2009-11-25
 21:00:47

Jag seeer! :D

Varit på Memira idag och gjort en Lasik behandling. Det gick fort och lätt. Gjorde inte ett dugg ont! Det som var värst var nog att det sved lite i ögonen av bedövningsdropparna... no big deal :P

Efter lasern (som tog typ 5 minuter, luktade lite bränt och äckligt, sen var det klart) fick man sitta och blunda i en fåtölj i en halvtimme.. Sen undersöktes ögonen en gång, sen var det bara att åka hem.

Köpte ett par solglasögon på Memira, eftersom man är lite ljuskänslig såhär i början... Fick 30% rabatt på hela deras sortiment. Synd bara att alla var jättestora... eller synd bara att jag har så jävla smal skalle kanske man borde säga..! Blev iaf ett par pilotbrillor. De enda som inte var på tok för stora.

Suttit i soffan och blundat hela eftermiddan och lyssnat på en ljudbok...och försökt att hålla mig från att somna. När man sover har man ju ingen kontroll på hur ögonen rör sig, och de skulle helst vara stilla.

MEN DET ÄR HELT OVERKLIGT, JAG SER PERFEKT! iihihi!



Nu måste jag vara försiktig med ögonen i en vecka. Inte tvätta ansiktet så jag får vatten i ögonen, inget smink, ingen träning, simning osv... Lite jobbigt. Men det är såå värt det!

Det här är fan det bästa jag gjort någonsin!


Måste även sova med skitsnygga "ögonsköldar" de första två nätterna för att man inte ska gnugga ögonen i sömnen... Plastgrejer som man ska tejpa fast över ögonen. Haha. Får se hur det går att sova me dom...



Nu ska jag kolla på tv. Utan linser eller glasögon! Sjukt skönt.

Later.

2009-11-23
 15:20:27

Ny vecka.

Postsimmet i lördags gick bra! Över förväntan till och med.. jag är ju rätt snabb faktiskt märkte jag! ;D


Gör skäl för smeknamnet Alshammar, höhö!

Lördagskvällen blev lugn med film (Inglorious bastards, miiiket bra!) och trevlig sällskap. Och minst sagt förvånande! hihi :)


Jobbat söndagnatt och ska jobba igen inatt, börjar kl.19... SEN är jag ledig en vecka! Så sköÖöÖnt.

På onsdag (i övermorgon!!!) är det dags för ögonlaserbehandling. Börjar nog bli liite nervös nu faktiskt. Men inte så farligt. Längtar mest!


Imorgon ska jag baka lussekatter med Maja och Ullis. Måste leta fram ett recept på jag vet om jag måste handla nått innan....

Ska även till Previa på hälsokontroll (jobbrelaterat) imorgon. Det är mycket nu!



Nej nu måste jag ställa mej i duschen så jag vaknar till liv! Tjofräs!

2009-11-19
 14:01:28

Herman!

Idag har jag varit på ett pass MC igen. Det var jobbigare idag än igår! Fler stationer, mindre folk (så man var ensam på varje station) och en jäkligt peppande instruktör..puh! Blev helt totalt slut.



Innan träningen kom Elin hit med Herman! En vänskapskaka... :)

Herman är en liten surdegssmet i en burk.
Den ska stå i rumstemperatur utan lock, och man ska röra om i den några gånger om dagen i 3 dagar...
Den 4e dagen "mata" Herman med mjöl, vatten och socker, sedan röra om då och då i 4 dagar till...
Sedan "matar" man smeten igen, delar upp i 4 delar. Ger förslagsvis bort 3 delar och bakar en själv!

Elin skulle baka sin Herman nu när hon kom hem.

Googlade på det.. och det ser ju ut att kunna bli jättegott! Man kan blanda i olika grejer.. typ kanel, hackade nötter, äpple, russin, choklad osv...


Sådär tillexempel.. Får se hur min Herman blir sen då hehe.



Nu ska jag dammsuga.
Sen ta en dusch..
I eftermiddag en sväng på Ikea.
Sen jobb...
Ska träna bröst ikväll på rasten. Med Elin. Pepp! :D


2009-11-18
 20:38:13

Piggelin! ..pigg elin?

Eeh va? :P


Jag fick ett mail...

...TE EXTRAÑO UN CHINGO MAMASITA regresa pronto y vamos a ver Mexico...

