2008-02-29
 13:23:15

Fredag!

Länge sen jag skrev nått nu.. Har jobbat så mycket den här veckan! (ovanligt va...?) Varenda natt utom igår, då jag bara hade kvällen. Ska jobba ikväll också... ledig imorrn, sen jobba söndag kväll/natt. Men nästa vecka blir lugn! Har bara tagit på mej två nätter... ska försöka låta bli att tacka ja till så mycket mer. Kanske nån kväll eller så... vi får se :P

Idag klev jag upp tidigt (10.45!! omg!) och gick o tränade på lunchpasset på friskis med Maja. Det var ett ganska roligt pass, fast ledaren var lite fläng.. hähä... "KÄNN LUSTEN!!" eh..olust..

Nu ska jag ringa Ullis, ringa mami, dammsuga och duscha... Japp så ser dagen ut. Sen jobb som sagt.

Ha en trevlig helg!
2008-02-26
 14:22:52

Keep bleeding

Jag är så trött! Har jobbat inatt.. och natten innan.. och ska jobba natten som kommer OCH natten efter. Tror jag måste ta nån lite lugnare vecka framöver och vila. Har blivit väldigt mycket jobb på sistone. Men det är svårt att säga nej när det finns.... Vet ju aldrig om det kommer finnas lika mycket jobb nästa vecka liksom. Jag behöver semester!!

För övrigt så håller min hjärna på att koka över.. tankarna bara snurrar och jag vet inte vad jag ska göra :( Men jag tänker inte berätta vad det handlar om! Moahaha... jag blir galen när folk skriver så, för jag blir så nyfiken och vill veeeeta ALLT!! (maddes blogg till exempel...;P)

Nä nu ska jag klä på mig och ta en promenad till stan. Ska klippa mig kl.17! Woho :) Blir nog ingen större färndring dock.. mest toppa. Lite tråkigt.. men men.. Man vet ju aldrig, får se om Sanna har nån roligare idé om vad jag ska göra me håret..

Ikväll ska jag fixa tacos till middag. Mmm Mmm! Bara för att jag är så himla sugen på guacamole! Bara för att Lars tjatar om avocado..! :)
2008-02-23
 18:51:00

If only..

Idag ringde Marita och frågade om jag vill åka utomland med henne nästa vecka!
Hehe.. alltså, i övermogon är det ju nästa vecka..! Hon var ledig typ hela den veckan och ville såå gärna.. Det skulle ju va helt sjukt kul, jag skulle jättegärna åka!! Meen.. ska ju jobba en massa. Har dessutom en utbildning på jobbet på torsdag... en klipptid på tisdag... och hon visste väl inte ens om det FANNS nån resa då..?? Så det blir nog inget av med det, tyvärr.... Men man kan ju drömma lite......






Blir en lugn helg det här.. Det var visst några från jobbet som ska ut ikväll, men det är väl bäst att jag låter bli... Har ju nyss haft magsjuka, o magen är fortfarande lite knäpp.. (har jättesvårt att äta..) och så har jag kanppt nå pengar.. Så det blir en lugn hemmakväll med pizza o film istället. :)

Var en sväng till stan idag och tjuvshoppade lite... (alltså inte jag snattade inte..!! hade bara lovat mej själb att inte slösa pengar..hehe..) Blev ett par örhängen och en bh. Sen kändes allt mycket bättre...

Nu har jag ong i magen igen!! JAG FATTAR INTE VAD DEN VILL?! Ger jag den mat så gör den ont, ger jag den inte mat så gör den också ont... snyft... Ska lägga mej i sängen och läsa lite i en bok som handlar om samer, arkeologer och djävulen.. Faktiskt oväntat bra bok!

Hoppas ni har en trevlig helg sötisar!

2008-02-21
 16:13:14

Yesss..

Idag är jag friiisk! Känns det som iaf... Har inte mått illa sen igårmorse..  Det var en väldigt snabbt övergående magsjuka (tack o lov)! Eller så kanske jag bara hade ätit nånting olämpligt..?! Skulle ju vara bra så har jag i alla fall inte smittat nån.... Men jag tror nog att det var magsjuka i alla fal...

