2011-07-26
 14:29:27

Morrisplanet

Nu har jag väckt Tussen. Han är lite trögstartad... speciellt när han jobbat natt.
Hade tänkt att vi ska åka till birsta och betämma oss för vilket kakel vi vill ha i badrummet! Det är ju tänkt att Lasse ska renovera där i slutet av augusti... Passa på medans vi är utomlands så man inte behöver vara utan toa och dusch. (Hur bär man sig åt annars liksom.. kissa i en hink??)


Sitter och äter lunch nu. Fil och flingor. Åt det till frukost innan spinningen med... ska nog koka ett ägg nu också så jag inte får skörbjugg(?)...

Spinningen gick bra! Även fast det kändes som att mina ben skulle dö redan när jag cyklade till Ego.... Men det löste sig. Dom domnade väl bort nånstans där i början av passet :P
200 situps fick avsluta dagens träning.



Satt och kollade på Animal planet nyss. Djurpoliserna nånstans i USA.
De omhändertog bland annat en häst som var så otroligt vanvårdad! :( Den var för det första jättemager så skelettet syntes typ överallt. Sen så hade en brutit benet utan att man hade gjort något åt det, så benet hade växt ihop fel men hoven böjd uppåt bakåt, så den gick som på kotan...! Hur kan man plåga ett djur så?!
Och ägaren fattade inte alls varför polise skulle komma och "pick on him"! Idiot.

De omhändertog även 17 katter från en kärring som "samlade på katter" och hade hela trädgårdn full av både tama och mer eller mindre vilda undernärda, lusiga katter. Uffa.

Tur att Morris inte är fet så han har nått att ta av om det blir sämre tider.... :P



Nu ska jag häva i mig ägget så vi kan åka sen!

Lejtööör!

2011-07-26
 10:52:51

Vaken

Ååååh jag är TTRÖTT! Somnade vid kl.01 igår. Ställde klockan på 10. Alltså 9 timmars sömn.
När klockan ringde var jag nära att börja ett snooze-marathon lite halv i sömnen, men lyckades vakna till och klva upp i alla fall! Känner mig fortfarande helt BÄNG fast jag varit vaken ett tag nu och ätit frukost.

Jag måste nog faktiskt gå till vårdcentralen eller nått och kolla upp hur jag mår egentligen... Såhär trött kan man inte vara exakt hela tiden. Det spelar ju uppenbarligen ingen roll hur mycket jag sover. Sen så fick jag ju så mycket blåmärken när vi åkte Go Cart i lördags. Det kanske hänger ihop med att jag var helt jävla blåstampad med blåmärken i våras... (DET har ju dock blivit lite bättre iaf..)
Jaa jag får ta och ringa vårdcentralen nån dag och höra vad dom säger.
Men samtidigt känns det lite fjantigt att ringa och säga att jag är så sjukt trött hela tiden.... Enligt min erfarenhet av vårdcentraler så måste man ju helst ha brutit nått eller vara lätt döende för att få komma dit :P
Men aja...


Nu ska jag i alla fall på Spinning!

Såg att det var min favvo tränare Helene som skulle ha passet! Sist jag körde spinning med henne var innan Jul, och då var hon väldigt gravid. Så nu blir det spännande att se hur fort hon lyckats bli fit igen :)


Köpte förresten nya träningsskor här om dan!



Hade dom på pumpen igår. Mycket nöjd.


Dags att cykla till Ego nu.
Later!
2011-07-25
 12:55:31

Hola

Länge sen jag skrev något nu. Har varit så upptagen med att vara social på sistone.
Lägger upp lite bilder!


Red Berit i torsdags. Barbackatur till ett sandtag och badplats. Hon fick klättra lite i backarna, vilket hon tyckte va skitkul. Springa uppför lösa sandbackar...? Hästar har en konstig uppfattning om vad som är roligt :P
Däremot ville hon INTE bada...


Rullade sig smutsig på en minut i hagen efteråt.... suck...


