2008-05-30
 20:11:26

Lägenheten FÖRE..

Imorse fick jag ett sms av Marta kl.08.30. Då skulle hon ut på promenad. Jädra onormalt morgonpigga människa!! ;P Hade ju lovat att jag skulle kliva upp tidigt (kl.9) och gå på promenad med henne.. Men jag slapp. Skönt, fick sova till 10 iaf :)

Sen blev det en liten promenad med Marita i alla fall. Gick till stan och solade en snabbis, sen gick vi till min lägenhet.

Marita tyckte att jag borde ta före och efter bilder i den! Så hon fick vara fotograf och jag målade klart på balkongen..

        
Köket. Snart åker allt ut! (utom kyl, frys, ugn o fläkt..) Det nya köket kommer förhoppningsvis på onsdag. Då ska väggarna va målade och golvet lagt. . . .


   
Hall och Sovrum. Inte mycket att se.. Tagit dit en tältsäng så har man nånting att sitta på iaf. Eller ligga om man känner för det förstås...

   
Vardagsrum och Balkong. Jag håller på och stålborstar väggjäveln som färgen inte alls ville lossna från!! Även fast den var helt flagnig! Men nu är det vit i alla fall! Kanske måste måla en gång till så det ser bra ut sen..


Idag har jag även varit på stan och shoppat bröllopspresent till Mira (som gifter sig imorrn!) me Elin, Eva och Lina.. Tog en mjuklass i solen också :)

Åh va trött jag är nu! Håller på o somna... fattar inte varför jag är såhär trött nu?! Somnade ju hyffsat tidigt igår.....eh... lite före två iaf... och sov till 10.. ca 8 timmar! Är inte det en idealisk sömntid? Tydligen så tycker inte min kropp det. Den vill sova meeera!

Maja ville hitta på nått ikväll, men jag pallar inte att röra mej hemifrån. Soffan kallar på mig. Ska nog lägga mej där och vila en stund... Försöka att inte somna dock!

Men imorrn vill jag hitta på nått!! Köpte några öl idag.... Bara ifall att det händer nått imorrn... man vet ju aldrig ;)

2008-05-29
 20:57:05

Färg färg

Haha..! vilka fina beskrivningar Catrin hade skrivit om oss på jobbet i sin blogg idag! :)

Nu har jag LUGG igen. Som ni ville. Nöjda nu? Det är jag iaf, blev riktigt braa.. Lite ljusa slingor i underhåret också liksom.. hm.. ja det syns ju inte på bilderna nu men... I alla fall:

         

Åkte med mamma och köpte färg idag. Till vardagsrummet. Lasse har spacklat, grundmålat och tagit bort listerna nu tror ja... Så bara färgen som ska dit nu. Och golv! Det ska jag köpa i helgen. Mamma betalde färgen som vi köpte idag. TACK mammaja! Den var inte billig.....! :O

Sa jag att jag har köpt ett kök också? Gjorde det igår på ikea. Det kommer förhoppningsvis nästa vecka. Så innan dess måste vi riva ut det gamla köket, måla väggarna där och lägga golv...
Stackars Lasse, mycke jobb för honom nu varje kväll när han kommit hem från sitt vanliga jobb. Och jobbet hos mig får han ju inte ens nån lön för.... Väldigt snällt! Jag får väl bjuda på middag när köket är på plats! :)

Imorrn har jag lovat Marita att vi ska gå på en morgonpromenad... Så jag ska kliva upp kl.9!!! Herregud hur ska det gå?! Haha.. Men jag är dödstrött nu så det kanske går att somna tidigt ikväll iaf. Ska försöka...

Ska ner i tvättstugan nu! Hääj!
2008-05-27
 17:54:51

Det rinner ut näsan! och ögonen!

Va duktig jag känner mej! Har varit och gymmat i över en timme, även fast jag vaknade med världens pollenallergiska ögon och näsa och bara ville gömma mig nånstans... Men allergin har lugnat ner sej och träningen gick braaa!

Träffade Carro på vägen hem.. Hon ska åka till Egypten till helgen.. JAG VILL OCKSÅ! Blir så avis på alla som åker utomlands hela tiden.... Gah! Marita vill att vi ska åka på en sista minuten nån vecka i sommar... Men jag kommer inte ha råd me tanke på all renovering av nya lägenheten. Så nu får det fan ta och bli en kanonsommar här hemma! Så man inte behöver åka utomlands....Tack.

Nu ska jag slänga i mej lite mat och sen åka till Jakobdalsgatan och hjälpa Lasse att slipa.. nånting..? Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Han har iaf spacklat massa ochy nu äre nått som ska slipas tror jag... mamma sa nått om nån list tror jag? :P
Känner ju att jag måste hjälpa till liiite iaf! Kanske kan måla balkongräcket också :) 

Skönt att vara LEDIG tills imorrn iaf. Dom ringde förut och ville att jag skulle jobba extra inatt. Men tji fick dom! Jag måste slipa!
2008-05-26
 21:30:29

Kubbfest i lördags!