Det var skönt att vara hemma o bara slappa framför tv:n igårkväll! (Greys, woho! :D) Har jag inte gjort på länge... alltid jobb jobb jobb.. Ikväll och inatt ska jag jobba igen. Roger ringde o väckte mig idag och frågade hur jag mådde och om jag kunde jobba.. Sen sa han att han skulle ringa upp "snart" och ge mig jobb för nästa vecka, han skulle bara gå in på sitt rum sa han... Så jag satt o väntade... o väntade.. o väntade.. men det ringde ju aldrig! Han hade glömt bort mej såklart!! Tack för den! :P Ringde upp sjäv efter nån timme.. efter typ 1000 försök för det var upptaget hela tiden. Fick ganska mycket jobb nästa vecka också... Jaja, intressant? :)

Jag tror att jag borde äta nånting nu. Har levt på bara lite fil och en eller två hårdmackor igår och idag.. Konstigt nog är jag inte alls speciellt hungrig! :O Rädd att jag ska börja må illa om jag äter nånting... Tror det får bli lite gröt. Borde väl va bra för magen? Men såå trååkigt... Ååååh nu blev jag sugen på en god sallad! Men icke. Nu ska jag koka gröt! :/


Hahaha!





 

2008-02-20
 13:00:16

Magsjuka :(

Fy fan...

Skrev ju att jag hade ont i magen igår. Det blev bara värre o värre... Åkte till jobbet kl.23 o då kände jag mig lite konstig. Mådde lite illa, men inte så himla farligt... tänkte att det går nog över. Hade ju varit och tränat tidigare på kvällen, så jag måste ju kunna jobba också tyckte jag!
Vi spelade pingis och kort tills vi började kl.01, och då hade jag fått mycke mer ont i magen... Hann bara jobba nästan en timme innan det var kört. Sprang på toa o spydde.. mm.. mysigt. Så efter det fick Jonas skjussa hem mej. Stackarn, hoppas han inte blev smittad.... Nu kanske halva posten kommer få magsjuka bara för att jag kom dit och jobbade EN timme.. hehe va nödvändigt... förlååt! (undra om jag i alla fall får betalt för den där timmen jag jobbade..?!)

Mamma kom nyss hit med en verum hälsofil, en sån där som är bra för magen.. Har ätit pyttelite, vågar inte äta nå mer ifall jag börjar må illa igen... Men jag mår mycket bättre nu än vad jag har gjort inatt iaf. Har till o med lyckats sova några timmar i sträck nu på morgonen utan att vakna av att magen gör ont!

Näe... tror jag ska lägga mig och vila en stund till..

2008-02-19
 16:12:26

äh..

Slö dag idag. Jobbade natt och sov ganska länge idag... Drömde massa knas om att jag var tvungen att rädda kattungar som försökte simma in under isen i en sjö hela tiden! Så fort jag räddade en så hoppade nästa ner i vattnet!! Det var evas katter tror jag... :P (måste hälsa på henne snart innan katterna blir vuxna!!)

Ska jobba igen inatt, men bara natten, så jag börjar 01. Tänkte hinna göra lite grejer innan dess... Ska snart iväg och träna.. sen SKA jag städa i badrumsskåpet! Det är kaos i det. Måste städas. Har tänkt att jag ska göra det i ganska precis en vecka nu... kommer ihåg att jag tänkte göra det sist jag var och tränade på en tisdag.... Jag är väldigt duktig på att skjuta upp saker!

Jag har ont i magen! Har haft det sen efter i lördags.. Kan väl inte fortfarande vara bakis heller?! Gah..

Nä nu måste jag röra på mej! Hej!

2008-02-18
 18:50:07

los bildos

Lite bilder från den mycke trevliga förfesten hos Maja och William i lördags!