Åt middag på restaurangen på Lörudden med mina kusiner på torsdagskväll. Trevligt!


Jag o mamma :)


Jag åt en skaldjurslasange. Väldigt gott!


På fredag kom Pontus kompis Danne från Enköping till oss. Den kvällen hade vi middagsbjudning på balkongen. Olle och Gustav var med också.


Förrätt - Pontus och Sofies skagentoast!


Våran tomatplanta har blivit STOR. Den börjar komma små gröna tomater på den nu :)


På lördagkväll hade vi bokat Go Cart. Ingen av mina tjejkompisar kunde följa med så det blev jag, Pontus, Olle och Danne. SKITKUL var det!! :D Tyvärr vann jag inte direkt.... det var skitsvårt att ta sig förbi de man startade bakom!
Man skulle kunnat åka hur många gånger som helst, fast det var ju inte så billigt.. Men  måste i alla fall dit med tjejerna nånting snart!

Enda nackdelen var att jag fick tre stora blåmärken på ryggen! Vet inte hur jag satt för att lyckas med det.... Men jag verkar ju vara väldigt känslig o få blåmärken lätt.

På lördagkvällen blev det sedan lite öl, vin och drinkar på balkongen... och söndagen spenderades lite lätt bakis i soffan med Bitelinepizza och en massa film!


Det var helgen det. Nu är det bara en vecka kvar av min semester och vädret verkar ju fortsätta vara SKIT. Jag är liiite besviken över den här sommaren. Men vi ska ju iaf till Kroatien om en månad.... :)

Later.
2011-07-20
 18:54:48

Sitter här på en brygga vid flugfisketjärn...

img_7470 (MMS)

Sitter här på en brygga vid flugfisketjärnen i Njurunda. Har övat lite kast med Pontus spö, men blev less eftersom det är helt dött så nu fortsätter han istället. Jag gick en sväng i skogen o letade kantareller (plockade lite här förra året) med hittade inga. Däremot en  massa blåbär som jag mumsat på :) Fan nu fick gubben på bryggan brevid en fisk!! Jag vill också ha! Länge sen vi åt Öring eller Regnbåge nu.. Nej usch blir uppäten av mygg, måste röra på mig!

2011-07-20
 00:07:24

Väderjävel

Idag var det ju fint väder när jag vaknade! Kände att jag måste ut i solen, så åkte till mamma och sedan åkte vi vidare ut till Armsjön!

Tog på mig löparskorna och sprang sista biten ut till stugan. Så långt det gick utan att behöva springa efter E4:an. 4 km blev det. Varmt och jobbigt, men det gick. Sen var det skönt att doppa sig i sjön! :)
Tio minuter efter mitt dopp försvann solen och det började blåsa så då var det inte så skönt längre...
Hade dock trevligt där ute med mamma ändå. Åt en mumsig räksallad till lunch och läste lite tidningar.


Gött!



Nybadad och frusen i en gammal kofta....


Finn ett fel... Inte riktigt som jag tänkt mig när jag tog fram solstolen medans det var finväder..


Ikväll har jag varit och ridit Berit. Gick jättebra, hon var så duktig. Tror hon var lite trött så hon fick stå inne och vila inatt. Måste ju vara utmattande att gå ute på bete dygnet runt och aldrig riktigt kunna slappna av för väder/insekter/de andra hästarna osv...
Imorgon ska jag rida med Sandra iaf. Kul med sällskap :)


Nu ska vi lägga oss. Woho, får sova med Pontus inatt för han är ledig! *gladansikte*
2011-07-19
 00:54:44

Dags att sova... Jag och min isbjörn är ne...

img_8334 (MMS)

Dags att sova... Jag och min isbjörn är nedbäddade. Pontus jobbar inatt :-( Tänkte visa nya naglarna! Den här gången blev det naturella med lite aprikos glitter. Nöjd som vanligt :) Nu är reklamen slut så nu ska jag se klart CSI, sen sova! Natti natti.

