2012-01-31
 13:31:39

Jobbigt

Råkade sova bort dagen idag. Jag som hade bokat träning... Men kände mig lite risig så jag sov vidare istället. Vill ju inte bli sjuuuk =/
Satsar på träning imorgon och på torsdag istället. Blev ett kortare pass igår också.


Jag har två finnar. En i ÖRAT och en i NÄSAN!
Ont som satan gör dom, och jag kommer inte åt att klämma dom heller! Jag som älskar att klämma finnar....hehe... Stackars Pontus är ganska utsatt ibland. Men vadå, jag får ju aldrig några själv på min torrhud, så då klämmer jag hans istället. Skulle kunna sysselsätta mig med det på heltid alltså :)



Aja.... Nu byter vi ämne!



Fick veta igår på jobbet att jag INTE fick PL-jobbet som jag sökt. Det var ju 24 stycken som sökt på 8 tjänster, så jag var väl ganska inställd på att det var en stor chans att jag inte skulle få det.
Jag har ärligt talat varit nervös över att jag kanske skulle få jobbet! Hehe..
Det hade inneburit så mycket nytt. Personalbitar som jag inte hållt på med alls tidigare. Jag har ju bara chefat i produktionen tidigare, och trivs rätt bra med det. Dock hade jag säkert, som många sagt till mig, klarat av PL-jobbet också! Har lite svårt att tro på mig själv ibland bara. Dumt.

Det kändes iaf både som en lättnad när chefen prata med mig igår. Nu behöver jag inte oroa mig för det längre..
Samtidigt kändes det lite snopet att det inte blev nått. Jag som gått och oroat mig...i onödan!

Han sa att jag gjort jättebra ifrån mig på intervjun (woho!) så de hade varit väldigt imnponerade och jag hade varit med som en av de aktuella ända till slutet.. Men det blev inte mig dom valde sen ändå. Hmm..Undra vem som petade bort mig då...?

Han ville dock inte släppa mig helt utan det blir förmodligen en annan tjänst. Det är inte bestämt hur den tjänsten kommer se ut riktigt än, men det är väl tänkt att varje PL ska ha en "PA" (eller vad det kommer kallas) som går parrallellt med dem, och sköter produktionsbiten. Så det kanske i slutändan inte blir så annorlunda mot hur det ser ut nu. Vi får se...


Det var lite störigt igår att jättemånga på jobbet kom och sa "Grattis! :D" för dom trodde jag fått tjänsten.
Det hade visst varit ett himla rabalder på jobbet sen i fredags, då en av de ganska högt uppsatta fick lite för mycket innanför västen och berättade på krogen "vilka som fått tjästerna".
Dock stämmde ju inte de uppgifterna, eftersom JAG enligt honom var en av dem. Tur att jag inte hörde ryktena INNAN chefen pratat med mig, så jag hade gått runt och trott att jag fått tjänsten fast det inte var så....
Skvallerbyttan är avsatt nu. Hehe, snacka om dagen-efter-ångest där?!!



Nej nu måste jag visst göra mig klar för jobb.. Redan?! Så går det när man sover bort halva dagen och börjar jobba 14.30....
Hoppas att kvällen blir bättre än igårkväll. Då var flera bilar sena, varav en 90 minuter! Det blir lite jobbigt då...


Later.
2012-01-27
 18:32:12

Fredagsmyyys!

Arbetsveckan är över sen jag slutade imorse kl06. Skönt att få sluta då tidigt, det va länge sen. Jobbade inte som processledare utan hade ett golvpass. Skönt att få slappna av lite :)


Nu har jag varit på pump! Gick bra. Fast jag hade ont i magen när jag gick dit och det har kommit tillbaka nu igen. Känner mig lite illamående.

Hoppas det bara beror på att jag åt en massa blåbär igårkväll till filen, och åt upp blåbären som var kvar idag.. Det kan man väl bli lite konstig i magen av?Vägrar få magsjuka!!