Spel i parken! :) Catrin med en amputerad fot på tredje bilden..?!
 

Guitar Hero, PENISsugrör och Oboy hemma hos Laaars!


Svartvitt! Killarna (alla utom Sek) drog till hårdrocksspelning. Vi stanna kvar och kollade på Melodifestivalen...


Satt på uteserveringen på Bishops pch frös ihjäl... tills vi märkte att det fanns filtar :P
Sen blev det salladskrig och pizza på navet! Gött.


2008-05-24
 12:40:59

Grafitti

Nu är lägenheten på Jakobdalsgatan MIN på riktigt! Var på banken med hårdrockarn igår och skrev på alla papper och fick nycklarna.. Idag ska jag och mamma åka till Ikea och kolla på kök (Lasse tyckte det va lika bra att jag byter det helt... så får man upp värdet lite också.. kanske han ha rätt i...).. Ska även köpa tv. Vilket jag har sagt i flera dagar men idag SKA jag köpa en iaf. Tror jag har hittat en soffa som jag vill ha också... en svart från Living.. :)

Ikväll blir det kubb med postisarna (och kanske några fler?) i parken vis Eva och mig..! Sen om det blir kallt får vi väl gå in till mig och sitta på golvet i en tom lägenhet..... hehe...... eller så kanske det blir hos nån annan..

I tunneln under vägen vid Hedbergska har en kille som jag känner gjort en fiiin målning till minne av Algot! Tycker dom borde låta den vara kvar.. Men den ska ju tas bort såklart har jag hört. Vafan?!! Är det NÅN som tycker att den inte ska få finnas kvar där? Säkert nån gammal surgubbe som tycker att grafitti är smuts i den annars så vackra tunneln..??!! eeh.. I d i o t e r. . .
 
Men nice så länge den får va kvar...

2008-05-22
 15:20:36

:)

Marita kom på att hon är skyldig mej pengar! Perfeekt, jag som är en aning pank och lånar penar från mitt sparkonto hela tiden för tillfället... (inte bra, det ska jag ju ha till möbler o grejer!!) Men nu blire iaf sushi till middag på stan med Marita! Mmm!

Nu ska jag torka håret! Måste köpa en ny hårtork även... Litar inte på att mammas gamla från 70-talet eller nått kommer hålla så länge till... Den kan få bo kvar här i Nacksta.

NU måste jag öka lite.. det är på tok för lätt att fastna vid datorn... Inte bra!
2008-05-22
 13:46:44

Imorrn äre dags..

Har suttit och ringt till Riksbyggen idag.. Har ju fortfarande inte fått veta om jag blir godkänd som medlem eller inte, och inflyttningsdagen är ju IMORRN! Om man inte är medlem får man ju egentligen inte börja flytta in... Nån tant jag pratade med sa att "då räknas det som en olovlig andra hands uthyrning!" Hm.. jaha...
Men nu har jaf iaf pratat med en trevlig man som hette Tord. Han ringde till nån människa i Västerås och kollade vad dom höll på med typ... Sen ringde han mig och sa att pappren var påväg till honom, och att det betydde att det inte borde vara nå problem. Så han skulle ringa mig imorrn igen och förmodligen säga att jag blivit godkänd. Tack.

Igår var jag och mamma iväg och köpte massa vitfärg. Till taken och väggarna i köket.
I resten av lägenheten är det väv på väggarna... Jag gillar inte väv.... Tror jag blev allergisk mot det när mitt rum i haga fick kycklinggula väggar.. med VÄV. Urk. Men det ska Lasse fixa minsann. Han sa att det är jobbigt att riva ner väven från alla väggar, så han ska spackla över det istället! Det låter ju skitjobbigt.. jobbigare än att bara dra ner väven?!! Men men, he is the hantverkare så han vet nog vad han gör. Blir säkert skiitbra! :)

Köpte ingen tv igår heller! Men hittade en som jag SKA köpa på lördag! Vi kom på att det var lättast så, så man kan ta den direkt till lägenheten då...

Nu ska jag ta en dusch och sen.... vet jag inte vad jag ska göra? Laga lite mat kanske.. Börjar jobba kl.19. Tjoho.
2008-05-21
 14:28:19

Goodagens!