2011-07-18
 11:04:54

Kul väder

Kl.07 imorse fick jag sms av Linn som undrade om jag kan ta Berit idag - torsdag. Ja, det kan jag väl!
Har inte ridit på över en vecka för en liten tjej vars föräldrar har en häst i stallet har fått låna Berit i en vecka. Men nu har vi "fått tillbaka henne".
Knäskadan är läkt så nu ska hon börja ridas ordentligt! Hon har tappat mycket muskler under sommaren så nu måste vi bygga upp dom igen.
Dock tror jag muskeluppbyggandet får vänta tills imorgon för idag verkar ju spöregnet aldrig ta slut.... Ska bara åka dit och sätta på ett regntäcke på lillgumman.


Igår spelade vi minigolf! Vi var 9 stycken. Jag kom TVÅA! (delad 2:a plats med Bäck). Om jag inte hade fått SJU slag på sista banan så hade jag vunnit!! Min minigolfkarriär är otroligt ojämn alltså..... Går ju aldrig så bra två gånger i rad.

Men det var kul iaf :)


Catrin var hemma! Kul att träffa henne igen


Den ena var mer gravid än den andra i det här sällskapet...!


Min delade 2:aplatskamrat Bäck var dock inte gravid.

Eferåt joinade Sek också, och så åt vi middag på Oleary's!

Jag blev så frusen i mina shorts o linne, så kvällen hemma avslutades med fotbad och en kopp te!



Nej nu måste jag klä på nig och åka till Berit innan hon smäter bort i allt regn...
Later.
2011-07-17
 14:50:21

Argh!!

Har varit ute på långpromenad nu, typ 12 km. Känns bra. Varmt var det! Trodde inte det skulle vara så fint väder, men ack så jag bedrog mig. Hade ju kunnat bada! :P

Aja snart ska jag ju till Skönsberg och spela minigolf så hade inte hunnit med nått bad iaf.

Hoppas det blir finväder nu i två veckor framåt!! Måste åka ut till Armsjön och bada nånting. Där är det säkert varmt i vattnet nu. Har inte varit där nånting i år än! Blir liksom att vi åker till Pontus stuga i Storsand istället för där är det så fin strand..! Men nu har mamma semester så då kan jag ju vara med henne i Armsjön :)



Nu kliar det över precis hela kroppen kan jag ju meddela förresten... Jag blir så less!!
Jag som bara lääängtat till sommaren för att jag skulle få sola bort eksemen. Och så försvinner dom inte!! Utan blir typ värre. Soleksem. Ljusa fläckar. Kli kli kli!!! satan i helvetes jävla bajshud!!!!!

But hey. Det finns dom som har det värre.....
Jag är ju bara rödfläckig i ansiktet och vitfläckig på kroppen och flottig all over av all hudkräm.


Men jag är ju åtminstone ganska snygg i vanliga fall. Inte vackrast i världen dock, för den titeln har ju någon tvivelaktig person tagit....

haha. Ja herregud...

Blir så sjukt less på folk också!!

Det här är bara en sån där dag känner jag. En sån där jävla dag när man skulle legat kvar i sängen.







2011-07-17
 11:58:34

Några bortglömda bilder..




Gatufest-förfest på Maritas och Jerkers innergård. Fick med mig Pontus (!) Trevligt! :)


Jag och älskling tog en drink på Invitos uteservering. Dyrt men GOTT!


Sånna skulle man eventuellt kuanna leva på...


En dag spenderad på en brygga i Sidsjön.. Kl.10 såg det ut att bli fint.


Senare på dagen började det blåsa som fan och bli molnigt, så vi satt mest och frös...=/


NU ska jag ta en promenad i solen i alla fall.
I eftermiddag ska jag spela minigolf med Sandra, Catrin o Elin... eller vilka det nu blev? :)

Later.

2011-07-16
 00:17:45

Harry P!

