2011-01-28
 13:18:16

Jävla magsjuka!

Jaha då var det min tur! Har lyckats klara mig från magsjuka i flera år, men inatt var det dags alltså. Tyckte magen kändes konstig redan i början av natten. Sen blev det värre o värre så kl.03.45 åkte jag hem. Det var i sista stund jag hann komma hem, för sen satt jag klistrad på toaletten med en hink i knäet o kroppsvätskor sprutandes åt båda hållen i en timme. Trevligt! Det gjorde så ONT i magen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Somnade en sund på badrumsgolvet.. Sen lyckades jag ta mig till soffan. Var ett jävla spring fram o tillbaka mellan badrum å vardagsrum hela morgonen. Medans Pontus sov som en liten stock i sängen! :p (man skulle kunna låta en slagverksorkester spela i sovrummet utan att han skulle vakna..) Nu har det lugnat ner sig lite med smärtan iaf, så jag kan ligga rakt i soffan utan att det känns som knivar i magen.. Pontus har åkt på lunch med sin bror. Har beställt lite proviva nyponsoppa, blåbär o cocacola av honom. Magsjukeföda! Känner mig ihålig men vågar inte äta nånting.. Det här är ett jävla helvete!! Suck.
2011-01-24
 22:03:13

Götta

Ikväll har jag och Maja varit på basket! Sundsvall Dragons - Norrköping Dolphins.
Inte speciellt spännande match med tanke på att Dragons ledde i princip hela tiden.. Men det va ju braaa! 96-57 slutade det!

Rätt kul att kolla på basket faktiskt :)
Men jag skulle nog inte köpa biljett själv.. såå intresserad är jag inte. Fick gratisbiljetter av min banktant Carina när vi var på banken sist, tack tack!


När jag och Maja promenerade hem efter matchen började vi av någon anledning att prata om godis.. och jag berättade att jag blivit lite besatt av SKITTLES sen jag var i USA!! (köpte med stor påse med sånna hem då, och den tog slut igår...buhuuu..)
Då berättar Maja att William också är besatt av Skittles, och att han hade fått massa påsar av en kompis som kommit hem från USA! Så jag fick en påse!! WIHOOO!




mums! :D



Nu ska jag dock behärska mig och äta en äggmacka o dricka te istället för att smälla i mig godispåsen!
Snart kommer nog Pontus hem från jobbet.. Då blir det kanske ett glas vin o lite ost och kex som blev över från helgen.

Njut va!


Imorgon är det visning här av lägenheten! Håll tummarna!

Kommer spendera hela dagen med att plocka undan, gömma och bära ner saker till källarn...


ÄGGMACKA!
2011-01-23
 14:57:01

Sovmorgon!

Sådärja, nu har vi ätit en sen frukost... Tyckte jag förtjänade en riktig sovardag idag! Det var länge sen.

Igår tvingades jag upp runt 10.30 (vilket jag tycker är alldeles för tidigt efter oscarsjobb hela natten) för att vi skulle åka med saker till sopstationen i Johannedal. Fick en massa mer pats i förrådet iaf, så det känns bra!
Måste ju stuva undan en massa grejer dit ner nu till veckan när det är visning på min lägenhet! :P


Efter sopstationsbesöket och sedan storhandling på Ica Maxi åkte vi hem och städade i köket och badrummet. Pontus skrubbade rent bakom, under och i ugnen medan jag tog väggarna och rören i badrummet.
Så nu är det skinande rent!

Ska väl stax fortsätta med lite mer städning.. Måste plocka undan grejer å dammtorka, dammsuga, torka golven osv... Strax. Ska bara skjuta upp det en liten stund till! ;)


Igårkväll åt vi middag och mamma och Lasse. Någon slags italiensk oxfilérätt med massa gott!



Morris var en gos! :)



Han ignorerade råttan på huvudet i flera minuter....! :p


Men nej om man skulle ta och anfalla Pontus i soffan innan det är dags att börja städa kanske...?!?
moahaha!
*springer iväg*

2011-01-21
 18:43:18

Maaat!