Nu sitter jag och äter en jättegooo yoghurt till frukost. Det är Valio, en tillfällig smak, blodapelsin och passion. Mmm! Testa den! :)

Vaknade ganska sent idag. Abdi, en kompis till john, sov på våran soffan inatt.. Jag vaknade först vid 12 tiden, hörde att Abdi fortfarande snarkade på soffan och tänkte att då får jag också sova lite längre! ;P Sen vakna jag vid 1, hörde fortfarande snarkningar från vardags rummet... sova lite till..... Men vid halv 2 klev jag upp trots Abdis snarkningar. Då vaknade han också.
 


Faisal, Abdi (sover här också?), John och Mike på nyår :)



Fy fan vilken jobbig natt det var på jobbet inatt. Irriterande tanter (iaf en! ååh gud jag ville strypa kärringen...) och så var sista planet en timme försenat. Så vi hann inte klart med allt, blev massa kvarligg. Stress, stress.. Sen fick vi stå och sortera b-post till prick 06.30. Förut kunde man alltid får sluta tidigare, när man var klar med allt liksom. Då hade man ju ett mål att jobba för. Om man var snabb så fick man gå hem tidigare! Men nu är det inte så längre.. Om vi blir klar tidigt får vi börja med posten som dagpersonalen ska sortera.. Kuuuul...
Ska jobba ikväll också. Bytte min måndagkväll mot Miras onsdagkväll.. Hon ska gifta sig (!) snart och det var nån planering som skulle fixas ikväll.. :) Jobbar iaf bara till 22.15. Tänker vägra ta natten... dom kommer säkert tjata.. :( Jag borde egentligen jobba så mycke extra som möjligt nu, kommer behöva massa pengar nu till nya grejer till lägenheten.... Men jag orkar inte inatt!!

Jäjä, nu ska jag klä på mej o ta en prommis till stan tror ja. Måste vänta på att mamma slutar jobba, sen åker vi ut till birsta och köper en tv och lite färg till väggar och tak! Kanske hinner kolla på lite annat också....
Tjohej!
2008-05-20
 00:50:12

Promenix

Godafton!

Resumé av dagen:
* Gymmat på friskis.
* Birsta med mamma. Hitta en tv som ska köpas imorrn! Ingen soffa än dock...
* Promenad med Maja och Marita runt sidsjön...:



Maja skuttade runt som ett galning som vanligt...;) och Marita vägrade vara med på bild... Det var ett regnmoln som låg precis över sjön hela tiden också... Men vi blev inte blöta. Molnet var lurigt..!



Kisspaus i ronja rövardotter skogen! (massa vitsippor...)

Sen va Maja och Marita för lata och mesiga (trötta och ont i huvet) för att gå mer än ett varv runt sjön... Så dom tog BILEN (omg!) hem.. medans jag var hurtig som en jag vet inte vad, tog en omväg och gick elljusspåret genom skogen från Sidsjön till Nacksta. Det var svettigt och tråkigt, sen kallt och lite läskigt. Så jag lekte med kameran lite för att lätta upp stämningen eller nått... :)



Hittade en...tjärn? Sen en vägvisare till Klissberget. Trodde först det stod Kissberget, och tänkte genast på Marita! Där skulle hon trivas tror ja.. hehe ;)

image524
Hjälp blixten blev galen....!



Tog en genväg genom värsta gamla trollskogen sista biten.. Orkade inte följa vägen. Det va mörkt och lite småläskigt. Men inte så farligt. Hade kännts bättre om man suttit på en häst! Man är ju aldrig rädd när man är ute o rider, även om det är mörkt så man inte ser ett skit och man är mitt ute i skogen.. När jag är ute o går blir jag nojjig över allt möjligt.. att det ska komma björnar och attackera mej osv.... Inte så stor risk. Men man vet aldrig!!! :O


Puh, ute ur trollskogen och ser Nacksta! Snart hemma då..


Yes det var det. Åt en jättegod toast med ost, tomatpesto och kalkon när jag kom hem. Det var jag värd minsann! Jättegott vare! :)
Nu har jag ont i huvet.. Ska ta en alvedon och sova nu! Natti natt!
2008-05-19
 12:59:39

Frågor och svar..

Blev ju utmanad av Madde för några dagar sen.. Hade glömt bort det. Men här kommer det då...

Vad gjorde du för ett år sen?
2007.
21½ år var jag då.

Jag pluggade. Var snart klar med min andra sociologikurs.. Jag jobbade väl på posten en del, men inte lika mycket som jag gör nu för jag hade ju skolan också. Sen var väl det mesta ungefär som det är nu. Bodde här i nacksta med John osv.

Vad gjorde du för 5 år sen?
2003.
17 år var jag då.