Idag har varit en dag med underbart mycket träningsvärk och städning av lägenhet! Vi gjorde ett rejält ryck, så nu är det riktigt fräscht här hemma. Tog mig inte iväg till gymmet nånting pga min mörbultade lekamen.

Gick på bio istället! Harry Potter såg jag. Alldeles ensam! Eller... det var ju ganska packat i salongen, men jag hade ingen sällskap. Hittade ingen som ville/kunde se den med mig. Maja ville se men hon skulle bara se alla andra filmerna innan... och jag orkade inte vänta!
Filmen var jättebra i alla fall, så det var lätt värt det!! :)

Nu kom mitt hjärta hem från en fiskekväll i Bergeforsen. Han har fått migrän eller nått stackarn... Ska ta hand om honom lite nu. Ska väl gå och lägga oss.

Tänkte lägga upp några bilder som jag glömt... från Gatufesten-förfesten. Men bloggen vill inte funka som den ska så skiter i det och går och SOVER istället!


Buenos noches.
2011-07-14
 00:24:30

Bönhamn

Jag och mamma tog som sagt en roadtrip till Höga kusten idag. Därifrån följde vi en led som går efter kusten norrut. Förbi en massa mysiga ställen! (åkte faktiskt förbi Salteå där vi varit i Olles stuga och fiskat abborre en massa)

Första stoppet blev hos "Keramik Stina", där jag köpte några fler temuggar som matchar den som jag köpte där för två år sen. Hittade en fin sjal där också!


Sakerna hemma på köksbordet...


Sen var det Bönhamn då! Vi tog en fika där och strosade omkring ett tag. Kikade in på en sjöbodsloppis och beundrade utsikten. Fint! Solen tittade fram etfer att ha varit dold ett tag också.





















Nice va?

Nu ska jag gå och lägga mig. Måste kliva upp tidigt imorgon och fixa lite fika... Ska träffa Marita, Maja och Ullis på en brygga i Sidsjön. Vi måste dit tidigt innan alla är upptagna! :P

Natti!
2011-07-13
 11:57:42

Roadtrip

Haft semester några dagar även från bloggen.. men nu är jag tillbaka! :)

Sitter och äter en lite sen frukost nu. Tog mig i kragen och klev upp kl.9.30 imorse och gick på en morgonpromenad direkt. Till sidsjön och uppför slalombacken...pust!



Mamma kommer hit snart nu. Vi ska åka på en roadtrip upp förbi Höga kusten och runt på lite ställen där. En liten butik där man kan köpa keramik bland annat. Var där för två år(?) sen, så nu blir det en repris :)


Var ju även upp åt det hållet i förrgår med Pontus och Olle. Åkte till Olles stuga och fiskade abborre.
Fint väder, fast på den sjön blåser det tydligen alltid typ storm. Något irriterande! Borrarna lyste med sin frånvaro mestadels (Olle 3, jag 2, Potus 1), men det var ju ganska trevligt ändå!



Tog en paus när det blåste som värst på sjön och solade en stund på byggan istället :)



Branta trappor från bryggan upp till stugan... jobbigt när man heter Sofie och måste springa upp o kissa varannan minut.....suck.


Igår var det sämre väder....kan man ju säga. Regn, hagel, åska och gud vet allt.
Jag, Maja och Marita bestämde oss för att åka till Birsta!:) Första problemet var ju dock att sig ut ur stan..  eller över till andra sidan stan rättare sagt. Var ju översvämningar överallt! Helt sjukt mycke vatten.

Men till slut så tog vi oss ur. Började med en fika på Charm. Helmisen var med såklart!





Han har fått 6 st tänder :D

Jag köpte en balja och lite fotvårdsprodukter, så kvällen avslutades med fotbad! Nice, nu ska jag få mjuka fötter!!



Ska göra mig klar för roadtrip nu! Återkommer senare. Häj!


2011-07-09
 00:34:20

Semester!

