lördags istället!





Sådär kul hade vi! Marita ser förvånad ut på varenda bild nästan! hehe.. Vet inte varför riktigt?? ;P Sen tyckte vi det var roligt att ful-dansa lite..! Anna var dock lite ostabil med kameran och tog mest kort på benen... haha..

Nu ska jag spela lite betapet sen sova! Man kan ju inte gå o lägga sej riktigt än liksom... Klockan är ju bara 2...

Men hoppas ni andra sover gott! :)

2008-03-24
 16:56:57

Hej jag är liite irriterad nu.

Hade precis skrivit ett ganska långt inlägg.... Men när jag skulle publicera det så försvann allt och jag loggades ut?! SKIT BLOGG!!

Tar en sammanfattning:
Fikade på Coffee house med Ullis förut. Funderar allvarligt på att börja bojkotta stället bara pga DEN DÄR JÄVLA SURKÄRRINGEN som jobbar där!! Jag har typ fått en utskällning av henne dom senaste två gångerna jag varit där! Bra sätt att behålla sina kunder liksom?! Såhär vare idag...:

Jag beställde te (grönt chai, som jag vet att dom brukar ha..) av en ung tjej som stod i kassan. Medans hon börja fixa med det så vände jag mej bort för att lägga våra jackor på några lediga stolar... Då hör man kärringen vråla...
Kärringen: VEM SKULLE HA TEEEEE?!!
Jag: eh.. det var nog jag...?
Kärringen: Ville du ha grönt chai sa du? SER DU DET NÅNSTANS PÅ TAVLAN DÄR ELLER?! *pekar på deras meny* (som för övrigt är jättesvår att läsa för allt är skrivet så smått o plåttrigt..) Vi har inte GRÖNT CHAI!!!
Jag: Okeej..eeh...men....
Den unga tjejen i kassan: Vill du ha grönt blabla (nån annan te sort) istället? :)

HON, den yngre allts, visste iaf hur man beter sej mot folk! Men den där blonda kärringen alltså...!! GAaAH! jag blir så irriterad!! Jag skulle fan ha sagt "NÄHÄ, men då går jag väl nån annanstans då, BIIATCH!" Det ska jag säga nästa gång hon är otrevlig!

Jaja.. Fikat var ju gott i alla fall. Åt en cheesecake. Sen blev det en promenad hem i det fina vädret! Höll på att svettas ihjäl :P Det är jobbigt när det är såhär kallt ute.. så man måste ha massa varma kläder på sej. Men sen när man ska gå en bit så börjar man svettas som en tok! Pratade i telefon med maja under tiden. Hon var uppe vid sidsjön och gick och svettades... Så vi led alltså av samma i-lands (eller norrlands?) problem där vettö..!
Men nu har svetten torkan in och jag känner mej lagomt frääsch igen! Höhö... Luktar lite jordgubb nu. Mmmums :) Köpte bodybutter(jordgubb..), duschcreme, ett linne och trosor på HM för ett gammalt presentkort som ja hittade i plånboken! Trevlig överaskning :)

Nu tänkte jag visa några roliga bilder från i lördags.. Men bloggen verkar ju va störd för tillfället för det funkar inte. Så det får bli senare! Nu ska jag slänga i mej lite mat o sen åka till jobbet! Ciao!

2008-03-24
 12:38:07

Väntar..

Jag ska träffa Ullis på stan idag och fika. Sitter och väntar på att hon ska bli klar så jag kan åka o hämta henne, sen åka till mamma och lämna tillbaka bilen och få skjuts ner till stan.. Invecklat. Grejen är att jag alltid brukar va den som blir klar sist och som alla andra får vänta på. Men nu sitter jag här och är alldeles redo... Fan va tråkigt att vänta..! Kunde ju lika gärna ha segat på lite mer... :P

I lördags blev det förresten ingen utgång! :/ Förfest hos Marita... men det blev visst liite för mycket vin. Så det slutade med att jag gick hem när dom andra drog in till stan. Kände att det var lika bra. Mådde lite illa. . . . Gick hem. Sov ett tag. Vaknade o va jättehungrig. Åt lasange. Kollade på tv. Somnade igen. Så såg min lördagskväll ut. Misslyckad? Nja.. hade ju kul bitvis i alla fall.. och det va god lasange :)

Igår var det påskmiddag i Haga hos mamma, Lasse o katterna. God mat och massa godis.. Jag är fortfarande mätt efter det...!! Får nog bli nått lätt fika på stan nu. Måste komma igång med träningen känner jag.. Börjar få ångest! Nu är jag väl tillräckligt frisk så jag kan inte skylla på förkylningen för att skippa träningen längre.... Bara att sätta igång då! Imorrn.... Patriks pass! yesss..