Åh, jag blir så glad! :) Värmer i hjärtat ♥


una mariposa de san cris..


MCpasset på ego var riktigt bra tyckte jag! Cirkelträning med boxning, step up, dips, rygglyft o situps på boll, plankan, armhävningar, rodd o axellyft med gummiband och vanlig biceps med hantlar..
Dock bara lite mer än en halvtimmes effektiv träning.. Men jag tror att det skulle passa perfekt att köra det först och sen spinning eller gym.
Ska gå på det igen imorgon på dan med Elin!

Jag som kände mej lite småhängig idag innan jag tog mej iväg till träningen. Mådde genast mycket bättre bara jag kom ut och rörde på mej lite. Skönt. Skrämmer bort förkylningen..!

Ska dricka en till c-vitaminbrus nu för säkerhetsskull....

CIAO!




2009-11-18
 14:04:07

Nya träningspass...

Nyvaken. Nyss ätit frukost.

Måste bara skriva ner vad jag drömde innan jag glömmer:

Jag och Elin skulle träna på ego. Det hade flyttat och låg nu i Oscars lokaler. Mitt kort hade gått ut så först fick jag inte komma in, och allt var värsta panikartat. Vakterna på Oscar jobbade kvar där och ville inte släppa in mig. Men till slut kom vi in på nått sätt iaf...
Innan vi började träna så skulle vi sitta i omklädningsrummet och äta, men nu var det Maja jag var där med istället för Elin. Vi åt bara gröna ärtor, för det var nån ny diet som Maja sa var jättebra...
Vi visste inte vad vi skulle träna för nått... satt och läste schemat över vilka pass som kördes och det fanns ett nytt som hette Thomas flashpass. Det var Botte på jobbet som börjat jobba som instruktör på ego och körde det passet..!

Här nånstans vaknade jag och var helt jävla förvirrad.. haha! Trodde klockan var jättemycket och att jag hade missat MC (nytt pass) som jag ska testa idag... men det var lugnt. 


Nu har jag fått världens jävla vagel under ena ögat som gör sviiinigt ont... och jag märker att mina handleder inte tyckte om att jag tränade undrarmarna igår... aj aj!
Nyser hela tiden också...


Måste köra stenhårt med vitaminer nu så jag inte blir förkyld tills postsimmet på lördag! :O

2009-11-15
 18:43:04

Ahhahhaa

Idag har jag inte gjort mycket. Blev sova länge efter nattjobbet på Oscar. Tog med mej täcket till soffan när jag vaknade --> somna om...

Roat mig med att göra en ny lista på spotify. Hip hop. Märkte att jag hade dåligt med sånt (skräll!) när Hannes var här igår...

 


Nu har jag precis avnjutit en omelett med kalkon , hårdmacka och ett glas juice.
Stod mellan det eller gröt.
Ja eller hur?! Jag äter ju bara frukost hela tiden... Eller ja, typisk frukostmat. Men gott. Och snabbt och lätt att göra.

Har varit på pump nyss, och nu ska jag hoppa in i duschen sen gå till Maja. Tror det blir nån slags spelkväll med henne och Ullis. Trevligt :)

Ciao!

2009-11-14
 13:36:39

Grå lördag...

Ååh.. inatt drömde jag att jag, mamma, Verre och hennes mamma var i Mexico. Vi gick på en smal stig, påväg till en strand. Man var tvungen att gå med fötterna tätt ihop och typ hasa fram, annars kunde det komma upp små jättefarliga "choklad-ormar" (?!) ur marken och attackera..hmm...


Nu sitter jag och väntar på att Hannes ska höra av sig. Ska hänga med honom idag är det tänkt.
Han bor för tillfäller hos sina föräldrar långt ute i njurundaskogarna... (så när han väl tar sig in till stan så får jag lov att umgås med honom ett tag, eftersom han typ inte känner nån i sundsvall..:P)

Vi träffades och fikade en dag förra veckan. Innan det hade vi inte setts på minst två år, sen vi pluggade tillsammans på mitthögskolan.
På tisdag åker han till London! Han ska leva som buddhistmunk i kloster i några veckor..! :O Stört.. coolt.. spännande! :D


Ska ta och städa lite så länge.... Ikväll blir det garderobsjobb på Oscar, börjar kl.23. Ska jobba med Elin och Jenny-lie, så det känns som att det blir ganska roligt :)



Cristo y Vero en El punto comete, Mazunte, Mexico. (som den lilla stigen i min dröm...:P)

Ciao!