Jag gick andra året på Hedbergska, samhälle gick ja, tillsammans med Marita o Emelie. Jag var tillsammans med Dennis sedan e1½ år tillbaka vid den här tiden, och bodde nog med honom i hans lägenhet i Kuben just nu. (eller var det nästa år?? svårt o komma ihåg vilket år man gjorde vad..!!)
Det hade året var jobbigt.. Pappa dog i september 2002.. Allt var overkligt hemskt och jag mådde skit. Jobbigt att komma tillbaka till skolan och allt sånt. Men jag hade ju Dennis och alla kompisar som stöttade mig iaf. I samma veva fick jag helt plötsligt massa eksem över hela kroppen. Atopiska eksem fick jag veta att det var, som man inte visste varför man fick eller riktigt hur man skulle bli av med.. Gick på olika sol-behandlingar på sjukhuset 3 gånger i veckan, och provade säkert 100 olika krämer men ingenting ville hjälpa. Jag och mamma åkte även utomlands två gånger det året, bara för att mina eksem blev bättre då jag fick vara i solen.. Till Gran Canaria åkte vi båda gångerna...
Just nu var det ju snart sommarlov. På sommaren var det väl festivaler som gällde. Undra om det var det här året vi åkte till Arvika? Jag blev allergisk mot Verres tält som det var mögel i, eksemen blev mycke värre och jag åkte hem tidigare än planerat. Men innan det så var det roligt. Fick se en spelning med Looptroop iaf :)

Vad gjorde du för 10 år sen?
1998.
12 år var jag då.

Jag gicik i 6:an på Hagaskolan. Vi var den bråkigaste klassen som alla lärarna fasade för typ... Men jag trivdes har jag för mej. På fritiden var det väl stallet som gällde. Jag och Verre hade nog fått börja rida två gånger i veckan nu, och hade säkert varit med på en del tävlingar också. Med Bacon då såklart, min älskingspålle! På sommarlovet kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.... Var säkert ute i sommarstugan i Armsjön med mina kusiner och badade massa.. Varannan helg var jag hos pappa, och kanske lite mer när han hade semester. Annars var jag väl mest med Maja och Verre, som vanligt :)

Vad gjorde du för 15 år sen?
1993.
7 år var jag då.

Skulle snart ha min första skolavslutning. Gick i 1:an på Haga.. På skolavslutningen åkte jag, mamma, Verre och hennes mamma ut till Galtström och hade picknick. Det blev en tradition som vi fortsatte med i flera år på skolavslutningarna. Nice :)
Hade väl precis börjat rida på Kungsnäs det här året, och var helt tokig i allt som hade med hästar att göra. Favoriten var Knicken, en liten vit tjockis.. 

Vad gjorde du för 20 år sen?
1988.
2 år var jag då.


Jag bodde i Njurunda med mamma och pappa, i huset som morfar bor i nu. Gick på Mjösunds dagis.. Maria och Christian var mina bästa kompisar.. Sen kommer man väl inte ihåg så mycket från den tiden.. Jag tyckte om att rita, lyssna på sagoband, vara ute och titta på morfars får och kaniner.. Bodde i alla fall kvar där ute tills jag skulle fylla 6 år.. Då skiljde sig mamma och pappa och jag flyttade in till lägenheten i stan med mamma.


Sådärja.. nu utmanar jag Eva, Nelly och Sandra att svara på dom här frågorna! :)

2008-05-18
 17:18:34

Söndag..

Känns så skönt idag att inte vara bakis eller nått! :) Ska snart iväg och träna...

Mamma ringde och väckte mej imorse och frågade om jag ville följa med ut till morfar och släpa ved i skogen...eller nått sånt?  Men jag var för trött..! Gick ju o la mej sent igår..
Fast jag ångrar nu att jag inte följde med. Hade ju säkert varit bra träning det också. Men nu blir det ett tråkigt medelpass istället. Fanns inte så många pass att välja på... Tråkigt när dom har reducerat sommarschema...

På tal om det så ska jag fixa så jag kan börja träna på Ego istället nu! Har fått ett nytt lösenord till den där personalrabatt grejen.. ska fixa det ikväll tror ja :)

image513

Millan njuter av värmen på balkongen. Innan den försvann igen.. Kan den komma tillbaka igen?! Jag vill ha sommar nuuuu! Tack.
2008-05-18
 02:05:43

Vad tyst det blev...

Det här var ju en annorlunda lördagkväll... Först promenad med Maja två varv runt sidsjön. Det va trevligt, men jävligt kallt. Vi hittade en eld på slutet som vi värmde oss vid. Den stod där o brann för sej själv... Funderade på om man borde släcka den, men struntade i det.. Var ju en eldplats (eller va heter det?) där.. Tänk om hela skogen runt sjön har brunnit ner nu?! Hehe.. jobbiit..

