2008-12-01
 16:33:10

Härlig måndag!

Idag har jag varit til gudmunsbyn och RIDIT (wohoo!) med Elin, på hennes grannes hästar. Det va härligt! :) Förutom att Elins Jasmine var lite bångstyrig som vanligt... Hon går väldigt fint, tills man har tagit första galoppen.. Efter det trippar hon omkring hela tiden och vägrar gå lugnt... Gordon, hästen som jag red, var lugn som en filbunke för det mesta. Tror han blev lite stressad av Jasmines fjanterier så han gjorde väl några små skutt och försök att sticka iväg ibland, men det  gick bra iaf.

Var ju inte världens mest idealiska underlag att rida på (isigt..), Jasmine halkade faktiskt så hon gick omkull i en nerförsbacke, när hon fick för ser att hon skulle vända och springa åt andra hållet (?).  Ingen av oss hann riktigt se vad som hände, men helt plötsigt stod Elin på marken och hästen var uppe på benen igen. Så ingen skada skedd tack å lov! Sen lät vi hästarna springa allt dom hade i en låång backe på hemvägen, aaaah... Galoppera riktigt fort och länge är nog bland det bästa som finns :D

Blev inte sådär överdriven allergisk heller. Lite täppt i näsan och liite astma bara. Smällar man får ta, det kan det vara värt!

Nu har jag duschat bort allergin iaf. Ska snabba mej och laga lite mat nu.. Sen ikväll blir det core och pump på ego!


Tjiing!


Madde

Åh vad härligt att rida!! Vill oxååå =) Var så himla längesen..hehe =)



PUBLICERAT: 2008-12-01, 22:33:34 | URL: http://maddoxx.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!