Ska försöka få i mig lite middag nu, så musklerna får något att byggas av. Viktigt!
Blir en väldans lyxig fredagsmiddag hos familjen Geijer/Nilsson idag, nämligen Köttsoppa och tekaka!
Vi är trötta och orkar inte fixa nått bättre...

På söndag tänkte jag dock bjuda Pontus på en hemlig middag. Trerätters ska det va! Måste bara komma på nått bra.... Han la ju ribban väldigt högt när han bjöd mig sist och man vill ju inte va sämre..

Nä men om man skulle ta och värma soppan då!

Sen blir det fredagsmys med film och glass!

2012-01-24
 19:23:42

Rättelse

Måste bara klargöra detta:
Avbokar träningen, stannar hemma och äter pannkaka med blåbär o grädde och myser med Pontus istället.
Därav ångesten.

Alltså: Fick ångest för att stanna hemma och äta en not so very nyttig middag (plus glass till efterrätt;p).
Myset med Pontus var ju något BRA!
Han tyckte jag hade skrivit taskigt.. Hehe min lilla sötkorv!! <3

Älsk älsk älsk!!!!:)

2012-01-24
 17:19:32

Blåbärspannkakor

*ångest*

Råkade sova till kl.15 idag! Har jobbat natt och ska jobba igen inatt så det är väl lite okej ändå...
Men det ställde till det med hela äta-träna planeringen!
Hade bokat Bodypump kl.17:45. Blev tight att hinna fixa mat innan. Så nu har jag tagit det svåra beslutet att AVBOKA träningen, äta pannkaka med blåbär och grädde och stanna hemma och mysa med Pontus istället!

Därav ångesten.

Dock är det nog ganska bra för min kropp att inte gå på pump idag. Jag har så ont bakom ena skulderbladet.
Fick massage av mamma i söndags och har legat på värdedyna... Men det är fortfarande svullet och ont i muskeln där... Vet inte vad jag har gjort riktigt.

Jag var på ett kort och väldigt intensivt träningspass igår också.... (försöker dämpa ångesten och övertala mig själv att jag inte måste träna idag) Det var ett "EL Challange" med Helene. Hon är helt galet peppande!
Har varit mycket på hennes Spinningpass och vi har börjat prata lite, så nu är hon på mig heeela tiden. "Fortade, fortare, ta i nu, mer orkar du!!!" Hehe... som en personlig tränare, det är ju lite kul :)
Men igår hade jag ätit frukost för nära inpå tror jag, för jag blev så illamående. Sen efter passet höll jag på att svimma på vägen till omklädningsrummet. Fick sitta me huvet mellan knäna ett tag... :/




Åh, när vi var på bio i lördags så visades en trailer till Spielbergfilmen War Horse
Den verkar så bra! Måste se!
Trailern:







Nu ska jag mysa i soffan och bara ta det lugnt tills det är dags för jobb.
Kommer bli en hård natt inatt skulle jag tro, då det är ca 30 timmar färre inne än igårnatt. Jäkla besparingar :/
2012-01-23
 10:46:57

Ååååhå

Åååh jag saknar True Blood! Var så trevligt att bara kunna vältra sig i en massa avsnitt när man hade tid över. Och jag blev ju helt fast för det var så bra!

Men nu måste jag väääänta på att nästa säsong ska komma. Fan! Det värsta med att följa serier...




Läste att Sookie och Bill är ett par på riktigt! (ja det var väl ingen nyhet för någon annan kanske...) Sånt är ju kul, när de spelar ett par och blir kära på riktigt. Naaaw...


Dock håller jag ju på Eric! Hehe.... Bara för att han är snyggast :P



Har aldrig tyckt att Alexander Skarsgård varit speciellt snygg tidigare (även fast jag på högstadiet hade en ful affisch på honom i mitt rum...) Men NU är han het.

Ok ska sluta bete mig som ett galet fan och gå och träna istället.

Jag saknar True Blood, var väl summan av det hela!