Sen när ja kom hem var det lite folk här. Johns kompisar. Dom skulle typ festa... Men killen som hade drickat kom aldrig.. Sen kom han men då skulle dom vänta på nån... som aldrig kom.. sen kom det nån som dom skulle åka med till nån annan men några blev kvar här osv osv.. Krångel med allt som vanligt :P Jag satt och drack te och var allmänt tråkig. Hade inte alls nån lust att festa eller överhuvudtaget ha massa folk här. Men men.. så kan det vara. Till slut försvann iaf alla och jag blev ensam kvar.. Aaah.. tystnad. Njut.

Har mått lite halvrisigt hela dan. Ont i huvet och fryser. Hoppas man inte blir sjuk IGEN.
Imorrn ska jag träna! För jag tänker vara frisk! Så det så.

Nu vann jag precis en match betapet mot Eva. Inte varje dag det händer. Det har varit en bra beta-dag idag :)

Nu ska jag sova! Ännu mera njuuut. Så skönt att bara va hemma och ta det lugnt ibland. Kanske man borde prova fler gånger.... men inte för ofta ;P

Förresten, här är nånting roligt! Hehe..
http://www.youtube.com/watch?v=P0T2mpUb8yo

Gonatt!
2008-05-17
 19:48:17

Das helg.

Idag har jag varit i birsta med Maja o William. Först var jag där kl.8 på morgonen också.... Jag var väldigt snäll och skjutsade John till jobbet då, för jag hade mammas bil. Sen åkte ja hem o sov nån timme, sen tillbaka till birsta igen.. Hittade dock inget intressant. Tänkte kolla på lite nya grejer till lägenheten men det blev bara en ny maschara... Nästa helg blir det dock möbelhandling osv! Då har jag ju fått flytta in så då kan man köpa grejer o åka direkt dit me dom. Bara jobbigt om man köper massa nu ju egentligen... Fast jag är så sugen!

Nu har jag sovit. Skulle sova middag för jag va alldels halvdöd av trötthet... Tänkte ta en liten powernap, en halvtimme eller så... Det blev typ en och en halv istället... Ojdå.. Nu kommer jag väl inte kunna sova inatt istället.

Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Har varit sugen på att gå ut, men samtidigt inte...
 - Borde spara pengar till att köpa massa nya grejer... o det är aldrig roligt på krogen längre.. o ingen verkar vilja ut den här helgen heller..o jag är tröött !
 + Fast det är ju roligare än att inte göra nånting... o jag behöver ju inte göra av med så mycke pengar.. o jag vet ju faktiskt några som ska ut..o jag kommer bli piiigg!
Hehe, vadå beslutsångest? :P

Men nej! Nu blir det ingen utgång ikväll. Bestämde precis med Maja att vi ska ta en promenad runt sidsjön. Vi lär ju frysa ihjäl så det är väl bara att dra på sej skoteroverallen.... Eller några till tröjor iaf. Sen åker vi nog hem till Maja o dricker te o spelar spel eller nått annat myysigt. Festandet får vänta till nästa helg. Då blir det kubb i parken tror jag! :) Vem är pååå??

Trevlig kväll allihopa! PÖSS.
2008-05-16
 17:12:17

SNÖ?!

Vad är detta..?? Det har snöat i västra medelpad. Helt sjukt. Vad hände med sommaren?! Ge mig värme!!
http://www.st.nu/nyheter/inrikes.php?action=visa_artikel&id=730854

Idag försov jag mej. Helt sjukt, jag sov till 13.50!! Hade ställt klockan på 10.30 men måste ha slagit av den i sömnen... Jag som inte ens jobbade inatt! Satt iofs uppe och kollade på film halva natten, somnade vid halv 4 nån gång.. Men ändå, jag vill inte sova bort hela dagarna!! Missade halva tvätt tiden också.. Doh.

Nu ska jag snart in till stan och träffa mammsen som sitter och blir fin hos frissan. Tänkte bjuda in mej själv på middag hos henne ikväll! hähä..

På tal om frissa så har jag ju en tid för färg och klippning den 27e, så det är inte så långt kvar.. :) Tror jag ska klippa lugg igen. Saknar den lite... Men jag är osäker... Ska jag ha kvar sneluggen istället? Vill kanske göra nått annorlunda med färgen också.. Lite slingor kanske? Alltså inte så man blir blond! Vill ha kvar det bruna, bara lite...roligare.. :P Hjälp, va tycker ni..??



LUGG ELLER INTE? Det är frågan... som du ska svara på!  :)
2008-05-15
 14:33:53

Ledig.. trodde jag ja...

Åhåh va trött jag är. Skulle så gärna bara gå och lägga mig igen, men icke! Släpade mej upp ur sängen för en timme sen.. Måste börja sluta sova bort dagarna. Jobbar ju ändå för det mesta bara varannan natt, så dom dagarna jag är ledig ska jag försöka kliva upp tidigt och gå och lägga mig tidigare.... Yes vi får se hur det går....

