2010-12-31
 01:26:26

Torsdagkväll

Ikväll har jag varit hos Marita med Maja, Ullis och Anna! Jättetrevligt! Jag fick ett superfint armband av Anna i försenad födelsedagspresent, från Pearls for Girls, med små pärlor och silverblommor. Det ska jag ha på mig imorrn! Tack Anna! :)

Vi drack mumsigt te och spelade Vem vill bli miljonär. Jag var sämst... Skyller på att jag var trött för jag inte sovit ordentligt idag....;P



Helmut (Helmer!) var TRÖTT och sov roligt i Maritas famn, som en trasdocka.
Men han sov inte alls hela tiden som han nästan alltid gjort när vi träffat honom tidigare! Han var vaken en massa, och tittade sig omkring hela tiden. Han var liksom mycker mer medveten om omgivningen än han varit förut tyvkte jag. Och mycket större också! :)
Jag och Ullis fick inte hålla i honom för vi är så förkylda...suck..


När jag gick hem testade jag mina nya fodrade överdragsbyxor och "ryssmössan".. Nu är det ju bara -4  grader ute.. och det blev tokvarmt med mössan! Så förhoppningsvis kommer jag inte behöva frysa på isen på Landösjön.
Testade även att ha rånaruvan på mig under mössan när jag kom hem.....




Höhö!


Nu har jag färgat håret. Ska göra en fläta så det inte blir så kladdigt av hudkrämer när jag sover... snart dags för sängen nu. Tuss väntar <3


Gonatt!
2010-12-30
 13:39:22

Äntligen helg!

Sitter och äter lite hårdbröd till frukost och försöker piggna till här.. Var tvungen att kliva upp kl.12 idag (jobbat natt, somnade vid 8 eller nått) för jag har tvättstuga... Aja, lika bra att få det gjort! Sista gången i år! :P


Hade tänkt gå på spinning idag.... Men när jag tränade igårkväll på jobbet så kändes det stundvis som att huvudet skulle explodera av snor... så jag tror jag går och gymmar litegrann istället. Sist jag körde spinning fast jag inte mådde helt 100, slutade det med att jag fick feber på kvällen och blev ännu sämre. Det slipper jag helst...

Har inte tid att vara sjuk nu! Imorgon är det ju nyårsafton! Blir dock ganska lugnt för våran del.. Ska till Sandra och Fredde och äta middag och ha trevligt. Skåla på tolvslaget. Sen får vi nog gå hem och sova, för 1a januari packas bilen full med pimpelutrustning, varma kläder, Pontus, tre av hans kompisar och så lilla jag.. Sen bär det av till Landösjön! Nånstans i jämtland, nära Krokom ligger det.

Vi har hyrt en stuga där lördag-tisdag. Det kommer bli rödingspimpling för hela slanten! (håll tummarna att det inte blir -30..!) Igår var jag och Pontus och köpte oss varsin "ryssmössa"



..och dessutom "rånarluvor" att ha under. Perfekt! :)


Nu måste jag springa över till tvättstugan igen. Ska även försöka väcka Pontus för han har lovat att han ska dammsuga!! Tack.

Later.
2010-12-29
 01:52:42

Det var den julen det

Ja då var julen över för i år. Tack och lov...kanske man ska säga!

Det blev julaftonsfirande i Gävle. Trots snökaos så tog vi oss ner! (Lasse körde så försiktigt så, och mamma var lätt hysterisk...)Hade en jättejättetrevlig julafton med kusinerna där i moster o morbrors nya lägenhet.


Pontus var ju tyvärr inte med.. Han kunde inte lämna sin familj i Söråker ju! Känner att detta kommer bli ett återkommande problem för oss...jobbigt :/



Men jag och älskling hade i alla fall en mysig julklappsfrukost innan jag åkte! :) Fick ett jättefint halsband av honom, preciiiis det som jag ville ha! (SNÖ of sweden var det) Sen fick jag lite duschcreme, Bode butter och lite annat.