Ikväll ska jag joppa. Bara kvällen... Sen har jag ons och tors kväll natt. Skulle ha jobbat fredag kväll också, men den har jag tagit bort för då ska jag på hockey IGEN! Andra gången under en o samma månad!! OMG! Ska bli kul :)

Nu ska jag ringa Ullabulla o höra om hon är klaaar... Glad påsk! i efterskott...


2008-03-22
 13:37:24

Lediiig!

Jaha man kanske skulle skriva nått här..? Det var ju ett tag sen som vanligt . . .
Har jobbat hela den här veckan. Men nu äre påsk så nu är jag leediig! Så himla skönt att slippa posten i några dagar! :) Fick veta i torsdags att jag ska få börja jobba 75% från den 6/4! TACK! Ska bli skönt o ha ett schema att gå efter så man kan planera saker! Fast jag börjar få lite panik också.... måste..bort..från..posten..!!! Gaah! Får inte bli fast där!! Men men, det ordnar sig.

Ikväll ska jag hem till Marita och dricka vin. Abba är där. HAHA. ne det är dom inte..! Anna skulle det stå! ;P Hon är hemma o hälsar på från Uppsala.. Trevligt! Maja kommer också. Första förfesten i Maritas nya lägenhet! Ska försöka att inte spilla nått på hennes nya vita soffa.... tur att det är vitt vin vi dricker o inte rött.... Får se om vi blir några fler.. Marita verkar ha fått lust att ha lite ordenlig fest.. Fick ett sms kl.08 imorse om att jag får ta me mej lite folk om jag vill så blir det roligare :) Nu är bara frågan... vill nån komma?? Hör av er!

Nee, nu ska jag färga håret! Blev inget sist jag skrev att jag skulle göra det.... Men nu kan jag inte hålla mej längre!!
2008-03-17
 14:48:05

Sådärja!

Idag har jag varit duktig och gjort massa viktiga saker.. Ringt till csn o pratat om återbetalning av lån, bokat en tid på banken, ringt till en Kenneth angående en lägenhet och bestämt en tid att komma o titta på den.. (imorrn!) Och ringt till jobbet. Ett jäkla ringande....

Jag är så sugen på att träna! Men förkylningen har inte försvunnit riktigt än. Hostar massa slemklumpar (mysigt..) så jag vet inte om man borde träna då...? Det piper när jag andas också... man kanske borde fixa ny astmamedicin, den har varit slut ett tag. . . . Men det är ju dyyrt. Orka.

Tror jag ska ta en dusch nu... Kanske färga håret också?? Det börjar se så färglöst ut tycker jag... Måste kolla i bloggen när jag färgade sist.. kanske inte var så länge sen ändå? =/

Oj, hittade nått intressant på aftonbladet nu. En läkare i Norrköping som säger att det är bra att äta mörk choklad om man har hosta! Låter som en bra läkare tycker jag :)

2008-03-16
 20:26:29

Söndag me släkten

Igår var jag med Eva och Elin på hockey! Så nu har jag varit på hockey två gånger i hela mitt liv... Såg timrå-modo, samma som förra gången, för ett år sen.. :P Det var roligt faktiskt! Blev 6-3 till timrå :)

Efter det åkte vi hem till Eva och kollade på melodifestivalen som hon spelat in. Jävla skit att Charlotte vann.. dååligt. Å hon ser ut som en galen ailien eller nått..!! whats up with the smink?!  Tyckte den där Empty room låten skulle vinna....

Det var meningen att jag och Eva skulle gå ut på krogen en sväng efter det, så vi drack lite cider.. Men sen blev Eva lat eller nått... o ville hellre stanna hemma :P Så jag gick hem till Maja och åt kladdkaka med henne o Marita istället. Klockan halv två kom vi på att vi skulle ju ut också..! hehe.. Så det blev stadshuset i en timme... Kanske inte världens mest nödvändiga utgång, men det var trevligt :)

