2008-06-01
 20:52:41

Sommar å soool!

Åååh hoppas det kommer va sånt här väder hela sommarn, som det har varit idag! Nice det skulle va... :)

Det blev visst lite utgång igår, helt oplanerat sådär.... Var i lägenheten och fixade lite. Maja, William och Koffe till parken med grill och öl.. Så jag övergav Lasse som höll på att lägga golv i mitt vardagsrum och gick ut till dom i parken istället... va ju inte till så mkt hjälp inne iaf ;P



Sen drog vi bort till Maritas Sandra som hade grillfest... Där var det massa killar från Ånge. En var full som en kastrull och ville klippa av sej håret. Först fick han en vacker gubb/munk-frisyr, för trimmern dog när dom klippt av hälften... Sen saknade han sitt hår och försökte låna Maritas...och äta på det lite också....



Efter det blev det krogen. Men jag tappade festlusten och det blev tidig hemgång.. Vet inte vad som hände.. Blev bara less. Hade ont i huvet och ögonen pga pollenhelvete.. Kan ju ha berott på det. ÅKte hem och åt toast med John istället! :)

Idag har vi vare ute hos morfar. Gått omkring i bikini hela dan och svettats! Måste åka och bada nått snart ju!! Nån som vill? :)

image575


image577

Nämen titta en nyckelpiga i äppelträdet.. såg hur många som helst där idag! Överallt var dom.. som nån slags invasion.... läskigt!


marita

haha, vilka härliga bilder :D



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!