2010-09-30
 19:49:13

San Francisco day 8

Kom hem så sent igårkväll så jag orkade inte blogga nånting...
Vi var med Martin och Lauren i San Jose och såg NHL-hockey! San Jose Sharks mot Vancouver Canucks :)
Det var faktiskt riktigt roligt, även fast jag inte är speciellt hockeyintresserad, och inte vet nånting alls om NHL.. (förutom att det är Rangers man ska hålla på!!;D)

Har bara varit på timråmatcher tidigare, och det här var ju liite större!



I början av matchen blev det slagsmål... Då stod två dommare brevid dom som slog och tittade på, medans hela publiken stod upp och hurrade! Haha! Vafan?! Ja det är tydligen så det går till här... I Sverige får dom väl knappt tacklas? :P

När sharks gjorde mål stod givetvis hela publiken också upp och skrek som galningar.. och när Sharks spelade powerplay hurrade publiken och gjorde "hajen" men armarna!! haha, jag tyckte dom var ganska underhållande :)




Vi hade rätt dåliga platser först, precis bakom avbytarbåset på 3e raden. Hade varit jättebra platser om det varit lite på sidan om båset, men nu var det ju massa folk som stod därinne så man inte såg nått o fick följa matchen på skärmen istället...





MEN det var nånting fel på golvet där vi satt. En lucka som var trasig, så efter en stund fick vi nya platser några rader upp! Perfekt :)







Igår på dagen var jag och Pontus i stan och shoppade lite, åt lunch, drack starbuckskaffe och satt o solade vid union square.







När vi kom hem upptäckte vi att shoppingen gått lite överstyr! Golvet börjar bli överfullt av kassar... Det får nog räcka snart. MEN jag har ett stort köp kvar att uträtta innan vi åker hem.... Iiihihihii!

iPad!!! :)



Nu ska vi gå till Haight street och äta lunch! Later.


Pontus

För den hockeyintresserade så var compbiljetterna vi fick Center ice mittsektionen dvs dyraste biljetterna som går att få tag i :D


Tomaslotte

Great site keep up the good work



PUBLICERAT: 2011-04-16, 11:37:46 | URL: http://tomaslotte.blogetty.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!