2009-06-15
 13:33:53

Das helg.

Då har en till helg passerat då.. Det blev en lugn sådan.

I fredags var jag en sväng till Sandra och hälsade på när hon var hundvakt åt sötaste Wilma!



Lillskiten vågade inte gå uppför trapporna själv hihi.. och inte vågade hon kissa utomhus i stan heller tydligen. Så det första som hände efter promenaden var att hon kissade på Sandras matta....

  

Söt va?! Synd att man är allergisk. Började nysa efter en stund...

Var ut och åkte bil med Jonas i fredagskväll. Det var läänge sen!
Vi åkte långt ut i..ja jag vet inte vart vi var? :P
Följde nå skyltar mot "sundsvall raceway"... det var inte så smart. Fick åka flera mil på världens jobbigaste grusväg med nylagda stora stenar.. gick ju inte så fort direkt. Hittade en fin sjö. Blev uppäten av mygg när vi gick ut och kollade.. Sen åkte vi åt fel håll på tillbakavägen, kom till en vändplan... Sen fel håll på nästa väg också, fick vända och köra hela långa helvetesvägen tillbaka, haha. Men det var trevligt ändå!

Jobbade med Elin på Oscar i lördags. Det var naajs, vi fick bra med dricks! :) Oväntat mycket folk ute tyckte jag, och sjuukt mycke väskor! Flera som hade med sej flera.. typ sportbag, ryggsäck + mindre väska.... why....?

Igår blev det Prison break maraton hos Flinus, såg fram till avsnitt 12 på 4e säsongen.. Kl.15-23 satt man klistrad typ...med en paus för att gå och köpa mat på Milano. Aaah najs :)

Jäjä, nu ska jag duscha! Har varit på lunchspinning. Det var otroligt jobbigt. Hade ingen energi kvar alls på slutet, kändes som jag skulle spy... Men skönt efteråt, då känner man sej duktig.

Later!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!