2009-04-19
 15:50:14

Utflykt...

Idag har jag och Elin varit på långpromenad. Eller ja.. halvlång, en mil ungefär. Gick till sidsjön å ett varv runt. Var ju ganska jobbigt att gå däruppe. Blött å lerigt... Isen var borta på flera ställen på sjön, så snart försvinner den nog helt. Men ändå satt det typ 4 personer och pimplade därute! Gah! Hur fan vågar man det?! Läskigt...

Igår blev det som sagt en sväng till Härnösand! Fyndade lite smågrejer på dollarstore.. en ÄGGSKÄRARE (äntligen), hårspännen, folie, duschcreme, lite godis, en träkatt till mamma.. sånna livsnödvändigheter... :)

Åkte runt på lite sightseeing i staden tills vi hittade systembolaget. Köpte lite öl å cider innan vi åkte hem till Henke och Jenny där det blev grillning! mmm.. SÅ GOTT!

Henke å Roger hade fixat lite med altanen...(håller på och bygger tak) men det va lite för kallt för att sitta där. Men snart så...! GE MEJ SOMMAR!!

Nu ska jag byta om och pallra mej bort till ego för ett pump pass! Känner mej helt död redan nu, får se hur det här ska gå..... Men piggnar nog till bara jag tar mej upp ur soffan.

Har lånat Australia av mamma, så ikväll blire mysa i soffan.

Lalala...

Ja imorrn är det dags att jobba igen. Den här lediga veckan har gått fort!

Later..!


sandra

haha, jaaa du vet ju hur det är med min stavning:p jaaa jävla snorbarn!


Eva

Jag sa ju att veckan skulle gå fort! Imorgon kommer du sitta o fundera på vart din lediga tid tog vägen. :p



PUBLICERAT: 2009-04-19, 17:17:54 | URL: http://cizzibellan.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!