2010-09-25
 05:58:02

San Francisco day 3.

Åååh ikväll är jag trött! Men det är inte så konstigt med tanke på att vi varit ute och rört på oss hela dagen antar jag..

Klev upp imorse kl.8 som vanligt. Åt frukost. Lånade Lauren och Martins cyklar och picknickväska. Åkte till Safe way och handlade lite vin, ost, kex och annat gott. Cyklade upp till Golden Gate park, som man kommer till om man följer 6th Ave (där vi bor) några kvarter uppåt.

Vi hade en karta över parken, och Martin hade rekomenderat några ställen vi borde cykla förbi.. Så vi började med att svänga in till ett museum där det även fanns ett utkikstorn! Det var tornet vi var ute efter. Man såg nästan hela stan därifrån :)


en kines tog kort på oss utanför museumet, sen fick jag fota honom :P







Efter vi varit i tornet cyklade vi vidare lite kors och tvärs på massa små och stora vägar i parken. Helt enormt stort! 6km lång är parken, och det finns hur mycket små skrymslen och vrår som helst!
Museum, fotbolls, tennis och poloplaner, bisonoxhage, stall, restauranger osv osv...

Hittade ett mysigt ställe där vi stannade och hade picknick!










Vi åkte vidare genom parken och efter en stund kom vi ut till havet!
Har haft en otrolig tur med vädret än så länge. Det har varit 25-30 grader hittills, och vi har knappt upplevt nånting av den ökända San Franciscodimman än.

Det var till och med folk som badade i havet idag, även fast vattnet just här är iiiiskallt! Mest var det ju dock surfare i våtdräkter..













Nej nu ska vi gå till Taco Bell och äta en väldigt sen middag, sen sova! Det är typ det enda vi vill göra på kvällarna nu sen vi kom hit. Sova alltså! Jäkla jetlag :P

Laterrr.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!