Han fick en mössa, ett bröst (så han hade nått att klämma på medans jag var borta, hehe), parfym mm. av mig :)



hihi <3


Min kära lilla(men ändå stora) släkt! :)




Fint kök!


Tog en promenad i snöovädret till Bocken, som låg alldeles i närheten.


Sen lite kvällsmys och vin ur morbrors julklapp; en bag-in-box-stuga! :)


Nej nu är jag vaken för sent igen, för nu är traktorn här å plogar. Det brukar den alltid göra mitt i natta... Jag råkade sova större delen av dagen idag, så då blir det såhär... fy skämms!

Ska lägga mig i min nybäddade säng (gjort lite nytta idag iaf) och läsa Isfolket nu! Gnatt.


2010-12-22
 18:03:19

Får inte nog med sömn..

Kul! Vaknade för en timme sen (Kl.17) av att en man som skulle på visning i Pontus lägenhet då ringde och frågade vart han var nånstans...

Hade ställt klockan på 15, men har inget minne alls av att ha snoozat eller nånting. Jobbet börjar ta ut sin rätt på mig tror jag. Plus tokförkylningen.

Sitter och äter gröt till frukost/middag nu. Pallade inte äta mina älgköttbullar som vi tänkt ha som middag direkt när jag vaknade...


Ikväll är der sista jobbpasset innan jul! Och sista passet med juljobbarna. Kommer faktiskt sakna dom! Det blir så mycket roligare att jobba när man är med ett gäng som tycker allt är SKITKUUUL!! Haha.. dom blir överlyckliga när dom får mer julkort att stämpla, eller när dom får vara på maskin, manuell sortering eller klump och hjälpa ordinarie personal. Dom är väldigt tacksamma att vara ansvarig för :)

Nej nu måste jag göra mig klar så jag inte blir sen! Visningen på lägenheten verkade gå jättebra förresten. Dom skulle höra av sig i mellandagarna, men det lät verkligen som att dom ville ha den. Närheten till Mittuniversitetet var en viktig del. Skulle va så sköööönt om vi fick den såld, så vi kan börja leta en 3a på riktigt nu! Så nu håller vi alla tummar som finns!! :)



Bjuder på em bild på mig och en enorm energidryck i San Francisco! Skulle behöva några sånna nu så jag vaknar... MEEEN om inte annat lär jag ju vakna nu när jag ska GÅ till jobbet och det är -18 (!!!) ute!! FY FAN!
2010-12-22
 06:24:32

Knäckt

Sådärja, ännu en natt som juljobbsansvarig på posten avklarad! Sitter i bilen utanför jobbet nu o väntar på att Pontus ska komma! Han slutar några minuter senare än mig... Är helt död nu! Blev ju tokförkyld igår, helt pang bom!! Kände mig ju värsta pigg på morgonen och gick på spinning. Sen när jag kom hem, efter att ha gått på stan en sväng, fick jag ont i huvet, halsen, feber o hela baletten! :( skit också, jag som precis blivit frisk! Finns ingen rättvisa i detta. Det är nog mina juljobbarungdomar som har smittat mig. Snorungarna :p Nu är nog PG (mammas smeknamn på Pontus) påväg ut. Ska gasa hem o sova sova sova nu! Gonatt!
2010-12-20
 11:06:31

Det snöar och snöar!

Yes, jag har tagit mig upp ur sängen och fått i mig en lätt frukost bestående av lite fil, c-vitaminbrus och en mivi total-shot! Redo för spinning! Fasen va duktig jag är... Det var bra nära att jag struntade i det och somnade om när klockan ringde. Sov så dåligt inatt och var vaken en timme när Pontus kom hem imorse också.. Trött!

Men nu kör vi!


Det är så sjukt mycket snö ute! (och det snöar fortfarande, självklart) På min gata parkeras bilarna efter gatan för det finns så få parkeringsplatser vid husen.. Detta börjar bli problematiskt nu!
Pontus blev tvungen att backa rakt in i en snöhög imorse för att kunna parkera nånstans. Om han ställde sig vid vägkanten på tvärgatan där han brukar stå, så kunde man inte köra förbi...eftersom vägen är typ hälften så smal nu. Andra bilar är helt översnöade och nu äve inplogade med halvmetershöga snökanter runt om bilen...

