2011-11-30
 22:57:44

Slödag

Idag sov jag till kl17! Då kom Pontus o väckte mig..

Var ju på Hud imorse kl9, direkt efter nattjobbet. När jag åkte hem därifrån var jag så sjukt trött! Hemskt att köra bil i det tillståndet..
Fick iaf en kortisonlösning till hårbotten. Hoppas det hjälper!

Spenderat kvällen i soffan med min boook!
:)

2011-11-29
 19:35:48

Hej!

Länge sen!

Jag har knappt suttit vid datorn nånting alls den senaste veckan... bara för att boka träningspass typ.
Jag är så inne i Game of thrones-böckerna som jag hålle på att läsa (2:an nu) så bloggen, facebook och wordfeud har blivit lidande..:P

Jag har jobbat mycket på sistone känns det som också. Men var ledig i helgen iaf.
Då blev det en heldag i stallet på lördagen! Där var det full fart med julpyntning och hamburgergrillning efteråt. Mysigt!


Tog in utebordet i stallet och satt och åt där, för det blåste så ute. Stormen Berit härjade ju i helgen!
Våran egna lilla Berit har satt ordentlig vinterpäls på halsen nu. Men inte så mkt på kroppen eftersom hon haft täcke, så det ser ut som hon har en krage :)



Jag passade även på att julpynta hemma på löragkväll. Pontus var ute och drack öl med ett gäng killar från jobbet, så jag fick pyssla på bäst jag ville.
Var på stan med Elin på dagen och köpte bland annat julgranspynt. Vi ska ha gran i år!
Dock måste jag ta en till sväng på stan någon dag framöver och köpa gardiner...


Mysfrukost i det juliga köket på söndagmorgon.

Sen åkte vi i snöovädret yaya, snö! äntligen!!) till Njurunda och åt middag med mamma och Lasse.
Tog en massa söta bilder på Morris. Han fick stoooora ögon när mamma stod och grejade med något vid diskbänken...Kan ju vara nått gott....!






Oooh, jag har även skaffat en köksmaskin!! Nu ska här bakas, skivas, hackas osv... När jag får tid... Har inte haft det riktigt än...



Tänkte börja med att göra deg till lussekatter!


Men nu har jag inte tid med detta längre. Måste hinna läsa lite mer innan jag ska jobba...

Åååh imorgon ska jag till Hud (och kön. Heter ju mottagningen. Lars på jobbet tycke det är hysteriskt roligt att påpeka...) för att kolla upp om jag kan få kortison för min hårbotten.
Produkterna från apoteket för torr hårbotten som jag använt i typ två månader nu, hjälper ju inte ett skit!!
Börjar bli less på att sprida torrskinn omkring mig från hövvet som en jävla puderdosa....

Lite jobbigt att jag fick en tid på Hud kl.09 på morgonen efter att jag jobbat natt nr.2. Kommer va döende av trötthet.


Aja.. Later!




2011-11-19
 17:27:47

Lördagsmyyys!

Räkmackor, en flaska vitt och världens bästa sambo som sällskap. Kan faktiskt inte bli så mycket bättre...!!:)

2011-11-16
 22:41:14

Heeeelg!!

Efter en (kort)vecka på jobbet som jag är riktigt nöjd med så säger jag tack och adjö till terminalen, och på återseende på söndagkväll!

Ska bli otrooooligt skönt att va ledig FLERA DAGAR på rad! :D

Nu ska jag hem och dricka lite glögg med älskling! Sen sova och försöka bli frisk tills imorrn. Är lite risig nu... Blev tvungen att avboka träningen idag till och med. Men imorgon hade jag tänkt va pigg och gå på spinning!

2011-11-14
 17:11:48

Lyxmåndag!

Jobbat 05.30-15.30 idag. Sov som ett härk inatt, vaknade hela tiden och var upp och kissade typ 5 gånger. Till slut när klockan ringde 04.00 kändes det nästan som en befrielse att få kliva upp och duscha!

