2008-09-03
 08:51:52

En snabbis fran Sri lanka

Svett!

Sitter pa ett internetcafe nu, varmt som satan har. Vi ska kanske aka till stranden idag, men maste fixa nanting med bilen forst innan vi kan aka dit... Har varit hemma hos Johns familj och atit frukost. Sri lankisk pannkaka med na strak chiligrejs till..

Vi bor i varsta lyxlagenheten har i Colombo nu, nan kilometer harifran, i ett nybyggd hus. Skulle ta en promenad igarkvall och kolla runt i omradet vid lagenheten.. Men portvakten (vi har en portvakt! hehe..) sa att det inte var en sa bra ide att ga ute sa sent pa kvallen. Gatorna var stangda och det var nastan helt ode, har som det alltid annars kryllar av folk overallt. Vi motte nagra patrullerande poliser... Laskigt. Gick bara en liten bit till en affar, kopte mix (typ som...chpis eller va man ska kalla det) och sen gick vi tillbaka hem.

Nar vi kom hit igar och akte fram flygplatsen till Colombo sa stod det poliser med k-pist typ lite har och dar efter vagen... och nar man narmade sej staden blev de fler och fler. Forutom det sa marker man inte att det ar oroligt har nu, allt ser ut som ja minns det :)

Na nu ska vi ga tillbaka hem till Johns foraldrar.. Hoppas det fixar sej med bilen snart sa vi kan aka en svang.

Traffade precis en av Johns kusiner. Hon var jatteglad och sa "helloooo! how are u? you got fat!!" med varsta smilet... haha har jag blivit fet?! tack for den liksom....


Eva

Åh, va kul att du bloggar från Sri Lanka! Hoppades att du skulle kunna skriva nån gång därifrån, så man får se hur du har det. :)

Hoppas de går bra trots oroligheterna. Låter härligt med värme o bad, annat än här.... vi har grått o regnigt. :p



PUBLICERAT: 2008-09-03, 13:02:18 | URL: http://cizzibellan.blogg.se/
dee

åhå:) hur varmt äre?:P tråk här hemma... bara regnar heeela tiden



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!