Idag har jag varit med mamma o Lasse ute hos morfar. Mina kusiner från gävle var uppe och hälsade på över dagen. Blev massa kakor och tårta, för dom har fyllt år för ett tag sen... Sen gick vi ut på en långpromenad.. ner mot bergafjärden, genom skogen och förbi en stor sandgrop..
Mamma är nog det mest höjdrädda människan jag har sett nån gång. När vi skulle gå förbi sandtaget så fick hon panik för hon tyckte det var så nära till kanten (ca 3-4 meter bred stig att gå på längs kanten) så hon försökte panikslaget klättra upp för en slänt för att komma därifrån.. Hon rev omkull ett mindre träd och smutsade ner byxorna.. HAHA, omg, jag höll på o dö, d såg så roligt ut! Hehe hon tog sej inte upp för den lilla slänten heller så min morbror fick leda henne tills vi kom bort från sandgropen ;)

Jaja, nu ska jag sluta vara skadeglad över min stackars mors rädsla för höjder... Väldigt trevlig dag med familjen var det i alla fall! :)

Tror jag ska ta en match beta nu. Häj!
2008-03-13
 15:24:06

G'day mate!

Börjar bli ganska frisk nu, knappt nå ont alls i halsen längre. Trodde jag skulle bli sämre av att jobba massa nätter men icke.. Skönt :) Man kanske till o med kan våga träna litegrann ikväll... Rasterna blir så långa och tråkiga när man inte tränar. Bara sitta där i TRE TIMMAR liksom.. lite tärt..

Mamma berättade att hon pratat med Veronicas mamma.. Verre är ju i Mexiko nu med Anna. Hon hade träffat nån... indian(?)kille.. eller nått sånt.. Som dom hade rest runt med som jag fatta det. Lät spännande. Jag vill också!!!
Saknar Verre.. min tvilling.. hehe. När vi var små trodde alltid folk att vi var tvillingar eller syskon. Vet inte varför, vi är inte alls speciellt lika.. Hade samma hårfärg och likadana häst tröjor bara! :P


image374
Verre und jag i...vad hette det nurå... Botaniska hagen i Oslo :)

Jaaja, hoppas hon kommer hem snart! Hem Hit då, inte till Norge...

Nu ska jag laga lite mat. Ostsås med brocoli, blomkål o skinka. Gott gott.

Förresten:
Nån som har en lägenhet till salu nära stan till ett bra pris? :)
2008-03-10
 13:33:05

Wööu..

Orkar inte skriva nånting.. meeen.. gör det iaf..

I lördags blev det fest! Hade inte tänkt gå egentligen men nu blev det så iaf... kunde inte hålla mig :P Först var vi (jag, eva, elin o lina) hemma hos Mira. Dom hade drink kväll.. Körde med öl och cider jag. Om jag dricker sprit brukar det aldrig sluta bra..... Säkrast me öl kände jag. Vi spelade sanning eller konsekens. hehe.. Fick bland annat skicka konstiga sms till folk, sitta med papperstussar i näsan, smiskas och skrika, leka säl, ringa till en pizzeria och fråga om dom har en pizza med skinka, ost, tomat, apa, chaminjoner...
När eva gjorde det senaste så sa pizzakillen "Nej... Men vi har kebabrulle!" HAHA.. jaha är det samma sak eller?

Efter det blev det dropn-in-förfest hos Pelle! Skoj där också :) Sen Stadshuset..

Igår var jag mer död än levande.. Halvsov i soffan hela dan.. Sen somnade jag som en stock när jag gick och la mej ändå. Imorse (eller ok, kl.11..) slog jag av larmet i sömnen o fortsatte sova.. Vaknade nån gång efter 12 av att grannarna borrade. Bra, annars hade jag kanske sovit fortfarande... :/ Fattar inte hur man kan sova så mycket?!

Nu ska jag duscha, fixa en tid i tvättstugan, hänga upp resten av gardinerna, träna tror jag.... och sen inatt blir det jobb. Så ser resten av dagen ut!

Hare bra!
2008-03-06
 20:15:06

Ledig dag..

Har varit och tränat med Marita, sen tog jag en promenad hem till henne och tillbaka till nacksta... Inte så himla långt, men det var jobbigt att gå eftersom det blåser som en jävla orkan ute..+ är isigt överallt. Gled ett halvt steg bakåt för varje steg farmåt typ... Kulkul. Hatar blåååst!! Håret blir helt fult och platt också... DOH!

Kommer få träningsvärk tror jag. Kanske borde stretcha lite nu.. Det blev inget sånt i slutet av träningspasset, för Marita fick kramp i magen och höll på att svimma så jag följde med henne ut..  :O Så går det när man äter direkt innan träningen... :P

Nu ska jag äta gardiner... tänkte jag skriva....hehe! Men det blev ju lite fel. Däremot ska jag hänga upp nya gardiner som jag köpt, och SEN äta nån kinamat som John skulle ta med sej hem från jobbet :) Smaskigare än köttbullarna som jag tänkte steka skulle jag tro. Dom får vänta...