Imorse på 5-rasten på jobbet drack jag te. Det var gott, blue fruits... Råkade spilla ut sista skvätten på Richards ben!! Förlååååt.. Jag hoppas det inte var så himla varmt!
Vet inte hur det gick till?! Muggen bara flög iväg..! Haha.. Jävla klant man är. Som när jag spillde ut en jordgubbsdrink på Ullis vita klänning när vi va på krogen! (då blev hon inte glad kan ja ju säga....) Fan det kommer sluta med att ingen vill sitta brevid mej när jag dricker nånting.. Får nog skaffa en sån där barnmugg med ordentligen handtag...



NEEJ.. nu ska jag tydligen jobba extra ikväll. Hade verkligen ingen lust med det.... Dom ringde nyss från jobbet och tjaaaatade... Så jag kunde inte säga nej. Men tog bara kvällen iaf, fast dom försökte få mej att ta natten också men jag orkar verkligen inte!

Tänkte visa några vackra bilder från i lördags när jag och Marita var ut :)

Först blev det lite mys hos Marita!


Sen blev det bara jag o Marita som drog ut. Stadshuset. Vi kände oss gamla.. Alla var så små! :/
Men vi träffade iaf William och Koffe där! :)



Bytte skor med en snubbe (Williams kompis? som hette....?) Det var otroligt roligt just då... :P Men haha.. han ser ju rätt rolig ut. Måste ha haft små fötter... Mina stackars skoooor!!



Jaha, nähä... Nu ska man väl göra sej redo för att jobba ikväll då. Jävka skit också, jag vill inte! :(

2008-05-14
 17:48:56

Vila i frid Algot.

Idag har det inte hänt mycket. Har mest legat i soffan o slöat.. läst en bok o kollat på tv. Men det regnar ju så va ska man göra..
Ikväll blir det jobb. Ska snart iväg. Måste köpa en paj innan jag åker, så man har nått att äta ikväll på rasten..

Fick beskedet om att Algot är död igårkväll också.. Fy fan det är så himla hemskt! :( Har inte kunnat sluta tänka på det... Får rysningar. Jag kände ju inte honom så himla väl ändå. Vi gick i samma klass på gymnasiet, och jag träffade honom senast i vintras när jag var i Oslo.. Måste vara jättehemskt för familjen och alla nära kompisar. Men skönt att man äntligen fått veta vad som hänt i alla fall.. Hade ju varit värst om man aldrig hittat honom. Helt sjukt att det skulle ta så lång tid att få veta.. Han hade ju hittats drunknad på en strand på Bali 7e april!
Men varför skulle han gå och bada det första han gjorde när han kom dit? Istället för att träffa sina kompisar direkt? Förstår inte...

Kom och tänka på den gången jag höll på att drunkna i Sri lanka när havet var helt galet. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Trodde verkligen det var kört där ett tag... Men som tur var så var det ju folk på stranden och det kom killar som jobbade på hotellen en bit bort och räddade mig... Annars vetefan hur det hade gått....

Nej nu måste jag tänka på nått annat...

Verre var här och hälsade på igårkväll! :) Jag var duktig och bakade en kaka o bjöd på. Citron/lakrits såklart! Vi åt upp hela... sen mådde vi lite illa... Måste sluta baka den där kakan! Den är farlig.. Man kan inte sluta äta förrän den är slut..!!




Ska göra mej klar nu.. VILL INTE JOBBA. Men men...
Häj!

2008-05-13
 07:20:56

Morrn!

Har precis kommit hem från jobbet och sitter i äter frukost nu... Är helt slut! Inte van att vara på klumpen hela natten... det är tungt där. Jag och Lina fick vara ansvariga på slutet eftersom Lars slutade 5... vi var så duktiga så minsann! ;P

Idag ska dom stänga av vattnet här kl.08 till 14... Måste komma ihåg o hälla upp lite vatten så det finns sen när ja vaknar! Fan va dom hålle på o krånglar... vattnet var avstängt för några dagar sen också ju.... hm..

Ska kliva upp ganska tidigt idag.. vid 12 iaf. Ska till stan kl.14 och prata med en jurist....Måste fixa lite praktiska grejer om vem som kommer stå på nya lägenheten som jag köpt o så... Eftersom vi är gifta you knooow..... Så den ska vara min och inte bådas liksom.

Jaja, nu ska jag hälla upp vatten i flakor innan ja glömmer det. Sen SOVA. Herregud va skönt!

Natti!
2008-05-11
 16:05:12

Krax

Sitter hos mamma nu och väntar på att maten ska bli klar. Fläskfilé med soltorkade tomater, timjan o salami i.. och klyftpotatis med fetaost och oliver. Sen citron och lakritskaka till efterrätt... Nu dregglar jag nästan lite på tangentbordet. Jag är så hungrig!!

