2012-05-30
 15:51:12

Instängd och isolerad från luften...

Kul det är att vara pollenallergiker när det "sprutar björkpollen efter helgens värme", som de hade sagt på radion.
Det har satt sig i mina luftrör, trevligt nog.

Började i måndagskväll, efter jag varit i stallet. Fick konstigt ont i halsen och hostattacker. Cicki var här och hälsade på och hade med sig glass! Skönt för halsen även om den inte var så god ;)

Igår hade halsontet gått över lite men istället var det mer astma som besvärade. Var ute ett kort ärende till Ica (med bil) och orkade nästan inte ta mig upp för trapporna på hemvägen. Kan...inte...andas!

Lägligt nog tog min astmamedicin slut i förrgår, och jag mitt snille hade glömt att beställa nytt recept. Så jag gjorde det igår, och fick nått svar via internet att receptet skickats och medicinen kunde hämtar ut..bla bla..

Så idag (sjukskriven även idag) tog jag bilen till stab och flåsade in på Apoteket. Men det receptet fanns inte! Vafan! Flåsade hem igen och läste det där meddelandet som jag fått lite mer noga.
"bla bla" = medicinen kan hämtas ut OM FEM ARBETSDAGAR.
Jahaaa... Jag får väl köra med en annan medicin för att kompensera fram tills dess då.

Imorgon tänkte jag iaf vara frisk och gå till jobbet! Jag får ju klaustrofobi av att bara vara hemma såhär flera dagar.

Jag har iaf lärt mig hur våran tekniska utrustning här hemma funkar (brukar ju va Pontus som fixar allt, skulle aldrig överleva utan honom) så jag har lyckats ladda ner en massa filmer o ladda ner text till dem OCH även fått igång alltihopa i vårt nya mediacenter.
Stolt!

Flåsade även in på Bokia när jag ändå tagit mig till stan idag, och köpte en Kepler bok! Efter den här har jag läst alla i den här serien tror jag. Råkade läsa i ordningen 3,1,2..



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!