Är i söråker hemma hos Pontus föräldrar nu och ska snart äta middag. Väntar på att hans föräldrar ska komma hem bara :p Vi har varit på Ikea och köpt en sängstomme idag! (hopen) Det var nedsatt pris på den just nu, och så hade vi fått ikeapresentkort av mamma o Lasse i julklapp så det blev billigt! 300:- för en säng, sweet! :) Ska jobba på Oscar ikväll 22-04. Hoppas det blir en lagom lätt kväll. Mina axlar gör ONT efter en massa brevsortering och träning. Känner inte för att lyfta en massa tjocka tunga jackor. Det blir faktiskt tungt när man lyft några hundra stycken..! Nu blir det potatis o fläskkotletter! Smaskens!
2011-01-20
 06:40:45

Gonatt!

Sådär.. Kommit hem från en slitig natt på jobbet. Höll på att drunkna i post där ett tag! Men det löste sig till slut..
Ätit en avocado till frukost. Nu är det raka vägen till sängen och knuffa undan Pontus lite som ligger och snarkar :P

Sova sova sovaaa...





Sådär sover Morris. Fast med ögona stängda... :)

Natti natti!
2011-01-19
 17:32:32

Möblering

Halloj!

Idag har det varit full fart hela dan känns det som. Började med ett lunchpass bodypump, följt av en trevlig långpromenad med Elin! Blir nog ett lugnare träningspass ikväll på jobbet. Ska köra axlar å bröst tror jag...



Sen har jag o Pontus suttit och kollat lite i badrumskataloger!
Tror vi har kommit fram till vad vi vill ha för tvättställ, badrumsskåp o dusch nu till nya lägenheten... Och kakel är vi också rätt säkra på vad vi vill ha. Måste bara hitta det till bra pris nånstans! :)

Badrummet som är där nu är ju helt okej egentligen.. Men lite gammal tråkig inredning o våttapet. När vi ändå ska måla om o fixa i dom andra rummen så vill vi ha ett jättefint badrum som passar till också!
ÅÅÅÅH vad jag längtar till 1a februari när vi får tillträde!! Imorgon ska vi till banken och skriva kontrakt iaf!


Innan söndag måste vi till Ikea och köpa sängstommen som vi ska ha. Det var nämligen nedsatt pris på den under en period nu, katching!

En sån här blir det! Och så tänkte vi köpa matchande byråer att ha i sovrummet...


två sånnahääär...!

Hittade ett snyggt avlastningsbord när vi var där och kollade sist också. Blev lite sugen på att ha ett sånt i hallen..


(värsta minibilden det blev..) Med korgar till som man kan lägga lite smått o gott i.


Ett sånt här skoskåp vill jag också ha! :D



Måste dock till lägenheten och ta lite mått först innan vi kan börja köpa saker. Men sängen som sagt måste vi fixa den här veckan!

Ska bli skönt med en ordentlig sängstomme och inte bara skrangliga ben som man skruvar fast på sängen. Dom gnekar ju och rör sig så....;P



Det är ju synd att allt kostar pengar. . .


2011-01-18
 23:23:32

Lite nytt!

Nu har jag suttit och kämpat med bloggdesignen ett tag! Fick ett ryck och ville göra nånting nytt.. Eller det började med att jag kom på att jag borde byta min två år gamla presentationsbild, sen spårade det ur litegrann.. hehe.

Allt blev jättekonstigt...

Men nu ser det ju bra ut! Hittade en färdig design som jag gillade på http://www.snyggareblogg.se/index.html


Nu är Pontus hemma på rast en stund. Han jobbar kväll o natt nu när jag är ledig. Typiskt...
Imorgon jobbar vi båda två.. sen är vi nog lediga tillsammans lite i helgen iaf!




Min Tuss skottade balkongen förra veckan innan Ullis skulle komma hit och fota lägenheten... Det var MYCKET snö, så han gjorde en snökoja! :D
2011-01-18
 15:26:33

Världens finaste 2:a till salu! (snyft...)

Nu ligger min kära, fina, underbara lägenhet ute på Hemnet! Jag får lite separationsångest.... Jag älskar den här lägenheten och skulle ALDRIG vilja flytta... om det inte var för att jag träffat Pontus och att vi faktiskt behöver en större lägenhet för att få plats med alla saker! :P Och den nya lägenheten kommer bli minst lika underbar!! :D

(och NEJ, vi har inte tänkt skaffa barn nu bara för att vi köper en 3:a..!! flera som frågat..)

Här kommer de fina bilderna som Ullis (min kompis och mäklare) tagit!