Börjar jobba 19.30 ikväll. Det var valfritt om man ville jobba kvällen eller inte, eftersom det är storhelg eller nått sånt... Funderde på att skippa kvällen och bara ta natten... Men det är ju massa bra ob ikväll så det blir jobb iaf!

Är inte så himla bakis faktiskt. Var ut igår med Marita och... det blev väl lite mycke kanske. Haha hoppas ingen som vi känner såg våran dans på stadshuset säger jag bara... Pinit..

Jag har 1:- kvar på mitt konto idag. Vafan..!! Jag som inte skulle köpa nått på krogen igår.....eeh...ops. Aja, det löser sej.

Ohlala nu är maten klar så nu ska vi äta!
2008-05-10
 01:19:38

Buenos noches

Nu är Verre hemma i Sundsvall! Hon kom ju tillbaka till Oslo från Mexico för nån vecka sen... och i förrgår ringde hon till mig och sa att hon är hemma nu och hälsar på i en vecka :)
Precis några timmar innan hon ringde så tänkte jag faktiskt på henne, att jag borde ringa o höra hur det är och när hon kommer hit... Men jag visste inte vad hon har för nummer till Norge nu så ja kunde inte ringa. Men då ringde ju hon istället då.. Perfekt! Telepati eller nånting? :P 



lite mexicobilder som ja snodde från verres facebook ;P ser ju såå härligt ut..!!

Var på stan en liten stund idag (eller igår blir det ju nu...) innan jag skulle till jobbet och träffade Verre och en tjej som hon hade träffat på resan. En Kanadensisk tjej som jag tror heter Chloe.. (?) Hon va trevlig. Ska försöka få med mej dom två till Marita imorrn på lite ost o kex o fest!! Tjoho, blir nog sköjj!

Ikväll jobbade jag till 22.... Tog en promenad hem från jobbet. Fy fan va mycke folk det var ute överallt!! Blev ju inte alls sugen på att bara gå hem.. kändes så tråååkigt. Men jag va trött o sliten efter bara 4 timmars sömn så det va väl lika bra. Blir ju utgång imorrn iaf.

Nu ska jag sova så jag orkar kliva upp tidigt och inte missa hela dagen! Hörde att det skulle bli ännu varmare än va det varit.... Känns som att sommarn än här nu ju! Eller på gång i alla fall.. :)

Nee, nu blire sängen... Natti natt!
2008-05-08
 17:27:06

Men ååh..

Nån gång förra året fick man som jobbar på posten ett brev från Förmånspaketet... Där får man rabatt på massa olika saker... Man får välja nått liksom. Tänkte att jag skulle kunna börja träna billigt på Ego. Men då hade jag såklart tappat bort brevet med lösenord o grejer som man behövde.... Hittade det nu! Tänkte "fan va bra då kan jag logga in och fixa det nu", men nu funkar inte lösenordet som står i brevet!! :( DOH!

Ajaaa..... valde "skicka ett nytt lösenord".. då ska man få hem ett brev inom 5 dagar.. Har försökt det en gång för flera veckor sen redan (antagligen därför mitt lösenord inte funkar nu), men har inte fått hem nått jädra brev. Får väl se om det dyker upp nått nurå..

Skulle ju va perfekt att börja träna på Ego sen när jag har flyttat. Då blire mycke näramre dit... istället för att släpa sej hela vägen bort till Friskis i Nacksta.. Då kan jag ju träna med Elin då också! Skulle ju va perfekt :)

Ikväll ska jag iaf träna på jobbet med Sandra! :) Blev mycke träning i det här inlägget.....

Ska lägga ner en paj i väskan nu innan jag glömmer det... sen blire promenad till jobbet i det fina vädret! Heipa!

2008-05-07
 13:38:59

Onsdag.

Vilken dryg natt det har varit... Jobb 17-06.30.. inte kul. Mina fötter höll på att dö på slutet... dom domnade bort och gjorde ont hela tiden. Tror det kanske beror på att jag har gått för mycke i mina "sköna" tygskor.... Dom kanske inte är sådär jättebra att ta långpromenader i.. Men vafan. Jag har inte bra skor!

Igår var jag på banken och fixade lån och sådär.. Det gick braaa.. Ikväll ska jag till nya lägenheten och skriva kontrakt och ta lite mått så man kan börja fixa med möbler, färg och golv sen.. Wiiie! :)

Nu ska jag ringa en tant på jobbet och be henne lämna min trisslott som jag har vunnit hos processledarna så jag kan få den när jag jobbar imorrn. Hoppas på storvinst nurå!! MINST 10 000 vill jag ha, tack! (eller ok, skulle bli glad för en hundring..) Men jag vinner ju aldrig nått..... Får väl va glad att jag vann lotten överhuvudtaget, även om den är en nit.. :P

Nu blire lite tonfisksallad till frukost/lunch... Hare bra!