1. The gang in the sofa bah!
2. Maja äter popcorn.. dom hade en sån där popcornmaskin.Det blev dom godaste popcornen ever! :)
3. John ser ut som Arne Weise med fåtöljen o ljusen sådär.... ;)
4. Joby, Ullis, Anna och nån som är lite lik mej...



1. Börjar bli lite lullig..haha.. tröttöga.
2. Ullis ser nått intressant på väggen...
3. William är helt normal.
4. Jag är inte naken, okej!


1. John the gris
2. William med ipoden..
3. Påväg ut.. Vems hår skulle han platta?
4. Ullis på toa :)

Nu ska jag äta middag! Tjo!
2008-02-16
 17:12:50

Rubrik.

Hejhej!

Kom precis hem från stan och mina ben är helt stelfrusna! Gick både dit och hem. Tänkte ta bussen hem för jag hade ju köpt vin som jag släpade på.... Men Marita skulle ju ändå åt samma håll en liten bit, så det blev en promenad!
Var in en snabbis o kollade i hennes lägenhet på vägen till stan. Det hade blivit såå fiint i vardagsrummet! (resten var ju inte målat än....) Vita väggar, fina möbler o fin vit soffa.. Jag vill också göra om!! Helst i det här rummet...(hallen/köket). Och i badrummet.. och i sovrummet...!Gaaah, jag måste vinna på triss eller nått!!


Ikväll blir det utgång med tjejerna! (plus john o william kanske.. o minus marita som ska på nått annat partaj..)
Undra vad man ska ha för skor då.....hm.. Det är ju så jävla isigt överallt så jag kommer väl slå ihjäl mej om jag tar kalckar..... Jaja, får väl se... blir nog klackar iaf! :P

Nu ska jag spela! www.betapet.com Helt beroendeframkallande!

Ha så kul ikväll allihopa!

2008-02-14
 13:50:46

Toorsdag..

Fy fan vad det blåser!! Läskigt.. låter som att fönstren ska gå sönder snart.. Hatar blåst!

Igår var jag på stan me Elin och bokade tid för sminklektion den 26e april! Det var så fullbokat alla lördagar ett bra tag framöver... o vi ville ju ha en lördag så man kan ha fest efteråt. Känns ju onödigt att bli fint sminkad o sen gå och jobba bara eller nått... Jaja, så det 26e blir det fest iaf! :)

Jag borde städa lite..och diska! Har ett berg av disk i köket som jag inte har haft tid med... och det har tydligen inte John heller haft?! Hmm.. lika bra att jag fixar det nu. Tänkte låta det stå o se hur lång tid det tar innan John fixar det, men jag står inte ut med att se skiten så fort jag går in i köket! Haha jag har blivit som mamma!! :P

Men först mååste jag spela en match beta eller två! :D


mina sötnosar! :)

2008-02-12
 19:35:50

Brunt.

Igår skulle Marita ha färgat mitt hår. Men det blev inte så...för hon var så seg så jag orkar inte vänta. Hon var hemma i Ljusta alldeles för länge, för att hennes mamma skulle tvätta hennes kläder (!) hehe.. Lilla Marita, hur ska det här gå nu när du ska bo själv?? ;) Näärå... det går säkert jättebra!

Det blev en promenad med Maja och William (aka radarparet?) istället. Upp till Haga och Norrliden. Trevligt. Sen åkte jag hem och färgade håret själv.. och det gick ju alldeles utmärkt. Tror inte att jag missade nånstans. Glömde dock att ta bort färgen som hamnade i pannan, så jag är fortfarande brunfläckig på huden. Men det är ju snyggt.....eh..

image351


Har nyss varit och tränat nu. Patriks pass kl.17.30 som vanligt då! Väldigt braa! Tränade med Mira och Lina från jobbet. Kul med sällskap :) Träffade även Majas jacka i omklädningsrummet... men såg inte till Maja nånstans..!! Vart vaaar duuu?!

Nu ska jag äta middag här i min ensamhet (tonfiskröra o potatis som jag lagade igår).... John kommer väl hem från jobbet om nån timme så vi hinner träffas en liten stund innan jag ska iväg och jobba.. Som vanligt.