Jobbade mitt sista pass nu natten mot fredag. Nu har jag semester i TRE VECKOR! Första gången någonsin som jag tar ut sommarsemester. Och dessutom inte har något speciellt planerat, vilket känns sååå skönt!
Tidigare år har jag tagit ut min semester på hösten och åkt till Mexico och USA... Men nu ska jag bara vara. Inga krav eller planer.

Hoppas självklart på myckettid tillbringad på någon strand, eller med fiskespö i handen, eller på gymmet, eller på Berits rygg.

De senaste dagarna har det ju varit kanonväder så jag har faktiskt hunnit med flera av de sakerna :)





En härlig dag på stranden i Storsand!








Ännu en härlig dag. Passade på att ta en lättklädd med dock väldigt svettig långpromenad. Hade ingen större lust att stänga in mig i gymmet och missa solen.... Och jag pallar inte att springa i denna värme! Lång promenad med mycket uppförsbackar - perfekt!



Idag (eller ja, fredag så igår då...) har jag varit på stan med Elin! Hon är STOR nu, lillelin hehe. Sex veckor kvar till hon ska bli mamma!

Vi åt Langos och Ben&Jerrys och satt i solen och njöt. Jag fick lov av mig själv att vara lite onyttig såhär första semesterdan!


Nu är jag dock sjukt trött! Sov bara 5 h efter jobbet. Dags för sängen nu.

Hoppas på finväder imorgon, då ska vi ut isf! :)


2011-07-06
 11:19:30

Strandväder!

Hade bokat pump idag kl.12.... Meeen nu har jag avbokat den! Vi åker ut till Storsand och tillbringar dagen på stranden istället!

ÄNTLIGEN! :)

En av mina Victoria's secret bikinis ska få invigas idag.

Nu håller jag bara tummarna att jag inte ska bli ÄNNU mer fläckig av solen + mina jävla eksem... Solen ska ju vara bra för eksemen! Det här har aldrig hänt förut....suck..


Aja, ska fixa lite fika att ta med nu.

Later!

2011-07-04
 20:05:26

Pink

MMM! Har precis ätit upp en jättegod middag.
Gjorde egen potatissallad: sallad, gurka, tomat + små kokta och skivade delikatesspotatisar. På med llite olivolja och Åstösalt (en kryddblandning från Söråkers kryddbod).
Serverade detta med några skivor rostbiff. Perfekt!
och så en persika till efterrätt :)


Har varit och tränat nu ikväll, så jag fick ju tyvärr äta middagen ensam lite sent nu.. Pontus har stuckit ut och fiskat. Skräll....! ;P

Det blev ett pass SpinnPump! Det var nån specialare som dom inte kört förut, men testade nu. Och det verkade vara populärt, så jag hoppas det kommer mer av det!! 30 minuter stenhård spinning, följt av 45 minuter bodypump. Då körde man allt utom benlåtarna på pumpen...

Det blev lite matchy matchy idag med rosa naglar, rosa ränder på byxorna och rosa nikelogga. Jag är ju så häftig. Mitt nya linne är till belåtenhet även! Synd att jag inte kan säga detsamma om mina biceps som vägrar bli större eller synas alls!! Men jag känner dom, alltså finns dom...mummel.....






Sådär nu ska jag ta en dusch och slappa lite i soffan. Måste försöka somna tidigt ikväll.
Idag har jag varit så SJUKT TRÖTT på jobbet alltså. Jag höll helt seriöst på att somna stående medans jag försökte lyssna på när folk pratade med mig.
Jag VILLE lyssna. Det var inte tråkigt liksom. Men mina ögon gick inte att kontrollera. Dom börjad gå i kors och jag svajade liksom fram och tillbaka... DET ÄR FAN INTE NORMALT!