Har jätteont i benet, fram på smalbenet.. (Benhinnan eller va det heter?) Tror jag fick det efter träningen på jobbet igår. Springbandet där är väl inte det bästa...och inte mina skor heller kanske. Sen har man stått och sorterat brev en hel natt på världens sämsta golv... inte heller så bra kanske. Men ikväll och inatt är jag i alla fall ledig! Jobbar igen imorgon kväll....

Nu kom jag av mig lite här.. Sitter o kollar på Johan Glans på youtube.. helt underbart! Kollakolla :)
http://www.youtube.com/watch?v=gpxJhpofAPE
2008-03-03
 19:56:57

Hejdå Smulan!

Pratade nyss i telefon med mamma. Hon berättade att nu är Smulan död..!
Morfars katt alltså... Morfar har flyttat till ett ålderdomshem nu. Han orkade inte bo kvar ute i huset med hela gården och allt att ta hand om, så han väntar på att få en lägenhet i nått äldreboende nu... Så Smulan blev kvar ensam där ute. Mamma o Lasse har åkt dit varje dag och gett henne mat och släppt in och ut.. Hon var 15 år, hade tappat massa tänder och var mager som en liten skabbräv... Men det känns ändå hemskt!

Det var morfar som ville att vi skulle ta bort henne nu. Han tycke väl synd om henne som var helt ensam nästan hela tiden.. Så Olle, mammas morbror, fick äran att vara bödel. (Gud va hemskt det lät...) En kula i huvet så var det klart. Det var nog det snällaste mot henne att avliva henne på.. Hon hann inte märka nått.
Om man skulle ha tagit henne i en bil och åkt till vetrinären så skulle hon väl fått en hjärtattack och dött av bara det. Hon hade ju aldrig åkt bil.. eller suttit i en kattbur.. och om hon inte hade dött av det, så är det möjligt att vi som skulle ta henne in och ut ur buren hade blivit ihjälklösta istället.... Hon kunde ju vara gosig ibland, men för det mesta fick man akta sig för alla vassa tänder och klor i den fräsande lilla hårtussen.. :P

Jaja, hoppas du har det bra lill smulis! Nu slipper du ha ont. Sov gott..




Hittade rätt många bilder på gammkatta där.. Hon va ju inte så lätt att fånga på bild alla gånger. Inte speciellt lätt att göra nånting med för den delen. Allt var på Smulans villkor, om hon inte ville, då blev det inte så.. Hehe... hon har skrämt många små barn den katten ;)
Kommer kännas tomt att åka ut till huset när det inte finns nån Smula där längre. Hon har ju ändå funnits där sen jag var 7 år. Tomt ohc 

Trodde inte jag skulle bli så värst ledsen när det var dags för henne att försvinna.. Men det är ju sorgligt. Och jag bara fasar inför den dagen då Millan eller Morris inte finns längre!! Nej usch, nu vill jag inte tänka på det nå mer.. 

Ska ta o laga mat nu istället. Har bara suttit här sen jag kom hem från träningen. Ledig ikväll och inatt i alla fall. Väldigt skönt.

Nu blir det lax med pesto, svamp och tomater! Mumma!
2008-03-02
 15:55:45

Bakisss...

Usch, jag känner mej som en överkörd grävling.
Var ut igår. Först var vi o bubblade! Skitkul vare, måste man göra fler gånger! :) Sen blev det förfest i Jonas nya lägenhet, sen Irish och Olearys. Råkade gå därifrån ganska tidigt, vid 1 tror jag.. Vet inte riktigt varför, jag trodde nog att klockan var mycke mer :P Åt en kebab sen åkte vi hem.. Förlåt alla som jag skulle höra av mig till.. vet inte vad jag höll på med eller varför jag inte ringde, det blev väl lite för mycke kanske.....eh..

Jaja, nu ska jag äta upp min macka sen ska jag ta en promenad till Marita! Tror att Emelie skulle vara där.. Måste fråga om jag träffade henne igår?! Har ett svagt minne av att jag såg henne... men det kan även ha varit en dröm. hehe..

Ikväll ska jag jobba också. Börjar kl.18.. jobba heela natten. Vet inte hur det ska gå... Kommer somna i en blålåda... Skicka sms och håll mig vaken inatt, ok! :)

Ska försöka röra på mej nu... urgh...uff..ugh!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!