2005-10-18
 09:59:07

Tisadag

Nu har jag varit har i Srilanka i lite mer an en manad.
Vi hyr ett hus i Negombo (jattefint) och Verre kom hit for en vecka sen sa nu har jag nan att dela hyran med. Perfekt =)

Har varit jattevarmt hela tiden. Fast sen Verre kom har det varit ganska mycke regn.. sa hon kanske har fatt en lite dalig bild av Srilanka hittills... Men jag tror att hon gillar det iaf.


Vi har akt katamaran (en sorts fiskebat) o badat fran den langt ut i havet. Det var trevligt for annars gar det typ inte att bada i havet om man inte vill drunkna. Vagorna har damp o ar jattestora o det ar massa strom..

Just nu ar vi inne i huvudstaden Colombo. Jag o Verre sitter har pa ett inernetcafe. John ar ute o fixar sitt korkort. Nar han kommer tillbaka ska vi ga pa stan o kolla lite i affarer tror jag.



John gjorde sin intervju pa ambassaden har den 6e september, o nu har jag fatt tid for min intervju i Sverige. Kommer bli nan gang i maj typ. Sa efter det tar det ungefar en manad innan John kan komma till Sverige.
Har ju min hembiljett harifran den 28e februari, men da kanske jag kan stanna lite langre om jag inte har intervjun forran maj... aja.. far val fixa med det lite senare.
Hoppas inte mamma blir ledsen bara om jag ska vara borta annu langre...=P


Hmm..tror att det ar nan pa det har internetcafet som forsoker skriva medelande till mig pa datorn nu men jag fattar inte hur man svarar... =/  hehe, dom skulle aldrig vaga om John var har.

Det ar en sak som ar en aning jobbigt. Att nar jag o Verre ar ute o gar sjalv sa GLOR alla som fan o vill prata o massa saker.. Nar jag sager att jag ar gift med en srilankes brukar dom bara bry sig om Verre annu mer..
Igar var det till o med en kille som kastade en sten pa mej for att jag inte stannade o pratade med honom. aj! pucko..


John ar alltid varsta orolig nar vi ar ute o gar sjalv. Typ att nan ska gora natt dum, valdta oss eller kidnappa oss eller natt. Om han ar med vagar dom inte saga nanting..


jaja, orkar inte skriv mer nu. Varmt har.
Ha det sa bra darhemma i kylan.. moahaha.. =P
puss o kram / Sofie
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!