Pontus klagar på mig också att jag är trött hela tiden. Han menar att det måste vara nått fel på mig eftersom jag se senaste månaderna har varit konstant trött. Varje dag. Så fort vi gjort minsta lilla grej så blir jag trött och vill sova!
Att åka bil ska vi ju inte ens prata om. Det är tvärkört. Somnar fan nästan när JAG KÖR! Livsfarligt ju :O
Järnbrist? Vitaminbrist? Nån jävla sjukdom?? SÖMNBRIST är det i varje fall inte. Det spelar ingen roll om jag sover 7 eller 15 timmar liksom!


Ja nu blev det en utsvävning angående min trötthet också. Bäst att drucscha innan jag blir trött :P Blir ju pigg av att träna iaf, får se hur länge det håller i sig.

Avslutar med en bild på en DÖD FISK som jag hittade i en maskin på jobbet idag!! Hmmm...






Nu ringde dom från det hära "modell för en dag" (som typ varenda tjej i Sundsvall har bilder från på sin Facebook) och frågade om jag ville bjuda med mig 4 vänner och kostnadsfritt bli sminkad och fotad.
- Nej, tack, sa jag.
Jag är så less på dom där bilderna som alla ser likadana ut! Med det där jävla spegelbordet!! Haha.... Våga vägra spegelbord.



Dusch! later.
2011-07-03
 22:26:18

Hatten är din!

Nu har jag precis kommit hem från en promenad. Gick typ 8 km. Elljusspåret upp till Grodtjärn, sen runt Sidsjön och uppför slalombacken.
- Aj, sa mina bemuskler då. Har träningsvärk sen i fredags!


En bild uppifrån toppen! Ullis ringde även precis när jag kom dit upp. Kunde knappt svara i telefon, det lät väl bara som nå flås. Det är rätt så jäkla jobbigt att gå dit upp måste jag säga.

Var ju även och tränade på Ego i förmiddags, så den här dagen får jag väl vara nöjd med! :)


Åt jättegod middag hos mamma och Lasse idag. Satt ute i solen där en stund och STICKADE också, hehe. Min stickning börjar faktiskt bli nånting nu. Inte bara en liten stump längre. Jag har fått upp farten lite, äntligen!

När vi åkt hem till stan igen for jag ut till stallet för att kolla hur Berits ben såg ut. Träffade Linn där också.
Det såg mycket bättre ut idag än igår faktiskt! Så skööönt.. Då är det nog inte så allvarligt, utan det går åt rätt håll. Med lite tur kan jag rida i veckan! :D


Nu ska jag göra mig redo för sängen. Lägga mig och kolla på tv och försöka bli trött typ.... Ska upp kl.07 imorgon. suck...

Avslutar med några fina bilder på Maja från idag när vi var på stan en sväng!
Hon hittade konstiga hatt-acessoarer på HM...




Dom var små och man satte fast dom på huvet med en liten kam typ...?
Haha! VEM köper sånna hattar?!

Konstigheter.



Gonatt!
2011-07-03
 15:59:46

Påväg ut till Njurunda för middag hos mamm...

img_5588 (MMS)

Påväg ut till Njurunda för middag hos mamma och Lasse. Blev tvugna att stanna till i Bredsand för det var Fiskerea här. Passar på att sola lite medans Pontus kollar utbudet! Det blev ju fint väder helt plötsligt! Skräll. När jag cyklade till ego var det mulet, men när jag kom ut sken solen! Blev en fika med Maja på Coffehouse uteserveringen. Vi bar iväg ett av borden för att få sitta i solen! :) Nu fortsätter vi mot Mjösund. Latrr!

2011-07-03
 00:27:18

Birsta och Vetrinärbesök

Idag blev det en sväng till Birsta med Pontus för att skaffa lite nödvändigheter. Fick inte gå nått i affärerna i Birsta City tyvärr. Pontus blåvägrade, för det var så mycket folk. Tss....fjant :P


Hade på mig mina nya sandaler idag (tack för tipset Ullis!) och trottsade regnet :P



Vi började med att införskaffa några flaskor vin på systemet. Gäller att ha ett lager viner hemma så vi inte är utan när vi blir sugna på ett glas ;)

Sen åkte vi till Brandworld. Jag köpte ett regställ från Didriksons. Jackan var turkos och faktiskt riktigt snygg så den kan jag liksom använda lite mer till vardags också om det är risigt väder. Perfa!