Hade nämligen drömt hela natten att jag åkt till jobbet och kommit på när jag var där att jag var tvungen att duscha, fast det fanns inget schampo och det var karlar i alla duschar... Jobbigt!

Jag sov med honung i hårbotten (skulle visst va bra mot torr hårbotten men det märkte inte jag nått av tyvärr) så var lite orolig över huruvida jag skulle lyckas få bort det.

Nu har jag i alla fall överlevt den lååånga dagen på jobbet och firade detta med god fiskmiddag och ett glas vin med mitt hjärta! :)

2011-11-13
 19:15:04

Helgen

Igår var jag ute och red Berit. Barbacka. I två timmar. Direkt efter ett pass bodypump.
Det var en jättebra ridtur med tanke på att hon gick så fint! Dock var mina ben döda efteråt...För att inte tala om skavet i min stackars rumpa.....!!

image description

Såg två rådjur på åkern! Dom va jättenära, men hann såklart hoppa iväg innan jag fick av mig vanten och fram med mobilen... Berit blev stirrig.

Efter stallet åkte vi till Citygross o handlade. Blev två filéer tonfisk! Jättegott.

Aldrig ätit det förutom i burk eller som sushi förut. Men i Kroatien fick vi grillad tonfisk och en massa andra sorters fisk på en "fishplate" till middag nån gång. Kul att testa göra själv. Var ju väldigt enkelt. Bara steka med salt och peppar, typ 3 min på varje sida.

Mysmiddag och sen film o chips! :)

Jag har ju i några veckors tid nu haft enorma problem med min TORRA hårbotten! Hux flux så blev den bara jättetorr! Står som en snöstorm runt skallen på mig av torrskinn när jag kliar. Och kliar gör det heela tiden! Har aldrig haft problem med det förut, och det är väldigt jobbigt.

Fick iaf en liten burk med kokosfett av Maja som hon läst skulle vara bra för torr hårbotten. Geggade in det i hårbotten igårkväll och lät det sitta några timmar... Flott...

Känns som det blev liite bättre. Men idag har jag hett i gel mot torr hårbtten från apoteket också, som jag fått missbruka tusen ggr/dag i några veckor nu... Får testa kokosfett imorgonkväll igen kanske. (måste ju tvätta håret efteråt) Sen har jag även hört att olivolja eller honung ska funka...

 

Idag har vi varit på Helmers 1-årskalas!
Har var så söt i snelugg. Går gör han också, som en cowboy! ;)

Marita o Jerker hade bakat jättefina tårtor, muffins och kakor i härliga rosa och blå färger! Tog lite bilder med mina nya systemkamera som jah köpte förra helgen, men har inte lagt in dom i datorn än...

Helmer fick en träanka som han kan dra i ett snöre av oss i present. Den verkade gå hem :D

Tove var där också o fick smaka Helmers rån..

Ska se om jag får över dom finare bilderna från kameran sen...

 

Nu har vi precis kommit hem från middag i Söråker. Ska se ett Criminal Minds nu :)


Later!

2011-11-08
 23:01:47

Hemma!

Efterjobbetfikat framme, björndräkten på. Nu ska vi se ett avsnitt Criminal Minds!

2011-11-07
 12:49:34

Ägg

Har varit hos Lina och gjort nya naglar! Det va på tiden för dom började bli riktigt utväxta efter fem veckor... Nuförtiden vill jag liksom inte att naglarna ska växa alls! :p

Det blev lite mer spetsiga den här gången. Har sett mkt bilder på sånna, börjar bli mer o mer populärt, så tänkte att jag testar väl det då.
Nöjd :)

Nu ska jag äta ägg och läsa lite innan det är dags att cykla till jobbet.
Helgen tog slut på tok för fort! Men jag är faktiskt ledig nästa helg också!! Skräll...
Om det nu inte blir schemaändringar förstås.. Tror inte det har gått en månad utan att jag fått schemaändringstillägg på lönen...

En bild på nailsen! Blev lite lila aktiga. Igen.

2011-11-05
 21:43:29

Gokväll!