:)





Förövrigt ska jag på arbetsintervju i eftermiddag kl.16 och jag är nervööööös......!!!!
2012-01-21
 23:43:24

Hamilton

Har precis kommit hem från bio med Pontus. Hamilton såg vi och den var bra faktiskt! Hade inga förväntningar alls då jag inte brukar gilla svenska filmer nå speciellt... (Dom pratar ju såå tillgjort hela tiden..!) men den här var bra som sagt. Inte så mycket svenska i den, kanske därför ;p

Idag har vi varit ut och pimplat! Åkte hemifrån vid kl.8 imorse. Hämtade upp Danne (från jobbet) och mötte sedan upp svärfar och Olle på Djupsjön.

Pontus, Olle och hans far fick sjukt bra med fisk där tidigare i veckan, 10-13st var! Idag var det inte riktigt så bra. Jag vann fångstligan på 5 öringar (en tappad precis i hålet, doh!) och två smååå abborrar. Pontus drog nästan bara abborrar + nån öring, och Olle fick 4 öringar. Thats it.

Sen blev det plötsligt en sväng till stallet på eftermiddagen. Det krisade sig för Linn, så klart jag ställer upp och rider när det var fint väder och vi ändå åkte den vägen hem :)
Blev en jättetrevligt långtur tillsammans med Erika och hennes Putte.
Putte är enorm (typ 170cm i manken) och kolsvart, och Berit liten och vit. Dom är alltså rätt olika... Söta brevid varandra!


Nu ropar sängen på mig! Ska bli sååå skönt att få sova ut lite imorgon!
Ska till mamma vid tre tiden. Kanske blir ett träningspass innan. Men sovmorgon ska jag iaf ha!

Gonatt.

2012-01-20
 17:08:03

Öööögh

Här ligger jag på golvet och är helt slut efter tre dagar helvetiska arbetspass med post som aldrig tar slut och människor som är för få...

Fick precis ett samtal av en av mina kollegor angående schemat nästa vecka.. (därav golvliggandet med kalendern framför mig) och jag åkte ju självklart på att jobba två processledar-nätter där jag annars skulle ha haft glassiga vikariedagar som en vanlig medarbetare... Buhu.. Jobbigt.

Men men.
Nu måste jag kliva upp från golvet innan jag kryper ihop och somnar här! Skulle bli en överraskning för Pontus om han kom hem och hittade mig sovandes på hallgolvet.. (eller kanske inte SÅ överraskande, jag somnar ju överallt hela tiden...)

Måste gå till affären och handla bröd och lite grejet till matsäck, för imorgon ska vi fiska! :)

Får sovmorgon ända till kl7 imorgon typ!! Lyx det, när man klivit upp kl4 i tre dagar....

2012-01-17
 21:39:53

Fortfarande vaken...

VAAARFÖR blir det alltid dubbelt upp med bilder i mina mobil-blogg-inlägg?? Jävla knas app!
Jag lägger bara in EN av varje bild, så ni vet. Så ni inte tror att jag är en crazy person. Liksom.
Irriterande.


Och nej jag har inte kommit i säng än tydligen. Men snart MÅSTE jag lägga mig så jag slipper se ut som en zombie imorgon...


Tänkte sätta mig och fila lite på vad jag ska säga på arbetsintervjun(!!!) på måndag... Man fick några grejer att tänka ut svar på inför den liksom. Det handlar om Postens ledarskapskriterier och vad man har för försvarsmekanismer.
Kommer få 15 minuter att prata fritt om detta i böran av intervjun, har jag hört av dem som redan haft sina. Gah!
Men det går nog braaaa.
Jag är duktig :)


Här är förresten några bilder från pimpelpremiären i lördags på Hästtjärn (spännande va...?)


Det bjöds på soppa, vilket var väldigt välkommen för jag var lite frusen som vanligt...
Spelar fan ingen roll hur mycke kläder jag har på mig. Blir galen!!


Men sen kom solen och det blev skönare :)


Fick en röding till slut! Det var inte direkt gott om dom... :/


Pontus pappa var med också och fick använda grejerna han fick i julklapp :)


Nä men om jag skulle ta och göra det jag skulle göra nudå! Skriva lite på mitt "tal" till intervjun, och sen sova järnet!!


Natti!
2012-01-17
 19:08:22

Länge sen...