2008-05-05
 13:15:52

Bilder. . .

Ska skriva kontrakt på lägenhetsköpet på onsdag! Håller på och ringer till min banktant nu... men hon svarar inteee... Kanske kan prata med vem som helst på banken iofs...

Tänkte lägga in lite bilder från Nellys fest.. Usch, dom flesta är hemska så det kanske inte blir så många hehe.. ;P

Oboy-drinkar hos Eva först, sen taxi till Nelly..




På altanen..




Sen blev det mörkt...



...och kallt tror jag, så vi gick in...








VEM tog alla hemska närbilder?!! Inte vare jag iaf.... (fin tapet där..)



Nån som inte var allt för nykter kanske..? Eva, vare du?! :P

Nu ska jag ringa banken, sen gå ut i solen! Skönt att va ledig idag!
Hare bra, HÄJ!
2008-05-04
 16:54:17

Men göööh...

Heeej.

Sitter hemma hos mamma nu och svettas. Tog en promenad till stan från nacksta... men blev lite sen så stan höll på o stänga när jag kom fram.... kändes så tråkigt att gå hem igen så ja gick upp hit istället. Dom ska tydligen åka ut till morfar och äta middag snart. Sweet, då följer jag med. Blir säkert nått gott :)

Nu sitter Morris o gnuggar nosen mot hörnet på dataskärmen..haha.. han är så sööt den lilla tjockiskatten! :)

Jag är faktiskt inte så bakis idag som jag kände mig när jag vaknade... det gick över fort. Skönt. Hade kul igår iaf! Trevligt hos Nelly. Fast vi postisar var lite dåliga på att blanda oss med dom övriga gästerna.. haha, vi höll oss i vårat hörn. Eller rättare sagt så höll vi oss mest utanför huset, på altanen :P Det blev som det brukar bli och vi åkte till krogen.. Delade taxi med Tjingis (?) och en kompis till honom.. kommer inte ihåg varför, men sen träffades vi allihopa på stadshuset iaf. Lägger in lite bilder sen när ja är hemma kanskeee...

Nu ska jag lägga mig o läsa en jättespännande bok som ja hålle på med. Påven Johanna heter den. Bra skit :) Fan nu hårar Morris ner mig totalt.. Han fick en gosattack och börja kurra som en tok och vill bli kliad på magen.. Då kan man ju inte låta bliii att gosa lite... Men han hårar så mycket! Nu är hela jag och datorn täckt med hår... som en brun matta.... Snart kommer nog allergin då. Bara att vänta...

AAAaatjoo!

2008-05-03
 14:42:47

Då vare dags igen då...

Ska på fest ikväll, hos Nelly som ja jobbar med! Ut i Njurunda äre.. Blir nog ett litet gäng från posten som ska dit.. å massa nytt folk som. Skoj :)

Tror vi ska träffas hos Eva innan och dricka upp mintun som blev kvar efter förra festen... mmm... oboy-mintu..aftereight..mmm.. Sen så ska jag, Eva och Elin dela på en vin box.  Som vanligt. Hähä. Det brukar ju alltid gå så braaaa  för oss då... Men vi har alltid väldigt roligt iaf. Skitbra det! :)

Nu ska jag försöka välja nå kläder till kvällen.. och fortsätta springa upp o ner i tvättstugan som ja gjort halva dan... Kanske borde ta en promenad, det verkar ju va fint väder ute.. Får se om ja hinner med det också!

Nu har förresten Verre kommit hem från Mexico! Kollade på lite bilder som hon hade lagt in på facebook.. JAG VILL OCKSÅ ÅKAAAA!!! Fan sydamerika skulle va coolt... Dit vill jag! Nån som är på??! ;) Hon komma väl hem till Sundsvall och hälsar på snart hoppas jag även...

Nej, nu måste jag slira iväg.. Ciao!

2008-05-01
 13:54:22

Glad idag

Igårkväll efter jobbet åkte jag, Catrin, Eva, Elin och Lina och köpte bitelinepizza o massa godis. Sen va vi hemma hos Eva och kollade på Lilla sjöjungfrun, spela kort o vräkte i oss godis! Haha riktig tjejkväll me andra ord.. jättetrevligt :)

Nu ringde min kära hårdrockare (han jag ska köpa lgh av..:P) för att bestämma inflyttningsdatum. Den 23e blir det! En fredag.. om tjugotre dagar! Shiiiit.. va spännande!

Ska åka med mamma nu och kolla på lite färg, tapeter, golv o sånt... Skojskoj! Måste klä på mej nu innan hon kommer! Tjiiiing!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!