2008-02-11
 14:16:52

Spöken i gymnastiksalen..

Halloj!

Vaknade för en halvtimme sen av en mardröm! Drömde att jag skulle på nån fest med Anna, Ullis, Maja och Marita.. Jag lyckades tappa bort alla, och så var jag tvungen att springa omkring och leta dom i hagaskolans gymnastiksal(?!) hehe... Det fanns jättemånga våningar där och på en våning spökade det såklart, och lamporna funkade inte så det var helt mörkt.. Var tvungen att gå igenom en gång på den vången för att komma ut därifrån. Jag gick och ropade på Anna och Ullis hela tiden.. och så helt plötsligt kom Ullis och mötte mig! Men jag insåg att det inte var Ullis, utan ett spöke som såg ut som Ullis! (Fast spöket hade blond hår och såg ut som Ullis när hon var 15...) Fy fan va läskigt det var! Jag srang och den där spök-ullis jagade mig!!! Men jag klarade mej iaf :) Ramlade ut genom en dörr i slutet av gången och träffade dom riktiga Anna och Ullis där. Dom var fulla och hade konstiga kläder på sig. Haha.. Konstig dröm.. Var lite skakis när jag vakna...

Meeen nu ska jag klä på mig och ta en promenad till stan! Ska köpa hårfärg och gå hem till Marita o få hjälp med färgningen. Brukar alltid fixa det själv, men jag tänkte att det kanske är bra om nån annan fixar så det blir ordentligt gjort bak, ifall jag missar nått... Måste ju ändå dit och se hur hon har fått till det i lägenheten! :D

Jag jobbade natten som var. Det var lugnt. Lite post och mycke rast.. Ska jobba igen inatt, men bara natten så jag börjar inte förrän 01... Åker dit lite tidigare och tränar innan. Perfekt.

Fint väder det är ute, måste snabba mej uuut!
Hejdå.

2008-02-09
 23:58:39

Böööö...bio..

Jag är så mätt!! Ska aldrig mer äta godis....

Har nyss kommit hem från stan. Jag och John var ute och åt på Kina ikväll. Såå gott och jag blev såå mätt. Jag åt....ja jag vet inte hur det stavas (?!) men nånting  starkt med räkor och massa grönsaker.. och friterad banan me glass såklart! :) Sen var vi på bio! Såg Cloverfield. Måste säga att det var dåålig!! Blev besviken.. Den var ju ganska spännande då och då, men slutet.....gah!! vaa? Ska inte berätta hur den slutade men... ;P Den var inte värd att se på bio iaf tycker jag. Ingen höjdare.




Nä nu ska vi se om det finns nått mer sevärt att se här hemma istället. Ha en trevlig lördagkväll!
2008-02-07
 16:42:16

I think I'm a little bit..

Jag är på dåligt humör idag! Vet inte riktigt vad det är... eller jo det vet jag väl..men äh, är bara irriterad på allt!! Men jag är ju iaf ledig idag..! Alltid nått. (eller ikväll och inatt...är ju alltid ledig på dagtid...) Ska bara ta det lugnt och försöka vara glad och sluta tänka för mycket. Allt löser sig!

Nu ska jag iväg och träna. Brukar vara bra när man vill slå bort alla tankar ut huvet. Skiter i att jag är lite förkyld.. Måste bara träna känner jag! Mår ju bättre än jag gjorde igår så det är säkert ingen fara.... Lite snor har väl ingen dött av? :P

Är det nått bra på tv ikväll förresten? Var så länge sen jag var hemma en kväll så jag kommer inte ihåg vad jag brukar kolla på... Annars får det bli en film. Och lite godis kanske..

Nee, nu ska jag göra mej klar! Tjappa!
2008-02-06
 15:57:10

Snorunge!

Uuuh.. jag är så förkyld idag. Snoooor...! Vaknade av att snoret sprutade.. hehe väldigt mysigt...

