2009-10-27
 13:07:02

nkv!

Äntligen, en halvsolig dag!! Det går så mycket lättare att kliva upp på morgonen (dagen) efter en jobbnatt när man ser några solstrålar lysa in mellan persiennerna än när regnet smattrar.. Speciellt nu när man knappt hinner ta sig upp ur sängen innan det blir mörkt ute igen.

Har precis varit ner i tvättstugan med ett lass smutstvätt. Ska vänta tills det hänger på tork, sen blir det en sväng till Ego med Elin! :)

Vi måste även gå en sväng på stan. Ska köpa ett gott vin tills ikväll, för då ska vi på tjejkväll hos Frida, som bjuder på middag. Himla trevligt!


I lördags blev det också jättegod middag, på Mezoyo! Gratinerade pilgrimsmusslor till förrätt + bröd med nån röra av grillad paprika. Lamm och risotto (+ skumm och chipsliknande strimlor) till varmrätt. Jaa, Ted vågade sig ju inte ut ur köket (kocken) och vi hade väldigt svårt att förstå vad servitören sa, så vi vet inte exakt vad vi åt... Men gott som fasen va det! hehe ;)

Efter maten blev det glögg hos Jerker. Sen All Star med Maja, Marita, Emelie och hela gänget. En riktig 10 poängare till kväll faktiskt, hade skitkul!


Jag köpte även en ny mobil i lördags! Den som jag hade en bild på i förra inlägget; SonyEricsson Yari. Nöjd med den än så länge :)

Nu ska jag försöka damma av spanskan i min hjärna och skriva ett svar till Juan på facebook..


:D

Hasta luego amigos.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!