2009-11-11
 16:44:38

Kallt vare här.

OJ vad kallt det är här. Sitter med massa kläder, en filt och har tänt massa värmeljus, men fryser ändå.

Har varit och simmat med Elin idag. Tror jag blev nedkyld efter det.

Inte mycket att skriva... Jobbar. Händer inte mycket intressant för tillfället.

Pratade med Verre igår och fick ännu en sakna-attack.. meeexicooo....

GE MEJ LITE VÄRME!

eller snö då åtminstone?!

Inte nått sånt här mittemellanskit... blött, kallt å jävligt...

  
Sjukt jävla varmt var det på alla de här bilderna. Syns kanske? :P

Nu ska jag koka soppa!

Ciao.



2009-11-04
 14:19:26

Dreams

Idag är min enda lediga dag den här veckan.. Kul att det är så härligt väder!! Not.

Egentligen skulle jag varit ledig på lördag, men då har jag fått ett pass på Oscar på kvällen.

Hade tänkt gå och handla lite mat idag, men har inte riktigt tagit tag i det än... Kanske går in på macken och köper en mjölk efter träningen istället. Det får duga så länge.


Idag ska vi testa det här:

Gästpass kl 17.30 : Dancehall med Mei-Li!

Dancehall är roligt - Det handlar om ENERGI!!!
Stegen är enkla och det är lätt att hänga med bara man bjuder på sig själv. Styrka, attityd och teaterapa är vad som gäller. Svettigt värre!

Ja, spännande va?! Får se hur det går. Dans är väl kanske inte min starkaste sida, men det blir nog roligt. Sen kör jag antingen gym eller ett pass bodypump efter det.


Jaha mer då..?

Jag drömde en jätteläskig dröm om spindlar och kattungar imorse!
Skulle slå ihjäl en spindel med en bok. Men jag missade hela tiden, och spindeln sprang emot mej för att attackera! Till slut så träffade jag, och spindeln blev mosad under boken....
Men när jag lyfte på boken så var det en kattunge där! Som hade blivit alldeles tillplattad, och jamade och försökte ställa sej upp. Usch va hemskt! Jag va helt förstörd när ja vaknade....


Jag kommer nästan alltid igår mina drömmar. På gott och ont.

Det är ju inte så kul att komma ihåg när jag drömmer hemskheter om kompisar som fått sina armar amputerade och att mamma är en varulv..
Men det var ganska roligt att rida på en fin vit häst en natt förra veckan.. och sen när Eva klättrade upp i ett jättehögt träd som värsta ekorren :D


Inte så intressant att höra om mina drömmar kanske? jag vet.

Nu ska jag klä på mej! Kallt som satan...

Ciao.


hitta en bild på morris&millan. tjockiskatterna :)





2009-11-02
 14:04:23

Gört!

Idag har jag varit på spinning! För första gången på en evighet... Så det var TUNGT! Men jag överlevde.. med lite blodsmak i munnen...

Imorgon ska jag och Elin simma igen! Sen träning på kvällen på jobbet... Jag gissar att onsdagen kommer spenderas i soffan med träningsvärk :P



Festen i lördags hos Lina var mycket trevlig. Det dracks mycket vin, vilket resulterade i lite suddiga minnen. Jag och Elin delade på 3 liter...
Lina bjöd på massa gott också. Smörgåstårta, blåbärscheesecake, nån slags sockerkaka, negerbollar (vägrar va politisk korrekt här) och massa annat som jag blev för proppmätt för att smaka...



Nej, nu ska jag ta tag i massa saker som jag skjutit upp alldeles för länge:

*Diska
*Dammsuga
*Dammtorka
*Bära ner grejer till förrådet
*Spara ner massa foton på usb-minne


Den sista punkten känns nog viktigast.
Mammas dator kraschade i förrgår, men som tur va hade hon preciiiis sparat sina bilder innan. Jag var där igår och pillade lite på deras nyköpta 17'' laptop :) Den va fiiin...

Vafan jag fatnar här som vanligt... istället för att göra det jag ska...


Penis....!


CIAO!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!