Jag har funderat ett tag på att köpa en ny kamera. En system digital. Behöver ju inte någon jätteavancerad, men det är svårt att veta vad man ska välja ändå.
Har läst en massa på internet nu och fattat att Nikon oh Canon är dom två stora märkerna.. och det finns flera bra "nybörjarvarianter".
Det lutar åt en Nikon D3100, som har fått bra recensioner och inte är allt för dyr. En sån har min kusin också, så då kan jag ju få lite tips av honom :)
Nån annan som har nå andra tips?! Gärna fort, för jag funderar på att åka till Birsta och köpa en imorrn!


Funderar även på att köpa ett nytt tangentbord för det här är ju helt värdelöst måste jag säga. Pontus har väl spillt i det några gånger för mycket kanske....
Han säger dock att det inte är nån idé att köpa ett nytt för dom blir bara dåliga sen.. men vafan?? Det lär väl vara bra ett tag iaf.
Typiskt killar att inte kunna ha saker utan att förstöra dom :P

Skulle även behöva en ny datastol för den här sjunker ner till botten hela tiden, så man sitter typ 1dm ovanför golvet och får nackspärr och ont i axlarna för jag måste sträcka mig så för att nå upp till skrivbordet!!
Dessutom är den helt nersutten. Typ ingen stoppning kvar så jag får träsmak i rumpstackarn!
Men det får karln i huset fixa. Det är ju liksom egentligen "hans plats" som jag bara få låna när han är upptagen med annat. Annars förvisas jag raskt till någon av våra bärbara datorer... som är seeega....
Orättvist!! Vadå... bara för att det är hans dator ska an då ha första tjing? Nä ja förstår inte ja :P



Nu sitter jag och dricker saft. Fun Light. Den smakar gott i början... men sen kommer det en konstig eftersmak och jag får typ som halsbränna... och så dricker jag mer för att få bort det!
Ond cirkel.
Saftjävel.




Hehe, mamma hade köpt en liten SÄNG till katterna.
Eller främst till herr Morris, eftersom han tycker om att ligga ner...
Han har redan en som dock varit alldeles för liten men som han legat i ändå.
Den här var också lite liten, men steget större var en HUNDsäng, som kostade 800-900:- och det kändes ju liiite väl dyrt....

Millan fick bättre plats i den. Men det lär ju va Morris som kommer ligga där mest. Den står under bordet i köket, och han gillar ju att vara med hela tiden så det är perfekt.





Älskade djur! ♥
Visst såg det skönt ut? Iaf när Millan ligger där. Ser lite trångt ut för Morris :P


Åååh såg ju Elin, Roger och Emmy i tidningen också! Lyckades efter lite om och men spara ner bilden...



Visst är dom fina?! :)



Nu ska jag flytta mig till soffan och se lite Criminal Minds med min älskling som äntligen slutat spela sitt nya tv-spel... (iofs är det bra, för jag får ha datorn ifred för en gångs skull...)


Later!











2011-11-05
 16:22:50

Gravfint

Har varit i skogen med mamma och tagit granris o gjort fint på gravarna nu. Ställt fram ljuslyktorna och så.

Sjukt mycke folk på kyrkogården! Träffade släktingar till både mig o Pontus där.
Levande alltså....höhö....

Såhär blev det iaf! Köpte fina kransar. Mormors o morfars. Pappas, farmors i farfars.. <3




2011-11-05
 11:34:19

Morgonträning!

Passade på att kliva upp tidigt o träna på morgonkvisten idag när jag har jobbat förmiddagar i veckan och är lite inne på den dygnsrytmen.

Blev 30min spinning och 30min CXWORX. Ganska lagom såhär på lördagsmorgon. Dock fick jag till det bättre på CXWORX:en idag än första gången jag gick på det..man använder gummiband o gör lite konstiga utfall p axelövningar..så det kändes jobbigare nu! :)

Invigde min nya träningstisha också. Rosa röd för att matcha mitt svettansikte...

Nu ska jag hoppa på Pontus tills han kliver upp. Sen ska jag ta en dusch och äta nått, innan vi åker till Njurunda!