Sen blev det ett par vildmarksbyxor(!) som jag ska ha när vi ska ut och fiska! Typ likadana som Pontus har så nu kommer vi matcha! Hehe. Dom var riktigt sköna faktiskt. Bra att ha så slipper jag skita ner några andra kläder med fiskslem och dylikt....



På eftermiddagen åkte jag till stallet för att titta till Berit. Jag visste redan att hennes knä fortfarande var svullet, men när jag skulle ta in henne från hagen såg jag att det blivit ännu värre nu! Först ville hon inte alls gå.. Hon lyfte inte benet ordentligt utan släpade hoven i marken, stackarn! Svullnaden hade gått längre ned på benet också så det var svullet från hennes knä ner till kotan.

Ringde Linn som ringde vetrinären. Så jag fick stanna kvar hela kvällen i stallet och visa henne för vetrinären. Som tur var verkade det inte vara någon fraktur! När jag sprang med henne framför vetrinären så haltade hon plötsligt ingenting! Men däremot när man skulle lyfta upp hoven så hennes ben böjdes, då ville hon inte alls vara med utan skuttade omkring och reste sig nästan på bakbenen. Det gjorde ont!

Fick diagnosen att det förmodligen är en inflammation i en sena. Hon ska vila nu tills hon blir bättre.


Allt det där med vetrinären tog mycket längre tid än jag trodde... Och jag och Pontus som bokat bort på restaurang! Han fick ringa och boka om tiden två gånger! :P

Kl.20 blev det iaf ett besök på Sju Kryddor! Turkisk kolgrillad mat. Mumsigt! Var så otroligt hungrig. Hade inte ätit nånting sen frukotst!





Förrätt, varmrätt, efterrätt....!



Imorgon ska jag börja dagen med ett träningspass! Köpte ju även nya träningskläder på Brandworld, så de ska invigas! :D


Nu är jag så trött. Måste sooova...

Gonatt!

2011-07-01
 20:41:33

Hårresande!

Idag hann jag träna efter jobbet!! WOHO! Kändes sjukt bra att spänna musklerna lite. Hann dock bara köra styrka. Får bli kondition imorgon! Plus mer styrka...


Har nästan nyss kommit hem från frissan nu! Var på Jess och klippte + färgade. Var en jättegullig tjej som var elev som fixade mig. Det tog lite lång tid kanske för hon var väldigt noga o så... Men resultatet blev precis som jag tänkt mig! Nöjd :)



Påväg hem! Självklart regnade det så mitt spikrakt fönade hår har nu dragit ihop sg i lite vågor... Men det är ju också ganska najs. Gillar dock inte när det blir för frissigt av regn! Inte okej.
Tur att jag inte har så långt hem från stan!







Så blev det! Va tycks?

Min vanliga kastanjebruna färg som grund, och så lite ljusa slingor i det. Lite somrigt sådär!
Sen till hösten kommer jag nog bara färga över med den mörkare färgen igen. Trivs så bra i den, och vill absolut inte göra mer och mer slingor så jag blir blond igen! Hualigen :O


NU ska jag äta middag! Gissa om jag håller på och svälter ihjäl. Har inte ätit nått sen min lilla aborrematlåda på lunchen.

Det blir äggmacka, fil och flingor till middag. Hehe. Pontus åt i Söråker med sin bror, så jag orkar inte fixa nått bättre.
Skitsamma förresten, har ju min favorit BLÅBÄRSFIL (verum) som jag nog skulle välja om jag blev tvungen att välja EN sak att äta resten av livet ;)


Smaklig filtid!
Later.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!