KÖK









HALL






SOVRUM






VARDAGSRUM









BADRUM



UTSIKT (grevebäcksparken!) FRÅN BALKONG



På köpet får man även med världens bästa granne; Lennart! Har tyvärr ingen bild på honom :P


Nu håller Pontus på att fixa en röding till middag! En av dem han fick i Landösjön.
Efter maten ska jag ta en långprommis med Maja. Sen ska jag bara hem och njuta av att vara ledig ikväll! Kanske med ett glas rött... :)


Puss o kram!
2011-01-16
 17:34:17

Kalas!

Idag har vi varit en sväng till birsta och kollat på badrumsinredning, väggfärg och möbler till nya lägenheten. Kul! :D Har inte köpt nånting.. men nu har vi lite bättre koll på vad vi ska skaffa. Jag och Pontus har ganska exakt samma smak när det gäller inredning, och kommer överens om allt! Helt sjukt bra ju! ;)


Igårkväll var jag på kalar hemma hos Maja och William, för Maja och Marita som fyllt år båda två.
Fick träffa Emelie, Kim och deras lilla Tove (som är ungefär lika gammal som Helmer) för första gången.
Åt massa goda snittar och ost o kex. Spelade Pictionary och lite Charader. Väldans trevligt! :)


Helmer har blivit stooor! Nästan lika stort hövve som mej ju.. ;)


Tove flyger i sin björndräkt!


Charader. Maja skulle göra... "hysterisk hitler hånglar upp ett ljus till slut" eller vafasen det var för konstig mening?! hehe.. Svåraste chradern jag varit med om!

Nej nu måste vi åka till jobbet. Jobbar 18-06, suck..

Later!

2011-01-14
 15:20:38

Länge sen

Oj nu har jag fått hem inbjudan till klassåterträff eftersom det är 10 år sen jag gick ut nian! Fan vad tiden går fort..!
Jag ska självklart gå på det. Mina bästa kompisar är ju från samma klass så det blir ju nästan som en helt vanlig fest med dom.. (Maja, Ullis, Anna) .. plus att det blir jättespännande att se vad det blivit av alla andra! :)
Verre lär ju inte komma hem från Mexico för att gå på detta antar jag... :( Men man kan ju hoppas! Måste prata med henne!


Nu ska jag göra mig iordning för jobb IGEN. Dags för städfredag 16-23. Dock slipper jag nog städa en del för jag tänkte köra styrke- och rörelsetest med några personer på mitt lag.

Jag är ju hälsoinspiratör och en av våra uppgifter att göra de testerna med de lagedlemmar som vill, för att de ska få en liten koll på hur de ligger till med sin styrka och rörlighet. Om det finns svagheter i något så ger man dem tips på styrkeövningar och stretch som hjälper för just deras problem! Bra va? :)
Gick en utbildning i höst och lörde mig detta av en jätteduktig man om är coach/sjukgymnast (?) som samarbetar med posten. Ska bli kul att testa nu och se om jag kommer ihåg hur man gjorde.....!!


NU måste fasen Pontus komma hem med bilen och en sallad till mig snart! Börjar bli stressad...
Han har iaf varit på banken och gjort klart det sista med försäljningen av hans lägenhet! På måndag ska vi skriva kontrakt på den nya, wiiiho!


2011-01-13
 17:49:01

JAAAA!!

Vi har köpt en lägenhet!!! :D

Eller inte riktigt än... Men pratade precis med säljaren. Nu ska vi bara bestämma en tid för att skriva kontrakt o så.
Vi var på visning igår, och blev helt kära i lägenheten. Det kändes helt perfekt! Lite smågrejer vi vill göra om, typ måla några väggar o så.. Men det känns bara roligt att få ändra litegrann så man får det mer i sin egen stil.

Det är en trea på Dalgatan. Den har ÖPPEN SPIS och en 9kvm STOR inglasad balkong! :)

Jag är glaaaad!!! :D


Nu ska vi åka till jobbet. Pratiskt när vi jobbar samtidigt för en gångs skull hehe..