Det räcker med snö nu!!

Jag, mamma och Lasse som ska åka till Gävle på julafton... Det kanske inte går om det är världens snökaos. Så nu får det suta upp med snöandet! Punkt slut.



Här är förresten några bilder från när jag och Pontus var och pimplade vid Holmö brygga för några veckor sen! :)


Pontus borrar, i sin snygga flytoverall ;)


min första lilla aborre! stackarn blev en isbit på en gång...


jag fick testa min nya flytoverall och powerbootsen också! tyvärr frös jag ändå (!) så nästa gång blir det ännu mer kläder!


hann inte vara ute så himla länge förrän solen började gå ner...




Nej nu måste jag ut i snön om jag ska hinna till spinningen!
2010-12-19
 13:19:33

Sömntuta

Äntligen en ledig dag!! Har jobbat mándag natt, tisdagnatt, ledig onsdag, jobbat torsdag kväll/natt och fredag kvâlll/natt. Sen fick jag jobba extra igárkväll. Kunde fått jobba extra ikväll också, men jag tackade nej! Känner att jag MÅSTE få göra nånting annat än att vara på posten en kväll nu.. Ska nog träna! :) hinner ju inte det på jobber nu när jag har juljobbarna, för det är så kort rast mellan kvälls-och nattpasset.. imorgon ska jag jobba kväll/natt igen med mina duktiga juljobbare! Det är himla jobbigt att vara julansvarig. Man måste vara överallt hela tiden! (vilket är lite omöjligt) jag är helt slut både i kroppen och huvudet efter varje pass.. Men det är roligt också! :D Nu ska jag försöka få upp både mig själv och Pontus ur sängen. Ligger här med iPaden nu, för att inte somna om... Jag som hade ställt klockan på 11! Så vaknar man kl.13 eftef att ha snoozat tvá timmar i sömnen... Suck! Att jag aldrig lär mig hur jag själv funkar!!
2010-12-15
 16:17:32

15 december.

Idag är det pappas födelsedag! Han skulle ha fyllt 54 om han levt nu.
Det är 8 år sen pappa dog. Det är fortfarande helt overkligt att tänka på, att det var SÅ länge sen jag träffade honom! För det är så det känns.. som att han bara försvann helt plötsligt och att jag inte träffat honom på alldeles för lång tid nu! Som att nu...! snart..! när som helst..borde han komma tillbaka! Allt hände ju så plötsligt.

När jag tänke efter nu hur gammal pappa skulle blivit i år, så tänkte jag att han föddes 1956...
När jag tänker så, så hör jag hans röst i huvet "561215-7874"...Personnumret alltså.
Han rabblade alltid det numret när vi hyrde film..varje gång jag var hos honom på helgerna..så det har fastnat i mitt huvud! Till och med de fyra sista siffrorna :)



pappaja och jag i gävle för lääänge sen...


Ikväll är jag ledig! Har jobbat de senaste två nätterna som ansvarig för ett lag med juljobbare. Det har varit ganska utmattande... Har varit helt död när jag kommit hem på mornarna, och sovit alldeles för länge på dagarna..
Men det har varit roligt också! jag och 13 mer eller mindre helt oerfarna juljobbare har varit helt för oss själva på SRM:en och jobbat med julkort.
Öppna julkortspåsar, ställa på hyllvagnar, köra i maskin, plocka, stämpla, sortera manuell o maskin...osv.
Det jobbigaste har väl varit just att det bara varit MIG de haft att fråga om hjälp. Så jag måste vara överallt hela tiden...samtidigt som jag kör maskinen :P

Men från o med nästa pass, imorgon, kommer vi vara två lag.. alltså en till ansvarig. Då ska vi även köra sortering på en annan maskin.. så det blir mer spring på olika ställen då.

Kommer vara totalt slut på julafton!


Nu måste jag gå på toa! Sen gå till stan och....hemliiiis...

Later!


2010-12-13
 21:49:08

25!