Min semester är slut sen en vecka tillbaka. Tror jag??! Tiden går så fort...

Har hunnit varit å pimplat röding, ätit födelsedagamiddag i Söråker (Pontus bror fyllde 20), tränat en massa, jobbat ännu mer... Och sett klart alla avsnitt som finns av True Blod!! *beroende*

Idag har jag varit i stallet och tagit en tur på Vita Faran aka Berit <3
Har även fixat naglarna och hunnit med en sväng på stan å.

Nu har jag precis kommit hem från ett vråljobbigt men roligt träningspass på Ego. Invigde linnet som jag köpte idag :)
Pontus sa att jag var fin när jag hade min röda tränings t-shirt, så ja köpte ett rött linne också... ;)

Nu ska jag sleva i mig lite fil framför tvn innan det är dags att sova. Jobbar förmiddagar resten av veckan. Alltså uppstigning kl.04.15. Tjoho.......!!!

2012-01-07
 11:55:31

Nytränad

Klev upp kl.08 och åt en lätt frukost idag innan jag gick till Ego för ett pass pump. Känner mig duktig! Och stark!
Nu jävlar har jag höjt vikterna på biceps och ska ALDRIG sänka igen... Värsta muskelgruppen ju...enligt mig. Men snyggt om man blir lite biffigare där nån gång :)


Igårkväll var jag och Pontus ut till mamma och åt middag med mina kusiners familj som är hemma på besök från Gävle. Väldans trevligt! Snart kommer dom hit och hälsar på också!

Fy fan jag bbbbbbbbbbbbbblir galen på Pontus tangentbord!! B:et är jättetrögt. Glömmer bort att man måste HAMRA på det hela tiden.... Råkar alltid skriva www.logg.se tex....


På tal om Pontus, så är inte han hemma idag. Han har åkt till Sörbygden på pimpelpremiär.
Jag stannade hemma den här gången eftersom släkten är på besök, och för att jag skulle hinna träna och sen åka o rida också... Stackars Pontus fick åka ensam för ingen annan kunde heller.
Men han är väl nöjd bara han får fiska I guess....


Åååh måste ju visa Överraskningsmiddagen han bjöd mig på i torsdags!! ♥

Förrätt

Halstrade pilgrimsmusslor med greksallad och vinägrett

Varmrätt



Skaldjurssoppa med hummer, blåmusslor, havskräftor och hälleflundra!
Sjukt gott! Och kul att äta hummer för första gången!

Efterrätt



Pannacotta med hallon, blåbär och mörk choklad. Mums!

Kan han ha blivit lite inspirerad av middagen hos Marita och Jerker? :)
Det var iaf JÄTTEgott (och även nyttigt!) så nu kommer jag förvänta mig fler sånna här middagar....Helst en gång i veckan. Minst.




NU ska jag se ett True Blod och låta min stackars mörbultade kropp vila i soffan en stund innan släkten dyker upp.



Har även börjat spela Wordfeud med morbror, kusin och mamma!
Som om jag inte hade nog med spel startade redan.... bananbengthans, mrbobsan och ingerfalukorv (?!)


Later.
2012-01-06
 16:37:30

Dagens ridtur

Var ute i snön och lekte med Berit idag också. Hon var jättepigg så det blev en ganska rask tur :)

Sånna här dagar gillar jag faktiskt vintern. Påbyltad med kläder så bara ansiktet sticker fram, på en hästrygg, sprängandes fram i galopp över orörd pudersnö... Aaah!

2012-01-05
 17:50:26

Mysdag!

Idag har jag o Berit varit ut på en lång ridtur runt Kvarsätt. Så mysigt ute nu när det snöat en massa! Perfekt underlag för långa galopper! :)
Två timmar var vi ute och lekte.

Nu är jag gäst i Pontus Restaurang (hemma i vårat kök hehe..) där han har lagat en hemlig överraskningsmiddag!
Förrätten är avklarad, det blev pilgrimsmusslor på en bädd av grekisk sallad. Mumsigt!

Väntar på varmrätten nu... Spännande!