Later!
2011-01-10
 00:57:19

Fiskeblogg

Nu är jag hemma hos mig. Pontus har åkt tillbaka till jobbet. Han jobbar inatt, var bara hemma en stund på rasten förut. Sakna! Tycker inte om att sova själv, trots att sängen är ganska liten känns det mycket bättre när Pontus trängs brevid mig :/

Har precis fört över lite bilder från kameran sen våran pimpelsemester 1-4 januari i Landösjön! Vill ni se?
Hehe ni har inget val... ;P


Hade lånat mamma och Lasses volvo för att få plats med allt (5 pers plus utrustning) och det var ju tur, för det var verkligen bokstavligt talat PÅ HÅRET att det gick! Vi fick kila in stövlar o spön lite här o där, där det fanns minsta lilla lucka... pust!


Trötta killar?
Vi var något överambisiösa och klev upp 06.00 första dagen. Tänkte att nu ska vi hinna äta frukost, ladda termosarna, klä på oss och packa oss iväg bort till isen lagom till det blir ljust ute, innan perkeringen är full!
Halv 8 var vi på isen ca. Trevandes i halvmörker följde man ljuset från de ännu mer överambisiösa gubbarnas pannlampor. Solen steg väl en timme senare typ :P


Första dagens fångst, 8 rödingar sammanlagt! Jag fick bara en... MEN min var störst! Viktigt! ;)


..in i ugnen så var middagen klar!


Dag två klev vi upp en något mer mänsklig tid och var på isen när det började ljusna. Perfekt. Fint också :)


Påklädd? Svar ja. Jag kunde knappt vrida på huvet! Men så frös jag knappt heller... Bara om händer o fötter litegrann..


Min fina fisk! Fick en till sen också.. Men den var så liten så den fick hoppa tillbaka i hålet.


Fångsten dag 2. Inte lika många. Gissa vem som drog upp den största fisken..?! ;))


Nej nu ska jag gå och lägga mig o läsa lite Isfolket! Imorgon ska jag kliva upp tidigt. Måste ringa Vårdcentralen, Banken, en mäklare, en kille om en lgh, åka och köpa lister med Lasse, eventuellt hinna träna nån gång, gå på stan med Ullis och sen kanske följa med henne hem och träffa hennes helt nya KATTUNGE!!

Hur ska jag hinna allt? Jag har nervryckningar hela tiden i höger ögonlock!! Kan det bero på stress kanske.....?




För att svara på en fråga i kommentarerna, så;

Ja, jag gifte mig i Sri Lanka 2005 med min dåvarande pojkvän John som kommer därifrån.
Vi bodde i Sri Lanka i nästan ett år innan vi flyttade hem till Sverige. Men nu är det mer än två år sen som vi skiljdes. Växte väl ifrån varandra, men vi är inte ovänner.

Att gifta sig när man är 19 år är väl ingenting jag rekomenderar. Men hela den historien är ändå ingenting jag ångrar! Det var en riktig upplevelse att bo i Sri Lanka, och jag var ju ung o kär....:P



Men nu har ju jag och Pontus snart varit ett par i ett år! <3 (herregud, tiden går fort!) Håller på att leta lägenhet för fullt, så snart blir vi sambos på rikigt. Fast det har vi egentligen varit hela tiden....och det känns helt perfekt! Kunde inte fått någon bättre! Älska!

Så nu vet du ;)
2011-01-09
 19:29:38

Nostalgi

Fler gamla bilder...


När jag tog studenten 2004! Blont kort hår....aldrig mer :P



Huset som jag och John hyrde under mina första månader i Sri Lanka..2005.


Vid ett vattenfall i Sri Lanka.


Pinnewala elefantbarnhem, Sri Lanka. En söt liten pellefjant!


Bröllop..! Sri Lanka 2005.


Jag, nyss hemkommen efter mitt år i Sri Lanka. Med portu i pannan och tremänning i knä :)


Millan blev steriliserad och var en trattkatt ett tag.


Morris som stilig tonåring! :)


Blond! En av alla festkvällar på Olearys.


Jag med mormor o morfars gammkatta Smulan!


Mamma åker pulka! :)


Avslutar med en bild på Morris när han fortfarande fick plats i (och klarade av att hoppa upp till) handfatet!


2011-01-09
 18:03:37

Små katter :)

Sitter hos mamma nu och sparar ner lite gamla bilder som vi hittade på en cd.. Massa roligt! :)


Morris jätteliten!!! :D


Busungen!


Nu är han verkligen inte mindre än Millan längre. Hehe...


Mina mysiga sovisar. Söööötnosar :))

Lägger in fler bilder sen. NU ska vi äta tjälknöl! mums!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!