Länge sen jag skrev nånting här. Har varit ledig en vecka nu, men haft fullt upp med julklappshopping, städning, bak osv...

Fyllde ju år i lördags! 25 år. Herregud vad gammal jag ääär... Det är ju helt sjukt när man tänker efter. Shit.
Vuxen som jag är, så bakade jag allt som jag bjöd på själv! Hehe..


Ballerinapraliner, saffransbullar och en tårta! Blev jättebra! :D

Blev en rätt lugn dag iaf. Inte nån värstingfest. Fika med släkten på dagen, och lite glögg och vin med några kompisar på kvällen. Perfekt!


Marita hade med sig en Helmer, som var en pepparkaksgubbe! :)


Fick presentkort på Ticket av mamma, och en massa resekataloger att kolla i... Så jag och Pontus ska nog ta och boka in nån resa till sommaren/hösten. Bara vi kan komma överens om VART.. hehe..
Ni får gärna ge förslag på bra resmål! Hade tänkt en eller två veckor..


Nu har jag precis duschat och smörjt in mig med ca72 olika salvor.... eksemhelvetet vägrar ge med sig!! :( Får väl vara glad att det är bättre i ansiktet iaf.. Nu är det värst på armarna och benen... Alldeles sårigt.
Det är flera som förskräckt frågat vad jag gjort.. om jag haft vattkoppor eller nåt.. Kul!

Men nu måste jag iaf klä på mig och göra mig redo för jobb! Idag börjar jag på mitt specialjulschema. Ska nämligen vara ansvarig för juljobbarna i år!
Tycker jag fårr ganska dålig info om vad jag ska göra med dom idag... alltså om jag ska ropa upp dom? informera om nått? vart vi ska börja jobba? GAHH. Hatar att vara dåligt förberedd!!!!

Men det går säkert bra. Hoppas dom är duktiga och inte bara en massa slarvpellar som man måste jaga för att dom ska jobba... Känner iaf igen ett namn på listan på en tjej som jag vet är duktig.


Måste torka håret nu, later!


2010-12-03
 20:51:59

Skriva går ju bra, prata går sämre..

Blev klar med ism-utbilningen idag. "Så jävla enkelt!" för att citera Erik!:)

Köpte en ny hudkräm på Hälsokost igår, som innehåller ringblomma och bivax. Skulle verka lugnande, läkande och var omtyckt band eksemfolk. Igårkväll när vi var hos Ullis så smörjde jag in lite i ansiktet och det kändes genast MYCKET bättre! Blev mjuk och det slutade va rött och klia.. Smörjde in lite på kroppen innan jag gick och la mig sen på kvällen, och på morgonen såg hela jag mycket bättre ut än vad jag gjort på flera veckor nu!

MEN idag på jobbet har det bara blivt värre och värre.. Rött och irriterat! Även fast jag smörjt in ansiktet med den där krämen flera flera gånger under dan! Tycker det ofta blir såhär när man testar nåt nytt. Föst känns det bra och man börjar nästan tro att eksemen ska försvinna! Meeen sen kommer det tillbaka, som alltid...
Bröt ihop lite när jag kom hem.. Orkar inte!! :(

Men men, kör på ett tag till. Måste ge det några dagar iaf.


Nu ska jag klä på mig en massa kläder och gå ut på en promenad! Råkade somna typ en timme förut... Helt död efter att klivit upp runt kl.7 två dagar. Måste ut och få lite frisk luft så jag kan somna gott igen sen!
Pontus är på jobbet ikväll så ingen anledning att bara va hemma heller :P


Men åååh! HAHA mu kom jag på vad jag drömde för sjukt förut när jag sov!! (jag vet att det är sjukt ointressant att höra om andras drömmar men i dont give a fuck)



