2008-03-03
 19:56:57

Hejdå Smulan!

Pratade nyss i telefon med mamma. Hon berättade att nu är Smulan död..!
Morfars katt alltså... Morfar har flyttat till ett ålderdomshem nu. Han orkade inte bo kvar ute i huset med hela gården och allt att ta hand om, så han väntar på att få en lägenhet i nått äldreboende nu... Så Smulan blev kvar ensam där ute. Mamma o Lasse har åkt dit varje dag och gett henne mat och släppt in och ut.. Hon var 15 år, hade tappat massa tänder och var mager som en liten skabbräv... Men det känns ändå hemskt!

Det var morfar som ville att vi skulle ta bort henne nu. Han tycke väl synd om henne som var helt ensam nästan hela tiden.. Så Olle, mammas morbror, fick äran att vara bödel. (Gud va hemskt det lät...) En kula i huvet så var det klart. Det var nog det snällaste mot henne att avliva henne på.. Hon hann inte märka nått.
Om man skulle ha tagit henne i en bil och åkt till vetrinären så skulle hon väl fått en hjärtattack och dött av bara det. Hon hade ju aldrig åkt bil.. eller suttit i en kattbur.. och om hon inte hade dött av det, så är det möjligt att vi som skulle ta henne in och ut ur buren hade blivit ihjälklösta istället.... Hon kunde ju vara gosig ibland, men för det mesta fick man akta sig för alla vassa tänder och klor i den fräsande lilla hårtussen.. :P

Jaja, hoppas du har det bra lill smulis! Nu slipper du ha ont. Sov gott..




Hittade rätt många bilder på gammkatta där.. Hon va ju inte så lätt att fånga på bild alla gånger. Inte speciellt lätt att göra nånting med för den delen. Allt var på Smulans villkor, om hon inte ville, då blev det inte så.. Hehe... hon har skrämt många små barn den katten ;)
Kommer kännas tomt att åka ut till huset när det inte finns nån Smula där längre. Hon har ju ändå funnits där sen jag var 7 år. Tomt ohc 

Trodde inte jag skulle bli så värst ledsen när det var dags för henne att försvinna.. Men det är ju sorgligt. Och jag bara fasar inför den dagen då Millan eller Morris inte finns längre!! Nej usch, nu vill jag inte tänka på det nå mer.. 

Ska ta o laga mat nu istället. Har bara suttit här sen jag kom hem från träningen. Ledig ikväll och inatt i alla fall. Väldigt skönt.

Nu blir det lax med pesto, svamp och tomater! Mumma!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!