Har jag sagt att jag har världens bästa pojkvän?!? <3

2012-01-04
 22:17:00

Släkten är värst?

Gaah, detta är min lediga vecka men det känns som jag inte hinner nånting! Det blev liksom då mycket som skulle hinnas med den här veckan eftersom jag är ledig och trodde att jag skulle ha all tid i världen...

Det tar en himla tid att va hästägare!! (Linn är ju utomlands så jag har Berit själv i två veckor) Det blir ju några timmar i stallet varje dag... och även om man inte ska rida så måste man ju dit och mocka, packa hökassar, blanda mat, titta till hästen... Fast det är ju kul att ha henne själv också, men det blir nog skönt när Linn  kommer hem ändå :P



Ikväll har jag varit med mamma och Lasse å hälsat på faster i Njurunda. Lättat  samvetet lite, eftersom det var så länge sen vi träffades...
Fick även träffa min söta kusindotter Izzie. Hennes far (min äldsta kusin) såg man dock inte röken av... Han hade lämnat av Izzie hos hennes farmor och farfar och flytt fältet typ. Synd, för jag kommer inte ens ihåg hur han ser ut....
Kusin nr.2 dök upp i köket när vi satt och fikade efter någon timme(!!).
Då har karln suttit i datarummet tre meter bort  hela tiden!! Han kunde liksom inte komma ut och hälsa när vi kom dit, eller ens ge ett ljud ifrån sig... så vi visste ju inte att han va där! (och ja, KARLN, han är ett år äldre än mig, fast mognaden på'n kan väl diskuteras....)
Ja han sa ju Hej i alla fall då. Svarade på tilltal (jag gjorde ett tappert försök), tog en kopp kaffe och tog sedan på sej jackan och försvann ut genom dörren. Utan att säga hejdå!
Varken min faster eller hennes man  verkar tycka det är något konstigt med det. Så här har det varit ända sen vi var små... så jag känner inte mina kusiner alls. Det här var väl första gången jag "pratade" med en av dom.
Lite tragisk. Dom är ju de enda jag har kvar från pappas sida av släkten liksom...


Jaja...Äh.


Nu något roligare! NYÅR.
Vi var ju på middag hos Marita och Jerker, med Maja, William, Anna-Karin och Albin. Jättetrevlig parmiddag hade vi! Spelade spel hela natten typ. Skitkul! :D


Förrätt: Halstrade pilgrimsmusslor med ruccoladressing, på en bädd av sallad och parmesan (tror ja det va..)


Varmrätt: lammfilé med sötpotatisgratäng, rödvinsreduktion och stekta grönsaker.


Efterrätt: Pannacotta med granatäppleglaze och mörk choklad.

Gissa om man åt så man nästan sprack?!
Alltid god mat hos Marita och Jerker! Tror jag bjuder in mig själv dit lite oftare ;P


Testade ett nytt vin. Det var helt okej! Snygg flaska också ;)


Pontus o Anna-Karin


Albin o Jerker


Rappakalja o Champange!


Maja :)


Jag fick bara vara med på ett suddigt hörn eftersom Pontus inte är så haj på kameran....


Killarna kollar playlisten...

Blev inte så mycket bilder från kvällen. Vi var så upptagna med att spela spel!
Jag va såååå nära att vinna. Men då kom Albin som en blixt från klar himmel och gick om alla på slutet...

Väldigt trevlig kväll var det iaf. Vi var ut en stund på tolvslaget också, men orkade inte släpa med storkamera. Marita har säkert en massa snea suddiga bilder på fyrtverkerier dock hehe...


Näe, nu måste jag bestämt kolla på True Blod! Var så jäääävulskt spännande slut igår när jag slet mig för att sova...


Oh, vi gjorde ju en ROSTBIFF igår, i våran nya stekgryta som vi fick i julklapp.
Tog givetvis en bild på köttbiten. GOTT!! Skulle kunnat äta upp hela.... men fick hejda mig för att inte skrämma bort Pontus....he...he...




Åååå det vattnas i munnen.... Hehe.


Aja. Viloläge i soffan nu. Later.















Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!