Jag var hemma hos Verre (i haga) på fest! Jag, Maja och Emelie från Paradise hotel höll på att sätta ihop ett löpband så att vi skulle kunna springa, för vi kom på att vi inte hade tränat nått den dagen...
Maja sprang först, sen gick hon och duschade... medans jag letade efter nån slags mat. Jag var helt utsvulten för jag hade glömt att äta middag! Helt plötsligt har jag en pizza, och blir helt överlyvklig. Sitter på golvet utanför Verres rum och ska precis börja äta, när Maja kommer ut från badrummet iklädd en handduk..raglar omkring lite.. och SPYR sen på min pizza!!
"Jag har fått magsjuka" säger hon och försvinner in i badrummet igen!
jag blir jätteupprörd pga pizzan.. och både jag och Anna Habringer är säkra på att vi blivit smittade eftersom vi sov med Maja i Verres säng natten innan.... Alla i huset får panik och måste ta sig därifrån, men det går liksom inte..?!? Alla bara ligger överallt och är fulla!
Anna och Ullis försöker sedan trösta mig, men jag grinar bara för jag är så hungrig..
Verre säger att om hennes pappa hade varit hemma hade han kunnat ge mig mat, för han har ju alltid jobbat som pizzabagare(?) på Bragegatan...




Ja, det var den drömmen det.

Hörde idag att det går magsjuka på jobbet, så det var väl därifrån jag fick drömmen :P
Hoppa hoppas hoppas vi slipper bli sjuka! Har fan varit förkyld i tre omgångar senaste veckorna nu!! Idag är jag så jävla hes så jag knappt kan prata. Väser mest. Ingen hör vad jag säger och alla skrattar.
Dessutom ser jag ur som en prickig fucking korv! Ingenting är bra nu.

Kolla här vad fin hud jag har när jag får vara i solen och värmen! Åååh... vad underbart...





Jag saknar Verre!! Det är så himla sällan man får träffa henne nu när hon bor i Mexico..(EN jdag på ETT ÅR!!inte okej) Men jag förstår till 100% varför hon stannar där. Om inte allt var som det blev så skulle jag också vara i Mexico istället för i detta jävla ishål!! :P
Nu saknar jag henne extra mycket efter att jag drömde den där sjuka drömmen..
OCH för att jag har så sjuuukt ont i axlarna/ryggen, och hon är den enda jag känner som är riktigt jävla duktig på att massera!!
I need you!!!! Mina axlar needs you..gah!



Promenad! later.
2010-12-01
 18:44:03

E k s e m

Nu fungerar mitt internet äntligen som det ska! Efter att Pontus upptäckt att jag inte använt MITT trådlösa internet, utan ån grannes.... hehe oops.. :P

ÅÅh jag är trött och less. Har eksem över hela kroppen. Massa sår över hela armarna, bröstet och ryggen.. rödflammig i ansiktet... Det kliiiar och gör ont!! Jag har inte haft så här mycket eksem på flera år. Trodde att de hade försvunnit för gott. Men tydigen inte. Inatt på jobbet fick jag en massa frågor och kommentarer "vad har du gjort på halsen??", "men gud vad rödflammig du är i ansiktet!", men vad har du gjort?!" osv..
JAG HAR EKSEM!! Sluta fråga! Jag får nå jävla utbrott snart!!

Hade tänkt köra ett pass på ego ikväll.. Men då måste jag ju duscha... och det klarar jag inte av idag! Då blir huden ännu värre :( Tränade (och duschade då) igår och i förrgår, så huden måste få vila lite nu. Kul.


men men... sluta deppa!!



Imorgon ska jag till jobbet på morgonen istället för kvällen. Har ism-utbildning torsdag o fredag. Slipper jobba torsdagnatt och städfredag, tack tack! :)

Imorgonkväll ska jag, Maja, Marita och Helmer hem till Ullis och ha lite julmys och baka! Vi var och hälsade på Marita förra veckan, och fick träffa Helmer. Väldigt söt unge!
Jag som inte brukar tycka nå speciellt mycket om barn, och helst undvikt att hålla i dom... Men nu var det helt annorlunda! Det var ju Maritas barn, så det kändes liksom inte så främmande och skrämmande, bara roligt! :D


Jag och Helmer!

Han är lite lik mig när jag var liten, alltså väldigt söt och hårig! :)


Sofie, nyfödd.

En kopp te på det här nu! Later.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!