2011-11-02
 13:10:11

Lerigt

Berit verkade trött idag också... Hon har varit det i tre dagar nu. I helgen var hon som en kanonkula och ville bara springa hela tiden. Hon kanske har träningsvärk efter det nudå eller nått.
Men en lugn skrittrunda passade mig utmärkt idag eftersom JAG har träningsvärk! Som fan.

Hon var ren och fin när jag tog in henne, eftersom hon haft täcke på sig. Men det var ju så varmt ute så jag släppte ut henne utan täcke efter ridturen. Självklart rullar hon i geggan det första hon gör. Lortgriiis!







Ser ut om en skäck...


Nu måste jag göra mig klar för jobb. Processledarmöte. Ska köra upp sjusovarn (Pontus) ur sängen nu så han får skjutsa mig till jobbet. Pallar inte cykla idag....aj aj aj...


Later.

2011-11-02
 09:11:06

Pass

Aaaaj...mina triceps och min rygg! Sjuk träningsvärk efter MC-passet igår! Kan knappt röra armarna. Värst att lyfta dom... så det blir svårt att sätta upp håret osv. Blev helt chockad när jag klev upp ur sängen för en stund sen, för igårkväll kändes det ingenting....

Helene hade gjort sjukt jobbiga cirklar på passet igår. Det var två cirklar.
Först ett uppvärmningsvarv i varje cirkel med 30 sekunder på varje station (5 statiioner/cirkel) sen två varv i varje cirkel med 45 sekunder på varje station.

Ena cirkeln (den värsta) var typ bara armar.
Det var 1.chins, 2.bicepscurl, 3.dips, 4.upphopp med armhävning mellan, 5.armhävningar. Fy fan var armarna var möra sen. Och baksidan av axlarna... måste va efter helveteschinsen!

Andra cirkeln var mer ben och magövningar. Lite lättare, men dock sjukt jobbigt ändå. Effektivt träningspass! :)



På tal om pass... Arbetspasset igårkväll var ju bland det värsta jag varit med om!
Det började bra.. Första gänget började kl.15 och var rätt många så vi blev klar på maskinerna och med en del manuell sortering...
Sen var det ett gäng som skulle börja 17:25.... som inte dök upp! Nej för då var det fel i pricklistan och dom skulle inte alls jobba igår.
Panik.
Lite svårt att få in folk till kvällspasset som drar igång på riktigt vid 18-19 när klockan är 17.30.... EN lyckades jag få in.
Vi fick jobba arslena av oss allihopa istället. Och bögmaskinerna började självklart kångla, så kvällens tekniker fick åka som en jojo runt i lokalen...
Otroligt nog så blev vi klara i tid. Fast jag fick ju såklart sitta kvar en timme längre och rapportera efteråt...


Jaja. Nu ska jag åka till Berit! Lilla fisen. Får se om hon är piggare idag än i måndags.
Sen måste jag snabba mig hem och göra mig klar för jobb, för idag är det möte innan.


Later.
2011-11-01
 10:30:22

Paradise

Tagit mig upp ur sängen och ätit frukost nu, fast jag var bra sugen att ta sovmorgon och lligga kvar. Speciellt när Potus har jobbat natt så han ligger och sover och är varm o gosig! ♥

Hatar att kliva upp nu när det är kallt!! Band det värsta som finns! Jag ligger under täcket och sträcker mig efter kläder och klär på mig där under för att slippa frysa...


Nu ska jag iaf gå en snabbis på stan innan jag ska till Ego. Tänkte kolla på nya träningsbyxor på Stadium. Skulle vilja ha en par hellånga. Har mest sånna som slutar strax under knäna... och nu har jag så mycket blåmärken så smalbenen så det ser ju sjukt ut :/  Dock har jag rakat benen nu iaf! (brukar vara för lat) Så jag är inte längre både luden och full med blåmärken... Alltid något!

Sen blir det ett pass MC (cirkelträning from hell..typ..)


Åååh jag älskar den här videon och låten:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!