Har inte orkat göra nånting idag. Bara suttit här och myst i min rosa morgonrock och tyckt synd om mej själv.. Jag som skulle träna, men det hoppar jag nog över. Vill bli frisk! Ska dricka lite te nu. African Rooibos! Gott + bra för en massa saker.. huden till exempel :) 


Jag har sån jävulsk träningsverk i skinkorna!! haha kan knappt sitta ner.. aaj! Måste köpa en skön datastol!! Sitter på en hård köksstol nu (i bästa fall.. annars en liten pall!) och mina skinkor lider!

Nu ska jag göra nånting annat.... kanske.. äh, sitter nog kvar här och spelar lite betapet...

2008-02-05
 16:31:36

en snabbis bara..

Jobb jobb jobb hela tiiiden.. Börjar ångra att jag tog på mig att jobba inatt också.. hade egentligen bara kvällen. Men nu blir det både kväll och natt. Tredje i rad nu. Och har även kv/natt imorrn. Kuuul.. Kommer säkert få feber efter det, jag brukar få det när jag inte sover ordentligt. Men ska försöka sova ut så jag håller mej frisk... Börjar få lite ont i halsen.. gaaah vill intee :O

Har inget intressant att skriva. Har inte gjort mycket annat än jobba, sova, äta...typ. Tog ett bad nyss. Har världens skönaste duschcreme måste ja säga! :) Dove creme oil...nånting. Man blir så mjuk..mmMmm..som en barnrumpa! jajamensan..

Nu ska jag äta lite mat, klä på mig och sen åka tillbaka till mitt andra hem: POSTEN....
2008-02-03
 21:49:05

pizza!

Sitter och väntar på att John ska komma hem med en pizza nu! Jag hoppas han kommer snart, för om 40 minuter går min buss.. (Ska jobba natt..) och jag vill gärna hinna äta innan..!

Idag har jag varit o tränat i gymmet på frikis med Ullis. Hon ringde o väckte mig kl.13, jag var lite halvdöd.. råkade bli utgång för mig och Jogn igår, efter att vi ätit mat och druckit vin hos mamma  Lasse. Men i alla fall.... jag släpade iväg mig till gymmet idag, och jag har faktiskt kännt mig jättepigg hela dan. Inte alls bakis. Har nyss kommit hem från Marita nu. Varit där och kollat på hennes nya FINA lägenhet!

NU börjar jag dock känna mig lite bakis.. eller i alla fall väldigt trött och lite ont i huvet. Lagom tills jag ska till jobbet då... bra där. Hoppas det känns bättre efter en pizza! Om han kan komma med den nån gång....!!
2008-02-01
 17:35:10

Hej lusar!

Har städat lite i min garderob idag, lagt allt i fina högar (får väl se hur länge det ser ut så....) Räknade mina jeans.. jag har 15 stycken (!) fast kanske 5 av dom som jag i princip aldrig använder.. Men det går inte att göra sig av med dom heller.. Ska nog ta dom till mamma och fixa till dom lite med symaskinen.. Sy in för vida ben osv...

Ska snart till jobbet nu. Jobbar bara kväll, till 23. Skönt, hade inte pallat en till natt.. Måste försöka vända tillbaka dygnet liite iaf, och sluta sova så sjukt länge på dagarna. Imorse efter jobbet kunde jag inte somna för jag var så pigg! Somnade väl vid 9 men hade lätt kunnat vara vaken längre... Ej bra. Så det blev inget gå på stan idag heller för jag vaknade så sent!

Men imorrn, då jävlar ska jag kliva upp och pallra mig dit! Måste. Ska till mamma o äta middag imorrn även.. och sen vill John gå ut på krogen, så jag tror det kanske blir utgång då... Jag som ska träna med Ullis på söndag...:O och sen jobba natt. Får bli en lugn utgång då. Helst nyktert. Men vi får se.. Kanske lite vin till maten hos mamma.. :)

Aja, nu ska jag iväg! Ha en trevlig fredagkväll! :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!